Találatok a következő kifejezésre: Hanyadikán szokták a (36 db)

Kedves Anyukák! Hányadikán szokták utalni a TGYÁS-t?

Legjobb válasz: általában 7.én szoktam kapni.De most szerintem 6.án pénteken jön

általában 7.én szoktam kapni.De most szerintem 6.án pénteken jön
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
szivesen :)

Gondolom már unjátok a kérdést, de megmondanátok, hogy hányadikáig szokták utalni a gyedet, ha a bankszámlámra kértem a pénzt?

még soha nem kértem számlára,nekem az OEP fogja utalni-és nem vagyok képbe...

Legjobb válasz: Szia! Én ilyenkorra már meg szoktam kapni, de attól is függ mikor kérted, lehet ennek is van átfutási ideje. Én 4-én legkésõbb meg szoktam kapni, attól függ, mikor utalják, mert ugye a hétvége, ünnep nap közbe szólhat.

Szia! Én ilyenkorra már meg szoktam kapni, de attól is függ mikor kérted, lehet ennek is van átfutási ideje. Én 4-én legkésõbb meg szoktam kapni, attól függ, mikor utalják, mert ugye a hétvége, ünnep nap közbe szólhat.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!én még csak a múlthónapban igényeltem..
Nekem ma hajnalban került a számlámra.
Ma kaptam meg.

Hányadikán szokták utalni a TGYÁS-t?

Decemberben szültem, de még nem kaptam, mert a könyvel?m bénázott, de elvileg február elején elküldött mindent amit kell, hogy megkapjam.Van esély hogy még márciusban kapok?Vagy hányadikáig szokták utalni?

Legjobb válasz: Minden hónap 10-ig kell utalniuk, úgyhogy nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy ebben a hónapban sem kapsz még, mivel nem szokták az utolsó napra hagyni:(

Minden hónap 10-ig kell utalniuk, úgyhogy nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy ebben a hónapban sem kapsz még, mivel nem szokták az utolsó napra hagyni:(
Ha banki utalással várod, azt már megkaptuk múlt pénteken és szerintem már a postai úton lévõk is kézbesítettek. Szóval ha nem kaptad meg, akkor már csak jövõ hó.
Én postai úton ma kaptam meg. Úgy tudom, hogy 30 nap az átfutási idõ.


A tgyást hányadikán szokták utalni?

Most kapok el?sz?r.

Legjobb válasz: Akkor, amikor a fizudat is szoktad kapni a munkáltatódtól..:)

Akkor, amikor a fizudat is szoktad kapni a munkáltatódtól..:)
Ha a munkáltatód kifizetõhely, akkor ugyanakkor jön, mint amikor a fizetésed jött. Ha nem kifizetõhely, hanem az OEP utal, akkor minden hónap 10. napjáig indítják az utalást. Általában 4-5-én érkezik.

Aki OTP Bankos kinek hányadikán szokták küldeni a bankszámlakivonatot?

Legjobb válasz: Mindenkinek más a banki hónapforduló. Általában kb 2 héttel az enyém után szoktam megkapni. Régen 25-e volt nekem ez a nap, és 5-e körül között kaptam meg. De lemondtam, mert így olcsóbb a számlavezetés.

Mindenkinek más a banki hónapforduló. Általában kb 2 héttel az enyém után szoktam megkapni. Régen 25-e volt nekem ez a nap, és 5-e körül között kaptam meg. De lemondtam, mert így olcsóbb a számlavezetés.
összevissza..
van hogy nem is kapok.

Szoktad nézni, hogy hányadik vagy a toplistán? Ha jó helyezést érsz el, sikerélményként éled meg?

Legjobb válasz: Idõnként szoktam. Nem nagyon foglalkoztat a helyezésem. Inkább a válaszaim pontozásának örülök, ha van, majdnem függetlenül attól, hogy milyen, mert ebbõl látom, hogy figyelmet keltett a válaszom, meg érdekel, hogy mit szólnak hozzá mások.

Idõnként szoktam. Nem nagyon foglalkoztat a helyezésem. Inkább a válaszaim pontozásának örülök, ha van, majdnem függetlenül attól, hogy milyen, mert ebbõl látom, hogy figyelmet keltett a válaszom, meg érdekel, hogy mit szólnak hozzá mások.
Helyes a válasz.

Kb hányadikáig szokták utalni a munkanélkülit?

Legjobb válasz: Nincs meghatározott idõpontja, mindig az aktuális munkaügyi központ dönti el, mikor utalja ki, de attól az idõponttól kezdve minden hónapban -úgy hellyel-közzel- azonos idõpontban küldik ki.

Nincs meghatározott idõpontja, mindig az aktuális munkaügyi központ dönti el, mikor utalja ki, de attól az idõponttól kezdve minden hónapban -úgy hellyel-közzel- azonos idõpontban küldik ki.

Hanyadikán szokták utalni a családi pótlékot?

Legjobb válasz: Azt hiszem az elõírás mindenhó 5-15ig. Mi már megkaptuk 3-án. Kérdezed meg a helyi MÁK-ot!

Azt hiszem az elõírás mindenhó 5-15ig. Mi már megkaptuk 3-án. Kérdezed meg a helyi MÁK-ot!
3-4 körül szoktuk megkapni, de most késett a kifizetés a köztisztviselõi nap miatt, de bemondták a rádióban, hogy 10-ig mindenki megkapja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!