Találatok a következő kifejezésre: Hanyadikán kell órát (2 db)

Általában mikor vannak a lockerz vásár idők? Hanyadikán? Hány órakor? Nem kell konkrét hanem csak h általában mikor szokott lenni?

Legjobb válasz: ez mindig változik, de küldenek értesítést mailben, de minimum kirakják a hírek közé. most nemsokára is lesz egy. de asszem csak az került most be aki 200PTZnél többet gyûjtött április 3-óta. pl én :P

ez mindig változik, de küldenek értesítést mailben, de minimum kirakják a hírek közé. most nemsokára is lesz egy. de asszem csak az került most be aki 200PTZnél többet gyûjtött április 3-óta. pl én :P

Hanyadikán kell az órát átállítani téli időszámitásba?

Legjobb válasz: Október utolsó vasárnapján(28.-án), hajnalban. (SZ)

Október utolsó vasárnapján(28.-án), hajnalban. (SZ)
oktober 26
Európában a teli idõszámítás október utolsó vasárnapján kezdõdik, és március utolsó vasárnapjáig tart. Ennek megfelelõen minden évben más dátumra esik, de az átállítás napja mindig vasárnap. Az óraátállítás az UTC szerint hajnali 1 órakor történik, vagyis Magyarországon helyi idõ szerint októberben 3 órakor vissza kell állítani az órákat. Forras: http://hu.wikipedia.org/wiki/Ny%C3%A1ri_id%C5%91sz%C3%A1m%C3..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!