Találatok a következő kifejezésre: Hany napos utan erdemes (2 db)

Mikor érdemes tesztelni, hány napos késés után, ha bizonytalanok a ciklusaim? Csak megindításra jön meg. (pco miatt)

az igazság nagyon nem is merek, mert félek a csalódástól, eddig csak negatív tesztjeim voltak, mert a gyógyszer abbahagyása óta nem jön meg magától.és ahhoz, hogy megindítsák mindig tesztelni kellett.

Legjobb válasz: szerintem várd meg azt az késési idõt amikor már mindig megszokott jönni és az az idõ után 3-4 nappal csinálj tesztet,én amikor nem jött meg olyan ideges voltam,hogy rá a 3.reggel megcsináltam a tesztet és az igaz,hogy nem erõsen,hanem halványan,de kimutatta a terhességemet!! A mostani tesztek már mások mint 3-4 éve voltak és ezek a tesztek már a pár napos terhességet is kimutatják úgy tudom.

szerintem várd meg azt az késési idõt amikor már mindig megszokott jönni és az az idõ után 3-4 nappal csinálj tesztet, én amikor nem jött meg olyan ideges voltam, hogy rá a 3.reggel megcsináltam a tesztet és az igaz, hogy nem erõsen, hanem halványan, de kimutatta a terhességemet!! A mostani tesztek már mások mint 3-4 éve voltak és ezek a tesztek már a pár napos terhességet is kimutatják úgy tudom.
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy gyógyszeres megindítással jött meg msotanában és az befolyásolta, amikor elkezdtem a gyógyszert 1 hétig szedtem, majd 5 napra rá megjött. de most azért vagyok kíváncsi mert a hõm több mint 1 hete 37.2

Hany napos keses utan erdemes tesztelni?

okt. 21.-en volt az utolso menszeszem... ma kene megjonnie ....meg egyenlore ugy erzem hogy megis fog. viszont iszonyu faradtnak erzem magam napok ota es ilyenkor mar lenne valmi jele is a mensinek (barnazas) de jelenleg teljesen tiszta vagyok. szerintetek? mensi? vagy esetleg baba? a mehszajam ko kemeny nem tudom hogy mensinel az szokott-e lenni....tapasztalat? koszonom a valaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem baba van,mert a kemény méhszáj erre utal,plussz a mensinek még jele sincs. Én pár napot még várnék aztán tesztelnék!

Szerintem baba van, mert a kemény méhszáj erre utal, plussz a mensinek még jele sincs. Én pár napot még várnék aztán tesztelnék!
Sok tesztre az van írva, egy nappal a mensi késése után biztos eredményt kimutat. Na, ez nem mindenkire igaz, így ha csinálsz is, és nem +, akkor várj nyugodtan még egy hetet, és csinál újra.
Én a ksésétõl számított 5. napomon teszteltem és már látszott a pozítiv eredmény. Egy 7 hetes kismami
Szia! Én a 4. napon teszteltem és már halványan látszott a 2. csík, utána csináltam még egy tesztet 2 nap múlva és a vonal már sokkal határozottabb lett. (16. hetes kismama)
szia.én a mensim napján teszteltem.nagyon érzékenyet vettem:qupido a neve.szorítok!
Szerintem 3-4 napos késés után.
Nagyon érzékeny tesztek léteznek már, akár egy-két napos terhességet is ki lehet mutatni. Ha nagyon nem bírod a várakozást, vegyél tesztet. Én sem bírtam sokat várni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!