Találatok a következő kifejezésre: Hany napos ciklusom (61 db)

A Clostil hány napos ciklust csinál? Nekem eddig 35, 45 naposak voltak. Akkor most mire számítsak? És mikorra teszi a pé-t?

A tapasztalatokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Nekem nagyon rövid, 19-21-23 napos ciklusaim voltak,Clostit szedtem napi 1-et a 2-5.napig. beállította a három hónap alatt kotta pontos 25 napra. most volt az elsõ Closti mentes hónapom,most vagyok a 29.napon, még nem jött meg,de már jelei vannak,hogy fog:(szóval nálam a rövid ciklust kitolta,mert ugyebár a rövid ciklus sem jó,hisz általában anovulatorikus ciklusok az olyanok. Neked hosszabb ciklusaid vannak,ahogy írtad,lehet,nálad rövidebbé teszi,és leszt tõle PÉ-d is. Nálam csinált szép tüszõket és lett is spontán tüszõrepedés:)csak sajna a baba még nem jött össze ennek ellenére sem. Kitartást és sok sikert!

Szia! Nekem nagyon rövid, 19-21-23 napos ciklusaim voltak, Clostit szedtem napi 1-et a 2-5.napig. beállította a három hónap alatt kotta pontos 25 napra. most volt az elsõ Closti mentes hónapom, most vagyok a 29.napon, még nem jött meg, de már jelei vannak, hogy fog:(szóval nálam a rövid ciklust kitolta, mert ugyebár a rövid ciklus sem jó, hisz általában anovulatorikus ciklusok az olyanok. Neked hosszabb ciklusaid vannak, ahogy írtad, lehet, nálad rövidebbé teszi, és leszt tõle PÉ-d is. Nálam csinált szép tüszõket és lett is spontán tüszõrepedés:) csak sajna a baba még nem jött össze ennek ellenére sem. Kitartást és sok sikert!
Elsõ válaszoló vagyok még valami:) szóval nálam 25 napos ciklust csinált, engem ellenõriztek hüvelyuh.val, a 11 . napon volt PÉ, ovufájdalom, nyák, minden megvolt, 12.napon uh.az látta, hogy 3 tüszõ is megrepedt. 19.napon volt progeszteronszint nézés, ez 36ng/ml feletti lett.ami azt jelentette, hogy spontán volt tüszõrepedés is! Ha ezeket ellenõrzik neked a Closti alatt, akkor könnyebb behatárolni a peteérésed! a progeszteron szint értéke 15ng/ml felett már jónak mondható a ciklus 21.napján. Mondjuk nálam sajna elvékonyította a méhnyálkahártyát, ami ugye szintén fontos, mert másképp nem tud létrejönni a beágyazódás.Minden jót Neked!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod! Holnap kell elõször mennem vérvételre prog.szintet nézni. Hát remélem hogy összejön a baba! Drukk Neked is a babához!

A Clostil hány napos ciklust csinál? Nekem 35-43 naposak, és a menzi 3. napjától (tegnap) szedem, 2*1-et.

Legjobb válasz: Ha lesz tõle peteérésed akkor 30 napos ciklust csinál.Azt ne nézd hogy neked mennyi volt régen ugyan is régen nem is volt peteérésed,mivel ezért volt ilyen hosszú a ciklusod,és a doki is ezért írt fel clostit.

Ha lesz tõle peteérésed akkor 30 napos ciklust csinál.Azt ne nézd hogy neked mennyi volt régen ugyan is régen nem is volt peteérésed, mivel ezért volt ilyen hosszú a ciklusod, és a doki is ezért írt fel clostit.
szia!bár nekem a menzi 1 napjától kellett annó szednem 1 szemet 5 napon át és beállította 24 napos ciklusra.ezt 2 hónapig kellett szednem, és most 33 hetes babás vagyok.remélem neked is segiteni fog.sok sikert
Szia! Nekem rendszertelen (19-32 napos) volt a ciklusom, pedig sosem szedtem fogi gátlót. 3hónapig kaptam a Clostit a ciklus 2.napjától az 5.ig. és nekem beállította 24-25 naposra szépen, és peteérésem is lett tõle a 11-12.napon. igaz sajnos babás nem lettem , mert elvékonyította a méhnyálkahártyát, úgyhogy most nálam Closti szünet, de viszont ahogy írtam, beállította a ciklust és lett peteérésem:) sok sikert! szió
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem akkor hatásos lesz!

A ciklus hányadik napján estetek teherbe, hány napos ciklus mellett?

Persze csak aki tudja, mert mondjuk csak akkor voltak együtt.

Legjobb válasz: amit tutira tudok : 29 napos ciklus és 18. napon voltunk csak együtt......szóval a 18. vagy 19. napon:)

amit tutira tudok : 29 napos ciklus és 18. napon voltunk csak együtt......szóval a 18. vagy 19. napon:)
30 napos ciklusnál a 14.-15. napon eshettem teherbe. Uh-val figyelték a peteérésemet. 23hkm
28 naposak a ciklusaim és a menzi elõtti napon estem teherbe :) Tutira tudom csak akkor voltunk együtt. És másnap nem is jött meg csak egy fél napra szinte semmi mennyiségben. :) Nekem nem jöttek be a peteérések akkor mindig próbálkoztunk de sose jött össze egyszer hagytuk ki és pont így jött ki a lépés hát sikere lett :) 29hkm
Szia. 30 napos ciklus mellett a 13. napon estem teherbe.Biztos, hogy akkor, mert 12.én este ovulációs tesztet végeztem el, meg nem is voltunk sem hamarabb együtt, sem késõbb. 18+6 hkm
40-50 napos ciklusaim voltak, a 27. napon sikerült a babánk :)
28 napos ciklus, és elsõ lányunk 14. napon reggeli összebújásból született! A második lányunk 14. napon esti összebújásból született! Ugyanannyi napra születtek de a 12 óra (minta gyártásnál) megvolt köztük! :) 3 éves és féléves csajokanyu
Nekem 26 napos ciklusaim szoktak lenni és a 10. napon volt ovum. Akkor történt meg a csoda ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:-)

Mi az oka, ha 1 héttel korábban megjön a menstruáció, hány napos ciklus az, ami még normálisnak mondható?

Esetleg volt valaki, akinél ez volt és baba miatt történt? Vagy ez kizárt? Eddig mindig rendszeresen jött a mensim...és most szerintem 1 héttel hamarabb meg fog jönni. :(

Legjobb válasz: 24-33 napos ciklus mondható normálisnak, bár vannak ettõl eltérõ rendszeres ciklusok is. Mibõl gondolod, hogy meg fog jönni hamarabb? Amikor terhes voltam, már 1 héttel elõtte veszettül fájt a hasam és "elfelejtett" megjönni..... Kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd!

24-33 napos ciklus mondható normálisnak, bár vannak ettõl eltérõ rendszeres ciklusok is. Mibõl gondolod, hogy meg fog jönni hamarabb? Amikor terhes voltam, már 1 héttel elõtte veszettül fájt a hasam és "elfelejtett" megjönni..... Kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd!
A kérdező hozzászólása: Azért, mert már 3 napja olyan pecsételésem meg húzó érzésem van, mint ami mensi elõtt 1-2 nappal szokott lenni. És ma még csak a 22. napon tartok. Mindig átlagban 29 napra jött a mensim eddig.
Baba miatt nem igazán hamarabb szokott jönni, hanem késõbb, már akinek ugye "megjön"!
számíts egy átlagot, a kalkulátorok is azt teszik

Hány napos ciklusban hányadik napon teszteltél pozitívat?

Legjobb válasz: 28 napos ciklusokkal az elsõnél a nem várt másnapján most a nem várt napján. mindkét alkalommal a 16 napon volt kb. a pé.

28 napos ciklusokkal az elsõnél a nem várt másnapján most a nem várt napján. mindkét alkalommal a 16 napon volt kb. a pé.
Változó a ciklusom, de a lényeg, hogy 13 nappal az aktus után teszteltem elõször halvány pozitívat. 5 nappal késõbb már nagyon erõs pozitívat.
32 napos ciklusok, 34. napon teszteltem pozitívat. Tudom, hogy 21. napon volt PÉ (ovu teszt) DPO12-n lett pozi a 10-es teszt.
26-28 napos ciklusaim vannak és a 29. napon teszteltem pozitívat.
28 napos ciklusaim voltak, a 25. ck napon pozit teszteltem! asszem 20-as tesztel. :) ))
A ciklusom 38 napos volt, az ovu a 24. cn-on, majd a 11. dpo-n lettem halvany pozi.
28 napos ciklusnál 26 napon neg, 29 napon délután halvány pozi.

A Closty hány napos ciklust produkál? Előtte a gyógyszer (fog. Gátló) abbahagyása után nem jött meg, ugyhogy nem tudom mihez viszonyítani.

Legjobb válasz: szia! elvileg nekem a dokim azt mondta hogy ettõl 28 napos lesz e ciklusom! nekem 26-36 között volt egyébként! de ez attól függ hogy hogyan kell szedned: napi egyet vagy kettõt? vagy a menzesz 3. vagy 5. napján! Én a 3 napjától szedtem 5 szemet! sok sikert neked!

szia! elvileg nekem a dokim azt mondta hogy ettõl 28 napos lesz e ciklusom! nekem 26-36 között volt egyébként! de ez attól függ hogy hogyan kell szedned: napi egyet vagy kettõt? vagy a menzesz 3. vagy 5. napján! Én a 3 napjától szedtem 5 szemet! sok sikert neked!
A kérdező hozzászólása: Én a második naptól, napi egyet öt napig.

Így hány napos ciklusra számíthatok?

Volt egy koraszülésem januárban. Áprilisban jött meg az elsõ menzeszem. Abban a hónapban méhpempõkúrát tartottam, és 30 napos lett a ciklusom.

Legjobb válasz: Szerintem várható, hogy rövidül a ciklus, de ha tudni szeretnéd az ovut, akkor mindneképpen vegyél ovu tesztet!

Szerintem várható, hogy rövidül a ciklus, de ha tudni szeretnéd az ovut, akkor mindneképpen vegyél ovu tesztet!
A kérdező hozzászólása: Igazad van, az biztosabb, mint a hõmérõzés. Köszönöm a válaszod!
A hõmérõzés is jó, csak én azt mindig elrontom. én már több mint fél éve ovu tesztet használok, és már kitapasztaltam, hogy mikor van ovum. Viszont nekem most kiderült, hogy a méhnyakváladék elpusztítja a férjem spermáinak nagy részét :(

Hány napos ciklust számoljak? És kb mikor lesz pé-m?

megvolt oktoberben 28 napra,novemberben 30 napra,decemberben 28 napra ...Akkor 28 napra számoljak?És akkor pé a 14.nap körülre?Vagy hogy?Els? proba hónapunk volt.

Legjobb válasz: a peteérést biztosra csak a menstruáció kezdete után lehet tudni, visszamenõleg, ugyanis az mindig a pé után 14 nappal indul el. Én a helyedben a 14-15. napra számítanék peteérésre, ha ennyire egyformák a ciklusaid. De érdemes a nyákodat figyelned, nyúlós, tojásfehérje-állagú hüvelyi folyás elõrejelezheti 1-2 nappal a peteérést. Mindemellett én a következõt ajánlom: Mivel ez csak az elsõ hónapotok lesz, ne akard ennyire számon tartani, ne rontsd el az élvezetet a számolgatással, a görcsös (és hidd el, egy idõ után az lesz, ha nem sikerül hamar) önvizslatással. Élvezd, szerelmeskedjetek akár minden nap középidõben, olyankor a nõ úgyis jobban kívánják :)

a peteérést biztosra csak a menstruáció kezdete után lehet tudni, visszamenõleg, ugyanis az mindig a pé után 14 nappal indul el. Én a helyedben a 14-15. napra számítanék peteérésre, ha ennyire egyformák a ciklusaid. De érdemes a nyákodat figyelned, nyúlós, tojásfehérje-állagú hüvelyi folyás elõrejelezheti 1-2 nappal a peteérést. Mindemellett én a következõt ajánlom: Mivel ez csak az elsõ hónapotok lesz, ne akard ennyire számon tartani, ne rontsd el az élvezetet a számolgatással, a görcsös (és hidd el, egy idõ után az lesz, ha nem sikerül hamar) önvizslatással. Élvezd, szerelmeskedjetek akár minden nap középidõben, olyankor a nõ úgyis jobban kívánják :)

Akkor most lehetett peteérésem? Hány napos ciklussal sámoljak?

A múlt hónapban 42-ik napra jött meg megint a mensim (márc 15-én).És furin, el?sz?r 2-3 napig rózsaszínes folyás, aztán élénk piros,közepes mennyiség? vérzés 3napig,és utána 1-2nap ismét csak folyás.És csak a derekam fály.Elötte 4napig er?s vérzésem volt,görcsökkel,és csak az utolsó 2 nap volt gyengébb a vérzés.Azt olvastam,hogy ilyen hosszú ciklusnál nincsen pé.Akkor most se lesz, vagy volt?És akkor mikorra várjam a következ?t(vagy ne várjam),hány nappal számoljak?Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: szerintem elõször próbáld meg beállítani a ciklusodat és csak utánna számolgass peteérést, de ha úgy gondolod tesztelhetsz nyugodtan csak a következõ mensitõl számold vissza a 14 napot

szerintem elõször próbáld meg beállítani a ciklusodat és csak utánna számolgass peteérést, de ha úgy gondolod tesztelhetsz nyugodtan csak a következõ mensitõl számold vissza a 14 napot

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!