Találatok a következő kifejezésre: Hany napig a (2866 db)

Tiszteletem! Meddig tarthat a menstruáció -hány napig- a változókorban? Hány nap után ajánlatos orvoshoz fordulni?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Elhúzódó – vagyis az általában tapasztaltnál 3-4 nappal hosszabb – vérzés esetén már mindenképpen tanácsos szakorvoshoz fordulni. Az egyéni eltérések azonban igen jelentősek lehetnek, így egészen konkrét véleményt eleve csak orvosi vizsgálatot követően lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Elhúzódó – vagyis az általában tapasztaltnál 3-4 nappal hosszabb – vérzés esetén már mindenképpen tanácsos szakorvoshoz fordulni. Az egyéni eltérések azonban igen jelentősek lehetnek, így egészen konkrét véleményt eleve csak orvosi vizsgálatot követően lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tiszteletem! Meddig tarthat a menstruáció -hány napig- a változókorban? Hány nap után ajánlatos orvoshoz fordulni?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Elhúzódó – vagyis az általában tapasztaltnál 3-4 nappal hosszabb – vérzés esetén már mindenképpen tanácsos szakorvoshoz fordulni. Az egyéni eltérések azonban igen jelentősek lehetnek, így egészen konkrét véleményt eleve csak orvosi vizsgálatot követően lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Elhúzódó – vagyis az általában tapasztaltnál 3-4 nappal hosszabb – vérzés esetén már mindenképpen tanácsos szakorvoshoz fordulni. Az egyéni eltérések azonban igen jelentősek lehetnek, így egészen konkrét véleményt eleve csak orvosi vizsgálatot követően lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mensi előtt hány nappal a legkisebb az esélye a teherbe esésnek? 15/l

Legjobb válasz: 3 nappal elõtte, meg utana is 3 nappal.. de mensi után van a peteérés, attól függ h hány napos a ciklusod, lehet h mire vége a vérzésnek, már elkezdõdik a peteérés.. 15 évesen inkabb gumizzatok!!!!

3 nappal elõtte, meg utana is 3 nappal.. de mensi után van a peteérés, attól függ h hány napos a ciklusod, lehet h mire vége a vérzésnek, már elkezdõdik a peteérés.. 15 évesen inkabb gumizzatok!!!!
Itt már az elég szomorú, hogy 15 évesen a teherbe esésrõl kérdezõsködsz...
utolsó, dehogynem, a vérzés után van még pár terméketlen nap a peteérésig..
A kérdező hozzászólása: 21:34 köszönöm szépen a tartalmas válaszodat, nagyon sokat segítettél.
A kérdező hozzászólása: 17:45 semmi baj.
szerintem a játszótéren és a homokozóban nagyon kicsi az esély... fõleg 15 évesen
Érdemes utánaolvasni, de segítek. A menstruációd 1. napjától számítva kb. a 14. napon van peteérés , akkor a a legnagyobb az esélye h. teherbe ess, meg elõtte és utána 1-2 nap.
Akkor elnézést kérek! 17:16 voltam.
A kérdező hozzászólása: csak kíváncsiskodtam. amúgy szûz vagyok és barátom sincs
és mihez kellett ez az infó?
A kérdező hozzászólása: 17:16 neked mondom hogy csak érdeklõdtem a dologról! a többieknek meg köszönöm az információkat :)
Elõtte néhány nappal a legkisebb az esélye, de akkor sem nulla. Az pont nem igaz, hogy vérzés után néhány nappal. :( Teszem azt utána két nappal, az a ciklus 7-8. napja. A spermák több napig életben maradhatnak, szélsõséges esetben ez lehet akár 4-5 nap. A peteérés pedig cirka a ciklus 12-16 napja között a legvalószínûbb. Szóval közvetlen vérzés után szexelni elég kockázatos dolog. Védekezés nélküli kamatyolás mindig hordozza annak a veszélyét, hogy a csaj terhes lesz, és a védekezés sem lesz soha 100%-osan biztonságos.
Sokkal. menzesz után a legkisebb az esélye, de akkor is bármikor elõfordulhat! Védekezz! Mert gondolom még nem gyereket szeretnél és azért kérdezed.
elõtte 3, utána 4 nappal.. én igy tudom..

Akinek volt pecsételõ vérzése beágyazódáskor, hány nappal a nemvárt elõtt tapasztaltátok?

Legjobb válasz: A nemvárt elõtt 4 nappal, nem is igazi vérzés csak barnázás és 2 napig tartott.

A nemvárt elõtt 4 nappal, nem is igazi vérzés csak barnázás és 2 napig tartott.
Tudom ez nem segítség, de nekem a nemvart elott pont egy hettel volt. Tegnapra nem vartam, nem jott meg, de a teszt negativ..

A beágyazódás kb hány nappal a nemvárt előtt történik?

Legjobb válasz: 28 napos szabályos ciklus esetén: peteérés a 14. napon, beágyazódás 7-12 nap, menses a 28. napon, tehát 14+7=21 vagy 14+12=26, legkésõbb két nappal a menses elõtt, pont ezért marad ki, és pont ezért akkor már elvileg kimutatható tesztbõl. de ez nagyon átlag, nagyon sok minden mûködhet máshogy :)

28 napos szabályos ciklus esetén: peteérés a 14. napon, beágyazódás 7-12 nap, menses a 28. napon, tehát 14+7=21 vagy 14+12=26, legkésõbb két nappal a menses elõtt, pont ezért marad ki, és pont ezért akkor már elvileg kimutatható tesztbõl. de ez nagyon átlag, nagyon sok minden mûködhet máshogy :)
A kérdező hozzászólása: Persze, tudom, csak igy pont az átlagra voltam kiváncsi, köszi a választ! :)
amúgy ha a pé. idõpontját tudod, mondhatni, hogy attól 7-12 nap kb.!
A kérdező hozzászólása: És az h is van? Ha pl a ciklusom 30napos akkor a 16.napon volt a pé? V a 14.en? M errõl több félét olvastam már. Ezt is cs úgy általánosságban kérdem.
elvileg félidõ. de ha konkrétan érdekel, akkor ovuteszttel nyomon tudod követni és/vagy hõmérõzéssel.
A kérdező hozzászólása: Még csak az elsõ hónapunk, szal rábizzuk magunkat a véletlenre:)

Együttlét után hány nap a beágyazódás?

Ugye 2-3nap míg a méhbe ér,és onnan még hány nap a beágyazódás vége?

Legjobb válasz: 7-10 nap.

7-10 nap.
14-15 nap.
Nem 14-15, akkor már lassan meg kéne, h jöjjön, abban az esetben ha vkinek 28 napos a ciklusa. A beágyazódás, ah irtam is 7. és a 10.nap körül van.
A kérdező hozzászólása: Együtt léttõl számított 5+6naposan már lehet szívhangja a magzatnak?
Az elsõ magzati szívhang csak a 6. héttõl érzékelhetõ.

Egy nő menstruáció után hány nappal a legtermékenyebb?

Normális válaszokat kérek ha lehet.

Legjobb válasz: Középidõben. Elméletileg a menstruáció elsõ napjától számított 14. napon +- 2-3 nap.

Középidõben. Elméletileg a menstruáció elsõ napjától számított 14. napon +- 2-3 nap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Azért ez erõsen függ attól, hogy hány napos a ciklus és hány napos a vérzés...
http://www.egeszsegkalauz.hu/kalkulatorok/peteeres/ Gondolom neked nem a baba miatt kell, de így kiszámolja, ha pontos a ciklusod.
A következõ várható menses elõtt 14 nappal: a 28 napos ciklusú nõnek ez a 14. a 35 napos ciklusúnak a 21., a 23 napos ciklusúnak meg a 9. nap a legutóbbi menses elsõ napjától. Aki nem vezet menses naptárt, vagy rendetlen a ciklusa, annak fogalma se lehet róla, mikor :(

Sima postai levélként való feladás esetén hány nap a szállítási idő?

Tudom, hogy ajánlott levél esetén ez 1-2 nap, de ha nem ajánlva küldik nekem a csomagot, akor az hány nap?

Legjobb válasz: általában 2 nap szokott lenni. Én eddig még mindig megkaptam (le is kopogom), amit simán adtak fel

általában 2 nap szokott lenni. Én eddig még mindig megkaptam (le is kopogom), amit simán adtak fel
Hát, minimum 3-om nap maximum soha nem ér oda:) Tapasztalat!Kérj rá elsõbbségit, az nem drága, és másnap ottvan!

Hany napra a pe. Utan lehet tesztet csinalni?

Legjobb válasz: Én a 14-15 napon csinálnék legkorábban, de az is hozhat álnegatív eredményt. Kimaradt mensi után pár nappal..inkább.

Én a 14-15 napon csinálnék legkorábban, de az is hozhat álnegatív eredményt. Kimaradt mensi után pár nappal..inkább.
én biztosra fogok menni, ha kimarad a mensi, rá egy hétre fogok csinálni tesztet reggeli elsõ vizelettel

Ez most mi lehet? Baba, vagy sem? Ti hány nappal a nemvárt után teszteltetek pozitívat?

7-re nem vártam, azóta nem is jött meg. Már kb. 3-4 napja van olyan megjön érzésem, nagyon fáradt vagyok, sokat járok wc-re, viszont tegnap (az elmaradt utáni napon) teszteltem, negatív lett. Ma reggel a wc papíron volt egy ici-pici barna csepp de csak ennyi, semmi több. Nekem még soha nem volt ilyen. Nem vér volt, az biztos. Lehet ez baba? Második terhesség lenne, de most már nem tudom, mi van.

Legjobb válasz: en pont egy het keses utan teszteltem pozitivat!addig is teszteltem minden nap de negativ volt!szoval szerintem babocad lesz!pussz

en pont egy het keses utan teszteltem pozitivat!addig is teszteltem minden nap de negativ volt!szoval szerintem babocad lesz!pussz
szia. Én 1 hetet és 4 napot vártam a várt mensimtõl, és pozitívat teszteltem. Viszont nekem barna cseppem sem volt, minden más tünetem meg volt, csak a csepp nem, de az sem baj. Tesztelj pár nap múlva, és meglátod pozitív lesz. Szerintem babátok lesz :D Üdv: 7 hetes kismama
Én aznap teszteltem pozitívat, amikor nem jött meg.
Szia, bocs az offért, de nekem a múlt hónapban 5 napot késett a menzim, azelõtt való hónapban 11 napot.:(Nem lett baba, kb 8-10 tesztet elõttem.Azrlõtt mindig 28 naposak voltak a ciklusaim.Félek ettõl a hónaptól, is, nehogy valami betegség miatt ne jõjjön meg....De neked biztató, szurkolok:)
Már nyugodtan tesztelhetsz, jobb mint a bizonytalanság!
nekem a múlt hónapban késett 4 napot, az elmúlt egy évben ez nem fordúlt elõ . 2. nap teszteltem, persze -, még aznap este barnás pötty a wc papíron, másnap semmi, csak egy újabb - teszt, aztán utána reggel sajnos megjött. :-((((Ez naygon változó, remélem nem jársz úgy , mint én.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, sajnos délelõtt megjött:( Ebben a hónapban is hiába reménykedtünk...
majd a következõ hóban , csak pozitívan:-)))))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!