Találatok a következő kifejezésre: Hany honapos fordulhat elo a (2 db)

Hany honapos korig fordulhat elo a csecsemo ill. bolcsohalal?

Az egyik baratnomnek az elmult napokban meghalt a 6 honapos kisbabaja,senki se tudja meg eddig hogy mi lehetett az oka majd ezutan fogjak kivizsgalni.Lehetett ez bolcsohalal??Vagy mar ahoz nagyobb volt?Annyira sajnalom mert o volt az elso babajuk es nagyon nehez a helyzetuk!Ugy talalt ra hogy elvolt kekulve a baby es mar nem lehetett rajta segiteni!Szornyu.....

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom szegénykét, és a szülõket is. A bölcsõhalál kb. egy éves korig elõfordulhat sajnos.

Nagyon sajnálom szegénykét, és a szülõket is. A bölcsõhalál kb. egy éves korig elõfordulhat sajnos.
Szia! Hát ez iszonyú tragédia, szegények. 1 évig bármikor elõfordulhat sajnos. Szerintem nagyon hasznos dolog a légzésfigyelõ, én tovább mint 1 évig használtam, és most is fogom.Még a napközbeni alvásoknál is. A bölcsõhalál oka ismeretlen eddig, és teljesen egészséges babáknál is elõfordulhat sajnos. Részvétem a családnak.
Jo eg!!! :((( Nem jelzett a legzesfigyelo, vagy mi tortent, h szegeny draga mar kek volt :((((((
En irtam a kerdest, hat azt nem is kerdeztem meg hogy volt e legzesfigyelojuk, de gondolom lehetet, de nem biztos!Amugy delutan tortent ill. akkor vette eszre az Anyuka hogy kek a baba gyorsan ment a helikopter, de mire a lelegesztetogepre raktak meghalt... :( :( Annyira szornyu!! En is epp kismama vagyok es elegge megvisel a dolog, de en is fogom figyelni a babat a legzesfigyelovel.
Ez egyszerûen borzasztó! :( 1 éves korig szokták ajánlani a légzésfigyelõ használatát. Én biztosan fogom használni. 32 hetes kismami.
Nagyon szomorú történet, az énfiam 11 hetes, és el sem tudnám képzelni nélküle. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy vegyen légzésfigyelõt, de legfõkébb azt, hogy TÁJÉKOZÓDJON, HOGY MIT KELL TENNI RIASZTÁSKOR!!!!! Vannak tanfolyamok, illetve az internetrõl le lehet tölteni egy bemutatót a lélegeztetésrõl és a szívmasszázsról!!!! http://www.babycontrol.hu oldalon a letöltések menüpont alatt!!!

Hány hónapos koráig fordulhat elő babáknál a bölcsőhalál?

Meddig használtátok a légzésfigyel?t?

Legjobb válasz: elsõ 3 hó a legveszélyesebb, 3-6 hó ritkább, 6-12 hó elenyészõ (amúgy is nagyon ritka)

elsõ 3 hó a legveszélyesebb, 3-6 hó ritkább, 6-12 hó elenyészõ (amúgy is nagyon ritka)
12 hós korig, de nagyon nagyon ritka egyébként
én 1 év után is fogom használni föleg télen köhögös ídöszakban.
Nekem valaki azt mondta 2 eves korig, de en egyatalan nem hasznalok legzesfigyelot, mert velem alszik a babam.
Ilyen kérdéssel ma már kétszer találkoztam. De egyébként egy éves korig mondják és a legveszélyesebb 1 és 6 hós kor között.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A kisfiam most tölti az ötödik hónapot és bár bõven van hely az ágyunkon, mégis úgy gondolom, lassan átszokhat a kiságyba. Egy hete esténként már oda teszem le amikor elaludt, de az éjjeli evés után nálunk alszik tovább. Nehezen alszom, amikor nincs mellettem, mert rettegek, hogy megszólal a riasztó...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!