Találatok a következő kifejezésre: Hany honapos ajanlott hasznalni (3 db)

Johnson's babafürdetőket a baba hány hónapos korától ajánlott használni?

Legjobb válasz: 6 hónapos koráig a dokik a gyógyszertárit ajánlják,mi 9 hónaposak vagyunk de még mindig azt használjuk!

6 hónapos koráig a dokik a gyógyszertárit ajánlják, mi 9 hónaposak vagyunk de még mindig azt használjuk!
Amikortól bírja a bõre. Nálunk esély nem volt ilyesmire, a babám bõre kicserepesedett tõle, az oké, de még az enyém is! Mi kb 1 hónapos kortól BABÉ termékeket használunk. Nekünk a patikai sem volt jó. 14 hónapos most.
Pont a Johnsosn's termékek azok, amit a legtöbb orvos és védõnõ legkevésbé ajánl, mert nagyon sok babánál okoztak bõrproblémát. Van, akinél rögtön, kiütésekben jelentkeztek - õk a szerencsésebbek. De olyat is hallottam, hogy csak huzamosabb használat után jelentkezett a nagyon száraz, ekcémára hajlamos bõr... Persze, van, aki használja és nem okoz semmi problémát.. az én lányomnak egyszer tettem a fürdõvizébe, szinte azonnal kicsapta...
A kérdező hozzászólása: BABÉ-t használunk mi is, de kaptunk ajándékba egy csomó Johnsonos fürdetõt... Akkor maradunk még jódarabig a BABÉ-nál, inkább nem kockáztatunk. Most olyan szép a bõre a kislányunknak. 2 és fél hós. Köszi mindenkinek.
Szuletésétol kezdve lehet használni.Nekunk már a kórházban is Johnsons-t adtak /kulfoldon élunk/, itthon is azt használtuk, nem volt semmi gond.
Nálunk majdnem ekcémát okozott, a doktornõ mondta, hogy kuka...
Nálunk is a kórházba azt használják

Hány hónapos kortól ajánlott használni a jonson babaolajat a babáknál?

Legjobb válasz: Kisfiamnak már 3 hòs kora òta használom.Nèha száraz a bõre, ìgy 2-3 naponta a fürdôvizèbe teszek egy keveset ès sokat segít.Egyèbkènt az aromaterápiás johnson's fürdetõt használom,emellè öntöm az olajat. 6hòs kisfiù anyukája

Kisfiamnak már 3 hòs kora òta használom.Nèha száraz a bõre, ìgy 2-3 naponta a fürdôvizèbe teszek egy keveset ès sokat segít.Egyèbkènt az aromaterápiás johnson's fürdetõt használom, emellè öntöm az olajat. 6hòs kisfiù anyukája

Hany honapos kortol ajanlott hasznalni az ufonak nevezett gurulos "jarmuvet"?

Legjobb válasz: Bevallom, én még a negatív hatásairól nem hallottam (igaz nem is olvastam utána...) de nekem szimpi találmány. Én akkor tenném bele a babámat, ha már tanul járni. Akkor sokat akar menni, de lehet, te nem tudsz vele annyit hajoldozni és fogni a kezét. Beleteszed és ellökögeti magát körülötted.-)

Bevallom, én még a negatív hatásairól nem hallottam (igaz nem is olvastam utána...) de nekem szimpi találmány. Én akkor tenném bele a babámat, ha már tanul járni. Akkor sokat akar menni, de lehet, te nem tudsz vele annyit hajoldozni és fogni a kezét. Beleteszed és ellökögeti magát körülötted.-)
Én ellene vagyok, lsd a szakember véleményét. Egy újabb találmánynak tartom, hogy addig se kelljen a gyerekkel foglalkozni, amíg tologatja magát. Ismerõs körben az egyik kislánynak úgy elgörbült tõle a lába, hogy nagyon sokáig nem tanult meg járni. Szándékosan nem csinálnék ortopédiai esetet a gyerekembõl... (mellesleg van 2, bébikomp nélkül).
mindenek van negativ hatása még a levegönek is akkor miért atsz a gyerekednek(elöttem lévö hozzászolo)mi használjuk, akkor ted bele a kicsit mikor már benne megáll és tippeg, a gyerekem meg sincs nélküle(8 hónapos), neki is kell a szabadság...:) meg ki birja derékkal és idövel hogy állandoan egész nap sétáljünk vele:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!