Találatok a következő kifejezésre: Hany hetes lehet (337 db)

Van szerintetek a két has mérete között különbség? Melyik a nagyobb szerintetek? Hány hetes lehet?

köszi!

Legjobb válasz: már mint hány hetes lehet a nagy ill a kisebb képen...

A kérdező hozzászólása: már mint hány hetes lehet a nagy ill a kisebb képen...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!!!!! és gratula az ikrekhez :) !!! és a többi babához!
Normalis a puffadas is, de nekem majdnem ekkora volt a hasam szinten 5 hetesen, azota az ikrek mar fel evesek :)
Én is így voltam és remélem ebben a hónapban megint így leszek! Gratulálok! :-) Normális dolog!
Teljesen normális ekkora puffadás. Ez a terhességgel jár :)
A kérdező hozzászólása: ó dejó!! akkor megnyugodtam :)
Nem tudom hogy normális e de én is ugyanígy vagyok :)
A kérdező hozzászólása: kb 1.5 hét alatt puffadtam fel így :S
A kérdező hozzászólása: igazából az elsõ terhesség elõtti, a másik meg 5. hetes.... normális h ennyire fel vagyok puffadva????
az elsõ 6-8 hetes a második 12-13 hetes
A kisebbik talán 5-6 hetes. A nagyobbik 12-15.
Én is puffadok nagyon, szerintem ez normális. Jó babavárást!:)

Tippelnétek nekem kérlek hány hetes lehet a pocakom és hány kilót szedhettem fel?

58 kilóról indultam, köszi!

Legjobb válasz: 36. hét, kisfiú, 12 kiló...Én is kb 58 kilóval indultam, most leszek 38 hetes, és teljesen olyan a hasam, mint Neked. És bár csinos kismama vagy, ne haragudj, de én nem vennék fel ilyen ruhát kismamaként, pedig divatosan öltözködöm...de ízlések és pofonok :)

36. hét, kisfiú, 12 kiló...Én is kb 58 kilóval indultam, most leszek 38 hetes, és teljesen olyan a hasam, mint Neked. És bár csinos kismama vagy, ne haragudj, de én nem vennék fel ilyen ruhát kismamaként, pedig divatosan öltözködöm...de ízlések és pofonok :)
Magamból indulok ki, h nagyon vékonynak tûntem, mégis sokkal több plusz volt, így a tippem +15kg! De +7nek néz ki! És kb. 38hét! Csini vagy! :)
38.hét kislány 7kiló?:D
38 hetes kislány, 6-8 kg.
39 hét, kislány, és plusz 9 kg. :D
Én is ilyen rucikban érzem jol magam, de most kicsit elgondolkoztam, h esetleg baj lehet-e velem, mert én 31 hetes vagyok és nekem fele ekkora pocim sincs...... :( és ha nem irtad vna hány hetes vagy, 38-ra tippeltem vna.
Nagyon csinos kismama vagy és a ruha is klassz. Én hordanék/hordok ilyesmit :) Eddig leggingset hordtam tér fölé érõ tezenis-es és h&m-es tunikákkal; megkérdezhetem ez honnan van? Én is vékony vagyok; csak a poci nagy - 28hkm
én 31 hétre saccoltam volna...Tényleg nagyon csinos vagy, de szerintem (nem bántásból írom) látszik, hogy híztál sokat.Én nem hordanék ilyen ruhát, nekem nem állna jól, de szerintem neked jól áll, és ebben a melegben ez a kényelmes is! Fiút vagy lányt vársz?
A kérdező hozzászólása: Nem emlékszem már honnan van, rég vettem. Kislányt várok. Utolsónak, hol látszik hogy sokat híztam? Szerintem is sokat szedtem fel, nagyon kívánom az édességet :(
Én már tippeltem, csak hozzáfûzöm még, hogy én sem vennék/vettem fel ilyen ruhát. Túl kihívó, inkább bulizós mint kismamának való. Nekem még ekkora hasam sem volt mikor szülni mentem 40+6-ra, és fiam van :) egy 4 hós baba anyukája
Szerintem nincs semmi gond a ruháddal.Nagyon csinos kismama vagy.A hízás meg nem látszik, talán egy kicsit a lábadon. Én 35 hetes kismama vagyok, és én is szoktam ilyeneket hordani.Cicanadrágokat, tunikákkal.Szeretem nagyon a modern divatos dolgokat, nagy pocim van és sokat híztam is.Pedig 55 kilóval és 173 centivel kezdtem a terhességet.De mindegy, lényeg, hogy a babucikájink egészségesek legyenek. Szóval, bátran!
combodon látom, de arányosan híztál, le fog menni pikk-pakk:)
17:08-as vagyok Úgy látom eltaláltam :) És szerintem is jó ez a ruha
huh jó nagy a pocid:) de csini vagy, és az a tény, h kismamák nem hordanak ilyen rucikat nem változik meg:) nekem tetszik, jól áll rajtad.de ez van, ha kismama vagy húzzál bõ hónaljig érõ nacikat és hatalmas pulcsikat olyan nagymamásat:Dettõl frászt kapok.attól, h babát vár vki még öltözhet csinin.hord ami kényelmes és jól érzed benne magad:) ki mit gondol az meg már nem a te bajod:) ))
28-as, hidd el, attól, hogy én túl kihívónak tartom ezt a ruhát egy kismamának, az nem jelenti azt, hogy én csadort hordok, vagy hasonló ruhadarabokat, amiket te sarkításként említettél...azért te is érzed, és tudod, hogy létezik arany középút. Ilyen ruhákat én buliba vettem fel, amikor még nem voltam terhes. De errõl szerintem felesleges vitát nyitni, hiszen ízlés kérdése, hogy ki miben érzi jól magát.
Csinos kismama vagy! A ruharol annyi, hogy mini! En is szeretek csinosan oltozkodni, de ez a polo magaban tul kihivo, kell ala vmi rovidnadrag es maris nem fogsz viccesen kinezni. A hizast meg szules utan fogod eszrevenni, amikor kisebb lesz a hasad, akkor derul ki hogy mit "csinaltal" 9 honap alatt. En csinosnak kepzeltem magam a lanyommal, szules utan jottem ra, hogy mekkora fenekem es combom lett. (Azota leadtam a kilokat)
meg csak 32 hetes vagy?????? Hasznald ki, hordj csinosabb ruhakat, mert kb egy honap mulva balnasodni fogsz! A vegere saccolok 25 kg-ot is.
wow, szép poci, gratulálok :) én is csak ilyen ruhákat hordok, bár én még 28 hetes vagyok a kisfiammal, és + 14 kg-nál járok (57-rõl indultam)
17:07-es vagyok. Túl merész darab egy kismamához, ennyi :) lehet, hogy csak én vagyok ilyen nyuszi, hogy nem mernék ilyet felvenni..túl sokat mutat szerintem...de tényleg nem kritizálni akartalak, te kérdezted a véleményünket :) Mindenesetre tényleg nagyon csinos vagy, és szerintem egyáltalán nem látszik a 17 kiló többlet! Biztos vizesedsz is...az én lábam már olyan, mint egy kis vizilóé, pedig elõtte olyan kis vékonyka volt!!! Szülés után tuti helyre zökkennek a dolgok, ne izgulj emiatt!
A kérdező hozzászólása: uh ezek szerint ilyen nagynak néz ki? még nem vagyok ennyi idõs :) szerintetek jól állnak az ilyen ruhák a kerek pocival?
38 hetes, +10-12 kg.
36-37.hét, kisfiú + 13 kg?
36 het, kisfiu es +6kg.:)
35-36. hét, + 7 kiló. Csinos vagy, jól áll a ruci!
38.hét, lány.Tényleg csinos vagy!+12 kiló. 36 hetes kismama
32. hét és kislány
30 hét kisfiú ... Én 27 hetes vagyok, és ekkora pocakom van :) 55 kg-ról indultam, most 65 vagyok. +10 kg?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a dícséreteket, bár szerintem eléggé meghíztam, a lábaimon látszik :( 17:07 es, miért nem hordanál ilyen rucikat? te milyeneket hordasz? köszönöm az eddigi válaszokat, hamarosan megírom a választ :)
A kérdező hozzászólása: 32 hetes vagyok, kislány lesz és 17 kilót híztam :)
szerintem csini ez a ruci és jó választás ebben a melegben. én nem találok hasonlót, ami a pocim alá érne... :D
A kérdező hozzászólása: nekem is csak ezek a rucik takarják el a pocimat :) mindegyikbõl ki van...
Csini vagy, de szerintem is túl rövid ez a ruha... De ahogy a másik kismama írta, ízlések és pofonok. Én is kismama voltam nemrég, csinin öltöztem én is, nem nagymama pulcsikat, de ez a túl rövid ruházat nekem egy kismamán nem tetszik- szerintem nem kell, hogy egy kismama túl sexy legyen. De ez csak egy vélemeny- úgy öltözz, ahogy te jól érzed magad!! Kitartást a további 8hétre!! Jónagy pocakod van!! Mekkora lesz a kislányod, hogy tippelgetik a dokik? Nekem 3gyerekem van- de egyikkel sem volt ekkora hasam még a legvégén sem! :) )

Hány hetesen lehet megállapítani a baba nemét?

A nőgyógyászom szerint a 18-dik hét előtt nem. viszont itt olvasom, hogy sokan a 12 hetes uh-n már megtudták.

Legjobb válasz: Háááát, nekünk 12-16 hetesen egyértelmû fiút mondtak (hiperszuper 4D gépen, amikor remekül is feküdt, és remek szonográfus nézte), és 18, 24, 32, 36 hetesen már tuti lány volt... :))) Szóval, én a 18. hét elõtt tippelésnek nevezném inkább, 50%-os valószínûséggel be is válik. 37 hetes km

Háááát, nekünk 12-16 hetesen egyértelmû fiút mondtak (hiperszuper 4D gépen, amikor remekül is feküdt, és remek szonográfus nézte), és 18, 24, 32, 36 hetesen már tuti lány volt... :) )) Szóval, én a 18. hét elõtt tippelésnek nevezném inkább, 50%-os valószínûséggel be is válik. 37 hetes km
Nekem még 20hetesen se tudták megmondani. Attól függ, hogy fekszik a baba és milyen minõségû a UHgép. 22hkm
Köszönöm szépen az infót! :)
Genetikai Uh-kra a Magzati Diagnosztikai Közpotnba járok, Budapest, Bolgárkerék u. 12.000 ft egy uh, a dvd-vel együtt 14. 4D-s és 2D-s felvétel is van benne, bár nem egy babamozi, mert kb. 10-15 perc összesen, de nekem elég. Voltam a fiammal kimondottan babamozin 4D-n 10.000-ért, aláfestõ zene meg minden volt 20 percig.... a sima szonográfusokban nem nagyon bízom, inkább doki csinálja.
Ja, és mennyibe kerül az uh?
Utolsó! Hova jársz uh-ra és ki az orvosod? Azt hiszem nekem is el kell mennem oda!! :)
Én 15 hetesen elmentem egy szuper 4D-s ultrahangra. Azt mondta a szonográfus hölgy, hogy fiú. Másnap (mert nem nyugodtam, nem láttam a bizonyítékot)elmentem a kórházba ultrahangra, ott már lány volt, 75 százalékban.:) 16 hetesen már 90 százalékban. Azóta az amniocentézis eredménye megerõsítette, hogy kislány.
Én 13 hetesen rákérdeztem a dokitól, hogy megnézné e. De azt mondta nem, mert 1 : ahhoz egy nagyon jó Uh gép kellene. 2: az csak találgatás lenne, de õ arra nem alapoz. Így megegyeztünk, hogy a 18 héten mikor vissza kell mennem hozzá akkor megnézi. De ha nem látja akkor 20 hetes genetikain talán látják a jobb géppel. Mi is nagyon szeretnénk tudni, de 50-50% -ra én is megtudom mondani, hogy lehet, hogy fiú lesz lehet , hogy lány :) 15 hetes km
Én is nagyon kiváncsi vagyok, ezért direkt megkérdeztem a dokimat. Azt mondta, hogy a 14-15. héten lehet leghamarabb megállapítani. Elötte nem igazán.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Jövõ héten megyek 12 hetes uh-ra, de nem a nõgyógyászomhoz. Akkor majd azért rákérdezek, hátha. Persze bármi is lesz a válasz, nem fogom elkönyvelni biztosra...:)
Nekem is megmondták 12 hetesen, majd 16 hetesen is. De a 12 hetes vizsgálatkor csak annyit mondanak, hogy 70-80%, tehát nem veszik biztosra. 16 hetesen lányom telibe, nagyon megmutatta magát, a doki mondta, hogy kizárt, hogy fiú. Tényleg lány lett, de õszintén szólva ekkor még nem mertem beleélni magam! A 18-20. hét után már kezdtem elhinni. A dokidnak abban igaza van, hogy a 18. hét elõtt nem akarja megmondani (vagy nem látja, mert még esetleg nem látható), és hogy elõtte sokszor csak tippelnek a dokik is. De ha valakinek jó az uh gépe, jó szonográfus, és a baba is megmutatja mije van, akkor a 18. hét elõtt is van akinél meg lehet állapítani a baba nemét.
18+5 hetesen 4D-n mondák most meg , hogy 100% kisfiú! Lányomnál is 18 hetesen a genetikai uh-n látták, hogy kislány és az is lett:)
Mi elmentünk a 15. héten 4D-re, és ott totál beterpesztett kisfiam, még én is láttam, hogy ott a fütyije és a zacsija. El sem lehetett téveszteni. A 12. heti uh-n pont úgy helyezkedett, hogy nem láttunk belõle szinte semmit.
Igen én is olvastam már itt hogy a 12.heti uh.-on már megmondták neki.Hát én csak a saját példámból tudok kiindulni.Nekem a 12.heti uh.-on azt mondta a doki mintha herezacskókat látna, nem 100% de fiúnak nézi.Erre a 30.héten kiderült(addig nem mutatta meg magát)hogy kislány.Azóta már 2éves nagylány.:-)
Nekem azt mondta az Uh-os, hogy a 18. héten lehet 90%-ban biztosra megmondani.Fiúnál ha egyértelmûen látszik, abból már nem lehet lány, de ha lánynak látják, az még csinálhat meglepit születéskor. :)
A 18. hét elõtt is meglehet állapítani, de ott még nem 100%.Mondjuk nekem abszolút úgy feküdt, hogy premier plánba látta a doktornõ(Õ szülész-nõgyógyász genetikus, és Uh specialista).Ez a 12. héten volt, akkor vették le a mintát a kromoszóma vizsgálathoz.Aztán az eredmény igazolta a doktornõt.
Már csak az orvos nevére lennék kíváncsi. Köszönöm!


Kb. hány hetes lehet a terhesség akkor amikor még csak petezsák látható? Még nem 100%-ban megerőssített a terhesség.

Legjobb válasz: 4-5 hetes lehet, de nekem 6 hetesen csak petezsák volt a 3. babánál.

4-5 hetes lehet, de nekem 6 hetesen csak petezsák volt a 3. babánál.
Szia Nekem 5 hetesen petezsakot latott az orvos.
Valószínü 4-5 hetes. Gratulálok! 24.hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Nektek volt barnás folyásotok a terhesség alatt?? Nekem tegnap is volt egy kicsi, meg ma is, és eléggé megíjedtem. A hasam is olyan furán fáj, már nem olyan szúrkálósan nagyon félek hogy baj lesz. :-((( Nektek volt hasonló??? írjatok köszi
szia! Itt ki tudod számolni a terhességet. http://www.kismama.hu vagy http://www.naptarak.com Üdv: 23 hetes kismami

Hány hetesen lehet a leghamarabb megállapítani a terhességet? Mikor kell orvoshoz menni pozitív tesztelés után?

Legjobb válasz: 6 hetesen már láthatnak petezsákot jó esetben szívhang is van. Ha újra kezdhetném nem mennék a 8. hét elõtt, csak abban az esetben ha nagy görcseim vannak, vagy vérzek. 6 hetesen mentem, 2 hetet kellett még izgulnom,hogy lesz-e szívverés. Így én azt ajánlom, hogy bármilyen nehéz a 8.hétig várni, szerintem érdemes.

6 hetesen már láthatnak petezsákot jó esetben szívhang is van. Ha újra kezdhetném nem mennék a 8. hét elõtt, csak abban az esetben ha nagy görcseim vannak, vagy vérzek. 6 hetesen mentem, 2 hetet kellett még izgulnom, hogy lesz-e szívverés. Így én azt ajánlom, hogy bármilyen nehéz a 8.hétig várni, szerintem érdemes.
En a nemvart napjan teszteltem pozitivat. De csak 8 hetesen mentem el orvoshoz. Termeszetesen panasz, entes voltam. Nem gorcsoltem nem vereztem. Nem lattam ertelmet hamarabb menni, igy latszodott szepen minden. Volt szivhang is. :-). Nem bantam meg es ha megint terhes leszek ugyanigy csinalom.
5hetesen voltam akkor azt mondta az orvos, hogy nem lát semmit, következõ héten már volt szívhang is!
5 hetesen voltam...azt mondta a méhem érezhetõen nagyobb majd az uh-n ott volt a petezsák :D Ha nem lett volna egy vetélésem és 2 vérezgetõs terhességem akkor a 8. hétnél elõbb nem mentem volna (akkor már a látvány is másabb)

Hány hetesen lehet érezni a baba mozgását egészen oldalt oldalfekvésnél?

Legjobb válasz: Én 14 hetes voltam, de nem voltam benne biztos, hogy a baba volt. 18 hetesen kezdtem rendes rúgásokat érezni.

Én 14 hetes voltam, de nem voltam benne biztos, hogy a baba volt. 18 hetesen kezdtem rendes rúgásokat érezni.
ÉN a 14.héten már éreztem :)
elsõ terhességem, és tudom, hogy ilyenkor nem szokás még érezni, de 3 napja határozottan éreztem, ahogy valami, kétszer is nekilökõdik a hasfalamnak, én szerintem a baba volt, mert úgy meglepõdtem. Sima bélmozgásra senki nem kapja fel a fejét.. hát, nem tudom, azóta nem éreztem semmit, gondolom mert véletlen volt, majd a következõ hetekben kiderül, mi is volt, amit éreztem. szerintetek?
ja és 14+1 hkm vagyok :) szóval pont úgy járok gondolom mint az elsõ válaszoló

Hány hetesen lehet elszakítani egy yorkiet az anyától?

Legjobb válasz: kiegészíteném: minimum 8 hetes kortól. az se baj, ha 12-15 hetesen hozod el. addig is tanul anyutól.

kiegészíteném: minimum 8 hetes kortól. az se baj, ha 12-15 hetesen hozod el. addig is tanul anyutól.
Mint minden kutyát 8 hetesen és chippel, oltással ellátva kell tovább adni.
Legalább 8 hetesen lehet elválasztani a kölyköt. Addigra chippeltetésen, 2 oltáson és 4 féreg kezelésen túl kell lennie a kölyöknek.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek..:)

Hány hetesen lehet érezni a mozgást a pociban?

Ki hány hetesen érezte elöször?

Legjobb válasz: Szia. Én 15 hetesen kezdtem érezni. 1 hét múlva tudatosult hogy Õt érzem... A dokim is azt mondta hogy simán érezhetem. Már 20 hetes vagyok és már elég nagyokat rúg néha.

Szia. Én 15 hetesen kezdtem érezni. 1 hét múlva tudatosult hogy Õt érzem... A dokim is azt mondta hogy simán érezhetem. Már 20 hetes vagyok és már elég nagyokat rúg néha.
17 hetesen, akkor már a férjem is érezte így akkor tudatosult hogy õ az. Már elõtte 1-2 héttel is õ lehetett csak még nem tudtam és csak ha hason feküdtem akkor jelentkezett.
Szia! Én a 19. héten éreztem elõször, elötte csak olyan buborékolásszerû csiklandozást.
16.héten.A férjem csak késöbb.
Én épp tegnap panszkodtam, hogy még mindig nem érzem, pedig már 19 hetes vagyok, ráadásul vékony alkatú. De este, mintha az én kívánságomat akarta volna teljesíteni, teljesen egyértelmûen és beazonosíthatóan izgett-mozgott. Még jól gyomorba is talált:-) Szóval és a kisebbséghez tartozok, mert általában max. 18 hetesen megérzik az elsõ babás anyukák is. A sokszoros kismamik meg jóval hamarabb. Elvileg... Amúgy most is ficánkol, érzem!:-) Ez olyan jó érzés!!!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok mindenkinek a babához.Köszi a válaszokat.
Szia! Elsõ terhességemnél a 18. héten éreztem. Másodiknál pedig a 13-14. héten, mivel tudtam, mire kell figyelni. Kiváncsi vagyok, most hányadik héten érzem majd.

Terhességi teszt pozitív lett. leghamarabb hány hetesen lehet nőgyógyászhoz menni? Most kb.4-5 hetes lehetek.

Azt hallottam, hogyha túl korán megyek el a n?gyógyászhoz akkor a vizsgálat miatt elmehet a baba.

Legjobb válasz: 6-7 hetesen már érdemes. legkésõbb 8.

6-7 hetesen már érdemes. legkésõbb 8.
elõször is : gratulálok! másodszor, a hasi ultrahangtól nem lesz bajotok, hüvelyi vizsgálatot pedig megtagadhatsz. én amikor elõször mentem a dokihoz, 4hetes terhességet állapított meg ( és megdícsért hogy egybõl menetem, hisz így mihamarabb ki lehet szûrni az esetleges bajokat, pl.méhenkivüli terhesség )10 nap múlva kellett újra mennem, akkor már szívhang is volt. 28hetes kismama, boldog babavárást
Érdemes megvárni a 7 hetet mert már akkor szívhangot is lehet hallani.
Én most vagyok a 37. napomon (6. hetet kezdtem meg), tegnap voltam dokinál, aki megvizsgált, megtapogatott.Igaz a 30. és a 34. napon negatív tesztem volt. Azt mondta enyhén barnás vagyok, meg fig jönni kb 1 hét múlva. De mintha nem biztosra mondta volna...Meg nekem beállított ciklusom volt, s mikor nem szedtem már, nem is lett pontosan meg, most is várom... Még mindig remélem, h háta terhes vagyok.:)
Én is 4 hetes voltam, mikor megcsináltam 3 :) tesztet. Aztán elmentem a nõgyógyászhoz és terhességi vizsgálatot kértem. Õ nem fogja tudni megmondani neked, hogy tényleg terhes vagy-e, csak azt tudja tapintással megállapítani, hogy felpuhult a méhet és érzi a megnagyobbodott petefészket. Elküld ultrahangra, ahol 4 hetesen még csak egy petezsák lesz látható, aztán valószínûleg (legalábbis engem) 1 hét múlva visszarendelnek és 5 hetesen már látható a szikhólyag is, amibõl a baba lesz. A vizsgálattól pedig nem megy el a baba, mert nem piszkálnak meg semmivel, ha direkt terhességi vizsgálatot kérsz. A doki csak az ujjával vizsgál, mondjuk jól megnyomkod, hogy érezze, de attól sem lesz semmi gond, legfeljebb utána kicsit nem olyan jó a pocid. A szívhangot pedig már 6 hetesen hallottuk. :)
szia!! én pénteki pozitív tesztelés után már kedden mentem a dokihoz!! nem bírtam volna heteket várni és már látta a petezsákot, ami nagyon megnyugtatott. én akkor 5 hetes voltam :) nyugodtan menj dokihoz!! boldog babavárást!! :)

10 hetes terhesen érezhetek már magzat mozgást? Hány hetesen lehet a baba nemét megmondani?

Legjobb válasz: Nem, akkor még nem! A nemét meg biztosabban kb. a 15-16. héttõl lehet megmondani!

Nem, akkor még nem! A nemét meg biztosabban kb. a 15-16. héttõl lehet megmondani!
Tuti nem érzed még. Nekem 14+5 naposan mondták, szinte biztosra hogy kislány. (Úgy elyezledett el). Kislány lett.
10 hetesen még nem õt érzed, mert a baba amúgyis ilyen idõsen szokott elkezdeni mozogni, de azt még lehetetlen érezni mert még annyira apró a pici! A nemét már 12. héttõl láthatja az orvos, de az még szinte egyáltlán nem biztos! Nekem például a múlt héten szerdán tudták megmondani hogy kislány 22 hetes terhes voltma akkor. Addig egyszerûen nem akarta magát megmutatni! Boldog babavárást! :) 23 hkm
Kizart h erzed, kb 16 hetestol kezdheted el erezni, de altalaban 18-20 hetesen szoktak atlagban. A baba nemet nagyon jo geppel 12 hetesen is meg tudjak mondani, de inkabb biztosra 18 hetesen a genetikain szoktak, kozbe mehetsz pl 4d-re es akkor hamarabb megtudhatod.
Nekem 18 hetesen mondtak meg h kislany es az is lett. Hamarabb nem is kerdeztem. Utolso voltam.
a mozgast 16 hetesen erezheted eloszor, de ez nagyon ritka, elso babat inkabb 20-21hetesen szoktak erezni es meg akkor sem minden nap. 12hetesen nehany doki bevalalja, hogy tippel egyet a nemevel kapcsolatban, de itt meg nagyon gyakori a tevedes. Olyan 24hetes kor korul mar eleg jol tippelnek, de pl. nekem az elsonel a 36dik heten derult ki, most a 30dik hetben meg mindig nem biztos, allandoan takarja magat
Az elsõ babámat 17hetesen éreztem elõször, utána csak három naponta, majd naponta. Most 20 hetes vagyok és esténként aktívabb de már kívülrõl is látszik, hogy ha rúg. Mi még nem tudjuk, hogy milyen nemû lesz, pedig voltunk 4D-n is, de hason aludt végig.
Én 16 hetesen éreztem mozogni, és 18 hetes mondta az orvos, hogy mintha õ látna ott valamit a lába között :) És tényleg fiú lett
Én akármilyen hihetetlen mikor lehajoltam hogy a szandám becsatoljam, éreztem intenzív mozgást, nem tetszett neki hogy leszorítottam, gondolom Én. Biztos vagyok hogy õt éreztem. 14hetesen!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!