Találatok a következő kifejezésre: Hany eves lehet szedni a (10 db)

Hány éves kortól lehet szedni a prozakot?

14/F vagyok szerintem depresziós vagyok és pánikrohamom is el?fordult ha elmennék pszichiáterhez szerintem rögtön ezzel jönnének. Szeretnék véget vetni ennek. nem azért kérdem mert gyógyszerfügg? vagyok..miel?tt bárki is bármire gondolna

Legjobb válasz: Szerinted depressziós vagy,és szerinted gyógyszert kéne szedned,amit szerintem csak orvos írhat fel.Tehát szerintem elõször menj orvoshoz,mert 14 évesen szerintem Te nem vagy az.

Szerinted depressziós vagy, és szerinted gyógyszert kéne szedned, amit szerintem csak orvos írhat fel.Tehát szerintem elõször menj orvoshoz, mert 14 évesen szerintem Te nem vagy az.
jahh persze, lehetnek gondjai, csak nem kéne ebbõl világ drámáját csinálni. a mai fiatalok már minden hülyeségtõl "depressziósak", pont most láttam ezen az oldalon, h vmi 15éve fiú öngyilkos akar lenni mert görbe a pénisze...Most szerintetek ez normális?? Természetesen vannak olyan fiatalok akik tényleg komoly problémákkal küzdenek, de azért valljuk be a döntõ többség csak kissé ellett kényesztetve.
A kérdező hozzászólása: nem kaptam választ tõled
Na kedves másképplátó, erre varrjál gombot!! Remélem le is pontoztál, a kételkedésemért?? Mert egy 14 éves, direkt kuszán fogalmazó ifjonc, honnan is tudná, hogy mit fog mondani a pszichiáter??És minek is akar véget vetni a Prozaccal, meg hogy jön bele a gyógyszerfüggõ???
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok a lábam között f**asz van nem p**ci
Én másként látom! Te lány az irásodból kisejlik valami nincs veled rendben.Most sem, zavart vagy, szétszórt, és segítségért kiáltsz! ?Miért ne lehetne egy 14 éves lány depressziós. Most kezd serdülni, baja van a világgal, keresi önmagát. Egy 14 évesnek is lehetnek gondjai. Fordulj édesanyádhoz, de õszintén!! Aztán beszéljétek meg a gondjaidat, a félelmeidet, és ha az sem segít irány az orvos!!!!
Durva azért ezek a 14-16éves depressziósok..ne is haragudj, de többségeteknek csak az a baja h tulságosan kinyalták a s*ggét...(TISZTELET A KIVÉTELNEK)Ha belegondolok h sokaknak olyan gondjaik vannak h másnap mibõl adnak enni a gyereküknek, mibõl fizetik ki a számlát, meddig lesz még állásuk stb...nahh mind1 elõször tényleg menj orvoshoz, majd õ segít...
Megmondanád, hogy akkor minek a Prozac?? Mert fogamzásgátlásra nem jó!!:-))
Sem depressziós nem vagy, sem orvos, hogy ezt megállapítsd! Szerintem unatkozol.Sportolj, olvass, tanulj.Ez a dolgod!!
A kérdező hozzászólása: mi nem vagyok? ja depressziós persze, hogy nem vagyok a depresszió teszt 35 pontból csak 30 sikeredett
Figyelj Kicsim!! Tõlem kaptál!! Én vagyok az összes 79%

Hany eves kortol lehet szedni a Revalidot?

Legjobb válasz: Az van rá irva hogy 14, de én már 12 évesen elkezdtem szedni és semmi bajom nem lett tõle:P

Az van rá irva hogy 14, de én már 12 évesen elkezdtem szedni és semmi bajom nem lett tõle:P
Ez igazából súlyra megy...14 éves kort írnak rá...azt körülbelül 45 kilóra értik...mármint hogy 14 évesen már biztos van 45 kiló...ha felnõtt vitaminról van szó az 50 kiló fölött van... Vagyis ha vagy 45 kiló szedheted...

A Weight Loss tabletták mennyibe kerülnek? Hány éves kortól lehet szedni?

Legjobb válasz: Az a helyzet, hogy semennyi idõsen nem lehet szedni, mert zöld teát inni szokás, karnitint húsokkal enni, szedni ezeket nem kell, nincs értelme, nem tudod megkerülni a helyes táplálkozást, sõt segíteni sem tudod a fogyást ezzel. Nem annyira drága, csak minden egyes forintja megy a szemétbe http://www.argep.hu/trend/WEIG/Weight-loss-kapszula.html

Az a helyzet, hogy semennyi idõsen nem lehet szedni, mert zöld teát inni szokás, karnitint húsokkal enni, szedni ezeket nem kell, nincs értelme, nem tudod megkerülni a helyes táplálkozást, sõt segíteni sem tudod a fogyást ezzel. Nem annyira drága, csak minden egyes forintja megy a szemétbe http://www.argep.hu/trend/WEIG/Weight-loss-kapszula.html
Itt a tavasz. Emeld fel a hátsód és mozogj többet.

Hány éves kortól lehet szedni azt a bizonyos káposzta kapszulát? (fontos )

Csak számot kérek ! Itt a linkje :

Legjobb válasz: Akár 3-4 évesen is lehet, mivel semmi hatóaynag sincs benne. A káposztaleves esetleg hat, mert laktató, de nincs benne sok kalória, azonban rövid idö múlva rá sem tudsz nézni, a kapszula viszont csak átverés.

Akár 3-4 évesen is lehet, mivel semmi hatóaynag sincs benne. A káposztaleves esetleg hat, mert laktató, de nincs benne sok kalória, azonban rövid idö múlva rá sem tudsz nézni, a kapszula viszont csak átverés.
Leválás után bármikor.

A 'biovanne szépségvitamint' hány éves kortól lehet szedni?

Legjobb válasz: mivel van benne vitamin, jód (ez egy nagyon fontos elem a szervezet számára) meg élesztõ, ezen kívül maga a kapszula, amiben van, hát szerintem úgy kb 6 éves kortól :) 22/L

mivel van benne vitamin, jód (ez egy nagyon fontos elem a szervezet számára) meg élesztõ, ezen kívül maga a kapszula, amiben van, hát szerintem úgy kb 6 éves kortól :) 22/L
A kérdező hozzászólása: köszyszéépen :)

Azt akarom megtudni, hogy a Gainer 3000 tömegnövőlt hány éves kortól lehet szedni?

13 éves vagyok augusztusban leszek 14 éves

Legjobb válasz: kortól független de 15-16alatt nem kéne ezzel foglalkozni,addig egyél rendesen és saját testsúlyos edzés végezz.

kortól független de 15-16alatt nem kéne ezzel foglalkozni, addig egyél rendesen és saját testsúlyos edzés végezz.
A kérdező hozzászólása: na látod én is így gondoltam , köszi szépen a választ

A fogamzásgátlók vény nélkül kaphatóak? És hány éves kortól lehet szedni vagy ajánlott?

Legjobb válasz: Csak úgy és azt is alapos kivizsgálás után mert nem mindenkinek jó ugyanaz, hormonszint és még sok más függõ.

Csak úgy és azt is alapos kivizsgálás után mert nem mindenkinek jó ugyanaz, hormonszint és még sok más függõ.
utolsó, nem vagy orvos, hagyd az orvosokra, hogy vizsgálat után felírja-e a gyógyszert vagy sem... nem mellesleg a "barom" orvos inkább írjon tablettát, mint csináljon abortuszt a 14 évesnek...
Fogamzásgátlók kaphatók vény nélkül, de fogamzás tabletta nem (szerintem te a tablettára gondoltál csak rosszul fejezted ki magadat.) és 14 kor felett lehet elkezdeni szedni amit az orvos vizsgálatok után felír.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi...és fogamzásgátló tablettát csak úgy lehet kiváltani ha az orvos írja?
Jó nagy barom az az orvos, aki 14 éves gyereknek tablettát ír. Minimum 16 év, de inkább 18.
Persze, inkább a tabletta, mint az abortusz. De ameddig van normális, hormonmentes megoldás, addig talán azt kellene szorgalmazni, nem tablettát írni egy 14 éves gyereknek. Persze az már senkit nem érdekel, hogy esetleg 10 év múlva, mikor majd gyereket akar, akkor nem jön össze, mert úgy leállítja a peteérését, vagy épp ki se fejlõdik rendesen a méhe.

Mi a vélemény a szűztea kapszuláról? Hány éves korg lehet szedni? Van-e jobb hasonló árban?

Legjobb válasz: Az egyik ismerõsöm, sokat fogyózott hülyén, koplalt, szûz teával hashajtóztatta magát, és két éve halt meg gyomorrákban 38 évesen. Én nem mondom, hogy csak a szûz teától, de biztos, hogy a betegségében besegített a sok fosatás.

Az egyik ismerõsöm, sokat fogyózott hülyén, koplalt, szûz teával hashajtóztatta magát, és két éve halt meg gyomorrákban 38 évesen. Én nem mondom, hogy csak a szûz teától, de biztos, hogy a betegségében besegített a sok fosatás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :)
13:30! Neked hol vannak ilyenkor a szüleid????!!!! Normálisak hogy fosatnak????
én szedtem a kapszulát, ittam hozzá a teát is. nálam semmilyen hatást nem váltott ki, ugyanakkor a tesómnak és barátnõmnek fel kellett hagyni vele, mert nem tudtak felállni a wc-rõl, olyan hasmenésük volt tõle.
Igen, nekem is rettentõ hasmenésem volt tõle, abba is hagytam, mert kimosott belõlem mindent. Azt is, amit nem kellene. Én azóta zöld teát iszom, az legalább tényleg méregtelenít. Egyébként magától a teáktól fogyni nem lehet. A szûzteát max. akkor használom, ha egy nap teljes kipucolást tartok.
én a teát szoktam innni nyaranta. 12 éves vagyok és 10 éves korom óta iszom. Semmi bajom nem lett tõle. 8kg-ot fogytam és naponta 2-szer ittam.
A kérdező hozzászólása: Én direkt a kapszulára kérdeztem rá, a tea nekem nagyon erõs. A kapszulát 1 évig szedtem(ahogy rá volt írva, szünettel). És mostanában sokkal többet iszom(nyár miatt), és így csak 3-4 naponta veszem be a kapszulát(nem a Fort-t, a simát). Viszont azért nem akarok róla leállni, hogy nehogy visszajöjön a régi súlyom. Ugyanis tini vok még, és fõiskola elõtt állok, nem szeretnék ismét kövér lenni. Viszont most iszonyúan boldog vagyok, és magabiztos, elégedett magammal, még sose voltam ilyen sexi, de nem akarom visszakapni a régi énemet.

A Bio Slim gyógyszert hány éves kortól lehet szedni, mellékhatás, mennyire hatásos? Vélemények?

Legjobb válasz: Laikusan, nem valódi életmód tanácsot adok, és nem helyettesítem a konzultációt bármilyen szakemberrel! Tapasztalataim szerint, 16éves kortól L-karnitin, zöld-tea polifenol (még ha koffeines is 80mg-ig tolerálható =1kávé), és CLA nem csinál komoly mellékhatásokat egy egészséges emberben. Viszont akkor lesz igazán hatásos, ha az ember sportol-mozog valamit heti 3-4szer minimum 30 percet. Legjobb fogyasztószer eddig amit próbáltam: ciklikus koplalós fehérjedús diéta + kardió + HIT + súlyzós edzés.

Laikusan, nem valódi életmód tanácsot adok, és nem helyettesítem a konzultációt bármilyen szakemberrel! Tapasztalataim szerint, 16éves kortól L-karnitin, zöld-tea polifenol (még ha koffeines is 80mg-ig tolerálható =1kávé), és CLA nem csinál komoly mellékhatásokat egy egészséges emberben. Viszont akkor lesz igazán hatásos, ha az ember sportol-mozog valamit heti 3-4szer minimum 30 percet. Legjobb fogyasztószer eddig amit próbáltam: ciklikus koplalós fehérjedús diéta + kardió + HIT + súlyzós edzés.
még valami: ennél olcsóbban is találsz ugyan ilyen, vagy jobb terméket, a BIO-t nem feltétlen vedd készpénznek, mivel ezek a gyártók az alapanyagot szinte 99%-ban ugyan onnan szerzik be.

A viagrát hány éves kortól lehet szedni?

Legjobb válasz: Az mindegy... ugyanaz a hatása

Az mindegy... ugyanaz a hatása
Akinek szüksége van rá, az tudja. Akinek meg nem, az pusztuljon csak bele a marhaságába, úgyis van elég hülye, egy-kettõ ide vagy oda igazán nem számít.
olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!