Találatok a következő kifejezésre: Hany eves lehet (1358 db)

Autó jogosítványt szeretnék szerezni. Hány évesen lehet jogsit kapni?

14 éves vagyok és elkezdtem el?re gondolkozni, hogy milyen autóm legyen. Papámnak Trabantja volt, és belegondoltam. Szerintem tök jó járgány. Nekem ILYEN kell. Mit kell csinálni egy vizsgához? Mennyibe kerül, hogy kezdjem majd amikor annyi id?s leszek.

Legjobb válasz: "Hány évesen lehet jogsit kapni?" Kapni semmiképpen sem lehet! Meg kell dolgozni érte! 16,5 évesen jelentkezel egy autós iskolába (nem, nem változik jövõre!), elvégzed a tanfolyamot, sikeres vizsgát teszel és kész! Aztán majd rinyálhatsz a GYIK-en, hogy mikor jön meg a jogsid! :D Ja, majd elfelejtettem: egy rakás pénzt is kell befizetni, úgyhogy az elkövetkezõ 2,5 évben kezdj el spórolni! :)

"Hány évesen lehet jogsit kapni?" Kapni semmiképpen sem lehet! Meg kell dolgozni érte! 16, 5 évesen jelentkezel egy autós iskolába (nem, nem változik jövõre!), elvégzed a tanfolyamot, sikeres vizsgát teszel és kész! Aztán majd rinyálhatsz a GYIK-en, hogy mikor jön meg a jogsid! :D Ja, majd elfelejtettem: egy rakás pénzt is kell befizetni, úgyhogy az elkövetkezõ 2, 5 évben kezdj el spórolni! :)
Én úgy tudom, hogy csak 17, 5 évesen lehet elkezdeni és jelenlegi áron kb. 150.000 forintba kerül. Trabantot már nem biztos, hogy lehet majd mert folyamatosan vonják ki õket a forgalomból a kétütemûvel ha jól tudom már nem is lehet közlekedni csak a négyütemû fajtával.
Most ezt komolyan gondolod, hogy erre válaszolni fog valaki? Nézz utána a gugliban!!!
A kérdező hozzászólása: Jóó hát gondoltam h meg kell dolgozni érte. És ha lehet tudni, akkor mire változik a korhatár?
Korhatár 17 év, 16.5 évesen kezdheted az elméleti oktatást. Ha megvan mind a 3 vizsgád akkor igénylés után pár héttel megkapod a jogsit. De hogy megelõzzem a késõbbi kérdéseket: Azzal a papírral amit az ocsmányirodába kapsz NEMVEZETHETSZ!! Trabantot meg esetleg akkor ha OT minõsített, és az állapota is olyan. Swiftet kevesebbõl fent lehet tartani, és sokkal jobb autó.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Azért a kresz szabájokat elkezdem tanulgatni a szabadidõmben, és még 1x köszi!
így van 16, 5 évesel lehet elkezdeni mi elött betöltöd a 17. évedet elötte 3 hónappal megetsz elméleti vizsgára! Ha be töltötted a 17. évedet mehetsz forgalomba és a jogsit is megkaphatod 17 évesen! :) A vöröskereszt tanfolyamot viszont javaslom hogy csináld meg azt már most is meg lehet csinálni és azon már túl is vagy akkor! :) Azt egyszer kell megcsinálnod és minden kategóriára jó ! :)

Hány évesen lehet boudy terembe járni?

Legjobb válasz: Akárhánytól, itt az a kérdés, hány éves kortól érdemes. 15-16 éves korban lehet elkezdeni, elõtte a saját testsúlyos edzés javaslott.

Akárhánytól, itt az a kérdés, hány éves kortól érdemes. 15-16 éves korban lehet elkezdeni, elõtte a saját testsúlyos edzés javaslott.
Egyetértek, 15-16 legyen, elõtte mehet a "fegyencedzés".:)
Nem tudom, sajnos ilyen helyet nem ismerek, de majd megkérdezem az angoltanárom, igen.

Szerintetek egy kutya hány évesen lehet szobatiszta, vagy hány évesen kezd kb fejlődni és "okos, szobatiszta" legyen? !

Léccives válaszoljatok,Köszi♥

Legjobb válasz: Nem évesen, hónaposan. Vannak kutyák, akik - ha van kert is - szinte azonnal megtanulják, hogy a szobába nem szabad piszkítani, másoknál, fõleg ha nincs kert, 6-8 hónapos korukig is eltarthat ez.

Nem évesen, hónaposan. Vannak kutyák, akik - ha van kert is - szinte azonnal megtanulják, hogy a szobába nem szabad piszkítani, másoknál, fõleg ha nincs kert, 6-8 hónapos korukig is eltarthat ez.
a miénk 3 hónaposan már nem kakilt be, és 4-5 hónaposan már pisi se volt csak mikor dolgozunk 8 órát akkor szokott baleset leni.
A szobatisztaság azt jelenti számodra hogy ne a helyiségek mindegyikébe piszkítson, hanem egy bizonyos helyre, alomra a lakásban, vagy egyáltalán ne a lakásba hanem az udvar egy részébe? Ha a lakásba esetleg egy homokozott ládára, azt mi úgy értük el hogy ahova piszkított egy újságpapírt tettünk, amire továbbra is rápiszkított, így azt vittük méterenként arra a helyre ahova szerettük volna hogy piszkítson. Ha az udvarra, akkor azért arra is ügyelj hogy idõben hazaérj mert fõleg pici korában nem bírja 6-7 órát tartani a kutyus.
nekünk 4 hónapos kortól mindkettõ teljesen szobatiszta, 8 órát simán kibírtak és egész éjjel sem volt baj.Rögtön el kell kezdeni, mikor hozzád kerül a kutya, 8-10 hetes kortól 2 óránként le kell vinni, ébredés és evés után rögtön, ha kint sikerül , dicsérd nagyon, ha véletlenül bent, akkor szidd össze.Nagyon hamar felfogják, mit kell csinálni, ha korán kezded és következetes vagy.Ha már nagyobb, legyen rendszer a napi levitelekben, kb.azonos idõben történjen, akkor ahhoz igazodnak az ürítésekkel is.

Hány évesen lehet elkezdeni fogamzásgátlót szedni?

Hány évesnek kell lenni minimum?

Legjobb válasz: sztem 14 alatt nem igazán irják fel.. én 16 évesen kezdtem el szedni,nem votl semmi gond. hány éves vagy?

sztem 14 alatt nem igazán irják fel.. én 16 évesen kezdtem el szedni, nem votl semmi gond. hány éves vagy?
miért szeretnél fog.gátlot? ilyen fiatalaon? rendszeres szexuális életet élsz? nem elég az ovszer? én ennyi idösen még ezt használnám. várj még két évet a bogyoval
Hát régebben akkor írták fel az orvosok ha 18 körül voltál illetve ha fiatalabb voltál akkor ha rendszeres volt a szexuális életed, de manapság már csak azért is felírják, hogy a pattanásokat eltüntesse. Én személy szerint csak akkor ajánlanám ha már tényleg rendszeres szexuális életet élsz, mert ne felejtsük el hogy hormonokat tartalmaz, és ez a fejlõdésben lévõ szervezetnél okozhat problémákat. Na és ugye a tabit nem lehet úgy hogy csak 1 hónapig szedem aztán nem aztán 2 hónap múlva megint elkezdem ha új pasim lesz, mert ez rettenetesen felborítja hormonháztartást és ezt felnõtt korban sem lehet csinálni. Azt ajánlom menj el dokihoz és beszéljétek meg. Egyébként nincsen meghatározva törvényben vagy ilyesmi hogy hány éves kortól lehet adni.
Szerintem felvet ez a dolog még egy kérdést! 14 évesen már renszeres szexuális életet élsz? Kb. 16-17 éves korban írják fel álltalában, még ez is korai, de sajnos ilyen világban élünk! De egy 14 évesnek még nem kellene ezzel foglalkozni!
Én pl csak azért szeretnék tabit szedni, mert nagyon félek h teherbe esem...volt egy kis incidensünk:lecsúszott az óvszer..nah akkor SOS tabletta és kész a baj...inkább a rendszeres tabi, minthogy egy jókora hormonadag...
A kérdező hozzászólása: 14
én se értek azzal egyet, h szedd, de még mindg jobb mintha teherbeesnél. Viszont elég nehezen találsz olyan dokit aki felirja. Vagyis ilyen fiatalon hormont szedni... hát..

Hány évesen lehet elkezdeni vezetni, hány évesen lehet a forgalmi vizsgát letenni?

Legjobb válasz: Elfelejtettem leírni: személygépkocsira szeretném!

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem leírni: személygépkocsira szeretném!
KRESZ-tanfolyam elkezdése: 16, 5 év KRESZ-vizsga: 16, 75 év forgalmi vizsga: 17 év
A tanulóvezetés megkezdésének pedig feltétele a sikeres KRESZ-vizsga.
17 éves kortól vezetheted csak az oktatód kocsiját. 16, 5 évesen elkezdheted az egészet, mert a kresszvizsgát kihúzhatod 2-3 hónapig. Aztán eü vizsga + 1 - 2 hónap és akkor már csak 1 hónapot kell várnod arra, hogy nekikezdhess vezetni. Tehát a forgalmi vizsgát leghamarabb 17. születésnapod + az az idõ amennyi alatt levezeted a 30 órát (+ levizsgázol rutinból)
16, 5 évesen kezdheted a kresszt és 17 éves kor után kezdhetsz vezetni, ergo ez után csinálhatod meg a forgalmi vizsgát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor megnyugodtam, mert most töltöttem be a 17-et ls egy ismerõsöm azt mondta, hogy 17, 5 évesen vezethetek. Egyébként rutin vizsga már idéntõl nincs, csak forgalmi van!

Van egy sárga fülű ékszerteknősöm, de nem tudom, hány éves lehet?

Õ az:

Legjobb válasz: hát egy napra azért ne hagyd kinn. a lényeg, h legyen az akváriumban száraz rész. õ még egészen picike, ugye? sztem kb. fél éves lehet, de nehéz ezt így megmondani, írd meg h hány centi

hát egy napra azért ne hagyd kinn. a lényeg, h legyen az akváriumban száraz rész. õ még egészen picike, ugye? sztem kb. fél éves lehet, de nehéz ezt így megmondani, írd meg h hány centi
igen õ még fiatal :) esetleg ha van egy rossz tálcátok és anyukád is bele egyezik az teleteheted vízzel és ha azt leteszed a padlóra akkor abba beletud mászni és nem lesz seemi baja :)
Miért nem hagyod az akváriumba napközben?

Autóhoz hány évesen lehet letenni a KRESZ vizsgát, és hány éves kortól lehet jogsiért vizsgázni?

Köszi el?re is a válaszokat! 15/L

Legjobb válasz: 16 és 3/4. Neked még odébb van :)

16 és 3/4. Neked még odébb van :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de ez melyikre vonatkozik? :S
... és vezetésbõl (rutin majd forgalom) 17 éves kortól lehet vizsgázni.
A kérdező hozzászólása: köszi! :)
"köszi a választ, de ez melyikre vonatkozik? :S" ez a KRESZ. De az EÜ-t már most is megcsinálhatod ha akarod.

Max. Hány évesen lehet bevállalni egy 3. babát?

Legjobb válasz: hogy hány évesen lehet, akár 50... de én max. 35. ig szülném meg a harmadikat. fel is kell nevelni õket...

hogy hány évesen lehet, akár 50... de én max. 35. ig szülném meg a harmadikat. fel is kell nevelni õket...
A kérdező hozzászólása: Igen, én is erre gondoltam, hogy felelõsségteljesen mi az a legkésõbbi életkor, amikor még lehet gondolkodni gyermekvállaláson.
40 évesen simán szerintem.
45
Szia! Én 38 évesen vállaltam be (véletlen baba).Túl öregnek gondoltam magam, de elvetetni nem tudtam volna. Ma 5 hetes a picúr. Nagyon jó újra babázni a 2 nagyobb mellett. Májusban a 20 éves érettségi találkozón még 2 osztálytárs is babás volt + 2 lombikra készült. Mivel a koromnál fogva voltam amniocentézisen, ott volt 43 éves kismama is…
Én a másodikat szültem 37 évesen és egyáltalán nem érzem örgenek magam, sõt. Most 38, 5 vagyok, némely korombeli kinézetre az anyám is lehetne:-((((
en nem itelek el senkit!!!!! de nalunk az a helyzet: en 30 vagyok (ami szerintem eppen jo az elso babazasra), viszont a parom 43. en mi is szeretnenk testver/-t/eket :) de eloszor ez a babo szulessen meg! es kicsit felek is. nem is magamtol hanem az o koratol. szoval nalunk eleg sokszor beszedtema ez es nem tudjuk hogy legyen! egy biztos nalunk abortusz szoba sem johet!!!
27 évesen szültem szültem az elsõt, most 30 leszek a másodiknál. Ezután visszamegyek dolgozni 33 évesen. Szóval, ha jönne egy 3. azt kb 38 évesen vállalnám.
18-nak kell lenned!
Elköltözni csak 18 éves korod után költözhetsz el a szüleidtõl, de erre csak akkor leszel képes, ha lesz saját jövedelmed, mégpedig annyi, hogy legalább egy albérletet ki tudj fizetni, meg tudd venni az ennivalódat, ruháidat... Olyan állásod, amibõl az önálló életedet fedezni tudod, csak akkor lesz, ha szerzel valamilyen szakmát! A gyerekedet megtarthatod 16 éves korodban is (akár a szüleid ellenére is!), csak ha nem tudod eltartani, etetni, ruházni, vigyázni rá, akkor állami gondozásba fogják venni!!! A szüleidnek nem kötelességük felnevelni, etetni, gondozni a te gyerekedet, viszont ha az õ "zsebükre" akarnád megszülni, akkor jogosan van beleszólásuk, hogy õk ezt akarják-e vagy sem?... Amíg nincs saját jövedelmed és nem tudod a gyerekedet eltartani, addig joggal szólnak bele abba, hogy ÖK mit vállalnak!
18 év a nagykorúság határa, addig a szülõk tartoznak érted felelõsséggel, õk döntenek helyetted.Ezt úgy hívják korlátozott cselekvõképesség 16-18 éves korig.Várjál még 2 évet.
Kérheted, hogy nagykoruvá nyilvánitsanak (az usa-ban biztos) itthon talán.És onnantól csinálhasz amit akarsz.A gyerek az más kérdés, elvileg nem kényszerithenek abortuszra de felmerülhet az is , hogy téged arra kényszeritenek, hogy legyél terhes, és ezért lehet téged abortálni mert a gyerek erõszak hatására fogant. egyszerübb ha vársz 2évet addig sok minden történhet és különben is:2011, 11, 11.11H 11p-kor született gyerek mekkora gizdaság.
Tancsak nem terhes vagy es ez a gond?
Én 16 évesen költöztem el és semmit nem tudtak tenni, anyámmal nem volt jo a viszonyom.Viszza akart vitetni rendorséggel, de nem tudok, csak kiskoruaknál mukodik.Amugy meg nem kotelezhet senki abortuszra sem, csak ha te nem akarnád megtartani, akkor kell szuloi beleegyezés.De a te döntésed a baba. A családvédelmissel el kell beszélgetni és ha elmondod h meg akarod tartani, de a szülök nem akarják ok segitenek.Az már más kérdés, hogy van hova menned?Biztos jobb lesz?Én 16 évesen költöztem el, tanultam, dolgoztam, albérletben laktam, párom nem dolgozott akkor.Nagyon kemény idoszak volt.De túléltem, o is talált munkát, egész jol kijottunk, bár nem volt egyszerû.17 évesen sajna volt egy abortuszom:'( Anyám nem engedte és én ugy tudtam beleszolhat, de tévedtem, azóta is bánom.Most várjuk a babánkat, aki tervezett volt.20 vagyok most és nagyon boldog vagyok, hogy helyrejottunk és babát várok tole.Márc-ban meg is születik!Ne félj segítséget kérni!
És el fogod tudni tartani magad? Fõleg babával együtt, terhesen? Akkor sok sikert, hogy 18 évesen elköltözz.
Eköltözni el lehet bármikor. Szíved joga elszúrni az életed. Egy gyerek pedig nem megoldás semmire. Most a szüleid az ellenségeid? Fiatalon én is lázadtam, de milyen jól tettem hogy felnõttként vállaltam gyereket. Így sem könnyû.
igen igy van csak nagykorúval kell együtt élned.
A kérdező hozzászólása: Szûlni még nem akakrok... Élem elõször a kis életem.. Párom viszont van, õ is azt akarja, hogy oda menjek, de úgy tudjuk, hogy 16 éves korban elmehetek itthonról oda, de viszont nem vagyok 18.. Szóval állítólag, 16 évesen elmegyek akkor a rendõrök nem hozhatnak haza csak ha menni akarok.. Ez igaz?
akkor, de csak ha van hova, menj el.nagyszülõ, nagybácsi, bármi, esetleg ha van párod és vállalja, akkor oda.de szerintem nem szülj még! fordulj gyámügyhöz. ha megmondod(akár privátban) hogy hol laksz, akkor tudok talán segíteni. elõzõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Ez megy. Nincs kaja, nem törödik a 2 másik testvéremmel. Veszekedés megy. Tiltanak a barátomtól. Szoktak verni. (Szíjjal.. stb) Itthon anya nem takarít, van hogy az öcsém haza jön suliból nincs kaja! Unom.
én kb fél éve költöztem el, akkor még csak 15 éves voltam, szeptember végén töltöttem a 16ot. anyám itt meg ott jelentgetett fel, de nem volt semmi haszna 1. mert voltak jó ismerõsök 2. mert amúgy sem tehetett volna semmit mert ellátni nem tudott, és rosszul bánt velem(és mai napig rosszul bánik öcsmmel is.) Ha indokolt, azaz nincs kaja rosszul bánnak veled, lépj le, de ha nem igy van akkor maradj(ja és miért is akarsz lelépni???)
A kérdező hozzászólása: 16 éves koromban nem lehet elköltöznöm??
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok.. 2 éve vagyok a barátommal.. a barátom 20 éves!!! Szeretjük egymást és megkérte a kezem, de elvenni csak 16 évesen tud.. És van munkája ami másfél éve megvan.. Albérlete van.. 2 szobás lakás.. be van rendezve.. tudunk fõzni.. anyukámék vernek.. Rendõrségi ügyünk is van egy csomó.. és akarjak itt maradni mikor amott jobban szeretnek??

Hány évesen lehet csinálni bankkártyát?

Legjobb válasz: Úgy tudom OTP-nél már lehet 7 éves kortól. Junior számlacsomag, elvileg 7-14 éveseknek, és 14-24 éveseknek van, valahogy így. A kettõ között nem tudom mi a különbség.

Úgy tudom OTP-nél már lehet 7 éves kortól. Junior számlacsomag, elvileg 7-14 éveseknek, és 14-24 éveseknek van, valahogy így. A kettõ között nem tudom mi a különbség.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!