Találatok a következő kifejezésre: Hany eves kell elvinni (2 db)

Hany eves korba kell elvinni lanyomat nogyogyaszhoz?

17 lesz a kislanyom:)es tervbe van,hogy elmegyunk a nogyogyaszhoz kozosen,nincs semmi gond hall istennek!!

Legjobb válasz: Pont itt az ideje! Engem akkor vitt el anyukám mikor menstruálni kezdtem.(12) Jobb ha minél elõbb tudatosul egy kislányban mi is a nõgyógyászat.Ne féljen tõle és tudja azt is hogy szükség van az évenkénti szûrõvizsgálatra.

Pont itt az ideje! Engem akkor vitt el anyukám mikor menstruálni kezdtem.(12) Jobb ha minél elõbb tudatosul egy kislányban mi is a nõgyógyászat.Ne féljen tõle és tudja azt is hogy szükség van az évenkénti szûrõvizsgálatra.
Jól elodáztad.:) ) Én elõször fogorvoshozis úgy vittem a gyerekeket, hogy csak ellenõrzésre. Nem volt semmi bajuk. Így megtanulták, hogy nem kell félni és tudják mi fog történni. Szerintem korábban kellett volna, mert egy 17 éves lánynak már érdemes mindennel tisztában lennie. A nõgyógyuászati vizsgálat körülményeivel is. Mi az elképzlésed egyébként a dologról? Ha be is mész vele, remélem kijössz és hagyod, hogy egyedül legyen az orvossal. A lányodnak kell bizalmi kapcsolatot kialakítani vele. Nagyon gondoskodó vagy :) ), csak ez ne menjen át mindenre kiterjedõ "felügyeletbe".
Mindenféleképpen a nemi élet megkezdése elõtt. Leginkább az elsõ menstruáció idejét szokták javasolni, de errõl már nyilván lekéstetek! :o) De nincs semmi baj, hiszen még most se késõ. Nyilván bizalmi a kapcsolatotok, tehát beszélgess vele arról, hogy mi fog történni. De csak akkor, ha láthatóan érdekli és figyel rád! Ha nem, akkor a beszélgetést ne erõltesd, lehet, hogy kínos neki, azért nem szeretne ebbe a beszélgetésbe belebonyolódni! Ha már megbeszéltétek, mi várható, akkor essen arról is szó, hogy szeretné-e, ha benn lennél vele, megnyugtatná-e a jelenléted. Ha nem szeretné, az nem annak a jele, hogy nem szeret, vagy ciki vagy számára, hanem tudomásul kell venni, hogy ez már az õ intim szférája, rá és az orvosra tartozik. Ha ezt választja, bizonyára miután kijött, el fogja mesélni, mi történt. Ja, még egy lényeges dolog! Feltétlenül essen szó köztetek a fogamzásgátlásról, és ha szeretnétek, írassa csak fel nyugodtan, így nagyon sok késõbbi negatív élménytõl megkíméled õt, illetve magatokat! Egyébként nagyon pártolom, hogy így is gondoskodsz a lányodról, hiszen van, akinek ez eszébe sem jutna, vagy nem érdekli. Gratulálok a hozzáállásodhoz!

Mi kell ahoz hogy egy kutyát el lehessen vinni egy kiállításra? Kell érte fizetni? Hány hónapos/éves korától lehet elvinni?

Yorkshire terrier a kutyus, és 4 hónapos

Legjobb válasz: Egész biztosan van nevezési díj és gondolom kell az oltási könyve, ilyesmi. egyébként nem tudom, ez csak tipp volt..ha már megvan, hogy hová szeretnéd vinni, akkor úgyis adnak felvilágosítást a rendezvény szervezõi.

Egész biztosan van nevezési díj és gondolom kell az oltási könyve, ilyesmi. egyébként nem tudom, ez csak tipp volt..ha már megvan, hogy hová szeretnéd vinni, akkor úgyis adnak felvilágosítást a rendezvény szervezõi.
1 éven belüli veszettség elleni oltás, Törzskönyv, kiállítási nevezés befizetése. Akármikor viheted ha belefér a korcsoportokba. ide le van minden írva: http://www.kennelclub.hu/info/kiallszab_hu_2.html
Felmész a MEOE honlapjára, vagy az MKSZ-ére. Ott a kiállitások menüpont alatt megtalálod, hol, és mikor rendeznek CAC, ill. CACIB kiállitást. Kinézed amelyik számodra szimpatikus, és az ott adott elérhetõségek egyikére, elküldöd a tk. mindkét oldalának a fénymásolatát, a tagkártyádét, a nevezési dij befizetését igazolo bizonylatét, és a kitölött nevezési lapot. (ilyet találsz kutyaujságban is) Amikor ezeket elküldted, majd kapsz egy isszaigazolást a rendezõ szervezettõl. Aztán a kiskutyával elmész egy kozmetikába, ahol tudják, hogyan kelle kiállitásra felkésziteni õt, mert az nagyon nem mindegy. Szerintem idén már ugysem lesz kiállitás gyere ki a kutyival a Derby-re, Decemberben lesz az EXPO-ban, és nézd meg , mi a teendõ, kérj tanácsot a yorkisoktól:)
Érdemes meoe tagnak lenni, mert akkor csak fele a nevezési díj. Ami mondjuk nem mindegy hogy 6e vagy 12e. De szerintem erre a 1, 5 hónapra már n lépj be, pénzkidobás. Ebben a korban ugysem tud értékelhetõ címet szerezni (ilyenkor csak megnézi a bíró a kutyust, hogy szép-e, jó-e, megvan-e mindene). 6 hónapos korátül mehet fiatal osztályban, az viszont már tényleges címet ad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!