Találatok a következő kifejezésre: Hany eves ajanlott (145 db)

HARCOSOK ÉTRENDJE! Hány évesen ajánlott elkezdeni? (vagy nincs ajánlott korhatár? )

16 éves vagyok és arra lennék kiváncsi hogy nem e korai ez az étrend egy úgymond még fejl?d? szervezet számára? (mert sokaktól azt hallottam hogy inkább csak a teljesen kifejlett emberi testre van jó hatással)

Legjobb válasz: amikor már magadra tudsz fõzni.

amikor már magadra tudsz fõzni.
Én nem értem, hogy birják akik ezt az étrendet követik, én tuti éhen halnék:) Szerintem korai még! De várd meg egy hozzá értõ válaszát!
A szerzõ 18-20 évet ajánl.

Hány évesen ajánlott/legjobb elkezdeni szorteleníteni intim helyeken?

Te hány éves voltál? Én 13 vagyok és már nagyon le akarom szedni mert idegesít. De még nem nyúltam hozzá. Mert anyukám szerint nagyon fiatal vagyok. Te is így gondolod?

Legjobb válasz: én 13 évesen csináltam eloszor anyám tudta nélkul,most 14 vagyok,de még mindig nem tudja,ha még kicsi akkor szerintem nem muszály elkezdened

én 13 évesen csináltam eloszor anyám tudta nélkul, most 14 vagyok, de még mindig nem tudja, ha még kicsi akkor szerintem nem muszály elkezdened
én addig, amíg nem volt komoly barátom, csak bikinivonalat szedtem, ez az idõszak tartott 13 éves koromtól 16, 5 éves koromig. 19L
Nyugodtan szedd le.Nem kell róla anyukádnak tudnia.Akkor kell leszedni amikor elõjött.
15 voltam mikor elõsször szõrtelenitettem... Szerintem a szülõknek nem kell az ilyen magán dolgokat elmondani...
Nem emlékszem mikor kezdtem Demióta barátom van elég gyakran megteszem és nem rég lettem 15 Ha idegesít szedd le. Anyámnak én se mondtam el dee biztos tudja :)

Hány évesen ajánlott elkezdeni "gyúrni"?

Én most 14 éves vagyok és kb. fél éve építem a testem,de csak öt kilós kétkezes súlyzókkal mert nem akarom meger?ltetni magam!És az a kérdésem,hogy ez nem-e tesz bennem kárt?

Legjobb válasz: 14 éves kor felett ajánlatos elkezdeni, ha mindenképp akarod.

14 éves kor felett ajánlatos elkezdeni, ha mindenképp akarod.
Inkább 16 éves korod felett kezd el a nehéz súlyzózást, mert kitudja nem hat e a növekedésedre negatívan!

Hány évesen ajánlott elmenni az első nőgyógyászati vizsgálatra? Pontosan mit csinálnak és milyen érzés? Fájdalmas? 12/L

Legjobb válasz: Szexuális élet kezdete után, vagy ha valami baj van. Nem fájdalmas.

Szexuális élet kezdete után, vagy ha valami baj van. Nem fájdalmas.
- Bármikor, ha vmi problémád van. - 16 éves korban, ha addig nem jön meg az elsõ menzesz. - Szexuális élet megkezdése után rendszeresen (évente) rákszûrésre. Hogy mit csinálnak, az a problémától függ. Általában nem fájdalmas. De ha van vmi gyulladásod, vagy cisztád, akkor lehet kellemetlen a vizsgálat.
Ilyen fiatalon csak akkor kell elmenni, ha baj van, akkor viszont mindenképpen!!! Ha nincs semmi baj, akkor ha már élsz szexuális életet, de nagyon remélem, ez még jó pár évig nem lesz aktuális Nálad!!!
A nemi élet megkezdése után kb. 1 évvel, vagy ha nem élsz nemi életet, akkor kb 23-24 éves korban.

Hány éves kortól ajánlott sminkelni az arcot? És mivel?

Legjobb válasz: Szia! Elég csak egy kis púdert vagy alapozót használni. :) én az alapozót szeretem, mert jól elfedi a pici bõrhibákat. Ha pl. pattanásos az illetõ arca, akkor elõször kozmetikussal kell rendbe tetetni, mert ilyen arcon csak csúnyít az alapozó szerintem S: Amúgy 15-16 éves kor alatt nem ajánlott szerintem használni, mert amennyi elõnye van, annyi a hátránya is. Szebbé teszi ugyan a bõrt, viszont eltömíti a pórusokat és hamarabb ráncosodik az ember idõvel tõle... 16 éves kor felett se ajánlott, dehát nehéz ellenállni annak, hogy szebb legyen a bõr :D

Szia! Elég csak egy kis púdert vagy alapozót használni. :) én az alapozót szeretem, mert jól elfedi a pici bõrhibákat. Ha pl. pattanásos az illetõ arca, akkor elõször kozmetikussal kell rendbe tetetni, mert ilyen arcon csak csúnyít az alapozó szerintem S: Amúgy 15-16 éves kor alatt nem ajánlott szerintem használni, mert amennyi elõnye van, annyi a hátránya is. Szebbé teszi ugyan a bõrt, viszont eltömíti a pórusokat és hamarabb ráncosodik az ember idõvel tõle... 16 éves kor felett se ajánlott, dehát nehéz ellenállni annak, hogy szebb legyen a bõr :D
ha szép az arcod és hibátlan nem kell smink. A sminket én semilyen koromsztálynak NEM AJÁNLOM. Mivel???? amivel akorod.. -.-"
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Értem. 15 / L
szerintem ennyi idõsen, ha szép a bõröd akkor nem kell komolyabban sminkelni, legfeljebb szempillaspirál, szájfény...ha mégis problémás a bõröd, akkor vékonyan alapozó. Én inkább azt tanácsolom, hogy 18 éves korodig ne nagyon sminkeld magad ennél erõsebben, mert azzal csak kinevettetik magukat a fiatal lányok.
Én is azt javasolnám, hogy ne sminkeld magad...Miért tennéd? Milyen hibája(?) van az arcodnak? Smink nélkül igenis lehetsz nagyon szép :) második, 16-17/F
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hát állítólag az arcformám szép, de sok pattanásom van és az nagyon idegesít. Nem tudom. Majd meglátom mi lesz. :)

A Hitman sorozat és a Max Payne 1-2. hány éves kortól ajánlott?

Legjobb válasz: Nem a véleményemet mondtam. Azt kérdezted hány éves kortól ajánlott, ebbõl én én azt következtettem, hogy a hivatalos, PEGI-besorolásra vagy kíváncsi. Szvsz kb. 12 év fölött bármelyik korosztály játszhat vele, ha nem lesz õrült, nem akar mondjuk kopasz, öltönyös, tarkóján vonalkódot viselõ bérgyilkos lenni.

Nem a véleményemet mondtam. Azt kérdezted hány éves kortól ajánlott, ebbõl én én azt következtettem, hogy a hivatalos, PEGI-besorolásra vagy kíváncsi. Szvsz kb. 12 év fölött bármelyik korosztály játszhat vele, ha nem lesz õrült, nem akar mondjuk kopasz, öltönyös, tarkóján vonalkódot viselõ bérgyilkos lenni.
Tizennyolc.
A kérdező hozzászólása: Azt azért nem hinném. Mindegyiken 15-ös karika van, de véleményekre volnék kíváncsi, és te nem indokoltad meg, hogy miért lenne 18-as.
Egyénfüggõ szerintem. Van olyan gyerek, aki 13 évesen is felfogja, hogy ez egy játék, és nem kezd el játékpisztollyal rohangálni, lövöldözve a szomszédokat.Ha elég érettnek találod a gyerekedet(már ha arról van szó) tehát agyban elég normálisnak ahhoz, hogy ne bolonduljon meg ezektõl a játékoktól, engedd meg neki, de azért figyelj rá. Ha meg te vagy a gyerek akkor meg önkritika. De ha gyenge idegzetû vagy nem ajánlom, fõleg a Hitmant.

Lézeres szemműtétről mit tudtok? Fájdalmas? Drága? Pozitiv, negativ változást tapasztaltatok? Hány éves kortól ajánlott?

Legjobb válasz: Hú hát ez elég hosszú:) Drágának elég drága,de lehet részletekben fizetni,így azért elviselhetõbb. Egyértelmûen pozitív változást tapasztalható,legalábbis akiket ismerek + anyunál mindenképp:) 18 éves kortól lehet,de igazából 20 éves kor felett ajánlott,és feltétel,hogy 1 évig állandó legyen a dioptria,és minuszos esetében 1-nél nagyobb. Nem fájdalmas:) Vagyis maga a mûtét egyáltalán nem,az utána következõ 2-3 napban szúrhat,meg picit kellemetlen,de túl lehet élni igazából. Sok mindent írhatnék még,kicsit hosszú lenne,ha bármi részletesebben érdekelne,nyugodtan írj privát üzenetet,bent voltam anyu mûtétjén,tehát elég részletesen tudok mindent:)

Hú hát ez elég hosszú:) Drágának elég drága, de lehet részletekben fizetni, így azért elviselhetõbb. Egyértelmûen pozitív változást tapasztalható, legalábbis akiket ismerek + anyunál mindenképp:) 18 éves kortól lehet, de igazából 20 éves kor felett ajánlott, és feltétel, hogy 1 évig állandó legyen a dioptria, és minuszos esetében 1-nél nagyobb. Nem fájdalmas:) Vagyis maga a mûtét egyáltalán nem, az utána következõ 2-3 napban szúrhat, meg picit kellemetlen, de túl lehet élni igazából. Sok mindent írhatnék még, kicsit hosszú lenne, ha bármi részletesebben érdekelne, nyugodtan írj privát üzenetet, bent voltam anyu mûtétjén, tehát elég részletesen tudok mindent:)
Nekem volt lézeres mûtétem az Optimum-nál. A mûtét teljesen fájdalom mentes, vannak kellemetlen behatások, de nem veszélyes. Szerintem egyáltalán nem drága. A mûtét után pár napig fáj, és nem igazán tudod használni sem. De utána folyamatos a javulás. Ha átalszod azt a pár napot, akkor semmi gond. Korhoz nem kötik általában, vagy ha igen akkor 18tól, valamint a lényeges, hogy legalább 2 évig nem romlott a szemed. Szerintem megéri!
http://www.optik-med.hu Melegen ajánlom!!!!
Elsõ vagyok. Igen, mi is optikmednél voltunk:) Szóval én is ajánlom.

Hány évesen kell elveszteni a szüzességet? Vagyis hány éves korban ajánlott? 15/L Ne gondoljátok azt, hogy már elakarom, csak akarom tudni.

Legjobb válasz: Így van egyeske, a lányodnak remélhetõleg már 10 évesen elveszik. Kérdezõ: nincs erre szabály, nincs olyan, hogy "kell". Akkor _érdemes_ szexelned, ha késznek érzed magad rá és van megfelelõ partner hozzá.

Így van egyeske, a lányodnak remélhetõleg már 10 évesen elveszik. Kérdezõ: nincs erre szabály, nincs olyan, hogy "kell". Akkor _érdemes_ szexelned, ha késznek érzed magad rá és van megfelelõ partner hozzá.
a kettesre hallgass, az egyes csak egy túlfûtött nõ, akinek majd mindjárt jól berakom a brokeszt, hogy észre vegye magát. :)
kedves 2eske, nem fog, mivel nem lesz gyerekem. :D Muhahahahah
sztem minél elõbb, annál jobb.. :) én 18 voltam, de már igy is lekéstem.. 23L
#5: ennek õszintén örülök. Nem lesz nagy veszteség, ha kihal a fajtád.
:-)) Máris elkéstél! Sürgösen jelentkezz nálam! Titokban lerendezzük a dolgot. Majd azt mondom mindenkinek, hogy már két évvel ezelött is voltunk együtt. (Nagyon csacsi a kérdésed!)
Mert nem kell és kész. A párom se akar. Legalábbis ez a mostani.
nem jó, ha nem akarsz gyereket majd. vagy ha a párod akar majd? hagyjuk már ezt a korai nekem nem kell gyerek dumát...
Nincs ajánlott korhatár. Azaz van. Amikor késznek érzed magad arra, hogy szexelj. És ne azért, hogy túl legyél rajta, hanem mert akarod. Mert a pasid jelenlététõl is elcsurran a bugyid, és mert a csók a simogatás, esetleg, hogy kinyal, meg a maszti már nem elég, és több kell. Akkor valószínûleg már kész vagy rá, hogy belemenj. Van akinél ez 14 éves korban megvan, van aki 21-22 évesen jut oda. Ne a barátnõk, ismerõsök osztálytársak és a nagy átlag legyen a mérvadó, hogy ki mikor veszítette el. Érezd magad késznek. Akard, és ne azért mert a pasid már akarja, vagy mert tartasz tõle, hogy ha nem mész bele akkor majd elhagy.
Nem tudom h ismeretlenül miért irkálsz ilyeneket. Inkább a te fajtád haljon ki, aki ok nélkül pocskondiáz másokat.

A Szent Johanna Gimi ti hány évesen olvastátok és hány évesekbek ajánlott?

11 éves lány vok.

Legjobb válasz: Bocs ahibákért.azért van,mert gyorsan gépelek és néha elirom. Szent Johanna GimiT Éveseknek Amugy anyam 13 éves korhatárig mondta h válasszak könyvet névnapomra.

A kérdező hozzászólása: Bocs ahibákért.azért van, mert gyorsan gépelek és néha elirom. Szent Johanna GimiT Éveseknek Amugy anyam 13 éves korhatárig mondta h válasszak könyvet névnapomra.
Én 10 évesen kezdtem el a sorozatot (most 12 vok), de csak akkor ajánlom, ha olvastál már ilyen jellegû könyveket és/vagy érettebb vagy a korodnál
Én 12 éves vagyok, és már elolvastam az elsõ 3 részt, meg majd a többit is el fogom, és én értem.
Bárki olvashatja, de ahhoz hogy igazából át tudd érezni az egészet szerintem 15 évesnek legalább kell lenni. Én az elsõ hat részt 16 évesen olvastam, a hetediket 17 évesen. Pl. egy 11 éves nem tuja, mi az a fizika, kémia vagy mondjuk szalagavató és érettségi, de még a szerelemmel sincsenek teljesen tisztában. A könyv gimisekrõl szól, gimiseknek (vagy akik már voltak gimisek). Az írónõ Leiner Laura is 14+ ajánlja.
én is 11 vagyok és imádtam most a 8. részt várom addig meg azzal töltöm az idõt hogy válaszolgatok. nem korfüggõ. az unokatesómnak is nagyon tetszett de a hugának aki egy évvel fiatalabb nálam nem nagyon tetszett szerinte nyálas. Én csak ajánlani tudom de aki nem szereti a kicsit szerelemrõl szóló könyveket az inkább ne olvassa.
15 vagyok, és én a könyvet nyolcadikosan kezdtem el olvsani, de most h már elkezdtem a gimit, jobban megtudom érteni, mint általános sulis fejjel! szóvel sztem csak ennyi, amúgy meg ajánlom, mert tökéletes arra hogy a szüleid elõsször ürüljenek h olvasol, aztán pedig kiakadjanak h olvasol! :)
En 13 eves vagyok es most olvastam.Ugy gondolom , hogy nagyobbaknak is valo, kisebbeknem mar nem nagyon.Azert mert a vegen mar nagy diakokrol szol.De en imadom es alig varom a nyolcadikat . :)
17 évesen olvastam, s bátran merem ajánlani bármely korosztálynak. Leginkább az általános illetve a középiskolások számára ajánlom :)
Szerintem nagyon nem korfüggõ, 10-40 évig olvassa mindenki, akinek tetszik. Én imádom xD.
Nem korfüggö, nálunk a suli igazgatója és a történelem tanát is olvasta.:D
Én 12 évesen olvastam el az összes részét, ( volt, hogy többször is egyet, az 5-et pl. 4-szer) és szerintem nem korfüggõ. :) Barátnõm mamája (60 év körüli) is olvassa, és nagyon tetszik neki. :D Szerintem, ha nagyon akarsz egy kort, én úgy 10 éves kortól ajánlanám.
Én 15 évesen olvasom és szerintem elolvashatod, nincs benne semmilyen olyan dolog...
14-15 éves vagyok szerintem bárki olvashatja viszont a 7. részben vannak célozgatások
A kérdező hozzászólása: Kösz
Én 12 évesen olvastam, és nagyon tettszett. Szerintem nincs benne semmi olyan, amiért ne olvashatnád el. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, lehet h majd megveszem.további válaszokat kérek.
Én 15 évesen olvasom, de semmi olyan nincs benne, hogy ne olvashassák kisebbek is. Habár egy 10 éves ismerõsöm elolvasta az elsõ részt és tetszett is neki, de már a másodiknak nem jutott a végére. A 12 lves tesóm pedig imádta az elsõ 6 részt, de úgy látom, hogy a 7.-kel már nem nagyon halad.
Èn tizenegyedik szülinapomra kaptam és egy honap alatt ki olvastam mert anyira tetszer nekem !! Azota már elolvastam mégegyszer. Èn 10 éves kor tol ajánlom

Hány éves kortól ajánlott a tampon?

Legjobb válasz: Ehhez nincs ajánlás, h mikortól ajánlott. Ki mikor érzi azt, h neki arra van szüksége. Pl ha van egy 14 éves lány, aki pl heti 3* úszik, és nem akarja kihagyni az úszást, az használhat minit (de lehetõleg csak az úszás idejére). Ez nem életkorhoz kötött.

Ehhez nincs ajánlás, h mikortól ajánlott. Ki mikor érzi azt, h neki arra van szüksége. Pl ha van egy 14 éves lány, aki pl heti 3* úszik, és nem akarja kihagyni az úszást, az használhat minit (de lehetõleg csak az úszás idejére). Ez nem életkorhoz kötött.
Nem a kor számít. Tampont mindig csak a legszükségesebb esetben érdemes használni, mert az a vér, amit nem tud felszívni, csak pang a hüvelyben, amitõl elszaporodnak a baktériumok, és fertõzéseket okoznak!
Nyugodtan használj, ha akarsz. És ne hallgass arra, hogy jaj de veszélyes, a betét is veszélyes, ha úgy nézzük.
Ha megfelelõen használják, tehát gyakran cserélik, akkor nem veszélyes. De a felelõten használat miatt Magyarországon 3-4 nõ hal meg évente a tamponhasználat miatt. Ahogy az egyik kommentelõ is írta, a fertõzések miatt. (gondolom nem cserélik, csak ha már nagyon muszály..., meg nem adnak a higéniára)
'a vér csak pang a hüvelyben...' a tampon nem egy dugó hanem egy szivacs. amit nem tud felszívni azt továbbengedi. (ezért fontos hogy gyakran cseréld)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!