Találatok a következő kifejezésre: Hany centimeter az (21 db)

Hány centiméter az U. S. A 11-es férfi cipõméret?

Mert már kivagyok vele teljesen 2 féle táblázat létezik a neten, egyik azt írja 28cm a másik 29cm és azért netes rendelésnél igazán jó lenne tudni.

Legjobb válasz: itt a harmadik: 27,62 http://www.onlineconversion.com/clothing_shoes_mens.htm Sztem ez gyártónként változó és nem csak az USA méretnél, én itthon se veszek próba nélkül cipõt, max ha van már olyan márkájú cipõm vagy ha megadják cm-be is. Az nem olyan mint egy nadrág, ahol még 1-2 cm is beleférhet.

itt a harmadik: 27, 62 http://www.onlineconversion.com/clothing_shoes_mens.htm Sztem ez gyártónként változó és nem csak az USA méretnél, én itthon se veszek próba nélkül cipõt, max ha van már olyan márkájú cipõm vagy ha megadják cm-be is. Az nem olyan mint egy nadrág, ahol még 1-2 cm is beleférhet.
A kérdező hozzászólása: Köszi, és azt tudja valaki, hogy a szélességnél mi a gyászt jelenteke vagyis konkrétan hány centit a 3E, B, D, E?
Arra meg itt egy táblázat http://www.howtodothings.com/fashion-and-personal-care/a2774.. Ez inchben van de számold át cm-re. A 3E nincs benne de gondolom az még annál is szélesebb :D
A kérdező hozzászólása: Egy utolsó kérdés, a lábam 27cm hosszú, erre vegyek cipõt, vagy mennyit számoljak rá, még hány milit, hogy teljesen kényelmes legyen? Tánc cipõnek lennie, szóval azt akarom jól passzoljon szóval az se jó neki ha túl sok hely van. Szóval?
Tánccipõt én semmiképpen sem rendelnénk. A mi üzletünkben (sportcipõket árusítunk) az UK mérettel számolunk, az a legmegbízhatóbb. az USA/EUR/cm nem egységes. De ami fontosabb: az egyik márka akkor jó, ha teljesen passzent próbakor. Kicsit tágul majd. A másik meg lehet ici-picit nagyobb.
Egyetértek az elõzõvel, de még két kieg. Egyrészt mérd meg az egyik legkényelmesebb cipõd bth-ját és azt nézd ne a lábméretedet. A másik, nekem eddig tánccipõbõl mindegyik kitágult, mivel ezek nagyon rugalmas anyagból vannak, szóval nagyobbat semmiképp ne vegyél. Persze ez csak akkor érvényes ha gyárilag is tánccipõnek szánták.

Hány centiméter az átlagos magsság 11, 5 évesen?

11,5 éves vagyok, lány. Szeptemberbe leszek 12 éves. Hány centi az átlagos az én koromban? ha kell még írok adatot...

Legjobb válasz: http://www.gekkonet.hu/fejlodes/gyermekek-fizikai-fejlodese... 136 cm és 160 cm között kellene lenned. :)

http://www.gekkonet.hu/fejlodes/gyermekek-fizikai-fejlodese... 136 cm és 160 cm között kellene lenned. :)
Az átlag magasság 11.5 évesen 148 cm.
Én 13 éves vagyok ( lány) és 173 cm...vagyis JÓ magas.. én kb. ilyen koromban 160 cm. voltam.. de mindig én voltam a legmagasabb az osztályban... am meg nincs ilyen hogy átlag!! Én nagyon korán iskolás lettem, késnem kellett volna egy évet oviban, de mivel vmi tszten átmentem elküldtek suliba ... van egy olyan lány osztálytársam (tõbb mint 1 év van köztünk), és kb 158 cm. (14 évesen) én pedig 13 évesen vagyok 173 cm.. szóval ez változó....am te hány cm magas vagy?
A kérdező hozzászólása: kb. 148, 150 cm vagyok. a súllyom 35-40 kiló között mozog. Apa 183 cm anya 163cm a tornasorban a 4. legkisebb vagyok. A nálam kisebbek fele fiatalabb egy évvel. a legmagasabb osztály társam kb. 160 cm körûl van mondjuk az apja colos meg az aanyja, meg a csaj is az. (amikor ünnepség van a tömegbõl látszik az apja feje, olyan magas :P)
én junius 25.-én leszek 12 és én 165-170 cm vagyok. Ja és fiu vagyok.
A kérdező hozzászólása: Jó te fiú vagy és a fiúknál a magas a "helyes" xD :) kívánom, hog mindig magas legyél ;) (jó azért max 185 cm)
hát szerintem pont jó vagy, sõt lehet, h egy kicsit magas is:D én 14 éves létemre csak 156 cm vagyok sajnos:(
Én 168 vagyok, igaz a legnagyobb. :D Szerintem Te pont jó vagy. ^^ Barátnõim is 150 körül állnak, és teljesen átlagosak. Néhányan még idõsebbek is nálam, úgyhogy... :D 12L
12 éves korban 150cm kb.
én gondolom tudok válaszolni:) én 172.175cm vagyok és 70kg és 46 láb? 11/F amúgy szerintem egy kicsit alacsony vagy ha 148 cm vagy
Én 11 éves vagyok és 154 cm.A legmagasabb osztálytársam 160 cm kb.Szerintem is annyi az átlagos magasság, amit írtak.
Komolyan mondom, egyikõtök hülyébb, mint a másik. 21:40, MINDIG VAN ÁTLAG, még akkor is, ha te nem tartozol bele. Ne magadból indulj már ki. Attól, hogy te egy átlagos felnõtt férfi magasságával rendelkezel, még nem lesz ez a normális/átlagos. Igen, valóban változó a dolog, de könyörgöm, átlag mindig van... a 0-nak és az 1000000-nak is van egy átlaga (500000, a gyengébbek kedvéért), pedig elég messze van egymástól a két szám. Amúgy nem furcsa, amit mondasz, kérdezõ, mert nem mindenki a korával egyenes arányban nõ, valaki hirtelen nyúlik 20 centit. Ergo simán lehetsz még magas te is. 20:59 voltam.
Én 11 évesen 148 cm voltam. :D 14/L [most 165]
A kérdező hozzászólása: én? 150 :) de szeptemberben leszek 12...és elég érdekes, hogy ugyanazon napon születtem apával és apa 8.-os korár kb. a legmagasabb lett. xD Egyébként az ujjaim formájából ezt mondták amikor lementünk egy orvoshoz (nem tom milyen) azért, hogy megnézze a lábam mert egy kicsit csámpás vagyok. És nekem baromira hosszú lábujjaim vannak, a második még egy picit hosszabb is az elsõnél (bügykösek vagy mi :/)és azt mondta, hogy magas vagyok koromhoz képest és, hogy magas leszek. ;)Hát elég furcsa akkor voltam úgy 10 éves, 11 tavaj ilyenkor lehetett 145 cm-mel kb...
ÉN Októberbe leszek 12 és 157cm vagyok!
13:29-nek: Te funkcionális analfabéta vagy. Azt írták, 159 az ÁTLAG, de attól te még simán lehetsz magasabb... nem mellesleg 170 cm van feltûntetve 'felsõ határ' címszó alatt, szóval még így is beleesel az egészségesen fejlõdõ gyerekek kategóriájába. 18:10-nek: A táblázat szerint te is normális vagy, de most vonatkoztassunk el ettõl. Izomzattól és csontozattól is függ a dolog, úgyhogy ha sportolsz és/vagy eleve nehezek a csontjaid, tök normálisnak számít a súlyod. De ne aggódj, mert akkor sincs gebasz, ha nem felelsz meg ezeknek a kritériumoknak, ergo ebben az esetben sem vészes a fölösleged. Kérdezõnek: Ha a linkre alapozunk - ami nagyjából fedi a valóságot -, tök átlagos a magasságod, de ezzel nincs baj, még simán nõhetsz. 13/L
én 12 vok 152 cm magas és 50 kiló o.0 nem vok túl súlyos?
A kérdező hozzászólása: Van olyan osztálytársam akikb. 140 cm körül van és 8 éveseknek valóruhát hord :(
ez tiszta hülyeség hogy az átlagmagasság 13, 5 évesen 159cm :S 168 vagyok... :D amúgy szerintem pont jó a magasságos 11 évesen, nem kell ennél több!
Én pont annyi vagyok mint te, (októberben 12)És 151 cm vagyok 11L
annyi vagyok, mint te, de én már betöltöttem a 12-t. 160 cm vagyok, 46 kg, de mindenki 14-nek néz...

Hány centiméter lehet ennek a tetoválásnak az egyes részei? Bõvebben a leírásban!

Az alábbi képen látható tetoválást szeretném magamnak:

Legjobb válasz: Fogod a képet, paint segítségével felnagyítgatod különbözõ méretre, kinyomtatod, kivágod, odapróbálod a csuklódhoz és kiválasztod, melyik méret a jó... Legyen már ennyi kreativitásod. Nyilván a kar méretétõl függ, hogy mekkorának kellene lennie. Annyi meg látszik a képen, hogy a hosszabb szár rövidebb része pont akkora, mint a rövid szár fele. A hosszú szár hosszabb része meg 2,5x akkora, mint a rövid szár fele.

Fogod a képet, paint segítségével felnagyítgatod különbözõ méretre, kinyomtatod, kivágod, odapróbálod a csuklódhoz és kiválasztod, melyik méret a jó... Legyen már ennyi kreativitásod. Nyilván a kar méretétõl függ, hogy mekkorának kellene lennie. Annyi meg látszik a képen, hogy a hosszabb szár rövidebb része pont akkora, mint a rövid szár fele. A hosszú szár hosszabb része meg 2, 5x akkora, mint a rövid szár fele.


Laptopoknál az 1" vagyis 1col az hány centimétert takar?

SÜRGÕS

Legjobb válasz: Szia! 1″ = 2,54 cm

Szia! 1″ = 2, 54 cm
A kérdező hozzászólása: Köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Egy hüvelyk az hány centiméter?

Nagyon kéne a pontos válasz.Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Mérd meg a hüvelyjkujjad szélességét.

Mérd meg a hüvelyjkujjad szélességét.
2, 54
A kérdező hozzászólása: mindenkinek nagyon köszönöm kivéve utolsó.
Nagyon szívesen... tudod, szívesen segítek, hogy ne legyél ennyire életképtelen Taigetosz pozitív (az utolsó)
A kérdező hozzászólása: miért lennék életképtelen? biztos akartam lenni valamiben ezért még nem vagyok életképtelen.
Akkor beütöd: http://www.google.hu és annak a keresõjébe: hüvelyk cm. És lõn világsság.
A kérdező hozzászólása: akkor sem kell egybõl bevágni a bunkót. gondolom neked sem esne jól hogyha valaki ok nélkül egy féreg lenne veled. de az ilyet magasról le kell [email protected] és le is fogom. na szia nem vagyok rád kíváncsi.
2(r+x)π=2rπ+20
R=(r*(pi)-10)/(pi) Ahol 'R' a nagyobb kör sugara, 'r' a kisebb kör sugara.

Egy liter az hány centiméter?

Legjobb válasz: Liter az térfogat, a cm meg hosszúság. 1L =1 dm^3=1000cm^3 köbdecibe meg köbcentibe lehet átváltani.

Liter az térfogat, a cm meg hosszúság. 1L =1 dm^3=1000cm^3 köbdecibe meg köbcentibe lehet átváltani.
Vízbõl: 1 m3 = 1000 liter, vagyis egy 1m x 1m x 1m-es tartály lenne vele tele. Persze nagyon meglehet, hogy ez csak a vízre igaz, esetleg más folyadéknak más a kiterjedése, stb.

170 centiméterhez hány kiló az ideális test súly?

Legjobb válasz: Alkattól függ,de én olyan 60körül mondanám,én is ilyen magas vagyok 64kiló,nem vészes,de lehetnék csinosabb is..Voltam 70 is,na az minden,csak nem ideális:P

Alkattól függ, de én olyan 60körül mondanám, én is ilyen magas vagyok 64kiló, nem vészes, de lehetnék csinosabb is..Voltam 70 is, na az minden, csak nem ideális:P
65-70 kg
60-67
Tényleg alkattól függ. Én 170 cm / 52 kg vagyok, és nem, nem anorexiás, erõsebb alkatú vagyok így is! :-)
sztem olyan 50-60 kg között. Az csinos :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!