Találatok a következő kifejezésre: Hamarosan egy vagyunk együtt (5 db)

Hamarosan egy éve együtt vagyunk a barátommal és meg szeretném lepni. Ötletek?

akár tárgyi, élményi vagy +18as ötleteket:)

Legjobb válasz: gyertya fényes vacsi utána közös fürdõ és végül egy filmnézés majd romantikus éjszaka 18-as karikával ellátva :D:D

gyertya fényes vacsi utána közös fürdõ és végül egy filmnézés majd romantikus éjszaka 18-as karikával ellátva :D:D
sztem kár a körítés, hevesen lökd az ágyra, és szóhoz se hagyd jutni! és ismételed el ezt eme jeles alkalomból 3x ! meglátod, tetszeni fog neki!
Ajándék terén még jó ötlet pl. a gyûrû, amibe akár gravíroztathattok is, hogy személyesebb legyen. A többit meg már leírta az elsõ :)
Szexi fehérnemû gyertyák halk zene és rózsaszirom ;).A páromat ezzel leptem meg, csak úgy, neki nagyon be jött:)

Hamarosan egy éve vagyunk együtt barátommal, dilemmában vagyok vegyünk-e egymásnak valamit? Mit szoktak ilyenkor ajándékozni?

Legjobb válasz: Az én párom értékelte a hülyeségeimet amit csináltam neki. Pl. készítettem neki fotóalbumot a képeinkbõl idézetekkel és a végére csináltam egy kis rekeszt "top secret" felirattal amibe szexi képeket raktam, még most is nézegeti idõnként pedig nem most volt, lehet azért. :) Meg egyszer boxert vettemé és arra festettem vicceset textilfestékkel. Szóval ilyesmi, de arra számíts hogy ha nem hozod föl neki a témát tuti elfelejti az évfordulót és ne essen rosszul.

Az én párom értékelte a hülyeségeimet amit csináltam neki. Pl. készítettem neki fotóalbumot a képeinkbõl idézetekkel és a végére csináltam egy kis rekeszt "top secret" felirattal amibe szexi képeket raktam, még most is nézegeti idõnként pedig nem most volt, lehet azért. :) Meg egyszer boxert vettemé és arra festettem vicceset textilfestékkel. Szóval ilyesmi, de arra számíts hogy ha nem hozod föl neki a témát tuti elfelejti az évfordulót és ne essen rosszul.
Mi március 31.én leszünk 1 évesek:) De megbeszéltük, hogy nem lesz ajándék...Megismételjük az elsõ randinkat, úgy ahogy volt és a végén elmegyünk egy romantikus étterembe... Nemsokára esküszünk...így inkább a házassági évfordulónon veszünk magunknak közösen ajándékot:) )
NEm az a fontos mit:) "az az ajándék h adod" hidd el...találj ki valami eredetit...készitheted esetleg Te magad az ajándékot...az ajándék tükrözze h Te valóban szereted:) adj neki valami eredetit:)
nem akarlak kétségekbe kergetni, de a pasikra nem jellemzõ, hogy tudnánk az évfordulókat. Arról nem is beszélve, hogy mi jellemzõen nem az elsõ puszitól, vagy kézfogásos sétától számítunk ilyeneket... Szóval nehogy úgy járj, hogy a pasid bután néz rád, amikor beállítasz az ajándékoddal, mert fogalma sincs, hogy mi van. A másik, a mit szoktak... nos, szoktak macit, szivecskés párnát stb. Ezekkel az a baj, hogy örülönk ugyan nekik "Ó, de aranyos...", de nem igazán tudunk a dologgal mit kezdeni. Ilyen dolgoknak a mi életünkben igazából nem nagyon van helyük. (pl. hova tegyük???) Inkább valami praktikusat vegyél ajándékba, mi a mütyûröket szeretjük, mint bicska, laposüveg, toll, öngyújtó stb. Esetleg sokpengés, rezgõs hi-tech borotva...(tipikus, hogy a nõ turmixgépet kap ajándékba és megsértõdik, mert az csak egy lelketlen gép, a pasi meg bevágja a kapott nyakkendõt/pulóvert a többi közé, mert minek mégegy) Szóval óvatosan, mert nagy pofáraesés lehet a dologból.
Én egy szép kis ezüstgyûrût kaptam a páromtól. Azóta is megvan. :)

Mit tegyek? Hamarosan 5 éve vagyunk együtt a párommal, és már nagyon rég kiterveltük, hogy jövöbe egy bizonyos dátumon szeretnénk összeházasodni.

Azért választottuk a jöv? évet mert az én n?véremnek ebben az évben lesz és ne legyen a családon belül egy évben kett?. Meg még a családot is néztük, hogy anyagilag is legyen jobb. A barátom húgának a tavaly volt az eljegyzésük, de az idén nem akartak összeesküdni. És most pont eléjünk betették az ?k esküv?jük dátumát. Pedig a miénk rég kivolt már t?zve, csak nekünk nem volt meg az eljegyzés. Most a barátom szülei kéréték hogy halasszuk. Mi nem szeretnénk elhalasztani, mert már nagyon rég ezen a dátumon szeretnénk, plusz apukám súlyos beteg és örülnék ha ott tudna lenni az esküv?mön, de ha még egy évet tóljuk, lehet hogy nem tudna már ott lenni. Ez olyan szemétség nem? Mit szóltok hozzá.

Legjobb válasz: Hát elõször is nézzétek meg az alábbi filmet: A csajok háborúja - Bride wars Valakinek engedni-e kell ha nem akarjátok a kettõt egy napon tartani, mondjuk ha más városban lenne, akkor még rosszabb. 1 héttel csak el tudják már õk tolni, ha nem akkor nektek kell engedni, még mindig jobb, ha nem a kiszemelt dátumon tartjátok, mint a családi háború.

Eszedbe ne jusson engedni. Ha apukád problémája nem lenne, akkor is ezt mondanám, akkor meg fõleg. Felajálhatod nekik, hogy nem kötelezõ eljönni a te esküvõdre. Szerintem az esküvõ az az esemény, hogy nem igazán kellene másokre tekintettel lenni, elvileg két tanúval is meg lehet tartani, néhány ezer forintból, amit az anyakönyvvezetõnek kell adni. Biztosan szerzel ellenségeket, de ne engedj az elképzeléseidbõl, hadd örüljön apukád is, aki remélem azért meg fog gyógyulni !!!
Hát elõször is nézzétek meg az alábbi filmet: A csajok háborúja - Bride wars Valakinek engedni-e kell ha nem akarjátok a kettõt egy napon tartani, mondjuk ha más városban lenne, akkor még rosszabb. 1 héttel csak el tudják már õk tolni, ha nem akkor nektek kell engedni, még mindig jobb, ha nem a kiszemelt dátumon tartjátok, mint a családi háború.
Én a helyedben megbeszélném a tesójával, hogy ha Ti képesek voltatok a másik pár miatt várni akkor most meg várjanak õk, ne legyenek bunkók. Azt hiszem ennyi tisztelet kijár, fõleg ha már Ti elõre kitûztétek az idõpontot. Szerintem ez tõlük nagy bunkóság, nem figyelembe venni azt amit nektek muszály volt. Semmiképp se hagyjátok magatokat!!!!
tartsátok meg ti az idén:) hagy egye õket a penész. ha õk ki tudtak veletek szúrni, akkor ti is. hiszen a tiétekre több pénz megy el, hiszen az az elsõ, az övékére már nem jutna annyi. és így apukádnak is jobb.
Semmiképp ne toljátok.
A kérdező hozzászólása: Már csak azért is ragaszkodunk ahhoz a dátumhoz, mert pont azon a dátumon jöttünk össze, és pont szombaton. Bár a párom, nem egy romantikus alkat ezt õ fedezte fel a naptárba és így terveltük ki, hogy milyen romantikus lenne. Nagyon ragaszkodunk ehhez a dátumhoz. A barátom húga tólna a dátumon de az õ völegénye egy nagyfejû alak és õ nem akarja. Az ikerlagzi ötlet is felvetõdött, de a húga barátjának nagyon nagy a rokonsága és õk falunk akarják tartani a lagzit, mi pedig városon és teljesen más az elképzelésünk a dologról. Most azon dolgozunk, hogy õk tartsák valamikor tavasszal és akkor miénk szeptemberbe lenne az pedig nincs olyan közel egymáshoz.
A Ti esküvõtök. Harag nélkül tartsátok magatokat a dátumhoz, ha fontos nektek, elvégre rólatok szól. Az anyagi szempont is szempont, de nem az egyetlen.
Tartsátok meg a tervek szerint az esküvõt. Nehogy már azért ti engedjetek, mert valaki más az utsó pillanatban kitalálta...fõleg, ahogy írtad, szeretnéd, ha apukád is ott lenne. De ez mekkora szemétség a párod húgától!!!
Na most lehet, hogy ez kemény lesz egyeseknek, de NEM VÉLETLEN, hogy az idõsebb testvéreknek elsõbbségük van. EZ A REND. Persze, manapság sokan nem gondolnak ezzel, tesznek rá magasról, mindenki lázad, mert az trendi meg minden. Én sem támogatnám, hogy ha az idõsebb testvérnek nem lenne senkije, azért a fiatalabbnak várni kelljen. De így, hogy "minden rendben" ezen a vonalon, azt mondom, az idõsebb testvéreké a jog. Mivel Te betartod a saját családod rendjét, a barátodon a világ szeme. Neki kell megoldania a húgával. Az én felfogásom szerint a barátod szülei rosszul teszik, ha Tõletek kérik a halasztást.
Ti mar bejelentettetek az idopontot hamarabb, akkor kesz, hazasodjatok ossze. Ne hagyjatok magatokat lebeszelni, mar csak az apukad miatt se. Ha mas nem, legyen kicsit szerenyebb eskuvo, igyekezzetek minel tobbet sporolni, hogy meg tudjatok tartani akkor, amikor szerettetek volna.
Kérjétek meg, hogy ne tegyék elétek! Mondd el neki amit nekük mondtál. mEG FOGJÁK ÉRTENI. Esetleg egyben? Dupla esküvõ? Kímélnétek a családot.
nekünk februárban volt, a férjem bátyjának pedig áprilisban. Ugyanabban az évben. Semmi probléma nem volt belõle. :-) (A szülök egyik lagziba se tudtak fizetni egy fityinget sem, a két võlegény állta az egész költséget.) Egyáltalán nem volt ciki, hogy két hónapon belül volt a két esküvõ.
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre kieggyeztünk fél év külömbségbe, remélem azt be is tartják. A család szeretné azt az idõ külömbséget, mert minket az nem érdekelne ha 1 hét külömbség lenne is. CSak hát nekik anyagiakban kellene egy kis idõ. Mi mondtuk, hogy mi megcsináljuk a saját pénzünkbõl, de õk nem szeretnék, mert a többi gyereknek is fizették. A dupla esküvõ azért nem jó, mert teljesen más elképzeléseink vannak. Õk egy igazi falusi lakodalmat akarnak, mi pedig városon tartanánk. A húga barátjának pedig nagyon sok meghívottja van és ahhoz nagyon nagy hely kellene. Õk nagyon nagy lagzit szeretnének, mi pedig kissebbet.
Volt itt akinek nincs jó véleménye a dupla esküvõröl. Hát én eddig egy ilyenen voltam és nagyon jó volt. Egy iker párról volt szó, mind a ketten ugyanazon a nyáron akarták, mert már jövöre mindketten babát terveztek. Ezért megtartották együtt. Így legalább a közös rokonokat és ismerõsöket, nem kellett kétszer szórakoztani, kb. 2 hét különbséggel. Nagyon szép volt. Bár közöttük tényleg nagy testvéri szeretet van, és a két fiú is nagyon jól kijön egymással. Ha nem vagytok rosszaban a párod húgával, akkor ez is egy alternatíva.
Na ez a szitu jól megalapozza a rokonság közti sértõdöttséget egy jó idõre! Mi az oka annak, hogy nem lehet a két esküvõt egy nyáron tartani?
A dupla esküvõ olyan személytelen, anyáméknak tripla volt és az egéz nagyon gáz volt.Ez a ti napotok csak rólatok szóljon.Én vagyok olyan önzõ, hogy nem engedném.Az a legegyszerûbb ha elmondod nekik amit nekünk, féltek, h apukád már nem lesz veletek, ezt akarjátok, vagy ha õk ragaszkodnak a tiétek elõttihez, akkor ti elhúztok valahová egyedül esküdni, aztán fortyogjanak a saját levükben:P
a párod húgának el kéne gondolkodnia a kapcsolatán, ha még beleszólása sincs az esküvõje dátumába.. Ha egyszer õ benne lenne mégis mért nem áll ki a véleménye mellett? Halálra ítélt kapcsolatnak tûnik... Egyébként érthetõek az érveid, de ezt nem velünk kell megbeszélned, hanem velük. Ne hagyd magad, de próbáld megértetni velük az okot, ne pedig csak harcoljatok.
Szerintem ezt a barátodnak kell tudni lerendezni a saját szüleivel. Ti megmondtátok nekik elõre, nektek akkor lesz a lagzi. Az õ dolguk a húg esküvõjét máskorra tenni. Ne legyen nyuszi a srác, beszéljen a szüleival, akkor is, ha a hufi akedvenc.
A kérdező hozzászólása: Szándékosan mondtuk el a dátumot jó elõre, hogy mindenki ahhoz tartsa magát és éppen ettõl féltem. Be is igazolódott :(.
A kérdező hozzászólása: A barátom szülei mindig is jobban támogatták a húgát, mert õ a legkissebb és õ volt a kedvenc. Nekem amúgy semmi bajom a barátom családjával, nagyon jól kijövünk, de a húga barátját jobban elfogadják, mint engem, mert ott a szülök összejárnak és járnak egymásnak segíteni. Az én szüleim más társaságba járnak és munkában õk nem tudnak segítni, mert apukám nem dolgozhat a betegsége miatt.
Beszeljetek a lannyal! Jo bunko mit ne mondjak. Nyilvan direkt igy csinalta, valoszinu neki mindegy lett volna a datum, nem? Milyen irigy, bunko emberek vannak, Istenem! Beszeljetek veluk, mondd meg neki ne legyen ennyire gyerekes es irigy a gondolkozasa. Mi ez loverseny? Versenyzik veletek, kire jut tobb penz, kinek meg lesz elobb az eskuvoje? Ovoda. Ha nem engednek az idopontbol, tartsatok meg amikor ti kiszemeltetek az idot, ne engedjetek abbol. De azt nem ertem mondjuk ne haragudj, miert kell mindent masoknak is elmondani? Latod ha nem fecsegtetek volna elore az ahitott idopontot, nem lennetek bajban.
Én elleneztem a duplát.Az ikerpár más, mert õk kötõdnek annyira egymáshoz, de így?Apámék triplát tartottak és ronda volt, nagy volt a kavarodás és minden azért mert ne legyen olyan sok az egész. A különbség annyi volt, hogy apám anyámmal, apám öccs anyu legjobb bnõjével és anyu bátyja kerianyummal. Sztem gáz volt, õk sem akarták de hát a szülõk...na pfff


Hamarosan jön a karácsony és nincs ötletem mit is vehetnék bnőmnek. Mi az ami egy nő nagyon tudna örülni? Másfél éve vagyunk együtt. Vmi ötlet?

Legjobb válasz: kesztyû, sál, sapka, bizsu, arany, ezüst, attól függ mit szeret, fülbevaló, gyûrû, nyaklány, vagy szett, hajvasalót, én egyszer azt kaptam és örültem neki, mert kellett, táska. én ezeknek mind örülnék.

kesztyû, sál, sapka, bizsu, arany, ezüst, attól függ mit szeret, fülbevaló, gyûrû, nyaklány, vagy szett, hajvasalót, én egyszer azt kaptam és örültem neki, mert kellett, táska. én ezeknek mind örülnék.
hat attol is fugg, milyen lany, szereti e a lanyos dolgokat, ha igen, akkor vehetsz neki parfumot, nyaklancot, orat, valami szepet, ruhat nem ajanlok, mert lehet, hogy nem tudod a meretet vagy az izleset. Ezen kivul pl. konyvet, valami szepitoszert, ha festi magat. Ha meg olyan fius, akkor nem tudom, focimezt, valami hasonlot.
Szerintem meg jó az a vegyünkparfümötmegcédét dolog is :D Én örülni szoktam a parfümnek (de nem ócska hanem olyan ami tetszik, jó illatú) vagy kozmetikai szereknek pl. arclemosók. Sminkszereknek is nagyon örülök. Akkor ööö... nyaklánc meg amiket írtak azok is jók :) Könyv ha szokott olvasni. CD-t te is készíthetsz neki, 1 válogatást abból amiket szeret, vagy hasonlók. Esetleg sál, vagy gyûrû ami mindkettõtöknek van és az összeköt titeket :) ha fiús lány akkor is jó a parfüm meg a karkötõk, nyakláncok csak más stílusban. Vehetsz neki képet is, vagy falinaptárat olyat ami tuti tetszene neki, vagy bonbont és mellé kis aranyos dolgokat, pl kerámia maci meg ilyen kis díszek. Karácsony elõtt lehet kapni sok mindent ilyen vásárokon. Kérdezd meg a barátnõit hogy mi tetszene neki, ha pl parfümöt veszel megkérdezheted õket, hogy szerintük melyiket kellene. Mások is megkérdezik, az nem ciki. De ha veszel neki fontos, hogy vegyél még mellé kis apróságokat is, csoki kis díszecskék, mütyûrök :) ezeket szeretik a lányok. Plüssállatkákat is vehetsz neki. Faliórát, párnát, vagy akármit. :)
puzzle :)
Nem hurrogtam én le senkit, csak leírtam a véleményemet. Ennyi erõvel akkor meg miért lettem lepontozva. Az újság meg nem a benzin ár drágulás miatt különleges, hanem a születési hírek miatt..de ezt ugyan honnan is tudhatnád.
Hálóing.
Vegyél neki valami szexi fehérnemût amiben szivesen látnád és persze amirõl tudod, hogy jól is érezné benne magát.
Majd a kérdezõ eldönti, melyik válasz sablonos, és melyik nem.
most miért kellett ilyen csúnyán lehurrogni a másikat? engem pl. baromira nem érdekel, hogy ki halt meg akkor amikor születtem, és melyik úton történt baleset, meg mennyivel drágult a benzin ára.
Úristen ennyi sablon választ (már bocs mindenkitõl, de zéró kreativitás nem volt bennük). Mondok pár olyat, aminek esetleg még a végén örülni is fog: biztos van neki kedvenc elõadója/színésze, nos semmi más dolgod nincs, csak szaladj fel serényen az íbéjre, és vásárold meg a kedvenc színészének/elõadójának az autogrammját. Nem olyan drága a dolog, mint amilyennek hangzik, viszont tapasztalatból mondom, ezerszer akkorát üt, mint valami sablonos parfüm. Vagy egy kellemes wellness hétvége kettesben. Esetleg szerezd meg azt az újságot, amiben a születési hírek vannak abból az évbõl és napból amiben õ született. Ha nincs sok pénzed rá, akkor készíts közös fényképalbumot, saját készítésû kis valamit. Sok szerencsét, és ha jót akarsz, nem állsz be a sok millió "vegyünkparfümötmegcédét" tipusú pasi mögé.
Szerintem a hatalmas plüss állat az nem valami tuti ajándék... én valószínû ott rögtön elájulnék. Hova teszel egy olyat???
A kérdező hozzászólása: Már közös képünkel tele van a fal, már van neki egy kissebbfajta plüsmacija, parfümöt tavaly karácsonyra kapott tõlem.:D Szol kicsit tanácstalan vagyok. De gondoltam egy ékszertartó dobozkára is, mert az nem nagyon van neki.
Te ismered a csajt, az a jó ajándék aminek örülne, de õ nem venné meg magának csak "de jó lenne" fázisban van vele. ez bármi lehet
igen, te tudhatod csak, hogy miknek örülne, miket szeret, mindenki csak magából tud kiindulni. én pl a bonbontól meg vmi kis porcelán 2centis fára akasztható angyalkától idegbajt kapnék.. sapka-sáltól, kesztyûtõl is. ezek nem olyan ajándékok amiket a szerelmedtõl vársz.. persze ízlések és pofonok, de én egy ennyire személytelen összedobott ajándéknak tuti nem örülnék. legyen neki igazán meglepetés, figyelj oda nem ejti el néha mire vágyik, minek örülne.. menj el vele nézelõdni, karácsonyi bazárba vagy amikor pl moziba mentek egy bevásárlóközpontba nézz körül vele és figyeld mikor csillan meg a szeme. hidd el, lesz olyan. vagy akár készíthetsz is neki valamit, akár magában akár a megvett ajándék mellé. írj neki egy verset, egy szerelmes levelet, készíts kartonból egy szívecskét, vagy bármit, aminek úgy érzed örülne. a lényeg, hogy szívbõl ad és ne olyan ajándék legyen, amit a szülei vagy barátai is megvehetnek/csinálhatnak neki.. :)
Én örülnék az autógrammnak is! Viszont mielõtt parfümöt veszel neki, nézz körül...mert elég cink megvenni neki a 3. 100ml-est, h az is a szekrényen porosodjon. Szerintem vegyél neki egy hatalmas plüss macit, most több reklámújságban is láttam 4-5.000ért 1m-est.Én nagyon örülnék neki:D
Hát én jobban örülnék egy parfümnek, mint egy autógramnak... Wellnesshétvége meg 25/fõtõl kezdõdik. Én lényként örülnék patfümnek, ékszernek, akár bizsunak, közös képnek, vagy valami olyan dolgonak, ami egy közös élményre mlékeztet. Szépségápolási cuccnak is örlnék.
Amennyiben szeret olvasni, mûvelõdni, és szeretnéd, ha szívbõl nevetni látnád, én egy dolgot ajánlok, ami tuti tipp, és ha tud olvasni a sorok között, akkor még azt is kifejezheted neki, hogy mennyire szereted. Vedd meg neki Vavyan Fable-tõl a "Szennybõl az angyal" címû könyvet. Nem ponyvaregény, nem is egy gázoljunk-a-cukros-nyálban könyv, ellenben enni-inni nem ajánlott közben, mert tuti a röhögõgörcs! Csak a neten tudod megvenni, nem olyan drága (asszem 1500-2000 forint körül van), ellenben biztosan állíthatom, hogy tuti ajándék. Ráadásul karácsonyi témájú, szóval még passzol is. ;) Én anno, tavaly karácsonykor vettem meg a páromnak, és õszintén mondom, ritkán láttam nõt olyan elvarázsoltnak, mint õt akkor, mikor elolvasta. Utána én is átnyálaztam, és nekem is borzasztóan tetszett, meg is beszéltük, hogy idén karácsonykor újra elolvassuk, közösen. SZóval, szerintem ha olyan ajándékot akarsz, ami nem sablonos, és sokkal nagyobb az értéke, mint az kívülrõl látszik, akkor vedd meg. :) Emellett, ha mégis szeretnél még hozzá adni valamit, vagy kevésnek érzed, akkor egy szép fülbevalót, vagy hasonlót vehetsz hozzá. :)
Akkor én leszek az, aki azt írja le, mit NE vegyél :) Számomra a porcelán dolgok elcsépeltek, egész gyerekkoromban azt kaptam különbözõ macik és rénszarvasok formájában, úgyhogy nincs hely nekik (így is a kirakott díszüvegek/képeslapok mögé suvasztottam õket :) ). Én személy szerint a simis (tehát nem bojtos meg durva) állatkákat is szeretem, fõleg, ha nincs mellettem a barátom. Akkor rá emlékeztet, és olyan érzésem van, mintha ott lenne mellettem (persze közel sem olyan jó :) ). Nézz körül a szobájában, ami hiányzik, pld fali képek, festmények, cserepes virág, ha szereti az illóolajos illatokat, akkor vegyél azt. Az utóbbi már csak azért is jó, mert általában száraz a levegõ otthon, és ez pedig kiegyenlíti :) Aztán sok sikert, de bármit kap tõled (természetesen normális ajándékra gondolok), különleges lesz, mivel tõled kapja :)
Az utolsó válaszoló olyan vicceset írt :DD megnézném az arcát amikor átadod neki :P
vegyél neki fakanalat, vasalót, porszívót, felmosórongyot.
Az ékszertertó dobozka jó ötlet, csak ne add oda üresen :-)

Lehet egy hamarosan 1 éves törpenyuszit együtt tartani ( vagy a szobámban naponta összeengedni játszani) egy kopasz tengerimalaccal?

Van egy törpenyuszim és szeretnék neki egy játszópajtást. Sajnos mivel törpenyuszit-törpenyuszival nem ajánlatos tartani tengerimalacra gondoltam,egy kopasz tengeri malac szerintetek megfelelő lenne? Ti milyen állatkát ajánlanátok?

Legjobb válasz: Pont, hogy nyuszit nyuszival lehet együttartani, mert a tengerimalacot egy rúgással megölheti. A lényeg, hogy ellenkezõ nemû nyuszi legyen, és legalább az egyiket ivartalanítani kell. Persze így is idõbe telhet, h összeszokjanak, és elõfordulhat az az is,hogy nem. A nyuszik magányos állatok, boldog lesz játszótárs nélkül is, ha eleget foglalkozol vele.

Pont, hogy nyuszit nyuszival lehet együttartani, mert a tengerimalacot egy rúgással megölheti. A lényeg, hogy ellenkezõ nemû nyuszi legyen, és legalább az egyiket ivartalanítani kell. Persze így is idõbe telhet, h összeszokjanak, és elõfordulhat az az is, hogy nem. A nyuszik magányos állatok, boldog lesz játszótárs nélkül is, ha eleget foglalkozol vele.
A malacnak kell egy malactárs, a nyuszi azt nem pótolja. A nyuszi egyetlen játékos mozdulattal is agyonrúghatja a malit, de ha a rúgás csak súrolja a kopasz malacot, annak a bõrén csúnya sebek lesznek.
A malacoknak malac kell, ahogy az elõttem szóló is írta.Nem nyuszi. A nyuszinak meg éppenhpogy nem kell semmilyen más állat, elvan õ saját magában is meg veled. Ha eleget foglakozol vele, pl. esténként megszeretgeted, az éppen elég lesz. nem igényel másik állatot játszópajtásként.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!