Találatok a következő kifejezésre: Hamarosan egy vagyunk (48 db)

Én nagyon szeretnék egy vagy két vadász görényt, de anyám nem akarja, mert szerinte túl sok gond van velük. Pedig hamarosan itt a nyár, nemsokára vége a sulinak, és így legalább tudnék velük eleget foglalkozni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Egy szerintem bõven elég lenne, nem kell egybõl 2. Ráadásul a vadászgörény elég mókás egy állatka. Szeret ám harapni is, gátlástalanul :) Az, hogy lassan vége a sulinak és tudnál vele foglalkozni, tök jó, de utána megint jön a suli és gondolom nem fogod õsszel eladni vagy elajándékozni a kisállatot ... Napi foglalkozást igényelnek, sajnos nem csak 'divatból' kell tartani :(

Egy szerintem bõven elég lenne, nem kell egybõl 2. Ráadásul a vadászgörény elég mókás egy állatka. Szeret ám harapni is, gátlástalanul :) Az, hogy lassan vége a sulinak és tudnál vele foglalkozni, tök jó, de utána megint jön a suli és gondolom nem fogod õsszel eladni vagy elajándékozni a kisállatot ... Napi foglalkozást igényelnek, sajnos nem csak 'divatból' kell tartani :(
és mi lesz, ha vége a nyárnak és minden csodának?
nekem 1 van..vele is sok a gond :) ..viszont ha van nekik nagy hely es tenyleg tudsz velük foglalkozni akkor vegyél kettõt..nem unatkoznak :D
nagyon büdösek ^^ vegyél madárpókot ^^ am télleg, göri drága is ha rendesen kicsinek megveszed, oltások meg minden, aztán ugye a görinek óránkénti üritése van ami csak annyit jelent h nem sok mindent csinál csak eszik meg szarik.. nekem volt, igaz nem teljesen pici kora óta, és a göri ugy 3 honapos korig nevelhetõ, hát a mienk minden sarokba odapiszkolt, mindent ellopott és elhurcolt, ha rászóltál csakazértis csinálta, nekem az ujjamon két maradandó sebhely van a harapása után:S szoval anyudnak adok igazat, aranyos, meg bohókás dög, de sok vele a gond. (de bezzeg a póóóókok:D azisvan nekem ^^ vagy vegyél leopárdgekkót!! nekem van egy eladó:P)
valóban sokat kell vele foglalkoznod, és eleinte elõfordulhat, hogy megharap vagy betisztel a szoba közepére, de ha eleget foglalkozol vele és tanítgatod akkor akár viheted magaddal az iskolába (ha engedik). Én majdnem mindenhová magammal vittem. A görények szeretik a vizet igaz kicsit rosszabb lesz a szaguk de csak eleinte Ha elég felelõsnek érzed magad akkor csak rajta

Talalkozok hamarosan egy lannyal es nem tudom, hogy megmondjam-e neki, hogy a beteg vagyok?

Panikbeteg vagyok par honapja...Egy nagyon hülye betegseg mindenen csak görcsölök es ha ram jön a roham akkor nagyon rosszul vagyok es halalfelem törik ram par masodpercre...Felek neki elmondani mert nem akarom,hogy valami rosszat gondoljom rolam...Lanyok ! Ti mit szolnatok hozza,hogy ha egy ilyen fiuval talalkoznatok ? Szerintetek elmondhatom neki rögtön vagy ne ?

Legjobb válasz: Ha találkozol egy lánnyal úgy köszönsz hogy: "szia, pánikbeteg vagyok!"? Na látod.

Ha találkozol egy lánnyal úgy köszönsz hogy: "szia, pánikbeteg vagyok!"? Na látod.
A kérdező hozzászólása: Nem mondom el neki akkor.Megprobalom össze szedni magamat ! Köszönöm a valaszokat !
EZaz, ha nem tudsz dönteni bízd magad az ösztöneidre! Add tudtára indirekt módon, majd bepánikolsz valamitõl. Persze az is lehet, hogy jön majd magától.
Nekem volt egy ilyen srác. Már az elsõ tali elõtt elmondta, mi van, engem nem zavart. Viszont lelkileg sem volt teljesen rendben (érzelmileg instabil volt), így nem lett belõle kapcsolat. 3x találkoztunk...
Pánikolj be elõtte. xDDDDDD
Ne rögtön, várj vele. Számomra mindig is ijesztõ volt, ha valaki a lelki problémáival indított, pedig megértõ vagyok..mindenesetre ennek nem a kezdeti szép, 'udvarlós' szakaszban a helye.
Hasznos válaszolóval értek egyet. Ráérsz elmondani a 3-4. randin, ha annyira nem gyakori. 24/N
Attól függ milyen gyakran jön ez elõ. Ha kicsi az esély arra, hogy az elsõ találkán rád törjön a roham, szerintem várhatsz vele. Majd a 2. , 3. alkalomnál amikor már jobban ismer téged, közelebb áll hozzád. Sokkal könnyebben elsiklik 1-2 negatívnak mondható érv felett.
Ne mondd el neki, amíg meg nem dugtad!
szerintem mondd el neki! ha esetleg nem érti meg, akkor talán nem õ az igazi;)
szerintem mond el neki, valószínûleg meg fogja érteni, és ha elmondod, te is megnyugszol, és nem lesz semmi baj.
A pánikbetegség amúgy is gyógyítható, tapasztalat. Ill. bárkinél jelentkezhet, akár a lánynál is, szerintem ezért senkinek sem szabadna elítélni senkit/máshogy nézni valakire.

Hamarosan egy éve vagyunk együtt barátommal, dilemmában vagyok vegyünk-e egymásnak valamit? Mit szoktak ilyenkor ajándékozni?

Legjobb válasz: Az én párom értékelte a hülyeségeimet amit csináltam neki. Pl. készítettem neki fotóalbumot a képeinkbõl idézetekkel és a végére csináltam egy kis rekeszt "top secret" felirattal amibe szexi képeket raktam, még most is nézegeti idõnként pedig nem most volt, lehet azért. :) Meg egyszer boxert vettemé és arra festettem vicceset textilfestékkel. Szóval ilyesmi, de arra számíts hogy ha nem hozod föl neki a témát tuti elfelejti az évfordulót és ne essen rosszul.

Az én párom értékelte a hülyeségeimet amit csináltam neki. Pl. készítettem neki fotóalbumot a képeinkbõl idézetekkel és a végére csináltam egy kis rekeszt "top secret" felirattal amibe szexi képeket raktam, még most is nézegeti idõnként pedig nem most volt, lehet azért. :) Meg egyszer boxert vettemé és arra festettem vicceset textilfestékkel. Szóval ilyesmi, de arra számíts hogy ha nem hozod föl neki a témát tuti elfelejti az évfordulót és ne essen rosszul.
Mi március 31.én leszünk 1 évesek:) De megbeszéltük, hogy nem lesz ajándék...Megismételjük az elsõ randinkat, úgy ahogy volt és a végén elmegyünk egy romantikus étterembe... Nemsokára esküszünk...így inkább a házassági évfordulónon veszünk magunknak közösen ajándékot:) )
NEm az a fontos mit:) "az az ajándék h adod" hidd el...találj ki valami eredetit...készitheted esetleg Te magad az ajándékot...az ajándék tükrözze h Te valóban szereted:) adj neki valami eredetit:)
nem akarlak kétségekbe kergetni, de a pasikra nem jellemzõ, hogy tudnánk az évfordulókat. Arról nem is beszélve, hogy mi jellemzõen nem az elsõ puszitól, vagy kézfogásos sétától számítunk ilyeneket... Szóval nehogy úgy járj, hogy a pasid bután néz rád, amikor beállítasz az ajándékoddal, mert fogalma sincs, hogy mi van. A másik, a mit szoktak... nos, szoktak macit, szivecskés párnát stb. Ezekkel az a baj, hogy örülönk ugyan nekik "Ó, de aranyos...", de nem igazán tudunk a dologgal mit kezdeni. Ilyen dolgoknak a mi életünkben igazából nem nagyon van helyük. (pl. hova tegyük???) Inkább valami praktikusat vegyél ajándékba, mi a mütyûröket szeretjük, mint bicska, laposüveg, toll, öngyújtó stb. Esetleg sokpengés, rezgõs hi-tech borotva...(tipikus, hogy a nõ turmixgépet kap ajándékba és megsértõdik, mert az csak egy lelketlen gép, a pasi meg bevágja a kapott nyakkendõt/pulóvert a többi közé, mert minek mégegy) Szóval óvatosan, mert nagy pofáraesés lehet a dologból.
Én egy szép kis ezüstgyûrût kaptam a páromtól. Azóta is megvan. :)

Fiú tengerimalacom van, hamarosan egy éves lesz. Egy másik fiú malac ideális lehet mellé? Vagy inkább lány malacka lenne jobb?

Legjobb válasz: másik fiú, a fiú malacok jól kijönnek egymással és nem kell aggódnod.

másik fiú, a fiú malacok jól kijönnek egymással és nem kell aggódnod.
Fiút mindenképpen, különben nagyon gyakori lesz a szaporulat. Ami egyrészt nem jó a lánymalacnak, másrészt képtelenség jó gazdihoz adni annyi kismalacot. Amire figyelj: az új jövevény minimum 2 hónappal legyen fiatalabb a réginél. De minél nagyobb a korkülönbség, annál kisebb az esélye annak, hogy nehézségek adódnak az összeszoktatás során.
én tudok jobbat:) a tengerimalacok nagyon jól elvannak kis (nagyjából velük azonos)termetû nyulakkal:) abból biztos nem lesz szaporulat:) én is úgy tartom õket és tök jól elvannak:D
Nagyon jól elvannak a nyuszikkal, de õk nem értenek malacul, nem tudják pótolni a malactársaságot. Jobb, mint egyedül, mert van kivel összebújni, meg egyáltalán, van társasága, de abszolút nem az igazi.
Szerintem fiút ne nagyon vegyél...nekem is volt 2 fiú malacom és állandóan összeverekedtek, megsebesítették egymást. MAX akkor vegyél fiút, ha egy alomból származtak/nak, amit kétlek!!! Úgyhogy sztem ne fiút!

Hamarosan egy éve együtt vagyunk a barátommal és meg szeretném lepni. Ötletek?

akár tárgyi, élményi vagy +18as ötleteket:)

Legjobb válasz: gyertya fényes vacsi utána közös fürdõ és végül egy filmnézés majd romantikus éjszaka 18-as karikával ellátva :D:D

gyertya fényes vacsi utána közös fürdõ és végül egy filmnézés majd romantikus éjszaka 18-as karikával ellátva :D:D
sztem kár a körítés, hevesen lökd az ágyra, és szóhoz se hagyd jutni! és ismételed el ezt eme jeles alkalomból 3x ! meglátod, tetszeni fog neki!
Ajándék terén még jó ötlet pl. a gyûrû, amibe akár gravíroztathattok is, hogy személyesebb legyen. A többit meg már leírta az elsõ :)
Szexi fehérnemû gyertyák halk zene és rózsaszirom ;).A páromat ezzel leptem meg, csak úgy, neki nagyon be jött:)
Ilyen csak a mesékben van.
Elég kevés az esélye annak, hogy valaki innen pont ott lakjon ahol te és pont most kelljen visszajönnie az országba pont arrafelé ahol te laksz. Szóval beszélgetõtársnak marad a rádió és a GPS.
Kiengedték a gyerekeket az iskolának nevezett fogházból.Innentõl már csak ilyen "kérdések" lesznek.
Szerintem inkább egy ingyen fuvarra pályázik a kérdezõ..
Van a neten ilyen oldal. Esetleg ott.
:) )) Ez jó volt.
Tehát fuvarért szopnál?
oszkar.com ha a jól érzésen a beszélgetést érted
A kérdező hozzászólása: pont az a kérdésem, h a neten milyen oldal van erre. nem fuvarért szopnék, én vezetek. fordítottak a szerepek.;) de am már tárgytalan :)

Tényleg igaz, hogy hamarosan csak akkor lehet továbbtanulni, ha egy tárgyból van emelt színtű érettségim? Fősulira is kell az emelt, vagy csak egyetemre?

Legjobb válasz: Nem minden szakon, de ez máris így mûködik, nem hamarosan... :) Én is fõiskolára szeretnék menni, tehát újra kell érettségiznem emelt szinten egy bizonyos tárgyból.

Nem minden szakon, de ez máris így mûködik, nem hamarosan... :) Én is fõiskolára szeretnék menni, tehát újra kell érettségiznem emelt szinten egy bizonyos tárgyból.
Nem, nem igaz, mert nem biztos. És nem intézmény határozza meg, hogy mik az érettségi követelmények egy szakon. Egyébként sosem értettem, miért probléma ez.
Fõiskola és egyetem között lényegi különbség nincs
Egyelõre afelé haladnak a dolgok, hogy igen, idõvel valószínûleg kelleni fog. Fõiskola = egyetem, nincs különbség az alapozó képzésben (hivatalosan) Ha nem tudsz emeltezni valamibõl, ne menjél oda. Egyetemen 1 hét alatt adnak le annyi anyagot, mint gimnáziumban 1 hét alatt. Én boldog lennék, ha csak egy komplett érettségi anyagát kéne tudni 1-1 vizsgára.

Ma voltam magzatvízvizsgálaton és most barnás folyásom van illetve egy cmre nyitva vagyok, hamarosan szülök? 40 hkm

Legjobb válasz: Barnás folyás szerintem nyákdugó lesz. Igazából bármikor beindulhat a szülés, és igen a 40.héten már hamarosan szülsz.:)

Barnás folyás szerintem nyákdugó lesz. Igazából bármikor beindulhat a szülés, és igen a 40.héten már hamarosan szülsz.:)
ASK után természetes kicsi vérzés is. Nekem a harmadik vizsgálat után indult be a szülés (a vizsgálat estéjén). Bármikor szülhetsz már :)
Én az elsõ magzatvíz vizsgálat után egy héttel szültem! Valószínû, hogy a nyákdugó távozik! Ha enyhe vérzést is tapasztalsz, ne ijedj meg, a vizsgálat miatt lehet!
A vizsgálat akár a szülést is beindíthatja.

Elég sűrűn vannak méhösszehúzódásaim reggel óta. Van hogy fáj egy kicsit de többnyire csak bekeményedek (kb 4-5 óránként). Lehet hogy hamarosan megindul a vajúdás? Lehet hogy hamarosan szülök? Ma vagyok 39 hetes 6 napos.

Kiegészitésképpen: derekam és alhasam is folyamatosan fájdogál már 2 napja.

Legjobb válasz: Amikor a kiegészítést nem olvastam, azt gondoltam, hogy ez még csak jósló (4-5 óránként). ;-) De óránként 4-5, az már valami. Én másnap mentem ezzel szülni, egész nap ez volt, majd hajnalban elfolyt a magzatvíz és mentünk be a kórházba. Szerintem már nincs sok hátra. ;-)

Amikor a kiegészítést nem olvastam, azt gondoltam, hogy ez még csak jósló (4-5 óránként). ;-) De óránként 4-5, az már valami. Én másnap mentem ezzel szülni, egész nap ez volt, majd hajnalban elfolyt a magzatvíz és mentünk be a kórházba. Szerintem már nincs sok hátra. ;-)
A kérdező hozzászólása: De jó lenne! Már nagyon várjuk a picurt! :-)
A szülésznõm azt mondta, hogy a szombat egy tökéletes nap szülésre. Nyugi van a kórházban, csak az van bent, akinek dolga van. Én drukkolok! , -)
A kérdező hozzászólása: Elnézést, kb. 4szer, 5ször van összehúzódásom óránként, nem 4-5 óránként...
Hát már nagyon ott vagy, hogy jöjjön a Picur! Nekem 40 hét 3 napra érkezett meg, és nekem is nagyon sok méhösszehúzódásom volt, csak valahogy a fájások nem akartak jönni. Viszont már nagyon a végén vagy, így biztos, hogy már nincs sok idõd. Amúgy én is szombaton szültem, tényleg nyugi volt. :) Egy 13 napos kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! :-) Köszönöm a biztatást!
mér vagy vele??....
Mit jelent számodra az, hogy szûk kezû???
de nem azért kell költeni valakire, mert elvárod, hogy õ is költsön rád...... meg fõleg így, hogy nem szereted. ne haragudj, de elég hülye vagy. meg akkor minek költesz rá egyáltalán, ha nem érzel iránta semmit. jesus. legalább olyanon élõsködj, akit szeretsz is.
Én 24, a barátom 30 éves és mi 80 hónapja vagyunk együtt, de én speciel nem várom el hogy költsön rám. Ha valamit akar venni nekem, akkor azt úgy is megveszi. Akkor te most a pénzét vagy õt magát szereted???
A kérdező hozzászólása: egesz pontosan soha nem vesz semmit mikulas, karacsony, szuletesnap meg ilyenek a multkor pl, jott hozzam es megkertem hogy hozzon egy uveg uditot es kifizettem neki es elvette a penzt holott o is ivott belolle.szoval egyaltalan nem figyel ram es mindig az ellenkezojet mondja annak amit en mondok, es folyton igerget hogy ide megyunk meg oda megyunk, meg ilyenek, szoval em tudom mit kezdjek vele.
Egész pontosan hogy érted, hogy nem költ rád? Mit nem vesz meg?
Szerintem ha egy pasi hasznal egy not, akkor ne mar sajnaljon venni neki mondjuk egy csokor viragot, vagy akar neha kolteni ra.
Hát Te nem fogsz ebbe az emberbe beleszeretni, jobb ha hagyod az egészet. Szûk markú? Miért ha nem az lenne, akkor bele szeretnél? A kettõ nálad összefügg? Majd akit imádni fog akkor azt el is kényezteti, ameddig a lehetõségei engedik.
Hm..Lehet, hogy õ is érzi, hogy nem szereted...Most mit költsön rád? Ruhát, táskát vegyen?Vagy fizesse a fodrászt, kozmetikust? Nekem is annyi idõs a barátom, mint a tiéd, de nem pumpolom le pénzzel... Mondjuk itt nem a koron van a hangsúly.
A kérdező hozzászólása: hisz en is koltok ra
A kérdező hozzászólása: igen elvarnam neha jol esik nekem is egy kis torodes
14:21 nyert.
Nem szereted, de elvárnád, hogy költsön rád?! Ejej!!!
Ha nem szereted, akkor miért is fordítson rád. Valószínûleg õ sem szeret téged. :( Nem lehet jó így élni egy párkapcsolatban. :(
A kérdező hozzászólása: hat ugy tunik nekem hogy sajnal ram kolteni
7 hónapja vagy vele és nem vagy szerelmes? akkor miért?!
Milyen szituációban szûk a keze?
"a multkor pl, jott hozzam es megkertem hogy hozzon egy uveg uditot es kifizettem neki es elvette a penzt holott o is ivott belolle" WADDAFAKK OMG ez mekkora hülyeség má! behalok rajtad te csaj. együtt vagytok nem? akkor nem ihat a szar ütítóbõl, ami ér vagy kemény 300-at? anyás.. te furcsa vagy. hogy szépen mondjam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!