Találatok a következő kifejezésre: Hamar, túl el megyek (26 db)

Hamar, túl hamar el megyek szex közben! Alig kezdjük el a szexet, a barátnőmmel, és már el is megyek! Mit tegyek, hogy tovabb birjam?

Legjobb válasz: Sszia! Elõtte elégítsen ki a barátnõd, utána egy kis szünet csak a regenerálódás kedvéért :), és utána elvileg jóval tovább fogod bírni! Legalábbis nekünk ez bejött a barátommal.

Sszia! Elõtte elégítsen ki a barátnõd, utána egy kis szünet csak a regenerálódás kedvéért :) , és utána elvileg jóval tovább fogod bírni! Legalábbis nekünk ez bejött a barátommal.
esetleg aktus elött nem sokkal végezhetsz önkielégítést.
szia! Mikor érzed h jön az a bizonyos jo érzés kicsit hagyd abba a dologot..adig kényesztesd abarátnodet.::) és mikor érzed hogy az ajo érzés..elment ugy ahogy..ujra folytathatjátok ezzel tovább fogod birni:)
Kezdj el szex közben vmi másra gondolni, ne a barátnõd cicjére, stb..mondjuk kezdj el fejben számolni, persze azért ne olyan feltünõenó, mert akkor lehet megsértõdne a barátnõd.Pl, 6x7, 8x9..akármitm csak gondolj másra, ez általában beválik.De amit elöttem írtak, az is jó.
Én örülnék neki hogy elmentem aztán azon igyekeznék hogy minél elõbb újrakezdjem!
lazíts nyugodj meg ne csak a szexre koncentrálj ne csak arra hogy ki-be-ki-be, hanem arra hogy õ élvezze, meg gondolj autó márkákra, (én nem szeretem a kocsikat de be szokott válni)
Nálunk is ez a baj!De nem is naon árdekel, de õt igen! Én szerintem ha önkielégytesz akkor ugy cisnáld h amikor érzed abba hagyod és ezt csináld addig míg nem áll normálra:) vagy ha ez se, akko szexközbe állj le:D Am meg mi használtunk egy olyan óvszert, ami késleltette a barátom magömlését, és télleg be vált:D tök jól birta, am Durex Persoma a neve!Használjátok ezt, nagyon megéri:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok hasznos tanácsot! Rémélem majd segitenek! Mindenkinek nagyon hálás vagyok! De ha vki tudd még hasznos tippet az irjon... Elõre is kössz!!
hát ha fejben van a probléma tehát egy régebbi rossz beidegzõdés akkor az a rosszabbik eset mert azt nehéz korrigálni de ha nem fejben van a baj akkor nem gáz csak gyakorlat kérdése...

A bartom túl hamar el megy. Szinte beteges. Mit csináljak?

esélyem sincs el menni csak ha meg ujjaz...3 lökés után el élvez:S akármien pózba vagyunk...pedig már 6 hónapja együtt vagyunk ..mit kéne tennem?

Legjobb válasz: xd

A kérdező hozzászólása: ugy volt h a barátom jön....csakhát fáradt......és nem jött......
Akkor mire várunk még :)
A kérdező hozzászólása: hát de
Kivéve utána 2 órán keresztül! Hát nem jobb lenne10 perc heves aztán 10 perc után egy hosszabb?
A kérdező hozzászólása: méretre tökéletes
Egyébként méretileg megfelelõ lenne? Már bocs a kérdésért, csak próbálok okokat keresni.
Megkaphatod
A kérdező hozzászólása: sok mindenre képes vagyok:D
A kérdező hozzászólása: muszály valamit ki találnia...mert ez is nem megy...sexre vágyom...nem vagyok bódult tini lány hogy ujjazzon egyhuzamba
Én meg normál hosszúságú vagyok. Most már marha kíváncsi lennék mennyire tudnál felgyorsítani!
inkább beteg
A probléma nálunk teljesen ugyanez. Kérlek, vegyél fel msn-re! [email protected]
tényleg gyenge
A kérdező hozzászólása: még találkozhatunk:D
Gumival 2-4 lökés. Ajjaj! Hát, én is gyorstüzelõ vagyok, de az 2-4 perc. Gumival kb.10. Nem tudom, mit mondjak. Vagy nagyon rád van kattanva, vagy valami idegi eredetû gond (rossz beidegzõdés, sedülõkori gyakori és gyors maszturbáció). Talán szexuálpszichológu segíthet.
Persze gondoltam, hogy nem az! De akkor vagy orvoshoz megy vagy elveszít! Ezt finoman meg kellene vele értetned.Csak ezt tudom mondani!
A kérdező hozzászólása: utánna össze megy neki...mindha fázna...és az istenér se tudom fel állitani neki....pedig ez nálam nem szokott problma lenni.
2-4 órás vagyok: nekem veled kellett volna találkozni, kettõnkbõl lehetne egy normál hosszúságú menet talán. ;)
A kérdező hozzászólása: :D
Én már kifogytam a tanácsokból! Ajánlom magamat! :)
Illetve a normál hosszúságú?
Ki megy hozzád? A barátod, vagy a 2-4 órás? Bocs, egy kicsit lemaradtam.
A kérdező hozzászólása: ma jön hozzám....ki váncsi vagyok mi lesz...elvileg sex nap van:D
Volt az éjjel valami? Meddig bírta?
mond meg a "bartodnak" hogy gondoljon közebn az öreganyjára meztelenûl. de az öregapja se rossz :D
A kérdező hozzászólása: uh csajszi....félek hogy én is el hagyom...nagyon szeretem de ez azért igy nem jó...
Szegény lány! Jól kifogtad a pasijaiddal! Most már el tudom képzelni, hogy ki tudod hozni a férfiakból a legtöbbet, de ezért nem azt érdemled, hogy Neked ne jusson a jóból. [email protected]
Húúh nekem is volt ilyen barátom. 19 éves volt és állitólag már több csajjal lefeküdt, aztán az elsõnél egy lökés után elment...szó szerint kb. 3 másodperc volt:D A többi is ilyen volt a maximum. 1perc volt.Próbáltam megértõ lenni, meg õ is mondta, hogy nem tudja miért van, mert a többi csajnál nem volt ilyen, de viszont azokba nem volt szerelmes , belém meg igen. Aztán a végén már kerülte az egész szexet, le se akart velem feküdni...sõt engem még nem is izgatott utána, a kapcsolatunk alatt egyszer se mentem el, hanem csak felizgultam, aztán tartott pár másodpercig a szex, aztán fogta magát azt mondta sajnálja és szépen elaludt. Aztán még csodálkozott h pár hónap után elhagytam... Egyb. fogalmam sincs mit csinálj, de megértelek, nagyon rossz tud lenni. :S
és mióta van ez a probléma kérdezõ?
nemtudom elképzelni egyszerüen, hogy melyiknek lehet ezzel jó érthetetlen számomra ez
arra kíváncsi lennék azért, hogy más csajszikáknál meddig bírja, de én arra gondoltam , hogy ez csak orálozik komolyan szal nem értem
Na én a 2-4 órás vagyok, ha gondoldo írj privátot, emrt én nem tudok Neked. Kiváncsi lennék, hogy mivel gyorsítasz. Hátha tanulok én is vmit!
A kérdező hozzászólása: megtörtént
Írj emailt!
A kérdező hozzászólása: dobj egy msn cimet
Állok!, Rendelkezésére Hölgyem!
A kérdező hozzászólása: örömmel látom hogy ien segitõkész vagy
nem értem milyen utána?
A kérdező hozzászólása: 2 óra pihi kell neki utánna....és nem....nem vicc.....
gyógyszert gondolom nem akar, akkor nehéz eset lehet, ha még két percig sem bírja
A kérdező hozzászólása: aaa....2-4 óra:D nekem bizony tetszene:D
A kérdező hozzászólása: hát az el szoritásos modszert próbáltuk..de semmi....meg szakitai se tudjuk...az nem lehet hogy egyet nyom aztán fl óra pihi amg meg nyugszik:S gyógyszer szóba sem jöhet:S
nem irigyellek érte
Vagy írj ha Neked kell valaki aki tovább bírja:)
Én meg csak nagyon késõn tudok elmenni (min. 2óra, de volt már 4 is). Az sem tetszett a volt barátnõmnek...
igen, az antidepressziánsok
Nem lehet hogy túl jól nézel ki?:D Am: Mond neki h maszturbáljon, és akor remélhetõleg tovább bírja.
és ez nem vicc
Szakember kell! Van gyógyszer de csak orvos írhat! lsd:Cymbalta és egyébb antidepresszánsok anélkül isvisszafoghatják, hogy más komoly hatásuk lenne!Vagy gyakorjon a barátod, de egyedül, hogy hogyan tudja elnyújtani! Agytorna!
de a fejét le ne tépd
nyalasd a pinád vele
Verje ki sex elõtt egy 20 perccel és akkor jobban fogja bírni szerintem.
Próbálja meg, hogy majdnem végig orálisan kényeztet, majd te ülsz bele és keményen rányomod a csiklódat a testére, akkor legalább csiklói orgazmusod lesz. Vagy készüljetek rá és mielõtt elmenne szorítsd meg neki, aztán vissza, aztán megint megszakít...stb. De gondolhat közben valami lelombozóra is, mondjuk arra, hogy egy keccskét tol hátulról.
A kérdező hozzászólása: 22 éves...gondoltam arra is hogy többször csináljuk egy héten hátha akkor nem megy el hamar...de esélytelen....heti 4-5 sex...de ez sem segit...
eléggé
Hát a korai magömlés nehéz szitu. Hány éves a barátod?
15:39 (76%-os): neki pedig nem tetszett, hogy ez miylen dolog már, mert kifárad meg különben is. Mindig ott voltam, de csak angy nehezen tudom áttörni azt a gátat, hogy elmenjek. Ez van, sajna.:(
A kérdező hozzászólása: hát velem meg ez a hiba...minden bartomat tul hamar ki végzem:S de nem tehetek róla:S elõzõ bartnõivel se birta sokáig...de velem..:S
Na itt tényleg nagyon komoly lehet a baj vagy csak viccelsz! Gumival 2-4 lökés? Szerintem orvosi egyetemen esettanulmány! Hányszor tudja ezt egymás után?
akkor oda szakember kell
hogy pont akkor
A kérdező hozzászólása: gumival...de nem két perc....2-4 lökés...
Ha a többmenetes tanács nem jön be (márpedig az lenne a jó), akkor mondjuk próbálkozzatok gumival. Azzal egy kicsit tovább lehet húzni. Vagy esetleg gumival 2 perc?
szal mikor már majden élvezel, meg elélvez ez elég gáz
A kérdező hozzászólása: próbltam....miközbe telefonlt aközbe is...de semmi
hogy pár lökést bír csak többet nem?hogy max 2 perc
Na ez az igazi gáz! Rá kell venned egy kb. 20 perccel késõbbi újabb menetre. Az hosszabb lesz. Addig simogatás, csókolgatás stb. Segíts neki újra életet lehelni a szerszámába, hogy legyen kedve az újabb menethez.
A kérdező hozzászólása: mármint mi?
A kérdező hozzászólása: zavarja õt is....próbálom biztatni...
de ezt mi váltja ki benne?
A kérdező hozzászólása: 1 szer...utánna röktön le lankat.....
Neked olyan kell aki gyakorlott! Egyébként minden süldõvel így fogsz járni. Mond csak a barátod egyáltalán akar valamit kezdeni a gondjával?
szerintem még egyszer sem
Hú, de beindultak a válaszok. Na, azért nem kell elkeseredni. Kérdésem: egymásután hányszor bírja?
ez van
xd

Túl hamar megyek el! Mit tegyek, hogy tovább tartson?

A barátn?mmel már 9 hónapja vagyunk boldog párkapcsolatban. Komoly a kapcsolatunk nagyon szeretem , még eljegyzés is volt de mikor lefekszünk nagyon akarom ?t és hamar elmegyek. Általában persze ? megy el de sajnos az is el?fordult már ,hogy én mentem el és mostanában is hamar elmegyek. mi lehet az oka vagy min kéne változtatni ,hogy tovább tartson az aktus??

Legjobb válasz: Késsél fél órát, és akkor nem mész el hamar.

Késsél fél órát, és akkor nem mész el hamar.
Kend be lidokain krémmel a brét.
Az elsõ ötlet sem rossz, de mit szólnál valami olyanhoz, hogy gyakrabban ürítesz tárat? Ha teli van a pohár, akkor könnyebben kilottyan a víz.
ne menj el hanem maradj ott ... am csinàljàtok lassabban , vagy vannak gyógynövények
Hidd el, nincs Veled semmi baj. Az már pont elég, ha foglalkozol vele! :) Mivel a leírtakból is tisztán kivehetõ, mennyire odáig vagy a barátnõdért, annyira ráizgulsz, hogy nem bírod magad leállítani. A lényeg, hogy (ez undi :D ) de csináld magadnak gyakrabban, és nagyon nyújtsd el, mondjuk fél órán keresztül csináld, és csak fél óra után menj el. Marha nehéz, barátomnak már csináltam, és a falat kaparta, de hatásos. :) Csinálhatjátok együtt is. Ja meg miközben csináljátok, és már érzed, hogy mivan :D, állj le, tartsatok 1 perc szünetet, közben matathatsz a barátnõdön (sõt kell is! :) ), aztán uzsgyi tovább. ;) Sok sikert, de tényleg!!! :)

Olyankor mi van hogy az ember túl sokat maszturbál, és egy idő után már túl hamar megy el?

Mit kell tennem hogy ne menjek el túl hamar?

Legjobb válasz: maszturbálj lassabban , és ne egybõl menny el, hagyd abba néha mielõtt elmennél, h ne sülj, a lehetõ legtovább csináld, nekem bevált ..:)

maszturbálj lassabban , és ne egybõl menny el, hagyd abba néha mielõtt elmennél, h ne sülj, a lehetõ legtovább csináld, nekem bevált ..:)
Nyujtsd az idõt, próbálj meg leállni, mielõtt elélvezel Ezt ismételgesd. Jó, ha ezt megtanulod. Késõbb hasznos lehet.
A kérdező hozzászólása: rendben. értem:) akkor lassabban kell.... :)
csináld úgy h mielõtt elélvezel állj le várj 4-5 percet és kezdd elõröl. UI.: olvastam már itt olyat h vki felizgult és rögtön elélvezett a maszturbálás miatt.
Kend be valami ENYHE mentolos krémmel az késlelteti.

Túl hamar megyek el, mit tehetek ez ellen?

Mikor a párommal szeretkezünk, kb az els? 3 percben megtörténik egy mini-orgazmus, majd ezután nagyon nehezen jövök vissza, sokszor utána nem is esik jól a dolog... Ha magammal játszok, 1 perc is sok, máris elmegyek... Nem tudok mit csinálni, szeretném kitolni a t?rési id?met de szinte lehetetlennek t?nik, mit tehetnék?

Legjobb válasz: Engem sosem zavar, ha a barátnõm hamar elmegy. Inkább örülök neki. De fog ez változni.

Engem sosem zavar, ha a barátnõm hamar elmegy. Inkább örülök neki. De fog ez változni.
Nõ vagy, többször is el tudnál menni ha nagyon akarnál.
de jo neked h hamar sikerul...
Örülj neki!

A pasim tul hamar megy el. Mit tegyek?

A baratommal lefekudtunk parszor,elso alkalommal alig hatolt belem,mar el is elvezett,s aztan masodik es harmadik alkalommal is keveset birta!Latszik rajta,hogy kinosan erzi magat e miatt.Nekem nincs vele problemam,de azt szeretnem tudni,hogy mit tehetnek,hogy meghosszabbitsam a folyamatot?Vagy hogy fogjam ezt fel?

Legjobb válasz: ezt fogd fel úgy hogy túl sexi vagy és nem bírja ki

ezt fogd fel úgy hogy túl sexi vagy és nem bírja ki
rá kell ütni a fütyire
vegyél fel egy sikoly maszkot szex elött akkor nem fog olyan hamar elmenni
az elsõ után próbáljatok még egy kört, aztán ha már érzi, hogy köpne a bohóc mond neki, hogy vegye ki .. pihi.. aztán mehet tovább, és minél többször húzzátok el ezt így meg lesz a gyümölcse

Mit tegyen az a pasi, akinek nem az a baja, hogy túl hamar megy el, hanem az, hogy túl sokára akkor is nehezen? S általában csakis vad mozgással van rá esély, finom szexnél kizárt.

Sokan biztos örülnének ennek, ha így bírnák, de engem zavar, hogy mire el tudnék élvezni, addigra a csaj már úgy érzi, hogy agyondugtam.

Legjobb válasz: Ha Te élvezed, akkor 1 megoldás van rá: találni kell olyan nõt aki bírja. Haverom is ilyen kefegép és állandóan áradozik neki h végre talált olyan csajt, "aki alatt van pina is" és végig tud vele tolni egy rendes menetet.

Ha Te élvezed, akkor 1 megoldás van rá: találni kell olyan nõt aki bírja. Haverom is ilyen kefegép és állandóan áradozik neki h végre talált olyan csajt, "aki alatt van pina is" és végig tud vele tolni egy rendes menetet.
Nincs olyan dolog, amire szanaszét gerjedsz? Vagy a szex nálad csak a reszelésbõl áll?
Hát, ha tényleg csak reszelés, akkor az dögunalmas tud lenni egy fél óra után. 24/N
Hány éves vagy, és mióta élsz nemi életet? Mennyi ideig bírod általában? A szex alapvetõen fejben dõl el. Tanulj meg jobban rákoncentrálni a párodra, az apróbb érintésekre is, tanuld meg élvezni a finomságot és hogy örömet okozhatsz a másiknak.
Ha egyedül vagy, és magadnak csinálod, akkor is lassan mész el?
A kérdező hozzászólása: bírom fél óráig is, de a párom nem. nincs keresgélés. Egy partnrem van. 34 vagyok, s régóta élek nemi életet :)
Hát, szerintem fél óra egyáltalán nem sok. Sõt, nálam ez inkább átlagos kategória. Mostani párommal a minimum az egy óra. Próbálj kicsit finomabb lenni, hátha a társad is jobban bírja majd.
A kérdező hozzászólása: lehet jobban felizgulnék egy új partnerrel, egy félrelépés esetén.....

Túl hamar megyek el. Mit lehet tenni ez ellen? /21/szúz/fiú/ Többi lent!

21 éves fiú vagyok. Sz?z. Van egy barátn?m aki felajánlotta, hogy valamikor valahol ? rendelkezésemre áll. Nem tudja, hogy sz?z vagyok. Nem nézné ki bel?lem senki sem.

Legjobb válasz: NE pánikolj! :) Ha maszturbálsz akkor ne folyamatosan verd hogy mielõbb elmenj, hanem állj meg lassíts próbáld húzni és próbáld tudatosan visszatartani. Tréningezd magad. ;) Nekem is voltak hasonló félelmeim, de semmi okod rá. Bírni fogod. Az órát meg ne nézd közben. Ha a lánnyal netán már túl jó akkor vedd ki állj meg nyald, ujjazd fokozd az izgalmát amíg te lehiggadsz, és fontos, ne dugattyú módjára veszettül gépeld a csajt. Lassan, azt is élvezni fogja, közben használhatod a kezedet, izgasd a csiklóját... Yaffé: A Nemi öröm Ajánlom figyelmedbe Tanulságos olvasmány! Sok sikert!

NE pánikolj! :) Ha maszturbálsz akkor ne folyamatosan verd hogy mielõbb elmenj, hanem állj meg lassíts próbáld húzni és próbáld tudatosan visszatartani. Tréningezd magad. ;) Nekem is voltak hasonló félelmeim, de semmi okod rá. Bírni fogod. Az órát meg ne nézd közben. Ha a lánnyal netán már túl jó akkor vedd ki állj meg nyald, ujjazd fokozd az izgalmát amíg te lehiggadsz, és fontos, ne dugattyú módjára veszettül gépeld a csajt. Lassan, azt is élvezni fogja, közben használhatod a kezedet, izgasd a csiklóját... Yaffé: A Nemi öröm Ajánlom figyelmedbe Tanulságos olvasmány! Sok sikert!
Az természetes, h. masztinál hamar elmész.A párom is képes pár perc eltelte után elmenni, ha veri, viszot a túl sok masztitól az orál nem oylan jó neki és azt akár fél óráig is el tudjuk húzni, vagy tovább, ha már unjuk, akkor besegít és percek alatt elélvez.A szexnél természetes lesz h.még az elején gyórsan elmész, de majd idõvel megtanulod, amúgy ha nem csinálod gyórsan és néha megálltok, pl.pózváltás, akkor húzható a dolgo, vagy ha már nagyon fel vagy izgulva akkor hagyd abba és a lányt kényeztesd, ha õ sokára megy el, akkor próbálj pár percre másra gondolni és ha már neki jó volt, akkor jöhetsz te is.
Elõször is próbáld meg a másik kezeddel. Teljesen más lesz. Sokkal tovább fogod bírni. A szexnél pedig elõször is melegítsd be rendesen a lányt. Elmondom, hogy kell. Egymás mellett vagytok, csókolóztok, simogatjátok egymást. Ez mondjuk az alaphelyzet. Kezd el simogatni a combját, a hasát, menj kicsit a bugyi alá, de csak egy kicsit ne a puncijáig. Aztán lassan levetkõztetitek egymás, bugyin keresztül simogathatod, izgathatod kicsit a csiklójánál is. Csókolgatsd a testét, a nyakát, a füle tövénél és mögött(barátnõm él-hal érte:) ), aztán ha lassan lekerül a bugyija, akkor finoman elkezdheted izgatni kézzel a csiklóját. Én itt még nem javaslom, hogy bedugd az ujjad. Aztán lassan a csólolgatásból "letévedhetsz" a puncijához. Ott pedig nyalogatsd körülötte elõször szép lassan rátérve a csiklójára. Egy pár perc nyalás után, mikor már izgalmi állapotban van lassan dugd be az ujjad (érdemes benyálazni, hogy jobban csússzon). Aztán úgy, hogy egyszerre nyalod és ujjazod el lehet juttatni egy olyan szintig, ahol már miután berakod a farkad viszonylag gyorsan elélvez. Persze ha te érzed, hogy közeledsz ahhoz, hogy te elmenj lassíts le, vagy akár vedd ki és kényeztesd még egy kicsit a nyelveddel. Ezt minél többször csinálod, annál tovább fogod bírni. Van úgy, hogy a lányok nem tudnak elmenni szex közben, így ha nem sikerül kielégíteni szex közben, akkor is megteheted még a kezeddel vagy a nyelveddel (ezt sok srác nem csinálja meg, amitõl a te teljesítményed is felértékelõdik). Kicsit hosszú lett, de kb ha ezeket betartod, akkor neki is jó lesz, neked meg pláne.:) A nyalásról még annyit, hogy ne a nyelved hegyével csináld, hanem a felsõ felszínével. Ha tudod ritmusosan. Néha körbe, fel-le, erõsebben, gyengédebben, gyorsan, lassan. A lényeg, hogy ne legyen monoton. Remélem teljes képet kaptál. Sok sikert!;)
Nem baj, ha hamar mész le, csak utána is bírjad még 20 percig. :)
ne addig verd, amig elmész, hanem akkor menj el, amikor már fogy a rászánható idõ. :)
és mielõtt szexelnétek egy pár órával elõtt verd ki
gyere vissza:-)
Ne aggódj. Masztizás közben ez a normális. Majd meglátod akkor tovább fog tartani;)
Na azóta már biztosan tóúl vagy rajta. Milyen volt? Tényleg megfogadtad a tanácsaimat? Úgy történt minden, ahogy vártad? 23/F
A kérdező hozzászólása: Igen megfogadtam. És nagyon jól sikerült, a behatolástól kezdve elég jól birtam nem tudom pontosan kb olyan 10-105 percet bírtam.
20:52 Kár h van barátnöd!:)
Keress rá a PC-izom gyakorlatokra a neten, ez is segít, hogy tovább bírd! Részleteket ezért nem írok, ott minden le van írva, sok sikert Neked és a barátnõdnek!!!
elsönek orál, azzal elmész aztán gumi és uccu neki, sokáig fog menni;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Mindenki sokat segített fõleg 23/F. Megfogadoma tanácsaidat, az biztos :) Köszi. Várom a további válaszokat!
egyébként meg fix hogy úgy vered mint az ökör, ahogy én is tettem. Én is sokat gondolkodtam hogy miért bírom én csak 3 percig haverom meg 20-ig, mire rájöttem hogy talán nem úgy kéne azt a 3 percet eltölteni hogy teljes izomból csinálom, hanem nyugisan, lassan kell élvezni, meg meg is lehet állni közben... Ha így csinálod simán bírod 10-20percig is...
Ja és 23/F voltam elõzõként.
A kérdező hozzászólása: javítok *10-15 perc

Mindig túl hamar megyek el. Tudnátok tanácsokat adni?

18/F vagyok volt már több barátnőm akivel szexuálisan együtt voltam, volt akivel több mint fél évig is és meg volt mindig a napi adag de mindig problémát okozott hogy nagyon hamar mentem el. Ez pár perc vagy max. 5 percet jelent. Tudtok valami "trükköt" vagy praktikát amivel jóval meghosszabbíhatnám az eseményeket? Nem tudom mi lehet a gond.

Legjobb válasz: Elõször is hogyha nálad történik a dolog csukd be az ajtót. Bizotsan nem mész el. Hogyha valami más helyen vagytok kérd meg a barátnõdet hogy erõsen szorítson akkor akárhova mehetsz õ jön veled. Remélem segítettem :)

Elõször is hogyha nálad történik a dolog csukd be az ajtót. Bizotsan nem mész el. Hogyha valami más helyen vagytok kérd meg a barátnõdet hogy erõsen szorítson akkor akárhova mehetsz õ jön veled. Remélem segítettem :)
kegel gyakorlatok
több mint fél év után probálsz megoldást találni??? Am van rá mód h tovább bird. Használd a googlét elöttem szoló már mondott is eg tippet.
verd ki szex elõtt és akkor garantáltan nem fogsz hamar elélvezni!
Verd ki elõtte, nekem bejött! Vagy van egy másik "receptem"! Sípolósra vered, 2 feles vodka, 1doboz energiaital, meleg vízbe lefürdesz. Nekem bevált, sõt eddigi haverjaimnak is, akiknek mondtam.
Van egy pont a makknál, amit ha megszorítasz mikor érzed hogy már mindjárt elmész, késleltetni tudod vele az ejakulációt.
Szedjél Super Kamagrát.
Menj el késõbb.
- Verd ki elõtte - Használj jóval vastagabb gumit - Vannak késleltetõs síkosítók, és gumik is - Gyakorolj önkielégítés közben, hogy amikor már majdnem elmennél, akkor visszafogod, stb..
késõbb kezdd el és akkor késõbb mész el is :D
Önkontroll. Tanulható/gyakorolható az, hogy sokáig bírja valaki. Az sem baj, ha gyorsan elmegy, abban az esetben, ha többlövetû az illetõ.
csapd ki elõtte 2 órával :D Utána bírni fogod 1 órát is :D
#3 Ez is egy megoldás, de nem szoktuk megbeszélni elõre a szexet (legalábbis mi). Ha normális megoldást akarsz, továbbra is az önkontrollt javaslom. nem azonnali a hatás, gyakorolni kell, de biztos módszer és akármeddig tudod majd húzni a dolgot.
Ki kõ' kötözni oszt nem mén' sehová.
gyakorlás és tapasztalat. Öszpontosíts, gyúrjál rá, elõbb utóbb javúlni fog a teljesítmény.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!