Találatok a következő kifejezésre: Halványan pozitív teszt és negatív UH (2 db)

Halványan pozitív terhességi teszt és negatív UH jelenthet terhességet amikor már 10 napja késik a mensi?

Legjobb válasz: Végülis utalhat mert nekem is csak 7hetesen mutatta ki az UH pedig 5hetesen is voltam de akkor még a petezsákot se vették észre.Ez nekem is fura volt akkor.Lehetsz terhes persze.

Végülis utalhat mert nekem is csak 7hetesen mutatta ki az UH pedig 5hetesen is voltam de akkor még a petezsákot se vették észre.Ez nekem is fura volt akkor.Lehetsz terhes persze.
Persze, hogy lehetsz, hiszen pozitív lett a teszed.
Szia, Nekem 4 teszt lett pozitív, de annyira halvány volt hogy nem tudtam eldönteni.Nos, ha van egy halvány csík akkor az már pozitív.Az ultrahangot azért szokták a 12 hétre kiírni, mert lehet akár egy régi rossz minõségi gép amin mondjuk egy rosszabbul látó doki már lehet, hogy nem szúrja ki.Én a 8.h éten voltam és akkor 1, 4 cm volt.
A kérdező hozzászólása: Tegnap elkészült a laborvizsgálat (vizeletbõl menotest). Az is pozitív lett.:) Remélem egy hét múlva már az UH-n is látszani fog... Egyébként nem káros a gyakori UH?
Mi lett az eredményed?Nagyon érdekel mert én is ilyen cipõben járok!Ha ne veszed nagyon személyeskedésnek akkor irj privátot!köszi
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Már nem aktuális hiszen elvetéltem.:(

7-én volt a inszemonációm, azóta nem betegedtem meg, de a teszt negatív, a vérvételen a hcg-m pozitív, és a dokim hasi uh-on nem látott semmit. Tegnap óta halvány barnás folyásom van, de nem egésznap. Lehetséges, hogy elhalt a magzat?

Legjobb válasz: A barnás folyás nem valami jó, de ilyeneken ne járjon az eszed, majd csak ha orvos mondja! Ha vérvételes hcg-d pozitív, akkor ott bizony baba van! Nagyon gondolok rád, hogy minden rendben legyen! Majd írj!

A barnás folyás nem valami jó, de ilyeneken ne járjon az eszed, majd csak ha orvos mondja! Ha vérvételes hcg-d pozitív, akkor ott bizony baba van! Nagyon gondolok rád, hogy minden rendben legyen! Majd írj!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, remélem így lesz.Kb 3 hetesnek kell lennem.Ez a 40.nap, remélem nem most jö meg.A hcg eredményem 304, 4 volt, állitólag nagyon pici.
Az Inszeminációért kellett fizetnetek?
A kérdező hozzászólása: A tüszõrepesztõ injekcióért, és a gyógyszerekért kell fizetnem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!