Találatok a következő kifejezésre: Halványan pozitív teszt és negatív (21 db)

1 Halvány pozitív teszt és több negatív?

Menzesem után két héttel alhasi görcseim voltak, valamint igen rosszul éreztem magam. Ez tartott már pár napja, de nagyon olyan "reggeli rosszul lét" szaga volt a dolognak. Iszonyú szédülés, hányinger, derék fájdalom és görcs váltogatta egymást 4-5 órán keresztül már pár napja mikor teszteltem egyet. Halvány pozitív. Pár nappal kés?bb pár negatív. Még mindig nem vagyok valami jól, egy hét szörny?ség után vagyok per pillanat. Aludni sem igazán tudok. Mit gondoltok? ( Els? gyermekemnél semmi tünetem, rosszullétem nem volt )

Legjobb válasz: a pozitiv sosem teved

a pozitiv sosem teved
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ :) de biztos ami biztos még várok egy jó hosszú hetet és csinálok egy újabbat. Aztán jöhet a doki
Elvileg a pozitív teszt nem lehet téves. Kérdés, mennyire volt halvány, mert van amikor csak "szellemcsíknak" mondják, mert szinte nem is látszik. Ami biztos, az az, hogy a HCG a szervezetben 2 naponta megduplázódik. Tehát elvileg 2 naponta kellene egyre erõsebbnek lennie a csíknak, ha az elsõ annyira nagyon halvány volt. Mikor lenne a mensid idõpontja?
Most akkor mióta késik a mensid?
A kérdező hozzászólása: Szellemcsíknak nem nevezném, ott volt a csík csak halványabban. Menzesem nem késik MÉG egyáltalán, de mondjuk ezen nem lepõdnék meg. A kislányommal mikor terhes voltam, meg sem kellett volna még jönnie a következõnek mikor már éreztem és voltam is dokinál. Nem voltam négy hetes sem!!! Most ha a megérzéseim jók és a teszt sem csalt akkor valamivel elõbb éreztem meg mint anno. Egyébként 21én kellene megjönnie. Csupán azért vagyok tanácstalan, mert azóta csináltam még egy-két tesztet és az negatív lett. Most türelmesen kivárom a jövõ pénteket, addig nem tesztelek. Ami aggaszt, hogy határozottan nem érzem jól magam. Pár nap múlva elmegyek mindenképp dokihoz egy kontrollra, aztán meglátjuk mit mond.
Bármi lehet még a dologból, ha sikerült is akkor is valahol a beágyazódás tájékán tarthat a folyamat. Ilyenkor még nincs a kereskedelmi forgalomban kapható tesztekkel kimutatható mennyiségû HCG a szervezetben. Az LH hormon és HCG hormon genetikai rokonság miatt, ahogy az LH teszt reagálhat a HCG hormonra úgy a fordított kereszt reakció is igaz lehet. Sanda gyanúm szerint a tüszõrepedés miatt jelenlévõ LH hormon adott kereszt reakciót a terhességi teszttel.
A kérdező hozzászólása: :) Remélem pár napon belül már kiderül, mert nem bírok a bizonytalansággal mit kezdeni. Egyébként mielõtt még félreértés lenne belõle, nem görcsösen ragaszkodom a lehetséges terhességem tényéhez! Csak egyszerûen érzem, hogy valami van. Ha nem baba, akkor viszont komoly a baj! Anno a kislányom nem volt tervezett, ha most ismét babám lesz, akkor õ is a véletlenek közé lesz sorolva :)
Én a 20:16-os válaszolóval értek egyet. Jártam már így én is. Teszteltem, és a tüszõrepedést mutatta ki a hcg teszt, az LH hormon volt olyan magas szintû. 2 nap múlva már negatív lett.
Nem vagy terhes, nyugodj meg!
az orvos is mondta h terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: az orvosnál 1 hónapja voltam csak vizsgálaton! akkor még nem is gyanakodtam ilyesmire. az 1. tesztet csütörtökön csináltam + utána pénteken +. az utolsót ma reggel ami - lett.
Én a helyedben csinálnék még egy tesztet, biztos ami biztos alapon elsõ vizeletbõl, reggel. Aztán meg irány a doki.
Velem dettó ugyanez volt. Azt mondta a doki, hogy a 2 teszt hibás volt. Aztán meg is jött 8 nap késéssel...

Ovulációs tesztem halvány pozitivat mutat és 1 napja, hogy elmúlt a menszeszem, a terhességi teszt viszont negatív? !

Valaki tudna ebben segiteni mit jelent? Tegnap múlt el a menszeszem,és kiváncsiságból csináltam egy ovulációs tesztet ami pozitivat mutat.Halvány a T-nél a csik,a C-nél er?sebb. Valaki megtudná mondani mi lehet ez? Csináltam egy terhességi tesztet az viszont negativ.

Legjobb válasz: Nem értem teljesen: + az ovuteszted, vagy nem? Csak akkor +, ha erõsebb a tesztcsík a controlnál, vagy egyformák. Ez az lh-jelzi. A terhességi teszt nega, valószínû nem vagy terhes. De nem tudom hányadik ciklusnapon vagy, lehet korai ovud is. nagyon kevés az esély, hogy terhességet jelent az ovuteszt.

Nem értem teljesen: + az ovuteszted, vagy nem? Csak akkor +, ha erõsebb a tesztcsík a controlnál, vagy egyformák. Ez az lh-jelzi. A terhességi teszt nega, valószínû nem vagy terhes. De nem tudom hányadik ciklusnapon vagy, lehet korai ovud is. nagyon kevés az esély, hogy terhességet jelent az ovuteszt.
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam a kérdésed! Hát akkor rá állok a tesztelésre! Nekem a párom mondta próbáljam meg, mert kiváncsi volt. Montam megpróbálom, és ezt adta ki. Igaz már tegnap csak barnáztam de éreztem petefészek szurkálást.Ezért is mentem bele a tesztbe.
A kérdező hozzászólása: Nekem ez a mostani görbém. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e91bad4abceaa13aa0b662..
Bocs, nem ment a link, de megtalálod, ha érdekel...
Mutatnátok nekem görbéket korai ovulációval? Kb.10-12. nap, vagy elõtte? Ez volt a kérdésem egyébként.
Igen. Ez még nem +, de akár holnap az lehet!
A kérdező hozzászólása: Megmutatom nektek, hogy ez szerintetek mi? Nem tudom ti látjátok e majd, de remélem igen. http://kepfeltoltes.hu/view/100708/P080710_17.55_www.kepfelt..
Tettem fel egy hasonló kérdést tegnap. Valõszínû korai ovud lesz neked is, nálam szinte ugyanez van. Csinálj egy tesztet ma is, ha erõsödik, közeleg az ovud tényleg. De ezmég nem +, a napokban viszont biztos az lesz.
A kérdező hozzászólása: Szia! most vagyok a 8.napon. A control csik erõs a Teszt csik halványabb de szemmel jól látható. Tegnap még volt barnás folyásom, és petefészek fájdalmam is. Akkor ez korai peteérés lenne?
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam ovutesztet és majdnem ugyan olyan szinû volt control. Tojásfehérjés nyákom meg csak szeretkezésnél van, napközben krémes ragadós. Akkor szerintetek most van peteérésem? Itt a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e91bad4abceaa13aa0b662..

Mennyi az esély arra, hogy egy nagyon halvány pozitív teszt után lesz erősebb 2. csík és nem lesz negatív?

Volt aki utána egy hatalmasat csalódott, mert aztán már egy halvány se jött ki és negatív lett??

Legjobb válasz: Szia. Vegyél egy 10-es érzékenségû tesztet, az minden bizonnyal erõsebb csíkot fog mutatni. Egyébként nagyon valószínû, hogy terhes vagy!

Szia. Vegyél egy 10-es érzékenségû tesztet, az minden bizonnyal erõsebb csíkot fog mutatni. Egyébként nagyon valószínû, hogy terhes vagy!
Szia Kérdezõ! Csak érdeklõdöm, hogy mi van veled? Sikerült összehozni a babát?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de már rég be kellett volna ágyazódnia! Vagy olyan lehet, hogy hamarabb megfogan és csak késõbbre ágyazódik be?
A hõ nem jelent semmit. Az enyhe szúró fájdalom a beágyazódásra utalhat. Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, igen, érzem hogy kisbabám van. Csak nem értem, miért nem erõsödik a csík. Ma is teszteltem, most facelle teszttel és rettentõ alig látható 2. csík megjelent rajta, de most idõn belül. A hõm ma megint felugrott 36, 8-ra. Néha puffadok, pukizok, kicsit émelygek, néha enyhe szúró érzetem van a méhemnél, és ami a legfeltünõbb a számomra, hogy nagyon bõ vizes folyásom van, ami ilyenkor rám soha nem jellemzõ.
Gratulálok! Babát vársz! Nekem is így volt! már egy hét után (még a teszt sem mutatott semmi), éreztem, hogy babánk lesz. Mindenki hülyének nézett, hogy nem lehet ilyenkor még semmit érezni. Én éreztem, te is érzed! Ebbõl baba lett! :)
A kérdező hozzászólása: Nekem úgy volt, hogy múlt héten csütörtökön volt egy kis vérzésem (1 nappal korában jött), de fura volt, mert nagyon kevés és görcs nélküli volt. Aztán nem akart leesni a hõm és ezért most ezen a héten kedden teszteltem ezt a nagyon halvány pozit. De azóta leesett a hõm alaphõre! Viszont vannak furcsaságok...pl. feszít a hasam és kicsit émelygek. Tehát ha nekem ez tényleg baba, akkor miért ilyen késõn lett halvány pozi? Ezt akkor vehetjük úgy, hogy teszteltem egy halvány pozit nemvárt után 4 nappal. Ovuláció után 18. napon!
Szerintem elég nagy az esélye, hogy erõsebb lesz. Az én esetemben például az elsõ teszt negatív lett (ezt akkor csináltam, amikor meg kellett volna jönnie), rá 1 hétre pedig erõsen látszott a két csík...
A kérdező hozzászólása: köszönöm, bárcsak igazad lenne! De az nem baj, ha kicsit talán idõn túl vettem észre rajta a 2. csíkot? Tehát lehet, hogy nem azonnal jelent meg! Vagy csak nem azonnal vettem észre az is lehet, mert annyira halványan jött ki!
A halvány csík is csík.Az enyémre külön rá is volt írva hogy a halvány csík is pozitívat jelent. Gratulálok :)
A kérdező hozzászólása: Nekem most egy x-epil és egy facelle tesztem van itthon.
A kérdező hozzászólása: Utána még volt 2 halvány pozitív tesztem és mégsem lett baba, mert voltam dokinál és nem látott babát. :( Viszont most vagyok túl az ovuláción, úgyhogy most reménykedek megint...hátha most sikerült. Soha nem történt még velem ilyen, hogy 2 csíkos teszt! És elég nagy csalódás volt ez most nekem, hogy ennek ellenére sincs baba!

Halványan pozitív terhességi teszt és negatív UH jelenthet terhességet amikor már 10 napja késik a mensi?

Legjobb válasz: Végülis utalhat mert nekem is csak 7hetesen mutatta ki az UH pedig 5hetesen is voltam de akkor még a petezsákot se vették észre.Ez nekem is fura volt akkor.Lehetsz terhes persze.

Végülis utalhat mert nekem is csak 7hetesen mutatta ki az UH pedig 5hetesen is voltam de akkor még a petezsákot se vették észre.Ez nekem is fura volt akkor.Lehetsz terhes persze.
Persze, hogy lehetsz, hiszen pozitív lett a teszed.
Szia, Nekem 4 teszt lett pozitív, de annyira halvány volt hogy nem tudtam eldönteni.Nos, ha van egy halvány csík akkor az már pozitív.Az ultrahangot azért szokták a 12 hétre kiírni, mert lehet akár egy régi rossz minõségi gép amin mondjuk egy rosszabbul látó doki már lehet, hogy nem szúrja ki.Én a 8.h éten voltam és akkor 1, 4 cm volt.
A kérdező hozzászólása: Tegnap elkészült a laborvizsgálat (vizeletbõl menotest). Az is pozitív lett.:) Remélem egy hét múlva már az UH-n is látszani fog... Egyébként nem káros a gyakori UH?
Mi lett az eredményed?Nagyon érdekel mert én is ilyen cipõben járok!Ha ne veszed nagyon személyeskedésnek akkor irj privátot!köszi
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Már nem aktuális hiszen elvetéltem.:(

Mi van akkor ha az egyik teszt pozitiv a második csak halványan a harmadik meg negativ? A dokim megvastagodott nyálkahártyát lát és 4 nap mulva kell visszamennem, de kétségek között vagyok, ha van valakink hasonlo tapasztalata, kérem irjon.

Legjobb válasz: Nekem is késett,pár nap után csináltam 2 tesztet,igaz,hogy egy nap,de mindegyik halványan pozitív lett. Elmentem dokihoz,megvastagodott nyálkahártyán kivül semmit nem tudott mondani,csak annyit,hogy terhes gyanus vagyok,menjek vissza 1 hét múlva. 1 hét múlva viszont megjött,csináltam egy tesztet ijedtségemben,még mindig pozitív volt,aztán elmentem laborba,ott pedig negatív... Én soha többet nem fogok hinni a halvány csíkoknak és kívánom,hogy nálad ne így történjen és tényleg baba legyen a dologban!!! :)

Nekem is késett, pár nap után csináltam 2 tesztet, igaz, hogy egy nap, de mindegyik halványan pozitív lett. Elmentem dokihoz, megvastagodott nyálkahártyán kivül semmit nem tudott mondani, csak annyit, hogy terhes gyanus vagyok, menjek vissza 1 hét múlva. 1 hét múlva viszont megjött, csináltam egy tesztet ijedtségemben, még mindig pozitív volt, aztán elmentem laborba, ott pedig negatív... Én soha többet nem fogok hinni a halvány csíkoknak és kívánom, hogy nálad ne így történjen és tényleg baba legyen a dologban!!! :)
Szia! Milyen teszteket használtál? Ha van kettõ pozitív, és az orvos megvastagodott nyálkahártyát látott, sztem baba van a dologban. Tuti babás vagy! Esetleg a teszt képeket feltennéd, többet tudunk mondani!
a csiknak minden keppen erosodnie kell mivel ahogy mullik az ido a hcg szint ugy novekszik , es nem halvanyodnia kell. Az a kerdes hogy ezt mind egy nap csinaltad vagy tobb nap is elmult a tesztek kozott? Megvastagodott nyalkahartya meg csak akkor lehet ha kialakuloban van a terhesseg.

Hogy lehet az, hogy wondfo 10 es teszt negatív, clearblue teszt ami elvileg 50 es érzékenységű meg halvány pozitív?

4-5 napom van a nemvártig, mindkét tesztet nemrég csináltam...

Legjobb válasz: hamis negatívat mutathat a teszt, de a pozitív az mindig igaz.

hamis negatívat mutathat a teszt, de a pozitív az mindig igaz.
Gratulálok. 7-es válaszoló, azóta 17 heteske.
gratula
Gratulálok!!! :)
A kérdező hozzászólása: nem tudom ki jár erre, de a teszt jó volt, teszteltem pár nap múlva mást és az is pozitív lett :)
A kérdező hozzászólása: hát akkor mégsem olyan jó ez CB..
A CB nekem is halvány pozitív lett a nem várt napján és nem volt baba... :(
Én két nappal a nemvárt elõtt teszteltem cb-val halvány pozit. 15hkm.
A kérdező hozzászólása: már van egy 2éves gyerkõcünk vele is a nemvárt elõtti napokban ugyanígy clearblueval teszteltem haloványka pozit, de nagyon halovány volt..
4-5 nappal a nem várt elõtt, hááát, elég korai a tesztelés. Én 3 nappal elõbb teszteltem 10-essel, annyira halvány lett, hogy el sem hittem. 2 nappal elõbb már jó volt.
A kérdező hozzászólása: õszinte legyek a clearblue is negatív lett csakhogy mérgemben szétszedtem és alatta 2 perc múlva jelent meg a második csík, de lehet hogy szétkentem az ujjamal és azért jelent meg a csík? hát gõzöm sincs.. tüneteim vannak szóval nem tudom megvárom szerintem a menszit aztán ha nem jön tesztelek...
Szia! Nem elkeseríteni akarlak, de nekem a clearblue, volt már halvány pozi, és nem voltam terhes. Szerintem mással próbáld meg. Drukkolok:)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek !!!! :) ))

Clearblue és One minute teszt halványan pozitív lett. De a Corax negatív. A hőm 37 és mára nem vártam. Mikor teszteljek újra hogy tuti legyen (erős csík)?

Még nem merem elhinni mert kicsit fájdogál a hasam és mindíg azt hiszem mintha megjött volna. Folyásom egy hete nagyon sok, fehér volt de most szinte nincs. Csak aggaszt hogy fájdogál a hasam és a derekam. A cicim nem fáj csak olyan mintha kicsit csúcsosodott volna (így n?tt kicsit).

Legjobb válasz: Szia, a halvány pozitív is pozitív, nekem kb. késés napjától számítva az 5.napon lett erõsen pozitív, és végig görcsölt a hasam, mégse jött meg szerencsére! A hõd jó hogy fenn van, biztos babóca lesz!! Gratulálok!

Szia, a halvány pozitív is pozitív, nekem kb. késés napjától számítva az 5.napon lett erõsen pozitív, és végig görcsölt a hasam, mégse jött meg szerencsére! A hõd jó hogy fenn van, biztos babóca lesz!! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Akkor kb csütörtökön tesztelek újra. Remélem hogy nem fog megjönni. Nagyon rossz ez a bizonytalan érzés.
nem akarlak elkeseríteni, de én két hete jártam így.a corax pozitív lett.utána negatív.és majdnem 1 hét múlva megjött. de szorítok neked h babóca legyen.:)
A kérdező hozzászólása: De nekem a Corax negatív lett. Hát remélem azért még lehet baba belõle.
Szia! A CB és az One step sokkal megbízhatóbb mint az a ratyi corax!! Szóval graaatu!! :) Szerintem reggel neked válaszoltam egy másik kérdésben! :) Pusza! A.
Gratulálok a kisbabához! :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! Nagyon boldog vagyok. De azért pár nap múlva csinálok egy újat hogy tuti legyen!

Lehetséges, hogy még nem mutatja ki a teszt a terhességet? Tegnapra nem vártam és ma reggel a Gabriel teszt negatív, viszont a Maria Romed (ami nem igazán megbízható) halványan pozitív. A peteérésem középidőben volt.

Legjobb válasz: Szia! Persze, elõfordulhat, hogy még korán csináltad a tesztet! Várj 2 -3 napot és ismételd meg újra reggel. Maria Romed miért nem megbízható? Egy teszt nem lesz csak úgy halvány csíkos! (ha színtelen a csík, akkor szellemcsík, de ha színes, akkor annak oka van!) Én mindenképp optimista lennék a helyedben! :))

Szia! Persze, elõfordulhat, hogy még korán csináltad a tesztet! Várj 2 -3 napot és ismételd meg újra reggel. Maria Romed miért nem megbízható? Egy teszt nem lesz csak úgy halvány csíkos! (ha színtelen a csík, akkor szellemcsík, de ha színes, akkor annak oka van!) Én mindenképp optimista lennék a helyedben! :) )
A kérdező hozzászólása: Drukkolok, hogy tényleg pozitív legyen!
én most várakozósba vagyk... egyik teszte nega másik pozitiv de eltünt pár ora mulva a csikom, a másik pozi de 2 halvány csik jelent meg+ a controllcsik, a teszveszen rendeltem a tesztekent!
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos megjött. És nálad mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Drukkolok nektek, hogy baba legyen. Ha holnap nem jön meg még nem tesztelek. Vasárnapig várok. De majd írok, hogy mi lett. Ti is írjatok!
nekem 12. napon tüszörepedés után... és szellemcsikom lett, hogy mennyi igaz azt nemtudom még majd tesztelek holnap is.
Maria Romed teszt már nekem is volt erõs pozitív, a hcg tesztem meg negatív.1 napon csináltam õket, és nem voltam babás.:)
Én ugyanebben a cipõben járok. Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma teszteltem, de nem tudom eldönteni, szellemcsík amit látok, vagy halvány pozitív. Én a Lily tesztet használtam. Holnap tesztelek még egyet. :-) Majd írd meg mi volt nálad! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot! Már nagyon várjuk a kistesót.
Én Suresign-t vettem a dm-ben, és két nappal nemvárt elõtt, délután pozitív lett. A Gabrielre sokan mondják, hogy csak késõbb mutatja ki. Érdekes, hogy ez a M R álpozitív, azt mondják, olyan nincs. Drukkolok, hogy baba legyen! (persze csak ha azt szeretnéd)!
A kérdező hozzászólása: Itt olvastam, hogy nagyon sokan csalódtaka a Maria Romed tesztben, mert téves pozitív eredményeket adott és nem is mindig jelenik meg a kontroll csík. Hát nekem sem egyértelmû a csík, még a kontroll sem. Viszont két óra elteltével a Gabrielen megjelent egy halvány, de látható csík, ami inkább szürke. Ez most mit jelent? Már rengeteg tesztet csináltam életem során és még sosem jelent meg rajta a 2. csík, kivéve, ha babás voltam.
Szia. Nekem 10 nappal a nem várt után lett csak pozitív a Gabriel teszt, bár akkor már tudtam hogy valami más...:)
Szerintem lehetséges. Csinálj egyet holnap reggel, egy harmadik félét. Én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van, de én nagyot csalódtam a Maria Romedes tesztekben. Nem is igazán tudtam értékelni, mert a tesztcsík sem ott jelent meg, ahol kellett volna. Szerintem akkor tuti nem voltam terhes, mint bizonyítja másnap meg is jött, de már a következõ hónapban nem, és a kisfiam azóta itt rugdos a pocakomban.

Xepil teszt csík negativ regel és rá két óra mulva kiszáradt és halvány pozitiv van ilyen?

Legjobb válasz: köszi a választ.igen kiakartam dobni de regel korán menem kelett és mire haza értem akor látam ,a halvány második csíkot rajta,és ezért tetem fel a kérdést mert olvasgatam róla hogy más is volt igy.

Na mi újság? :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.igen kiakartam dobni de regel korán menem kelett és mire haza értem akor látam , a halvány második csíkot rajta, és ezért tetem fel a kérdést mert olvasgatam róla hogy más is volt igy.
Nekem is idõntuli pozitiv volt:) ) Vettem egy digitálisat az szépen kimutatta hogy pozitiv:) ) 9hkm:)
Az X-epil teszt szerintem nagyon lassan mutat eredményt. Én már volt olyan, hogy majdnem kidobtam, mert a kontrollcsík sem jött ki rajta, aztán egy bõ 10 perc után mégis. Szóval lehet, hogy csak idõ kellett neki. Tesztelj még egyet, vagy menj el orvoshoz, ha nem jön meg.
akkor az tényleg csak száradási csík lehetett... ha késik akkor tesztelj egy 2-3 nap múlva, ha még nem, akkor várd meg a nemvárt napját, és ha nem jön meg akkor tesztelj 10es teszttel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat tõletek.ma regel is teszteltem (gravi hcg)és semi nics rajta negatív.de a tegnapi xepil még mindig látszik a halvány második csík.nem értem?
Van! Nekem is ilyen volt! És babó volt a dologban! 2-3 perc elteltével ugyanis még rózsaszín az egész háttér, a halvány csík sosem kivehetõ. Viszont mikor megszárad, kifehéredik teljesen. olyan 10 perc kell a teljes mezõ kivilágosodásához!
Szia! Velem is így volt. Negatív lett, de nem dobtam ki és késõbb, mikor eszembe jutott megnéztem, addig erõltettem a szemem, míg valami csak látszódott rajta. Nézd a képet...most vagyunk 17hetesek! :) Ne add fel! http://kepfeltoltes.hu/120818/DSCN0812_www.kepfeltoltes.hu_...
az csak száradási csík lehetett, de ha gondolod holnap reggel tesztelj újra 10es érzékenységûvel
Anyukamnak is ugyan ez volt. Elmentunk nogyogyaszhoz es terhes volt.
A terhességi tesztre rá van írva, hogy 2-3 perc után olvasd le az eredményt és dobd ki a félreértések miatt.. Ugyanis utána már nem mutat valós eredményt. Megváltozhat pozitívra.. de attól még nem vagy terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!