Találatok a következő kifejezésre: Halványan pozitív teszt és (65 db)

3 halvány pozitiv teszt és mégis menstruáció lett, de csak fele annyi mennyiség és időbenis. Vajon mit jelent? De semmi görcsölés és fájdalom érzet. A 3. teszt mensi után készült

Legjobb válasz: A halvány pozi is pozi.Van akinek megjön hónapokig is, miközben a baba ott fejlõdik a pocakba. Szerintem nem gáz, ha nem görcsöltél akkor meg fõleg, viszont minél hamarabb menj orvoshoz, és lehet kell valamit szedned, és minden oké lesz! Gratulálok, és jó egészséget.

A halvány pozi is pozi.Van akinek megjön hónapokig is, miközben a baba ott fejlõdik a pocakba. Szerintem nem gáz, ha nem görcsöltél akkor meg fõleg, viszont minél hamarabb menj orvoshoz, és lehet kell valamit szedned, és minden oké lesz! Gratulálok, és jó egészséget.
Hát hogy terhes vagy, az biztos. Reméljük, hogy nem ment el a babád.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.. remélem inden rendben lesz :) csak szerdára adott most idõpontot, de az még odébb van :(

Halvány pozitív teszt és rózsaszinezés után van még esély?

Legjobb válasz: 3 nap reggel, 10-es érzékenységû teszttel, igaz halványan, de pozítvat teszteltem. Ma du. rózsaszines folyásom van (papíron) Doki azt mondta, hogy vetélés is lehet belõle, de a gyógyszeres kezelést nem ajánlotta fel? Szerintetek van még remény?

A kérdező hozzászólása: 3 nap reggel, 10-es érzékenységû teszttel, igaz halványan, de pozítvat teszteltem. Ma du. rózsaszines folyásom van (papíron) Doki azt mondta, hogy vetélés is lehet belõle, de a gyógyszeres kezelést nem ajánlotta fel? Szerintetek van még remény?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó 2 hozzászólást is! Tegnap sajnos volt egy kevés élénk piros vér, de csak papíron, azóta "csak" barnázgatás. Ma reggeli tesztem erõsebb pozitív, mint a tegnapi. Nagyon remélem, hogy minden rendben van!
16:41 vagyok Azt nem tettem hozzá, hogy én is így kezdtem, s a fiam ma másfél éves. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Magándokim van, eddig nem volt vele problémám, nagyon megbízható, kedves. Ma már du. is pozitív volt a tesztem, nagyon remélem, hogy nem lesz baj! Azóta nincs semmi szines folyás, bár egész nap pihentem.
Kérlek szépen hívd fel a dokidat, és kérdezz rá, hogy ez így rendben van-e! Szerintem terhesség megtartó gyógyszert írhatna föl már, ha vérzés is van. Mondd neki, hogy nem csak barnázás, hanem vérzés is van! Holnap reggel tedd ezt meg a kedvemért, oké? Én ugyanígy jártam, de gyógyszerrel megmaradt a baba.
A menzi környékén egy pici rózsaszínes vagy barnás folyás jelezheti a beágyazódást. Hogy említsem a példámat, én írtam, hogy a menzi elõtt volt pár csepp barnázás, de csak annyi és kész. Akkor azt hittem, hogy meg fog jönni. 3, 5 hetesen melyik doki fog neked felírni bármilyen gyógyszert is, ha még nem látszik a terhesség? Aztán elmaradáskor is volt pár csepp barnázás ugyanúgy és utána semmi. Gondoltam, beágyazódás, nagyon korai volt még. Így is lett. Az más, hogy már az elmaradás után 4, 5-6-7 hetesen kezdõdik a barnázás, az már nem normális semmiképp és orvoshoz kell fordulni.
Szia! Nekem tavasszal volt barnázásom 6 hetesen, kaptam rá gyógyszert, mégis itt hagyott minket a babám. Most már az elsõ + teszt után mentem orvoshoz, és mondtam neki, hogy nagyon féltem a terhességemet, és az elõzõ vetélés miatt írt fel Utrogestant. Eddig úgy néz ki minden rendben van. kopp-kopp-kopp. 9 hetes múltam, és semmi rendkívüli nem történt.
én is barnáztam, és nem adtak rá semmit..elment sajnos a babám..szóval most már biztosan nem nyugodnék bele, hogy nem kapok rá semmit!! sajnos nem normális dolog sem a rózsaszines sem a barnás folyás, ugyanakkor nem mindig jelent bajt.. azért megnézetném magam a helyedben! Drukkolok, hogy minden okés legyen!
Én nem rózsszíneztem, hanem picit barnáztam menzi elõtt egyszer és menzi után is egyszer. De csak az a pici egy alkalom volt, egybõl elmúlt. Nem is mentem el orvoshoz. Én nem értek ezzel a természet eldönti dumával, pedig sok orvos szereti elõadni. Nagyon sokszor a kismamának vannak problémái és emiatt kétséges, hogy megmarad-e a baba, de ha idõben észereveszi az orvos és teszt ellene, lehet segíteni. De ez a rózsszínes folyás szerintem még annyira nem durva, ne aggódj. De másik orvost keresnék a helyedben. És, ha teheted, most inkább pihengessél, feküdj. Esély pedig van, nagyon is!
Nekem barnázásra a kórházban nem adtak semmit. Nem nyugodtam bele, másnap elmentem a dokim rendelésére. Egybõl kaptam gyógyszert.
Én is így kezdtem, nekem sem adtak rá gyógyszert. Azt csak igazi vérzésre adnak, szerintem. Meg nem is biztos, hogy gondot jelez, illetve ha az, nem biztos, hogy bele kell szólni a Természet rendjébe mindenáron. Összességében úgy gondolom, nem biztos, hogy baj lesz. Ha vérzel, menj vissza a dokihoz!
Magándoki ? durva hogy nem tesz semmit.. még ma max holnap kiderül hogy mi lesz
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Nagyon karanyos vagy, hogy írtál és örülök, hogy nem lett bajotok és megmardt a Kisbabád! Hívtama dokimat, de azt mondta, hogy nagyon pici terhesség és aa gyószer nem segítene :( Viszont azóta minden megszünt, sem rózsaszín, sem barna, friss vér pedig végkép nincs. Ma délután Corax-al is halványan igaz, de pozitívat teszteltem. Nagyon remélem, hogy nem lesz gond. Bízom benne! Neked milyen gyógyszert írt a dokid és akkor hány hetes voltál? Még egyszer köszönöm, hogy aggódsz, tényleg nagyon jól esik! Szép estét!

Nagyon halvány pozitív teszt és mégis menstruáció?

Hogy lehet az,hogy pénteken megcsináltam a tesztet,nagyon halvány pozitív lett viszont másnap mégis megjött?

Legjobb válasz: Rendesen megjött(rendes mennyiség,darabos)? Mert akkor valószínû hogy nem maradt meg a baba.De csinálj egy másik tesztet,ha pozitív akkor megmaradt ha negatív akkor sajnos nem.

Rendesen megjött(rendes mennyiség, darabos)? Mert akkor valószínû hogy nem maradt meg a baba.De csinálj egy másik tesztet, ha pozitív akkor megmaradt ha negatív akkor sajnos nem.
A kérdező hozzászólása: De úgy tudom, hogy aki terhesség alatt menstruál annak nem teljesen olyan a vérzése mint amilyen szokott lenni, hanem kevesebb.
Vagy a teszt hibás eredményt mutatott! Van aki menstruál terhesség alatt, azért ha elmúlik a vérzés csinálj még egy tesztet!
Én is úgy tudom, hogy aki terhes, annak a mensije más mint a rendes mensi.Ez tart kb 2 napig, nem darabos, nem élénkpiros hanem sötét színû, és nem nagy mennyiségben van meg.Ennyit tudok.De ha neked rendesen élénkpiros, akkor lehet, hogy igazuk van az elõttem szólóknak, és tényleg elment a babád :( Sajnos elõfordul az, hogy nem jól tapad meg, és távozik :(
1.vagyok Én is görcsöltem rendesen mint mikor megszokott jönni.Ez nem folyásolja be a tesztet.Viszont ha idõn belül kijött mind a 2 csík, még ha halványan is akkor ott baba volt.Csak nem maradt meg sajnos.
Ennyi idõ alatt nem ürül ki a szervezetbõl a HCG, bár ha a halvány volt nagyon akkor sajnos nem maradt meg a baba! :-( Rendesen megjött?
A kérdező hozzászólása: Hát csinálok még egy tesztet miután elmúlik és utána elmegyek orvoshoz.A kérdést azért tettem fel egyébként, hogy járt-e már így valaki és ha igen akkor vele mi történt.Köszönöm mindenkinek a választ!
A kérdező hozzászólása: Egyébként a pajzsmirigyemmel orvoshoz járok.
Nagyon halvány? Az az esetek nagy részében nega, vagy biokémiai terhességrõl van szó.A szervezetetd tudja a dolgát.Én felkeresném a helyedben az orvost.(Nem azokat, akik itt vannak!..:) :) :) )
szerintem is menj dokihoz, ha terhes vagy lehet még tud segíteni
sajnos én is jártam már így. pozitív lett a tesztem és 2 nap múlva elkezdtem vérezni. rá két napra meg már a teszt is negatív volt, 6 hetes voltam akkor. kiderült súlyos pajzsmirigy alulmûködésem van, ezért vetéltem el. de két hónap múlva újra babás lettem és most van egy 3 éves lányom. és életem végéig szedhetem a hormongyógyszert a pajzsmirigyemre....
A kérdező hozzászólása: Hm..Akkor viszont miután elmúlt csinálok még egy tesztet.
Én ismerek 2 olyan személyt aki ugyanúgy menstruált, az egyikük 3 hónapos terhes volt amikor kiderült, a másik 2 hónapos. Csak azért csináltak tesztet mert kívánósak lettek és híztak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: Egyébként a tesztet esti pisibõl csináltam.
A kérdező hozzászólása: Igen rendesen normálisan megjött a menstruációm.Nagyon görcsölni szoktam és ugyanúgy jött meg mint ahogyan eddig.Igaz valamennyivel kevesebb volt de nem feltûnõen.Meg elõtte voltak menstruációs elõjeleim már elõtte egy héttel görcsölgetett a hasam.Ezért volt furcsa a pozitív teszt.
én egyszer terhesen vérezgettem, de nagyon barna volt és nagyon kevés, nem is értettem, hogy mi ez, hiszen antibaby tablettát szedtem ahogy kell. mint kiderült 2 hónapos terhes vagyok, és az lett gyanus hogy a tabletta bevétele után mindig rosszul lettem, még egyszer orvost is hívtunk ki emiatt. ha pirosan vérzel az nem jó, menj orvoshoz.

11. dpon halvány pozitív teszt és mensi görcs?

Félek, ici-pici halvány pozi tesztem lett reggel, de közben meg er?s mensi szer? görcsöm van és szúrkálódás a méhemben. Van okom félni?

Legjobb válasz: Szia. Mikor én pozitívat teszteltem, mellette görcsöltem, valószínû te is csak azért görcsölsz, mert emlékszik a szervezeted hogy most van itt az ideje, de ha nagyon aggaszt, mielõbb menny el orvoshoz, ne hogy baj legyen! Boldog babavárást! :)

Szia. Mikor én pozitívat teszteltem, mellette görcsöltem, valószínû te is csak azért görcsölsz, mert emlékszik a szervezeted hogy most van itt az ideje, de ha nagyon aggaszt, mielõbb menny el orvoshoz, ne hogy baj legyen! Boldog babavárást! :)
én is ugyan így voltam 19-én. azóta erõsödött az a halvány pozi és nem múltak el a görcsök. sztem ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, igyekszem nem aggódni. Tegnap délután jól látható pozit teszteltem. :)

1 Halvány pozitív teszt és több negatív?

Menzesem után két héttel alhasi görcseim voltak, valamint igen rosszul éreztem magam. Ez tartott már pár napja, de nagyon olyan "reggeli rosszul lét" szaga volt a dolognak. Iszonyú szédülés, hányinger, derék fájdalom és görcs váltogatta egymást 4-5 órán keresztül már pár napja mikor teszteltem egyet. Halvány pozitív. Pár nappal kés?bb pár negatív. Még mindig nem vagyok valami jól, egy hét szörny?ség után vagyok per pillanat. Aludni sem igazán tudok. Mit gondoltok? ( Els? gyermekemnél semmi tünetem, rosszullétem nem volt )

Legjobb válasz: a pozitiv sosem teved

a pozitiv sosem teved
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ :) de biztos ami biztos még várok egy jó hosszú hetet és csinálok egy újabbat. Aztán jöhet a doki
Elvileg a pozitív teszt nem lehet téves. Kérdés, mennyire volt halvány, mert van amikor csak "szellemcsíknak" mondják, mert szinte nem is látszik. Ami biztos, az az, hogy a HCG a szervezetben 2 naponta megduplázódik. Tehát elvileg 2 naponta kellene egyre erõsebbnek lennie a csíknak, ha az elsõ annyira nagyon halvány volt. Mikor lenne a mensid idõpontja?
Most akkor mióta késik a mensid?
A kérdező hozzászólása: Szellemcsíknak nem nevezném, ott volt a csík csak halványabban. Menzesem nem késik MÉG egyáltalán, de mondjuk ezen nem lepõdnék meg. A kislányommal mikor terhes voltam, meg sem kellett volna még jönnie a következõnek mikor már éreztem és voltam is dokinál. Nem voltam négy hetes sem!!! Most ha a megérzéseim jók és a teszt sem csalt akkor valamivel elõbb éreztem meg mint anno. Egyébként 21én kellene megjönnie. Csupán azért vagyok tanácstalan, mert azóta csináltam még egy-két tesztet és az negatív lett. Most türelmesen kivárom a jövõ pénteket, addig nem tesztelek. Ami aggaszt, hogy határozottan nem érzem jól magam. Pár nap múlva elmegyek mindenképp dokihoz egy kontrollra, aztán meglátjuk mit mond.
Bármi lehet még a dologból, ha sikerült is akkor is valahol a beágyazódás tájékán tarthat a folyamat. Ilyenkor még nincs a kereskedelmi forgalomban kapható tesztekkel kimutatható mennyiségû HCG a szervezetben. Az LH hormon és HCG hormon genetikai rokonság miatt, ahogy az LH teszt reagálhat a HCG hormonra úgy a fordított kereszt reakció is igaz lehet. Sanda gyanúm szerint a tüszõrepedés miatt jelenlévõ LH hormon adott kereszt reakciót a terhességi teszttel.
A kérdező hozzászólása: :) Remélem pár napon belül már kiderül, mert nem bírok a bizonytalansággal mit kezdeni. Egyébként mielõtt még félreértés lenne belõle, nem görcsösen ragaszkodom a lehetséges terhességem tényéhez! Csak egyszerûen érzem, hogy valami van. Ha nem baba, akkor viszont komoly a baj! Anno a kislányom nem volt tervezett, ha most ismét babám lesz, akkor õ is a véletlenek közé lesz sorolva :)
Én a 20:16-os válaszolóval értek egyet. Jártam már így én is. Teszteltem, és a tüszõrepedést mutatta ki a hcg teszt, az LH hormon volt olyan magas szintû. 2 nap múlva már negatív lett.
Nem vagy terhes, nyugodj meg!

6 hetes Uh-on a petezsák alatt közvetlenül egy szabálytanan alakú, üres "lyuk", és a nemvárt elött 6 nappal halvány pozitiv teszt? Lehet ikerterhességnek indult, de elment az egyik baba? Valakinek hasonló?

A doki bem volt túl bõszavú.

Legjobb válasz: A terhessegek viszonylag nagy szazaleka indul ikerterhessegnek. Abban az esetben, ha igy van, nem hamarabb lesz pozitiv a teszt, hanem hamarabb erosodik. A kprai pozi teszt inkabb korai beagyazodas jele. A doki azert nem volt boszavu, mert ilyen saccolgatasokba felesleges belemenni. Soksok szepet a babahoz!

A terhessegek viszonylag nagy szazaleka indul ikerterhessegnek. Abban az esetben, ha igy van, nem hamarabb lesz pozitiv a teszt, hanem hamarabb erosodik. A kprai pozi teszt inkabb korai beagyazodas jele. A doki azert nem volt boszavu, mert ilyen saccolgatasokba felesleges belemenni. Soksok szepet a babahoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Szellemcsíkos és halvány pozitív teszt?

tudna nekem valaki szellemcsíkos és halvány pozi tesztet fel rakni ide.nagyon meg köszönném!

Legjobb válasz: Miért nem rakod te fel a tiédet ha csináltál és meg mondjuk hogy pozítiv vagy sem sem.

Miért nem rakod te fel a tiédet ha csináltál és meg mondjuk hogy pozítiv vagy sem sem.
Én azt a tesztet kidobtam már, de nekem is szellemcsíkos volt, szinte csak odaképzeltem, már majdnem annyira nem látszott! Azóta.... --> 7 hós kislány anyukája!
szia. nekem 1 hetes mensi késéssel ilyen lett a tesztem: http://imageshare.web.id/viewer.php?file=0fbx819n00d8mi0elhn.. sajnos nem volt megtapadva rendesen és nem is erösödött a csik. 2 hét késés után be is véreztem. elment .
A kérdező hozzászólása: utolsó író köszönöm szépen a képet. és nagyon sajnálom ami történt elsõ válaszoló azért nem teszek fel képet mert csak telefonról tudnék képet csinálni az meg nem mutatja ki!
az orvos is mondta h terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: az orvosnál 1 hónapja voltam csak vizsgálaton! akkor még nem is gyanakodtam ilyesmire. az 1. tesztet csütörtökön csináltam + utána pénteken +. az utolsót ma reggel ami - lett.
Én a helyedben csinálnék még egy tesztet, biztos ami biztos alapon elsõ vizeletbõl, reggel. Aztán meg irány a doki.
Velem dettó ugyanez volt. Azt mondta a doki, hogy a 2 teszt hibás volt. Aztán meg is jött 8 nap késéssel...

Halvány pozitív 10-es érzékenységű teszt a dpo15-n. One step-es teszttel csináltam. Hihetek neki?

Legjobb válasz: Én nem tudom,hogy babás vagyok e most,a javaslat az volt hogy várjunk 1 hetet a köv tesztig.

A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babásoknak! Lányok, nemtek milyen tüneteitek voltak-vagy vannak?
köszi.én elméletileg hétfön megyek majd dokihoz.ma vagyok 4hetes, 3 napos...ha jol számoltam..
Én nem tudom, hogy babás vagyok e most, a javaslat az volt hogy várjunk 1 hetet a köv tesztig.
Van képed róla? Szerintem hihetsz neki
Gabriellel.
vastag nyálkahártyát látott, meg vmi pici pötty szerûség van a képen még. Elvileg nemtudni, mert össze visszák a ciklusaim, orvosom szerint is késõbb foganhatott nem félidõben.Szerinte ha baba akkor kb 3hetes terhesség szóval még bármi lehet belõle.
És milyen tesztet csináltál elöször???Nem is látott semmit a doki??Ha terhes lennél, mennyi idös lenne?
Kedves 89%-os!!Te maugy babás vagy???Vagy most mi a helyzet veled?
akkor jo, mert én is 10-sel teszteltem multhét kedden halvány pozit, az mára már erös pozi.de multhéten csütörtökön teszteltem corax-al, 2. pisiböl pozit.
Én remélem a nega tesztbõl nem lesz pozitív már!! 17. DPO -n vagyok Egyébként köszi a választ, jogos. A Corax 20-as érzékenységû
bocsi , lemaradt én voltam aki elötted is kérdezett. A corax-os teszt milyen erösségü???
és a 10-es erös pozi tesztnek lehet hinni???
Azért, mert egy kora terhességet is kimutat, ami sajnos vetéléssel is végzõdhet.Igaz, egy 25ös után is, de ha egy 10es halvány, akkor még nagyon pici hcg van a szervezetben. Orvosom azt javasolja, hogy akkor hihetõ egy terhesség, hogyha 50es teszt + és Uh-val van igazolva. Sajnos a vizeletben egy fehérje többlet is okozhat halvány + csíkot. Ezeket én is most tudtam meg amikor halvány + után szaladtam a dokihoz... Drukk neked! Nega teszt meg még bármikor lehet ++++
09:50-es.miért nem szabad a 10-es tesztnek önmagában hinni???
UTolsó: és a 10-es negatív tesztnek lehet hinni? Köszi a választ!!
10es tesztnek nem szabad hinni önmagában, 2nap múlva ismételj 25ös patikai teszttel. Tapasztalat, és DRUKKOLOK!!!
Hasszurka, kics mellfájdalom, derékfájás, fáradtság, és ma volt elöször hogy émelyegtem reggel...

Ovulációs tesztem halvány pozitivat mutat és 1 napja, hogy elmúlt a menszeszem, a terhességi teszt viszont negatív? !

Valaki tudna ebben segiteni mit jelent? Tegnap múlt el a menszeszem,és kiváncsiságból csináltam egy ovulációs tesztet ami pozitivat mutat.Halvány a T-nél a csik,a C-nél er?sebb. Valaki megtudná mondani mi lehet ez? Csináltam egy terhességi tesztet az viszont negativ.

Legjobb válasz: Nem értem teljesen: + az ovuteszted, vagy nem? Csak akkor +, ha erõsebb a tesztcsík a controlnál, vagy egyformák. Ez az lh-jelzi. A terhességi teszt nega, valószínû nem vagy terhes. De nem tudom hányadik ciklusnapon vagy, lehet korai ovud is. nagyon kevés az esély, hogy terhességet jelent az ovuteszt.

Nem értem teljesen: + az ovuteszted, vagy nem? Csak akkor +, ha erõsebb a tesztcsík a controlnál, vagy egyformák. Ez az lh-jelzi. A terhességi teszt nega, valószínû nem vagy terhes. De nem tudom hányadik ciklusnapon vagy, lehet korai ovud is. nagyon kevés az esély, hogy terhességet jelent az ovuteszt.
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam a kérdésed! Hát akkor rá állok a tesztelésre! Nekem a párom mondta próbáljam meg, mert kiváncsi volt. Montam megpróbálom, és ezt adta ki. Igaz már tegnap csak barnáztam de éreztem petefészek szurkálást.Ezért is mentem bele a tesztbe.
A kérdező hozzászólása: Nekem ez a mostani görbém. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e91bad4abceaa13aa0b662..
Bocs, nem ment a link, de megtalálod, ha érdekel...
Mutatnátok nekem görbéket korai ovulációval? Kb.10-12. nap, vagy elõtte? Ez volt a kérdésem egyébként.
Igen. Ez még nem +, de akár holnap az lehet!
A kérdező hozzászólása: Megmutatom nektek, hogy ez szerintetek mi? Nem tudom ti látjátok e majd, de remélem igen. http://kepfeltoltes.hu/view/100708/P080710_17.55_www.kepfelt..
Tettem fel egy hasonló kérdést tegnap. Valõszínû korai ovud lesz neked is, nálam szinte ugyanez van. Csinálj egy tesztet ma is, ha erõsödik, közeleg az ovud tényleg. De ezmég nem +, a napokban viszont biztos az lesz.
A kérdező hozzászólása: Szia! most vagyok a 8.napon. A control csik erõs a Teszt csik halványabb de szemmel jól látható. Tegnap még volt barnás folyásom, és petefészek fájdalmam is. Akkor ez korai peteérés lenne?
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam ovutesztet és majdnem ugyan olyan szinû volt control. Tojásfehérjés nyákom meg csak szeretkezésnél van, napközben krémes ragadós. Akkor szerintetek most van peteérésem? Itt a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e91bad4abceaa13aa0b662..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!