Találatok a következő kifejezésre: Halvány pozitívat de látható (12 db)

Jós teszteltem reggel, és halvány pozitív de szemmel jól látható! Hihetek neki? Köszönöm a normális válaszokat!

Legjobb válasz: Ha szemmel jól látható pozitív akkor az már pozitív. Nincs téves pozi teszt, max nem marad meg a baba de akkor is tovább van a HCG a szervezetben. Ugyanolyan teszttel tesztelj még két három napon át, vagy egyszerûbb: menj el egy vérvételre és ott aznap megmondják a tuttit. DE szerintem: Gratulálok, terhes vagy!!!

Bocs, most olvasom, hogy jós teszt. Ez viszont lehet téves, nekem is volt téves poz jóstesztem. (utána derült ki, hogy mindkét oldalon el vagyok záródva, így tényleg nem lehetett +) DE hátha:-D Utolsó voltam
Ha szemmel jól látható pozitív akkor az már pozitív. Nincs téves pozi teszt, max nem marad meg a baba de akkor is tovább van a HCG a szervezetben. Ugyanolyan teszttel tesztelj még két három napon át, vagy egyszerûbb: menj el egy vérvételre és ott aznap megmondják a tuttit. DE szerintem: Gratulálok, terhes vagy!!!
Mindenki mást mond, hogy lehet e neki hinni vagy sem.Hanyadik DPO-n vagy? De nem egy napot kell nézni, hanem több napon keresztül, hogy erõsödik e. Én is jósteszteltem, de nekem -. :( Görbéd esetleg van?
Akkor lehet pár nappal késõbb jön, vagy kevesebb ideig barnázol. Nekem is 25-29 naposak a ciklusaim.A ciklus.hu szombatra jósolta, de csak ma kezdtem barnázni.
A kérdező hozzászólása: Mensi elõtt egy héttel szokta de most nem értem mert április 1.-én nem kellene megy jönni-e!
Ok. A jósteszted milyen lett? Erõsödött? Meddig szoktál barnázni? Én is ma kezdtem el egy nagyon picit barnázni. :S Ez tart 2-3 napig és megjön.
A kérdező hozzászólása: De majd délután fel rakom a képeket! Meg próbálom! Ha gondolod!
A kérdező hozzászólása: Csak jós tesztet csináltam mert nincs itthon terhes tesztem. De szerintem meg fog jönni mert egy nagyon kicsit elkezdtem barnázni olyan volt a WC papír!
11-12 dpo-n jársz akkor.Ma teszteltél?
A kérdező hozzászólása: 15-16. volt uvom! Akkor nem is jól számolom?
A kérdező hozzászólása: Nálam a barnázás az egy hét! De nem tudom, mert nem is inkább barna hanem olyan barnássárga de nagyon világos nyúlós valami!
Orvosnak mondtad már a barnázást? Mit mondott? Máskor is ilyen szokott lenne?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem ilyen szokott lenni! Csak most ilyen és orvosnál még nem voltam!
Akkor ne add fel.Még bármi lehet, amíg nem jön meg! Drukkolok, hogy ne is jöjjön!! Hcg tesztet mikor csinálsz?
Most voltam wc-n.Nekem se barna, inkább sárgásbarna (nagyon világos barna) testápoló szerû, krémes folyásnak mondanám...
A kérdező hozzászólása: Ha elsején nem jön meg akkor tesztelek! Nekem is pont ilyen a folyásom de ma valamikor van vagy nincs...nem folyamatos! De a mellem az nagyon fáj, meg szúr a hasam!
Nem hiszem el!Nekem pont ugyan ezek a "tüneteim".Folyás hol van, hol nincs, mellérzékenység( kb 3-4napja kezdõdött csak a jobbal, ma már mind a kettõ érzékeny), és hasszúrka, amit, hol jobban hol kevésbé érzek.De ehhez még a derékfájás társul.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem fáj a derekam! Írok privátot!
Ok.
A kérdező hozzászólása: Írtam!
Számításod szerint mikor volt ovud?Mert tényleg múltkor is a 10.-be voltál.
Két nappal ezelõtt is azt mondtad, hogy 10.be vagy, tutti jól számolod?
A kérdező hozzászólása: Igen tudom. Görbém nincsen! 10.be vagyok! Szerinted akkor van esély?
Elsõnek igaza van, egy nem elég. Ha több napon át egyre erõsebb, akkor nagy eséllyel lesz + a hcg is.
Elsõ vagyok. Esély van rá. De holnap, holnapután és tesztelj. És ha erõsödik, akkor egy HCG tesztet is ellõhetsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tudnátok feltölteni ovu teszteket?
Bocs, én nem fotóztam le.
A kérdező hozzászólása: És a babanet.hu kívül valami másik oldal?
Nekem sajna nem jött be. Erõs pozitív volt a jósteszt - tévedésbõl azzal teszteltem, a terhességi pedig negatív. És nem is volt baba.
A kérdező hozzászólása: Nekem 40-es érzékenységû ovu tesztem van az jelent valamit? vagy van ennél érzékenyebb is?
szia! tanulj a példámból: két hónapja próbálkozunk babával. Az eslõ hónapban halvány csíkom sem volt a jóstesztemen, aztán jött a múlt hónap: gyönyörûen erõsödtek a csíkok...én már meg voltam gyõzödve róla, hogy babás vagyok, hcg tesztet is csináltam, de negatív lett, és sajnos a szokott idõben meg is jött...Beleéltem magam, mert a múlt hónapban nem volt a jóstesztemen második csík...gondoltam, akkor tuti beköltözött a pocakomba ebben a hónapban. Összetörtem, hiába tudtam, hogy ez nem 100%. Szóval ne adj rá...De persze ez nem jelenti azt, hogy téged is becsap...Szurkolok neked!
utolsó vagyok, én 25-ös érézkenységüvel tesztelgettem... :)
Szia! Ma teszteltél? Jós esetleg HCG teszttel? Mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen, jós teszteltem és erõsebb lett mint a tegnapi:)
Húúúú, nagyon szorítok!!!! Hanyadik DPO-n jársz? Tüneteid vannak?
Mikor tesztelsz HCG teszttel?
A kérdező hozzászólása: Majd elsején! Enyhe görcseim vannak. Illetve néha fáj a mellem meg ma nagyon szarul voltam mert ettem aztán hányingerem volt!
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 10.-be
Szedjél MagneB6-ot, az jó a görcsökre. Jaj remélem összejön!!!! Tesztelj már:D
Szia! Mi van veled? Csináltál teszted?

Ha szabad szemmel látható írtó halvány pozitív de negatívba semmi sem látszik, akkor mi van?

Nem is tudom mihez viszonyítani a tesztet,mert szülés óta nem jött még meg a menzim(7 hónapja) és aktívan szoptatok.

Legjobb válasz: Nincs róla fotód? Úgy jobban látnánk!

Nincs róla fotód? Úgy jobban látnánk!
Ilyenkor az van, hogy késõbb kell újra tesztelni, ha van valami, akkor egyértelmûvé válik néhány nap múlva.

Dpo után 8 nappal érdemes tesztelni? Dpo után 6 nappal halvány de látható pozitív teszt után kíváncsi vagyok van értelme vagy várjak?

Legjobb válasz: 6.dpo-n halvány pozitív nem túl jó jel, ha akarsz úgy is tesztelsz véleményektõl függetlenül. Ha valós volt a pozid a hatodik dpo-n akkor tuti nem félidõben volt ovulációd hanem hamarabb, legalább is reméljük, mert akkor méhen belül van. Hajrá, lõj el egy tesztet.

6.dpo-n halvány pozitív nem túl jó jel, ha akarsz úgy is tesztelsz véleményektõl függetlenül. Ha valós volt a pozid a hatodik dpo-n akkor tuti nem félidõben volt ovulációd hanem hamarabb, legalább is reméljük, mert akkor méhen belül van. Hajrá, lõj el egy tesztet.
Akkor még van remény!! Jó drágán vetted a tesztet nálunk a gyógyszertárba a Qupido ami 10-es 890 ft, a midstream ami szintén tizes meg 900.
A kérdező hozzászólása: Vérvétel eredménye 0.1 iu/l szóval semmi:( de elmentem gyógyszertárba ahol tájékoztattak attól még lehet baba próbáljam meg késõbb tesztelni.1700-ft-ért vettem 10ml/u tesztet az halvány pozi lett most várok 2 napom van még mensi-ig.
Szegénykém:(, nem értem az én férjem simán elhozta a leletemet, nem kérdezték meg még azt sem, hogy kinek a kicsodája:) ) de úgy látszik ez mindenhol más. Nagyon jó jel a sûrû pisiinger, nagyon drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Ez a vérvétel meg a labor tegnap (én aki amúgy a hangját akkor sem vitte fel a hangját amikor szült)férjemet elküldtem a laborba a leletért vitte taj kártyámat is mire közölték vele meghatalmazás nélkül senkinek nem adják ki a leletemet...na de kérem Õ nem senki a férjem az én Taj kártyámmal.Még egy dolog akkor telefonon miért adnak tájékoztatást?Ott tényleg bárki mondhatja hogy illetékes.Nah mind1 ma el kell mennem személyesen kérdem én a benzint vajon ki fizeti ki.ÉN.A tüneteimrõl annyit rengeteget járok pisilni:) Eddig még csak ennyi.Szerdán nemKellene megjönnie már csak pár nap:)
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek érte 14:00-14:45 között készül el...de nem tudok addig várni ma elmegyek ahhoz a dokihoz aki a kislányomat is megtalálta uh-n még a teszt pozitivitása elõtt.a méhnyálkahártyám hétfõn 2011.05.30. 12mm volt ha más nem derül ki az igen ez vastagodott e vagy felritkul és megjön.Azért félek mert a doki azt mondta ha a következõ mensessel nem ürül ki a méhnyálkahártyám kaparás lessz belõle:(
Mi lett a vérvétel eredménye??
Jaj, de jó, örülök neki:) Sok sikert és gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Most jöttem meg a nõgyógyásztól.Jó hírek: 12mm vastag a méhnyálkahártyám holnap megyek BHCG vérvételre.Drukkoljatok!
Nekem az 5 napon mutatott pozit, azóta viszont negatív tesztjeim voltak pl a 11. napon is.Szerintetek? Én is elõször örültem aztán most eléggé rossz érzés, hogy nem tudom mi van, de egyre jobban tartok tõle, hogy még egyedül vagyok:(
Szia! Nekem a 10. napon jelzett nagyon halvány csíkot a teszt, rá egy hétre újra teszteltem, az már erõteljes csíkot mutatott, és baba lett belõle. A pozitív általában nem csal, mert a hcg hormont mutatja ki ugye a vizeletedbõl, ami nem terhesen nincs jelen. Tehát ha van benne hcg, akkor terhes vagy. A negatív még lehet csalóka, mert elõfordulhat, hogy annyira kevés mennyiségû hcg van még csak a vizeletben, hogy a teszt nem érzékeli. De mivel nálad érzékelte, így szerintem lehet örülni.
Tévedés, hogy a méhenkívüli korábban ágyazódik be!!! A petesejtet egy réteg veszi körül x napig, hogy míg eljut a méhig, ne tudjon beágyazódni. Ha ez a réteg eltûnik róla, akkor megkezdõdhet a beágyazódás. Innentõl kezdve az idõpontot tekintve indifferens, hogy hol...
Dpo 6. pozit tesztelni...hááát...nem túl jó jel. Reménykedj, hogy korábban volt PÉ-d vagy pedig átcseszett a teszt, mert az ilyen korai pozi teszt méhen kívülit jelezhet :(
Szia na mi lett a teszt eredménye???

Ma csináltam LH tesztet és C és a T is halvány de látható. Pozitivat jelent vagy negatívt jelent? A C picivel erösebb mint a T de majdnem egyforma halvány.

Vagy lehet,hogy kevés volt a vizeletem és azért nem lett er?s.Pohárnak a feléig volt csak vizeletem.Több nem jött ki.

Legjobb válasz: még tesztelj, h jó erõs két csíkos legyen vagy a T vastagabb...akkor van tuti idõpont, de nézd folyásodat is...h mikor ilyen nyálkás, nyúlós

még tesztelj, h jó erõs két csíkos legyen vagy a T vastagabb...akkor van tuti idõpont, de nézd folyásodat is...h mikor ilyen nyálkás, nyúlós
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló!Addig mártottam ameddig kellett.Ahogy levolt írva.Csikig.
A csíkig kell belemártani a vizeletbe. Gondolom mindegyik típusú teszten jelölik valahogyan. Egyébként szerintem negatív. Akkor poz. ha a T ugyanolyan erõs vagy erõsebb mint a C.
A kérdező hozzászólása: Január 2-a óta van nyálkás nyulós átlátcó folyásom és persze voltam a párommal együtt.3-án is.5.-6is.Ma volt egy kevés sárga folyásom.2-a óta szúrkál a petefészkem és az alhasmban is szokott szurkálni.
igen most van tüsszõrepedésed...akkor még egy két napig hajrá::)
Szerintem, a teszttel, ha ma kezdted csinálni, akkor már nem fogsz tudni pozitívat tesztelni (a T és a C csík ugyanolyan erõs, vagy a T erõsebb!!!)! Mert minden jel arra utal, hogy már volt/van peteérésed! Viszont az akciózás a helyén volt, de azért 1-2 napot még folytassátok! :) Sok sikert január végére, február elejére! :)
A kérdező hozzászólása: Igen ma kezdtem!Akkor már ne is teszteljek?Igen ma is akarunk együtt lenni.De tegnap voltunk együtt akkor nem lesz kevés a sperma?Elég sürün voltunk együtt.
4. vagyok. Nyugodtan lehettek együtt ma is, holnap is. De ha csak 2 naponta vagytok együtt, az is jó. Szerintem, esetleg holnap még csinálhatsz egy LH tesztet, és ha az is negatív lesz, akkor már tuti túl vagy a termékeny napokon! Máskor elõbb kezd a tesztelést, hogy elkapd a pozitív napot(kat) is vele! De remélem, nem lesz rá szükség, ha egyszer ilyen szorgalmasak vagytok. :) Drukkolok!

Hihetek neki? Most csináltam egy tesztet, Gabrielt nem reggeli vizeletből és halvány pozitív lett. A controllcsík erős a tesztcsík nem annyira erős de vékony és jól látható! Elképzelhető hogy most sikerült?

Tüneteim álmosság,szédülés,farkaséhség,melleim fájdogálnak

Legjobb válasz: holnap vagy holnapután próbáld meg reggeli vizeletbõl. de mint azt már annyian leirtuk halvány csík is csík. valószínû baba.

holnap vagy holnapután próbáld meg reggeli vizeletbõl. de mint azt már annyian leirtuk halvány csík is csík. valószínû baba.
Én is így jártam: az elsõt délben csináltam, halvány pozitív lett, aztán másnap a reggeli elsõ vizeletbõl már biztos volt az eredmény. A reggeli pisiben koncentráltabban van jelen a HCG, ezért ad pontosabb választ. Gratulálok!
Szia, Egy csík is csík, függetlenül a színerõsségtõl. Gratulálok a babához. (reggel erõs csík pár órával késõbb halovány, egy héttel késõbb estefelé erõs csík) 14hetes kismama
Idõn túli! Az eredménye lényegtelen!
Pfff... Sajnálom. Engem is jól megvezetett ez a teszt. Nem is volt olyan halvány, kb fele olyan erõsségû volt mint a kontroll csík, ami azonnal kijött és száradás után is ott maradt. Vérvétel nálam is egy nagy 0-át mutatott. Soha többé nem veszek ilyet!
Sziasztok! Nagy tesztelõ vagyok, mert nálunk nagyon nehezen jönnek a babák. Eddig kb 15 féle tesztet használtam, úgy ezer darabot :D Van egy 22 hós lányom, decemberben volt egy második terhességem, az a baba sajnos 7 hetesen meggondolta magát. Mostmár nagyon szeretnénk kistesót... Egy hét késés után 3 Medi Lab tesztet használtam el 35, 37, 39. napon. Mindhárom halvány, de látható pozitív volt (nemcsak én láttam)Irtó boldog voltam!! :) Aztán puff: vérvételbõl 0 HCG, ultrahang tök negatív... Soha többé nem veszek ilyen tesztet, fogalmam sincs, egyáltalán hogy árusíthatják. Nekem nagy csalódást okozott, eddig egy teszt sem produkált nálam álpozitívat... :( (Nincs egyéb betegségem, cisztám, ami miatt jelezhetett...)
A kérdező hozzászólása: szia. megvolt de olyan szakaszosan, hol jött hol nem igen pár napig. Holnap vagy hétfõn van most a következõ mensi hát várom hogy meg fog-e jönni, de úgy érzem hogy meg fog jönni. Ugyhogy a medilab teszt tényleg szar! :(
mi lett?
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre még nem jött meg. Pecsételgetés van de csak wc papíron ha mélyebben törlöm meg ! (már bocsi a részletezést) Hasam fájdogál itt ott néha. Bízom benne kivételesen hogy meg fog jönni. Szerintetek? Holnap tesztelek reggel megint ha nem jön addig meg.
köszi a lepontozást! kár, hogy a tájékoztatón is az van, hogy az idõn túli eredményt nem lehet értékelni! kérdezõ, ha bizonytalan vagy, vegyél másik fajtát és próbáld meg, ha mégsem jönne meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok! Kicsit most ugyan megnyugodtam, mert nagyon szeretnék 3. babát (kettõ már van a kicsi 1, 5 éves ) de nem most terveztük volna. :) 2 hónap múlva lesz az esküvõm is úgyhogy most ez így jobb ha tévedett. De persze ha mégis babás lennék is nagyon örülnék annak is! :) de még úgy érzem pár évet ráér a babó :)
Engem is becsapott már ez a medilab, nem is egy ráadásul! Halványabb ugyan, de egyértelmû rózsaszín csíkom volt, már idõn belül is rajta volt. Szóval ennek a tesztnek ne higgy!
Itt írta egy lány par hete, h ez a teszt csúnyán becsapta. Kijött gyönyörû halvany rózsaszín csik kb 5perc mulva.Lattam a fotót, tenyleg ott volt. elment dokihoz baba sehol, aztan meg is jott neki. Sokan írnak rosszat errol a tesztrõl. Vegyél másikat es 5perc utáni eredményt ne vegyél figyelembe!!
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon halványan de szerintem rózsaszín a T csík. Képet nem tudok nem fog látszódni a képen. Köszönöm a válaszod. Holnap vajon ha nem jön meg tesztelhetek ujat? Erõsebbnek kell lennie? vagy csak hétfõn?
Ha rózsaszín akkor pozi!! Kevés a hcg-d, 2-3nap múlva idõn belül kijön majd. :) persze ez akkor van érvényben ha valóban rózsaszín csíkról beszélsz, mivel elszínezni csak a hcg tudja a t zónát.Képet tudsz felrakni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Na?

Halvány pozitívat teszteltem, de látható szépen petérés után max. 8 nappal. Hogy lehet ez?

Legjobb válasz: Némelyik teszt olyan érzékeny, hogy már 3 napos terhességet is kimutat.

Némelyik teszt olyan érzékeny, hogy már 3 napos terhességet is kimutat.
A kérdező hozzászólása: Két hónapja volt egy vetélésem akkor 14 dpo-n mutatott terhességet halványat 20-as teszt. Most 10-essel teszteltem. Nagyon meglepõdtem. Azt mondták a görbém alapján meg az lh-k alapján lehet két petém érett. Persze örülnék neki, bár nem hiszem... Nagyon izgulok most már!
Halvány csík is csík és ha érzékeny tesztet használsz akkor az már a nagyon kevés hcg-t is kimutatja.Milyen fajta teszt volt ez?
A kérdező hozzászólása: Acon hcg one step ultra pregnancy Test
A kérdező hozzászólása: A http://www.vitani.hu alatt szereplõ boltból vette az egyik barátnõm és úgy jött postán.

Csináltam egy ovu tesztet 24-én este full pozitív lett, még 25-én is. Azóta, mivel szerintem elég korai volt teszteltem kétszer is. De mind a kétszer ugyanazt mutatta, halványan, de jól láthatóan látszik a kontroll és a tesztcsík is. Ez mitől lehet?

Májusban hagytam abba fogamzásgátlót, és azóta össze vissza jön meg a menzeszem.21,19,33 nap. A legutóbbi az 14-15-én barnázással kezd?dött, majd 16-án kevéssel de megjött.

Legjobb válasz: Csak gondoltam, írok, hátha valaki olvassa. Szóval azért volt az ovum pozitív mert terhes lettem :)

A kérdező hozzászólása: Csak gondoltam, írok, hátha valaki olvassa. Szóval azért volt az ovum pozitív mert terhes lettem :)
Gratulálok!!!!!! :) )

Két pozitívat teszteltem az egyik halvány de jól látható lett. A másik igen erős. Mégis attól félek hogy nem is vagyok terhes. Van alapja a félelmemnek, vagy megnyugodhatok és várhatom a babát?

Nem jött meg már másodjára marad ki. Két pozitívat teszteltem melleim feszülnek, nagyon érzékenyek. Két kilót híztam. Nagyon fáradékony vagyok és rengeteget eszem. A hangulatom is szörnyen ingadozó. Pénteken megyek orvoshoz.

Legjobb válasz: A 2 csík az 2 csík, akár milyen halvány, vagy erõs is. És a 2 csík az terhességre utal. Hcg hormon csak terhesen termelõdik a szervezetedben, úgyhogy nyugi! Gratulálok! :)))

A 2 csík az 2 csík, akár milyen halvány, vagy erõs is. És a 2 csík az terhességre utal. Hcg hormon csak terhesen termelõdik a szervezetedben, úgyhogy nyugi! Gratulálok! :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
17:13-as vagyok. GRATULÁLOK! :) És boldog babavárást kívánok!
Utolsó vagyok! Nagyon gratulálok!!! :-) Boldog babavárást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Tényleg ott a baba! Nagyon boldog vagyok!
Mintha magamat látnám.:-) Nekem is halvány volt, és nem hittem a szememnek. Mondtam magamban egy teszt nem teszt, második sem megvettem a harmadikat is, :D, a párom csak nevetett, (Õ látta rajtam a változást) a harmadiknál szinten u.a. az eredmény! Najó, gondoltam másnap doki, én tuttira megyek! Megerõsítette hogy terhes vagyok, azt a boldogságot nem tudom leírni, elsõre sikerült nekünk! Írjál mit mondott a doki, nagyon szorítok neked! 12 hónapos csajszi anyukája.
Szerintem tuti terhes vagy, amikor én terhes lettem a lányommal nekem is halvány volt a terhességi teszt, ezért gyorsan vettem egy másik fajta tesztet, na ezen már erõsen látszódott a csík, így megnyugodtam.:) Amúgy 15 hónapos már a kislányom:)
Akkor szokj hozzá a gondolathoz, mert a 2 + teszt és a tünetek együtt elég biztosan azt mutatják, hogy pocaklakód van! :D Gratulálok! Írj, hogy mi volt pénteken! :) :) :)
"Nem jött meg már másodjára marad ki. Két pozitívat teszteltem..." Mi itt a kérdés? A napnál is világosabb, hogy babát vársz! Hát már éppen itt az ideje meglátogatnod az orvost, így kb. 8-9 hetesen! Azért gratula! :)
Gratulálok!Én is igy voltam vele, nehezen akartam elhinni amikor a 2 csikot megláttam(3 évi probálkozás után jött össze természetes uton).A tüneteket esetleg "produkálhatod", de a két csikot nem.Egy 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Lehet hogy hülyeség volt feltenni ezt a kérdést de sajna alapból nagyon parázós vagyok és úgy szeretném ezt a babát. Nem akarok csalódni.
17:58-as vagyok! Szívbõl gratulálok!!!!!! Vigyázz magatokra! Sok boldogságot és jó egészséget Nektek! :D

27. -re nem vártam tegnap és ma is halványan de jol láthatóan pozitívot teszteltem. Van 6db pozitív tesztem! Most mégis megjött! Elment a baba?

Legjobb válasz: Na ezért nem kell tesztelni idõ elõtt. Most aztán rághatod a körmöd, mi is van...

Na ezért nem kell tesztelni idõ elõtt. Most aztán rághatod a körmöd, mi is van...
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/111125/DSC00126_www.kepfjpgeltol..
Ez tényleg nem normális orvos.Anyukámnak régebben más gondja volt (sokáig meg volt neki) az orvos megvizsgálta. Te terhes vagy és ennyire nem foglalkozik vele?De még UH se. :S E.
Egy másik doki mit csinálhatna többet?
Pff, ez meg milyen doki?? Ha a páciens elmondja, hogy 6 + tesztje van, és vérzik, az elsõ, hogy uh-ot csinál... nem tudsz másikhoz menni??
Mi ér egy UH-val? Ha volt is baba, ilyen korban nincs hogy megmentsék... annyi, hogy még egy plusz idegesítõ tényezõ a vetélés miatt...
Hát azért egy uh-t csinálhatott volna....
Most mennyivel nyugodtabb lennél, ha azt hinnéd rendes mensi, nem?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elmentem a dokihoz meg se vizsgált elküldött azt mondta ha elmúlik a vérzésem mennyek vissza akkor megvizsgál.
szerintem se csinálhatott volna többet egy orvos.Uh-on ilyenkor nem látszik semmi.Ha baba lesz akkor vérzés után megállapítja.Sokan menstruálnak úgy, hogy közben teherbe esnek.Lehet veled is így van!drukkolok, hogy sikerüljön!
Azért ez elég durva, mi van ha méhen kívüli, és azért vérzik? Én nem kívánom ezt, Isten ments, sõt, de az UH azért az látszana...... Kedves Kérdezõ, nálam múlt hónapban ugyanez volt. Engem azzal "vigasztalt" a doki, hogy örüljek, hogy nem késõbb történt, és ez gyakran elõfordul. Mára elfogadtam, akkor szörnyû volt.
4 hetesen nem látszik a méhen kívüli sem.
Nem tudom ezért miért kellett lepontozni???!!! :S E.
13:18 azt nem tudom, hogy miért vagy lepontozva, de sok igazad nincs. Ha más probléma miatt ment, akkor az egy dolog, hogy csináltak neki UH-t. De egy 4 hetes terhesség UH-vval nem kimutatható. Sõt, ha 4 hetesen egy baba elmegy (ami sajnálatos), akkor nincs mit tenni ellene. Ez a szomoró igazság.
De honnan a fenébõl olyan biztos, hogy 4 hetes? Könyörgöm, még ha TUDJA is az az orvos, h nem fog semmit sem látni, akkor is ránéz, ha már elment hozzá az a szerencsétlen, hogy megnyugtassa a lelkét
Az utolsónak van igaza!!!Miért vagytok biztosak benne, hogy 4 hetes??Le lehet pontozni ismét, a kedves kérdezõ nem azért ment el orvoshoz, hogy ránézzen, hanem mert valami gond van.Van 6db pozitív tesztje.Nem véletlenül, azért mert terhes.Vérzés terhesség alatt nem jó jel!orvosi felelõtlenség!!E.
Felpontoztalak E :-)
Akkor valószínúleg 4 hetes és 2 napos. De ilyen korban nincs mit tenni, értsétek meg!
Jó, de tegyük fel, hogy pl. mensi alatt esett teherbe, akkor az már 6 hetesnek számítana. Én MEGÉRTEM, saját esetemben elfogadtam, h nem lehet mit tenni, de egy rohadt UH nem került volna semmibe, de meglett volna a kismamának az az érzés, hogy tényleg mindent megtett, és nem magát fogja hibáztatni, h szar dokihoz ment. Remélem nem fogja
Menj el dokihoz hátha tényleg csaek egy haematoma és amiatt vérzel... Remélem nem a baba nagyon drukkolok. De ezért nem szabad tesztelni a nemvárt elõtt...nagyon sokan járnak igy...de a doki biztosat mond majd...
Egyetértek az elõttem szólókkal, hiába + a teszt, mivel vérzel, mielõbb, - ha lehet - még ma lásson doki!! És írd meg mi volt, mi azért szorítunk! Hátha menthetõ, vagy ritka, hogy terhesség alatt is létezhet mensi. De biztosat a doki és ez uh vizsgálat mondhat, MINÉL ELÕBB!!!
Én augusztusban jártam így sajnos. Az orvosok nem csináltak semmit, a természet szelektál, mondják. Azért menj el orvoshoz, meg kell nézni tisztulsz-e, netalántán mégis megmarad a babó. Kívánom, hogy így legyen. (Nekünk is a harmadik lett volna :( )
A kérdező hozzászólása: url=http://kepfeltoltes.hu/view/111125/DSC00126_www.kepfeltoltes.. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
Nem jó a link:(
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/111125/DSC00126_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: bocsánat csak a 3. kép a jó
Ez azért nem egyértelmûen +...
Én elmennék orvoshoz és azt mondanám neki, hogy 2-3 napja késik pozi a teszt és most vérzel, lehet meg lehet menteni a babát, az is lehet, hogy nem vetélés miatt vérzel, hanem hematóma, vagy a hormonváltozás miatt, menj orvoshoz és azt javaslom és lehet kapsz rá gyógyszert, hogy megmaradjon!!!
A kérdező hozzászólása: Nem valami jó a fényképezõ gépem élõben sokkal jobban látszik
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/111125/DSC00130_www.kepfeltoltes..
Egyébként most van a nem várt napja vagy még elõtte vagy? Mert nem várt elõtt 2 nappal én is barnáztam, pedig volt már pozi tesztem, de aztán aznap elmúlt és nem is jött meg azóta sem!!! 14+1hkm.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/111125/DSC00134_www.kepfeltoltes.hu_...
Ezek szép pozik, irány az orvos és gratulálok!!!
Na a legutolsó képen már szépen látszik, gratulálok! Viszont ha vérzel, irány a doki, hátha még menthetõ!
A kérdező hozzászólása: szerintem biztos elment a baba nagyon erõsen vérzek.
A kérdező hozzászólása: az elsõket telefonnal fényképeztem azok 25-ös tesztek a másodikak 10-es tesztek
A kérdező hozzászólása: már van 2 gyerekem ez lett volna a 3.:((((
Menj el orvoshoz ez nem vicc!Majd írj, hogy mit mondtak!!
Szerintem elment de volt terhesség.A mult honapban jártam igy.Menj dokihoz hogy tiszta-e a méhed, nekem csinaltak uh-t.
Elég kevéssé valószínû amit mondasz, tudod jól. és azt is, hogy 6 hetesen is kb annyit tudnak érte tenni, mint 4 hetesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!