Találatok a következő kifejezésre: Halvány pozitívat de (165 db)

Jós teszteltem reggel, és halvány pozitív de szemmel jól látható! Hihetek neki? Köszönöm a normális válaszokat!

Legjobb válasz: Ha szemmel jól látható pozitív akkor az már pozitív. Nincs téves pozi teszt, max nem marad meg a baba de akkor is tovább van a HCG a szervezetben. Ugyanolyan teszttel tesztelj még két három napon át, vagy egyszerûbb: menj el egy vérvételre és ott aznap megmondják a tuttit. DE szerintem: Gratulálok, terhes vagy!!!

Bocs, most olvasom, hogy jós teszt. Ez viszont lehet téves, nekem is volt téves poz jóstesztem. (utána derült ki, hogy mindkét oldalon el vagyok záródva, így tényleg nem lehetett +) DE hátha:-D Utolsó voltam
Ha szemmel jól látható pozitív akkor az már pozitív. Nincs téves pozi teszt, max nem marad meg a baba de akkor is tovább van a HCG a szervezetben. Ugyanolyan teszttel tesztelj még két három napon át, vagy egyszerûbb: menj el egy vérvételre és ott aznap megmondják a tuttit. DE szerintem: Gratulálok, terhes vagy!!!
Mindenki mást mond, hogy lehet e neki hinni vagy sem.Hanyadik DPO-n vagy? De nem egy napot kell nézni, hanem több napon keresztül, hogy erõsödik e. Én is jósteszteltem, de nekem -. :( Görbéd esetleg van?
Akkor lehet pár nappal késõbb jön, vagy kevesebb ideig barnázol. Nekem is 25-29 naposak a ciklusaim.A ciklus.hu szombatra jósolta, de csak ma kezdtem barnázni.
A kérdező hozzászólása: Mensi elõtt egy héttel szokta de most nem értem mert április 1.-én nem kellene megy jönni-e!
Ok. A jósteszted milyen lett? Erõsödött? Meddig szoktál barnázni? Én is ma kezdtem el egy nagyon picit barnázni. :S Ez tart 2-3 napig és megjön.
A kérdező hozzászólása: De majd délután fel rakom a képeket! Meg próbálom! Ha gondolod!
A kérdező hozzászólása: Csak jós tesztet csináltam mert nincs itthon terhes tesztem. De szerintem meg fog jönni mert egy nagyon kicsit elkezdtem barnázni olyan volt a WC papír!
11-12 dpo-n jársz akkor.Ma teszteltél?
A kérdező hozzászólása: 15-16. volt uvom! Akkor nem is jól számolom?
A kérdező hozzászólása: Nálam a barnázás az egy hét! De nem tudom, mert nem is inkább barna hanem olyan barnássárga de nagyon világos nyúlós valami!
Orvosnak mondtad már a barnázást? Mit mondott? Máskor is ilyen szokott lenne?
A kérdező hozzászólása: Nem, nem ilyen szokott lenni! Csak most ilyen és orvosnál még nem voltam!
Akkor ne add fel.Még bármi lehet, amíg nem jön meg! Drukkolok, hogy ne is jöjjön!! Hcg tesztet mikor csinálsz?
Most voltam wc-n.Nekem se barna, inkább sárgásbarna (nagyon világos barna) testápoló szerû, krémes folyásnak mondanám...
A kérdező hozzászólása: Ha elsején nem jön meg akkor tesztelek! Nekem is pont ilyen a folyásom de ma valamikor van vagy nincs...nem folyamatos! De a mellem az nagyon fáj, meg szúr a hasam!
Nem hiszem el!Nekem pont ugyan ezek a "tüneteim".Folyás hol van, hol nincs, mellérzékenység( kb 3-4napja kezdõdött csak a jobbal, ma már mind a kettõ érzékeny), és hasszúrka, amit, hol jobban hol kevésbé érzek.De ehhez még a derékfájás társul.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem fáj a derekam! Írok privátot!
Ok.
A kérdező hozzászólása: Írtam!
Számításod szerint mikor volt ovud?Mert tényleg múltkor is a 10.-be voltál.
Két nappal ezelõtt is azt mondtad, hogy 10.be vagy, tutti jól számolod?
A kérdező hozzászólása: Igen tudom. Görbém nincsen! 10.be vagyok! Szerinted akkor van esély?
Elsõnek igaza van, egy nem elég. Ha több napon át egyre erõsebb, akkor nagy eséllyel lesz + a hcg is.
Elsõ vagyok. Esély van rá. De holnap, holnapután és tesztelj. És ha erõsödik, akkor egy HCG tesztet is ellõhetsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tudnátok feltölteni ovu teszteket?
Bocs, én nem fotóztam le.
A kérdező hozzászólása: És a babanet.hu kívül valami másik oldal?
Nekem sajna nem jött be. Erõs pozitív volt a jósteszt - tévedésbõl azzal teszteltem, a terhességi pedig negatív. És nem is volt baba.
A kérdező hozzászólása: Nekem 40-es érzékenységû ovu tesztem van az jelent valamit? vagy van ennél érzékenyebb is?
szia! tanulj a példámból: két hónapja próbálkozunk babával. Az eslõ hónapban halvány csíkom sem volt a jóstesztemen, aztán jött a múlt hónap: gyönyörûen erõsödtek a csíkok...én már meg voltam gyõzödve róla, hogy babás vagyok, hcg tesztet is csináltam, de negatív lett, és sajnos a szokott idõben meg is jött...Beleéltem magam, mert a múlt hónapban nem volt a jóstesztemen második csík...gondoltam, akkor tuti beköltözött a pocakomba ebben a hónapban. Összetörtem, hiába tudtam, hogy ez nem 100%. Szóval ne adj rá...De persze ez nem jelenti azt, hogy téged is becsap...Szurkolok neked!
utolsó vagyok, én 25-ös érézkenységüvel tesztelgettem... :)
Szia! Ma teszteltél? Jós esetleg HCG teszttel? Mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen, jós teszteltem és erõsebb lett mint a tegnapi:)
Húúúú, nagyon szorítok!!!! Hanyadik DPO-n jársz? Tüneteid vannak?
Mikor tesztelsz HCG teszttel?
A kérdező hozzászólása: Majd elsején! Enyhe görcseim vannak. Illetve néha fáj a mellem meg ma nagyon szarul voltam mert ettem aztán hányingerem volt!
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 10.-be
Szedjél MagneB6-ot, az jó a görcsökre. Jaj remélem összejön!!!! Tesztelj már:D
Szia! Mi van veled? Csináltál teszted?
A pozitív az pozitív! Gratulálok a Kisbabádhoz!!!
ha már van egy piztív teszted akkor ne holnap csinálj tesztet. inkább csinálj pár nappal késöbb mert a hcg szinted kétnaponta nöl a duplájára. ezért szerda vagy csütörötökön csinálj akkor már egy erösebbnek kell lennie.
Szia! Nekem is elõször halványan látszott, de másnap reggel már tuti volt a másik teszten. Ma már 5 hónaposak vagyunk. :-)) Remélem neked is sikerült! Sok sikert!
Szia nekem is van egy halvàny pozitivam.De nem tudom hogy valoban pozitiv e.nekem semmi folyàsom nincs.A cicim is csak alig fàj.Màskor meg ilyenkor màr majd le szakad.
Én is így voltam, mensi elött egy nappal teszteltem és barnáztam is, nem is gondoltam, hogy baba lesz belõle, hát az lett és már 4.5hónapos kis vasgyúró:) .Biztos, hogy babás vagy, pihizz sokat és örülj.Boldog babavárást:) 4.5hós baba anyuja
Gratulálok!!!
Én szerdára nem várom és most du. teszteltem halvány két csíkosat. Csak az volt gyanús, hogy a mensi elõtti 3-4 napos barnázás eddig nem jelentkezett. Még mindig nem merem elhinni... Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Az a furcsa hogy nekem sincs folyásom!Pedig mensi elõtt szokott lenni fehér folyásom!Akkor vehetem tutira?El sem merem hinni!!!!!:) :)

Járt már igy valaki! 4 -nap van még a nem vártig, igaz vasárnap csináltam 1-tesztet én ugy látom h halvány pozitiv de csak akkor látom ha a fény fellé forditom vagy nagyon korán teszteltem?

Legjobb válasz: Nagyon korai! Én nem értem, miért kell nemvárt elõtt tesztelni. Ha meg megjön, akkor óriási a csalódás... Sajnos nagyon gyakori a biokémiai terhesség. Persze nem azt mondom, hogy nálad is ez a szitu, mert óriási eséllyel egészséges terhességed van, de tök felesleges a menstruáció kimaradása elõtt tesztelni, vizslatni a tesztet, forgatni, aztán ha nem a kívánt eredményt látod, elszomorodsz. Légy türelmes, hidd el, megéri egy egyértelmû pozitívat látni!

Nagyon korai! Én nem értem, miért kell nemvárt elõtt tesztelni. Ha meg megjön, akkor óriási a csalódás... Sajnos nagyon gyakori a biokémiai terhesség. Persze nem azt mondom, hogy nálad is ez a szitu, mert óriási eséllyel egészséges terhességed van, de tök felesleges a menstruáció kimaradása elõtt tesztelni, vizslatni a tesztet, forgatni, aztán ha nem a kívánt eredményt látod, elszomorodsz. Légy türelmes, hidd el, megéri egy egyértelmû pozitívat látni!
Van képed róla?Hát ha hamarabb volt peteérésed akkor szerintem lehetséges.
Szerintem csak szellem vagy száradási csíkot láthatsz rajt. A pozitív teszt második csíkja is rózsaszín, a száradási csík fehér vagy szürke. Milyen teszt? Mikor voltatok együtt? Mikor volt ovud? Ovutól számítva legkorábban 14. napon lehet esetleg halvány csík a teszten, de abból még vetélés is simán lehet. Nincs értelme ilyen korán tesztelni.
igen, én ugyanígy jártam, már 4 nappal elõtte látszott nagyon halványan a csík, aztán napról-napra erõsödött
Akarjátok ezt a babát? Mert ha az ember nagyon akarja akkor hajlamos 2 csíkot látni bármely tesztben. Ha pedig nagyon nem akarja és retteg a 2 csíktól akkor is hajlamos 2 csíkot látni. Egy igazi pozitív teszten kérdés nélkül is tudja az ember, hogy 2 csíkos, nincsenek kételyei. Az igazság majd csak akkor derül ki ha 3-4 nap múlva újra tesztelsz, vagy ha 4. nap megjön a mensid.
Egyik gyerekemmel 6 nappal elõtte erõs pozitívat teszteltem. EZ attól függ, mikor fogant a baba. Mondjuk én már émelyegtem akkor és ismertem pontosan az érzést, ami csak terhesen van nekem...

Tegnap csináltam egy tesztet mert késett 17 napott, és nagyon nagyon halvány pozitiv de viszont estére meg is jöt a mens most akkor mivan?

Legjobb válasz: Sajna ha megjött akkor nem vagy terhes ennyi. A barátnõmnek volt hogy 3X is erõs pozitív lett majd megjött neki.

Sajna ha megjött akkor nem vagy terhes ennyi. A barátnõmnek volt hogy 3X is erõs pozitív lett majd megjött neki.
Nekem volt spontán vetélésem, mikor elkezdõdött a vérzés nem éreztem semmit, kb 2 nap múlva brutálisan véreztem, és csak annyira fájt mint egy mensi, és a tünetek csak pár nap múlva múltak el, szóval szerintem nem kóros, de menj majd el dokihoz, hogy megnézze minden kiürült-e, vagy mi van.
A kérdező hozzászólása: de akor hogy lehet hogy nem görcsölök nem darabos nem fáj semim de hányingerem az még mindig van
Akkor valószínû, hogy elindult valami, de a természet befejezte. :( Sajnálom.
A kérdező hozzászólása: hát világos piros igen tegnap is én kérdezöskötem
A beágyazódás is járhat vérzéssel, de azért ez nem olyan mennyiségû, mint a menstr. ha elmúlik, max csinálj egy másikat, vagy menj el orvoshoz.
Milyen a vérzésed? Élénkpiros, darabos, menzesz szerû? Vagy "csak" barnázgatás? Görcsök? Azt hiszem, te tettél fel tegnap is kérdést ezzel kapcsolatban, ugye?
Ayósom 4 hónapig menstruált rendesen terhesen...
Ha csak kis mennyiségû és inkább barna vér jött, lehetsz terhes. Van, aki egész terhessége alatt rendszeresen "barnázgat".
Hát ha megjött akkor sajnos nincs baba. Megjött rendesen? :(
Ez ugyan az ami nálam volt 3 hónapja.4 tesztem pozitív lett, és utána egy kis késéssel megjött.Azt mondták, hogy nagyon korai vetélés volt, ami 4-bõl 3 nõnél elõfordul legalább egyszer élete során, de nem mindenki figyel rá, valaki csak azt hiszi egyszerûen késett a menzesze.

Mitől van az h. egy hete teszteltem halvány pozitívat, de még mai tesztem sem erős pozitív. Lehet valami baj van?

Legjobb válasz: Nekem sem lett 1 héttel se utána sokkal erõsebb...Mostanra az elsõ teszthez képes 2 hétre erõsebb mint a kontrollcsík :) Én is féltem hogy baj lesz

Nekem sem lett 1 héttel se utána sokkal erõsebb...Mostanra az elsõ teszthez képes 2 hétre erõsebb mint a kontrollcsík :) Én is féltem hogy baj lesz
Doki látott már????? 8 nap késéssel már szerintem lehet, hogy látszik Uh-n, de ha nem a vérvétel tutira kimutatja!!
hány napja késik a menzeszed?
A kérdező hozzászólása: 8 napja
a halvány pozi is pozitív teszt! valakinek erõsebb valakinek halványabb! emiatt szerintem ne izgulj! minél hamarabb menj el dokihoz, akkor majd megnyugszol, az orvosi vizsgálat után :) gratulálok!
Én is ebben a cipõben járok! :-( Csináltam már néhány halvány csíkosat az utóbbi 1 hétben és sehogy sem akar erõsödni. De azt mondják, hogy ha van csík (még ha alig látható is), akkor nagy valószínûséggel baba is. Mondjuk ettõl függetlenül én még aggódom (mert nekem a rendszertelen ciklusom miatt még mindig van 2-3 napom, hogy megjöjjön). Reméljük a legjobbakat! :-)
Kiderült már azóta valami?

Ha szabad szemmel látható írtó halvány pozitív de negatívba semmi sem látszik, akkor mi van?

Nem is tudom mihez viszonyítani a tesztet,mert szülés óta nem jött még meg a menzim(7 hónapja) és aktívan szoptatok.

Legjobb válasz: Nincs róla fotód? Úgy jobban látnánk!

Nincs róla fotód? Úgy jobban látnánk!
Ilyenkor az van, hogy késõbb kell újra tesztelni, ha van valami, akkor egyértelmûvé válik néhány nap múlva.
Hat ez mar nagyon baba-jel :) )) Gratulalok!!!!!
Szia! Szerintem csinálj qupido tesztet nagyon érzékeny megbízható! Nekem is megy feljebb a hõm, de nem értem mitõl.....írj ha van valami fejlemény kérlek! Akár priviben is levelezhetünk! Szia.
Lehet, hogy majd másnap megy fel újra. De ha pozitív a teszt, akkor babát vársz!
Nincs hõgörbéd esetleg? Egyébként ugyanígy állok én is-S!
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f808bcec5374b98c5be257.. Elküldöd te is.
A hõd nagyon leesett sajna mensi lesz belõle.
Szia. Az én görbém ilyen, de nekem volt vérzés is....
Bocs , entert nyomtam, http://ciklus.hu/images/diagramok/e42069d11e37bba8dacf077b6f.. amúgy mi újság veled?
A kérdező hozzászólása: Ma reggel fentebb ment a hõm. 36, 8-at mértem és nincs se vérzés, se görcs. Még pár napot várok és csinálok egy másik tesztet.

9 napja késik tesztjeim halvány pozitiv de tegnap megjött reggel, 1 betét elég volt egésznapra alig van meg?

Ma sem mondanám hogy eddíg beindult volna!világos piros szin?.Bocsi a részletezés miatt.A derekam az oldalam majd leszakad.Alig bírtam aludni is!Menszi szerü fájdalmaim vannak!Járt már valaki hasonlóan?Mi lett a vége?

Legjobb válasz: Szerintem a pozi teszt miatt menj be az ügyeletre,nehogy valami bajod legyen,és ha baba még talán Õ is menthetõ.Ne ránk várj,siess gyorsan az ügyeletre!!!Ez nem játék!!!

Szerintem a pozi teszt miatt menj be az ügyeletre, nehogy valami bajod legyen, és ha baba még talán Õ is menthetõ.Ne ránk várj, siess gyorsan az ügyeletre!!!Ez nem játék!!!
Szia! Nem akarlak én sem megijeszteni de szerintem valami nagyon nincsen rendben! Mindenesetre a Hcg-d valóban terhességet mutat. MEnj kórházba mindenképpen!Még ma! Sõõt Most! Hallgass ránk! Remélem minden ok lesz!
A véreredménybõl nem tudja megmondani, hogy méhen kívüli vagy-e, csak azt, hogy van e hcg a szervezetedben!A méhen kívüliséget csak uh-val tudja bizonyítani!Menj már az ügyeletre!!!Hívj mentõt!!
A kérdező hozzászólása: De azt mondta az orvos ha méhenkivûli lennék akkor az vér eredményem 1000 körül lenne
Orvos!!! Nekem is így volt, enyhe vérezgetés, görcsök az oldalamban, Uh-on nem láttak semmit, majd a jövõhéten... És közben méhen kívüli terhes voltam, ki is kellett venni a petevezetékemet és tele volt az egész hasam vérömlenyekkel.
Ügyelet!!!Gyorsan!!!Az életeddel játszol!!!A hcg babát jelent, menj orvoshoz és azt a másik dokit felejtsd el!!!
A kérdező hozzászólása: Na voltam dokinál megultrahangozott nem látott semmit méhen belûl még a cisztám is felszívódott.Azért vérezgettem.Mondta hogy lehet megint próbálkozni a baba dologgal.Úgyhogy kezdjük megint.Köszi a sok aggódást
orvos gyorsan!! majd írd meg mi lett veled!!minden jót.
Szerintem menj el egy másik orvoshoz is!Magne B6 és sok fekvés!!!! Nekem annó a 7 hetes vetélésem indult így. De titeket még lehet tényleg megtudnak menteni!Jobb lenne még ma de ha nem megoldható akkor legéksõbb hétfõn menj el egy másik orvoshoz.Nincs az ismerõsi körödben valakinek megbízható orvosa? Minden jót kívánok neked, remélem nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Ez történt velem
Szia! Minden rendben?
Az lehetett akkor beágyazódási vérzés is.A kisfiamnál nekem is volt kb. 1 hét múlva a + teszt után.Csak nekem nem görcsölt a hasam.Remélem minden rendben van és 8-9 hónap múlva már 3-an lesztek.
A kérdező hozzászólása: Remélem én is ! Holnap megyek dokihoz, majd megírom mi volt
Szia! na mi újság? Rendben vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam orvosnál , nem akartam hogy hülyének nézzenek!De nagyon aranyosak vagytok!Gondoltam felhívok valami magánorvost de nem tudtam eldönteni hogy zavarhatom e ilyenkor úgyhogy nem hívtam.Mára elmúlt a vérzésem.De tegnap meg tegnapelött inkább csak olyan vérzés volt mikor pisilés után megtöröltem akkor láttam hogy egyáltalán vérzek.Mára teljesen elmúlt.Nem tudom mi lehet ez de holnap elmegyek orvoshoz, remélem többet tudok meg, mert ez nem rendes vérzés volt az biztos, a szine is inkább rózsaszin volt és a mennyisége is kevés.

Tesztemen a csík szellemcsík vagy halvány pozitív? Ha leteszem az asztalra látom a halvány csíkot, de 5 nap késés után erősebben kellene látni szerintem. One step teszt

Legjobb válasz: Nem mindenkinek annyira magas a HCG hogy eross pozitivat mutasson.Probalj meg egy masik tesztet is,de szerintem ha ott van az a pozitiv vonalka akkor az csak is pozitiv tud lenni.Remelem gratulalhatok,nekem is harmadik napja kesik es ma veszek egy tesztet.Sok sikert

Nem mindenkinek annyira magas a HCG hogy eross pozitivat mutasson.Probalj meg egy masik tesztet is, de szerintem ha ott van az a pozitiv vonalka akkor az csak is pozitiv tud lenni.Remelem gratulalhatok, nekem is harmadik napja kesik es ma veszek egy tesztet.Sok sikert
Téves pozitív teszt nincs. Ha ott a csík akkor terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Remélem tényleg babát várok és nem a teszt vezet félre, azért még nem élem bele magam.
Ismételd meg ha az is két csíkos terhes vagy. De szerintem így is az vagy.
mgismételted már?Én a hétvégén pozitivat teszteltem..remélem te is.
A kérdező hozzászólása: Megismételtem pozitív lett az is, de sajnos ezt követõen bevéreztem, elment a baba. De neked gratuálok!
Uristen...sajnalom, es mennyi idos lehetett?kb
A kérdező hozzászólása: 5 hetes "terhes" lehettem.
Nagyon sajnálom. Fel a fejjel kitartás!

Clearblue és One minute teszt halványan pozitív lett. De a Corax negatív. A hőm 37 és mára nem vártam. Mikor teszteljek újra hogy tuti legyen (erős csík)?

Még nem merem elhinni mert kicsit fájdogál a hasam és mindíg azt hiszem mintha megjött volna. Folyásom egy hete nagyon sok, fehér volt de most szinte nincs. Csak aggaszt hogy fájdogál a hasam és a derekam. A cicim nem fáj csak olyan mintha kicsit csúcsosodott volna (így n?tt kicsit).

Legjobb válasz: Szia, a halvány pozitív is pozitív, nekem kb. késés napjától számítva az 5.napon lett erõsen pozitív, és végig görcsölt a hasam, mégse jött meg szerencsére! A hõd jó hogy fenn van, biztos babóca lesz!! Gratulálok!

Szia, a halvány pozitív is pozitív, nekem kb. késés napjától számítva az 5.napon lett erõsen pozitív, és végig görcsölt a hasam, mégse jött meg szerencsére! A hõd jó hogy fenn van, biztos babóca lesz!! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Akkor kb csütörtökön tesztelek újra. Remélem hogy nem fog megjönni. Nagyon rossz ez a bizonytalan érzés.
nem akarlak elkeseríteni, de én két hete jártam így.a corax pozitív lett.utána negatív.és majdnem 1 hét múlva megjött. de szorítok neked h babóca legyen.:)
A kérdező hozzászólása: De nekem a Corax negatív lett. Hát remélem azért még lehet baba belõle.
Szia! A CB és az One step sokkal megbízhatóbb mint az a ratyi corax!! Szóval graaatu!! :) Szerintem reggel neked válaszoltam egy másik kérdésben! :) Pusza! A.
Gratulálok a kisbabához! :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! Nagyon boldog vagyok. De azért pár nap múlva csinálok egy újat hogy tuti legyen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!