Találatok a következő kifejezésre: Halvány pozitívat a nem várt menzi (2 db)

Halvány pozitívat teszteltem a nem várt menzi napján. Viszont enyhén barnázok! Babát, vagy menzit jelent?

Legjobb válasz: Kicsit hülyén tettem fel a kérdést. Konkrétan az a helyzet, hogy nem merek örülni a halványka tesztnek, mert barnázok és attól félek, hogy mégis megjön a nem várt! Mennyire gond ez a barnázgatás?

A kérdező hozzászólása: Kicsit hülyén tettem fel a kérdést. Konkrétan az a helyzet, hogy nem merek örülni a halványka tesztnek, mert barnázok és attól félek, hogy mégis megjön a nem várt! Mennyire gond ez a barnázgatás?
Szia! A halvány pozitiv teszt is pozitiv!Gratulálok a babódhoz!! A barnázgatás elvileg nem gond, ha nem jár erõs görcsöléssel, és vérzéssel! Dokihoz ha mész még nem fog látni semmit, de ha megnyugtat ( bár engem biztos csak õ tudna megnyugtatni!!:-)), menj el hozzá nyugodtan, legalább saját magadat megnyugtatod vele!! ÉS gratula mégegyszer! :D
Szia! Én múlt hónapban úgyanígy jártam, halványka csíkocska jelent meg a teszten. egyszerre örültem és egyszerre nagyon megijedtem (mi van ha nem jó a teszt?-belsõ kérdésem miatt) Gyorsan vettem még egy tesztet(másik fajtát), de az már egyáltalán nem mutatott terhességet. Nem akarlak elszomorítani, de én a helyedben vennék még egy tesztet és holnap reggel megcsinálnám, biztos ami tuti alapon. Szorítok neked hogy az is sikerüljön!!!majd írd meg hogy mi lett...addig szorítok :)
nézd ! szerintem baba. megprobál jönni de nemtud majd rendesen. de dokihoz nemenj mert lehet baja ha korán mész. de a másik teszt nemrosz ötlet. én vennék. kétségek között sem jo lenni.
A kérdező hozzászólása: Tegnap még 37, 1 volt a hõm, ma reggel viszont már csak 36, 8. Szerintem meg fog jönni 1-2 napon belül. Másik tesztet nem csináltam, mert az a megérzésem, hogy nincs baba.
Mindenképpen csinálj mégegyet, de tudtommal a halvány csik is csik
gratulálok! sok sok boldogságot (és türelmet) hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Máig bírtam! Reggel csináltam egy tesztet (Coralene -ami 20-as érzékenységû), és egyértelmûen POZITÍV!!!!!! Alig akarom elhinni! Olyan boldog vagyok! Kívánok nektek is pozitív teszteket!!!!
Szia. Én hasonlóan jártam csak Clearblue-val. Késõbb jelent meg a csík de az látható volt. Azóta késik (2 napja) és a Gabriel negatív. Szóval nem tudom... Mindenképp várj a menzid elmaradása után 3-4 napot és akkor tesztelj! Drukkolok és írd meg hogy mi lett mert nagyon kíváncsi vagyok!
A kérdező hozzászólása: Köszi az újabb tanácsokat is! Gabriel-el teszteltem. Már kidobtam azóta. Most várok szorgalmasan hétfõig vagy tovább. Remélem addig nem érkezik meg a nemvárt...
Kicsit késõbb max 10 perc...utána már dobd szemetesbe, és nem zavar be. Ha 10 percig nincs 2.vonal, akkor marad a 2 nap múlva ismétlés....
milyen tesztel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget! Megpróbálom még +2 napig kibírni. Nehéz lesz!!!
Szia! Inkább várjál még rá 2 napot. Én ugyanigy voltam.:) Próbáld meg kibirni.:) 4 hetes kislány anyukája
most már nincs olyan messze az a hétfõ :) bár soknak tûnhet :) persze ahogy az elõttem szóló is írta, még egy teszttel nem lehet "baj" :) -halvány csík is csík- :) drukkolok h legyen pocaklakótok!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ha hétfõn csinálom az jó, vagy inkább várjak rá pár napot?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációt! Ki se tudom mondani, mennyire boldog vagyok!!!!!! :D :D :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!