Találatok a következő kifejezésre: Halvány pozitívat a nem várt (17 db)

Halvány pozitívat teszteltem a nem várt menzi napján. Viszont enyhén barnázok! Babát, vagy menzit jelent?

Legjobb válasz: Kicsit hülyén tettem fel a kérdést. Konkrétan az a helyzet, hogy nem merek örülni a halványka tesztnek, mert barnázok és attól félek, hogy mégis megjön a nem várt! Mennyire gond ez a barnázgatás?

A kérdező hozzászólása: Kicsit hülyén tettem fel a kérdést. Konkrétan az a helyzet, hogy nem merek örülni a halványka tesztnek, mert barnázok és attól félek, hogy mégis megjön a nem várt! Mennyire gond ez a barnázgatás?
Szia! A halvány pozitiv teszt is pozitiv!Gratulálok a babódhoz!! A barnázgatás elvileg nem gond, ha nem jár erõs görcsöléssel, és vérzéssel! Dokihoz ha mész még nem fog látni semmit, de ha megnyugtat ( bár engem biztos csak õ tudna megnyugtatni!!:-)), menj el hozzá nyugodtan, legalább saját magadat megnyugtatod vele!! ÉS gratula mégegyszer! :D
Szia! Én múlt hónapban úgyanígy jártam, halványka csíkocska jelent meg a teszten. egyszerre örültem és egyszerre nagyon megijedtem (mi van ha nem jó a teszt?-belsõ kérdésem miatt) Gyorsan vettem még egy tesztet(másik fajtát), de az már egyáltalán nem mutatott terhességet. Nem akarlak elszomorítani, de én a helyedben vennék még egy tesztet és holnap reggel megcsinálnám, biztos ami tuti alapon. Szorítok neked hogy az is sikerüljön!!!majd írd meg hogy mi lett...addig szorítok :)
nézd ! szerintem baba. megprobál jönni de nemtud majd rendesen. de dokihoz nemenj mert lehet baja ha korán mész. de a másik teszt nemrosz ötlet. én vennék. kétségek között sem jo lenni.
A kérdező hozzászólása: Tegnap még 37, 1 volt a hõm, ma reggel viszont már csak 36, 8. Szerintem meg fog jönni 1-2 napon belül. Másik tesztet nem csináltam, mert az a megérzésem, hogy nincs baba.

Baj ha a nem vart napjan meg csak halvany pozitiv a 10-ese erzekenysegu teszt? Es lent van a hom, nem kellene mar a 10-es erzekenysegunek mar erosebb lennie a nem vart napjan?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj! Semmi baj nincs! Nekem extrahalvány lett a 10-as érzékenységû teszt a nemvárt napján. Alig lehetett látni hogy ott a második csík. :) Ne aggódj. Halk gratuláció, de még holnap reggel is csinálj egy tesztet. Én úgy csináltam hogy minden nap, és szépen erõsödött a teszt. :) Lehet hogy késõbb fogant meg a baba, lehet hogy volt egy spontán peteérésed, sok minden befolyásolhatja. Egyszerûen meg vannak olyan emberek is akiknek lassabban termeli a szervezete a hcg hormont. :) http://kepfeltoltes.hu/view/130323/P1040179_www.kepfeltoltes.. A felsõ teszt volt nekem a nemvárt napján. Igen csak meg kell erõltetni a szemed hogy lásd a 2. csíkot. Az alsó teszt pedig a másnap reggeli. Ezek 10-es érzékenységû tesztek, külföldön vettem. :)

Szia! Ne aggódj! Semmi baj nincs! Nekem extrahalvány lett a 10-as érzékenységû teszt a nemvárt napján. Alig lehetett látni hogy ott a második csík. :) Ne aggódj. Halk gratuláció, de még holnap reggel is csinálj egy tesztet. Én úgy csináltam hogy minden nap, és szépen erõsödött a teszt. :) Lehet hogy késõbb fogant meg a baba, lehet hogy volt egy spontán peteérésed, sok minden befolyásolhatja. Egyszerûen meg vannak olyan emberek is akiknek lassabban termeli a szervezete a hcg hormont. :) http://kepfeltoltes.hu/view/130323/P1040179_www.kepfeltoltes.. A felsõ teszt volt nekem a nemvárt napján. Igen csak meg kell erõltetni a szemed hogy lásd a 2. csíkot. Az alsó teszt pedig a másnap reggeli. Ezek 10-es érzékenységû tesztek, külföldön vettem. :)
A kérdező hozzászólása: nekem is olyan lett a tesztem mint neked az elso!! szoval akkor remenykedhetek? de mi van a hom-mel, az ma 36.1 lett!
Nekem a hõm az marha alacsony volt. Mint ahogy szokott lenni. Igazából nem voltam az a nagy hõmérõzõs típus, de amikor néha peteérés elõtt, után mértem akkor peteérés elõtt mindig 35, 7-8-36, 1 volt, peteérés után pedig 36, 7 körül. Mikor pozitívat teszteltem akkor is megmértem, másnap reggel akkor 36 volt. Én nem alapoztam sosem a hõmérõzésre, szerintem butaság, mert becsaphatja az embert bármikor. És most itt vagyok 14 hetesen és szépen növekszik a pocaklakó. :)
Ja és elsõ voltam. :) Mikor teszteltél utoljára? Ma reggel? Zsu
A kérdező hozzászólása: a tegnap delutan
Akkor szerintem tesztelj most egyet. Biztos hogy pozitív lesz. ne ijedj meg a halványtól, szépen fog erõsödni. :)
Szia, nagyon nagyon kevés a 36.1, de ha vezeted a görbédet akkor ezt te tudod is.Nekem is halvány bár jól látható pozi lett két nappal a nem várt elõtt, de 2 nap múlva a hõm leesett és megjött.Tehát a pozi teszt nem tévedett, elindult a beágyazódás, de nem maradt meg.Ne táplálj erõs reményeket, viszont ha mégis erõsödik akkor az nagyon jó jel...nekem nem erõsödött.Tiszta szívbõl kívánom hogy sikerüljön.

Létezik, hogy tegnap d. u. pozitívat teszteltem halványan . Ma reggel meg negatívat? Számomra ez felfoghatatlan . A nem várt mensi dec.26.

Legjobb válasz: Ha másfajta tesztel csináltad akkor létezik.De 6 nappal vagy a nemvárt elõtt,ne stresszeld magad,én is állandóan ezt csináltam és nincs értelme.

Ha másfajta tesztel csináltad akkor létezik.De 6 nappal vagy a nemvárt elõtt, ne stresszeld magad, én is állandóan ezt csináltam és nincs értelme.
A kérdező hozzászólása: NEM Bírtam ki....épp most végeztem el egyet..kicsivel erõsebben pozitív..A melleim leszakadnak :/ :)
Próbálj nyugodt lenni, és a következõ tesztet leghamarabb a nem várt napján csináld. Ebbõl még akár baba is lehet. :)
A kérdező hozzászólása: Rendben mindenképp írok, és köszönöm :)
Szerintem is az lehet, hogy még annyival a nem várt elõtt vagy, hogy nagyon alacsony a hcg szint, és a vizelet koncentrációja erõsen befolyásolja a csíkok számát..... Szorítok, hogy minden rendben legyen! Írd majd meg ha teszteltél újra!
Sok sikert kívánok :)
A kérdező hozzászólása: Hát a tegnapi halványka óta , titkon nagyon boldog és nyugodt vagyok, reménykedem :)
Ne stresszeld magad, az soha nem tesz jót!! Nyugodj meg, ne izgulj, sokkal könnyebb lesz minden :)
A kérdező hozzászólása: Voltam már terhes missed ab lett a vége :( Ezért vagyok nagyon rá állva nagyon szeretnénk... 28.-án csinálom a következõt remélem az lesz amit várunk :) ( A melleim nagyon fájnak)
Te pedig valószínûleg még korán teszteltél, hisz még csak nem is lenne itt az ideje a vérzésednek, ezért még nincs annyi HCG a szervezetedben, hogy azt a nap bármely szakaszában végzett bármilyen teszt kimutassa, bármilyen vizeletbõl. Tehát egy pár nap múlva már valószínûleg bármelyik teszt pozitív lenne.
Létezik. Egy, ha más tesztet használtál, vagy kettõ, ha nem ugyanolyan koncentrált pisibõl csináltad. Én, amikor terhes lettem a kisfiammal, 2 tesztet csináltam, egyet délután kíváncsiságból, ami erõs pozitív lett, viszont elõtte órákkal nem voltam pisilni, mert nem voltam otthon és hazaérve egybõl tesztet csináltam. Másnap pedig biztos, ami biztos alapon csináltam tesztet reggel és halványabb pozitív lett, viszont valamikor hajnaltájban voltam pisilni. 2 egyforma tesztet csináltam. Csak valószínûleg a délutáni koncentráltabb lett, mivel elõtte órákig nem voltam tényleg pisilni.
A kérdező hozzászólása: Ugyan az volt a teszt :/ :) Nagyooon várjuk a pozitívat :) Próbálok nyugodt lenni.
Azért még légy türelmes. És ha a nem vártkor már határozott erõs akkor nem hiszem hogy lehet gond. Gratulálok!

Nov.24-én kellett volna megjönnie a (nem) várt mesimnek, de nem jött. Kedden (27-én) csináltam tesztet, ami halványan, de pozitív volt. Erre ma (30-án) beteg lettem. Mi lehet az oka? Nem tudott megtapadni?

Legjobb válasz: Én ugyanígy jártam. Valószínû nem tudott beágyazódni bár a megtermékenyítés megtörtént. Ilyenkor nincs teendõ próálkozzatok tovább mi is így tettünk és egybõl utánna sikerült:) 16hetes kismama

Én ugyanígy jártam. Valószínû nem tudott beágyazódni bár a megtermékenyítés megtörtént. Ilyenkor nincs teendõ próálkozzatok tovább mi is így tettünk és egybõl utánna sikerült:) 16hetes kismama
azert nezesd meg magad mert ha tesztpozitiv sose lehet tudni h nincs e valami...sokan mensiznek am terhesen is.de mindenkepp nezesd meg mert ha alpozitiv volt a teszt az bajos.
Szerintem sem ártana egy újabb teszt, megjöhet akkor is, ha terhes vagy!

Lehet terhességi tünet a hüvely folyás? Ma vagyok a nem várt napján és reggel első vizeletből lett egy halvány pozitív terhességi tesztem. Viszont társul mellé folyás!

Canesten kúpot tettem fel applikátor nélkül ami enyhítette a váladék mennyiségét! Nem árt a magzatnak ha mégis van a Canesten?

Legjobb válasz: :O Én sem egészen értem.... A folyás normális,feltéve hogy nem bûzös és színtelen!

Ha rosszak a hormon eredményeid, menj el egy endokrinológushoz!!! És egyébként is, nézess inzulint, vércukrot!!!
:O Én sem egészen értem.... A folyás normális, feltéve hogy nem bûzös és színtelen!
Szia! Olvastam itt a gyakorikérdéseken, hogy egy nõ írta, hogy 3x ment lombikra, mindig vetéléssel végzõdött, az ottani orvos elárulta neki, hogy mindig lányokat ültettek be. Hallotta, hogy lehet olyan, hogy valaki valamilyen nemû babát nem bír kihordani, ezért elkezdtek úgy próbálkozni, hogy fiú legyen. A férje kávét is ivott 1/4 órával aktus elõtt, hogy gyorsabbak legyenek a fiú spermák. Elsõ hónapban összejött nekik, és meg is maradt. Lehet, hogy nálad is ez a helyzet. Drukkolok, hogy minél elõbb sikerüljön.
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötletet, benne van a pakliban és a kávét kipróbáljuk! Bízom benne hogy mihamarabb összejön a baba minden gyerekre vágyó kapcsolatban!
A kérdező hozzászólása: Megjött :( Úgyhogy most azt derítem ki hogy miért volt pozitív a teszt ha mégsem terhesség. De remélem mihamarabb ki tudom deríteni. Nem az elsõ hónap hogy pozitívat produkáltam és mégsem lett baba, de kb 1 éve nem volt ilyen. De voltam már több orvosnál is akik azt tudták a véreredményembõl kihozni hogy hormon problémám van, de arra eddig senki sem gondolt hogy nem lehet-e az hogy teherbe esek csak a szervezetem nem tudja megtartani. Most innen közelítem meg a problémát.
na mi a helyzet???
A kérdező hozzászólása: Kedves válasz adók azt hiszem meg fog jönni, úgyhogy ez a hónap is hiába való volt! 41 hónap sikertelenség után nem tudom hogy merjek-e még valamiben bízni!
A kérdező hozzászólása: Beszéltem a dokimmal aki azt mondta hogy nem csináltam rosszat! Tegnap kellett volna megjönnie de ugyebár tegnap reggel lett egy halvány pozitív tesztem, émelygek mindentõl, hõhullámaim vannak, és egy kicsit fáj a pocakom olyan enyhe érzés mintha megakarna jönni! Félek remélem nem jön meg! Maria Romed tesztet csináltam, vélemény róla?
Nem hiszem!Ilyen korai terhességnél még az alkohol sem hat, mert még nem vagytok összeköttetésben, szóval nem hiszem hogy árt neki!De nem kérdezted a dokit?Õ csak többet tud errõl! 2. voltam
A kérdező hozzászólása: Beszéltem a nõgyógyászommal, aki megerõsített benne hogy nem voltam hülye mert fájdalmas volt ez a folyás. De egy kúp már enyhítette a tüneteket, bocs hogy nem írtam le teljesen a folyással járó tüneteket így érthetõ volt a minõség jelzõ! Sajnos semmi más tünetem nincs csak az hogy nem jött meg, halványka pozitív teszt, és kicsit duzzadtak a melleim. Elsõ terhességem lenne amit több mint 3 év sikertelen próbálkozás elõz meg. Csak megijedtem hogy most meg valami fertõzés miatt nem jön össze a baba. Szóval így már többet tudok így ennek jegyében szerintetek ártottam a babának ha van persze a kúppal?
hülye vagy? vagy mi már elnézést a folyás a terhesség egyik tünetet!!! indokolatlanul ne kúpod magad!!!!

Ma halvány pozitívat teszteltem, 1 nappal a nem várt előtt. Szúrkálnak a jobb és a bal oldalon is, ugye ez nem ikerterhességre utal? Ha nem történik változás, mikor jön el az idő orvoshoz menni?

Legjobb válasz: Az ikerterhességet ebbõl nem lehet kikövetkeztetni! Ha nem jön meg, és + marad, akkor olyan 6-8 hetesen érdemes elmenni! Az utolsó menstruációdtól számolva! Sok sikert, és gratulálok! 31 hkm

Az ikerterhességet ebbõl nem lehet kikövetkeztetni! Ha nem jön meg, és + marad, akkor olyan 6-8 hetesen érdemes elmenni! Az utolsó menstruációdtól számolva! Sok sikert, és gratulálok! 31 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, remélem minden rendben lesz, és végre örülhetünk :)
Gratulálok! Ikerterhességre nem lehet ebbõl következtetni, csak uh-n látják majd. Nekem is szurkált mindenhol, mind a két terhességemnél. Ha amúgy nincs panasz, elég 2 hét múlva menni elõször orvoshoz. Minden jót és sok boldogságot! 2 kicsi lány anyukája
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a lányokhoz :) Még nem élem bele magam nagyon, de izgulok, hogy semmi probléma se legyen...
Az ikerterhességre sokkal inkább utalhat egy nagyon erõsen pozi teszt, a magasabb hormonszint miatt, de az még szintén nem jelent semmit.

X Epil (25ös) terhességi teszt délutáni vizeletből iszonyat halvány pozitív, one step (10es) negatív, 3 nappal a nem várt előtt. Tapasztalt már vki hasonlót?

Tudom, hogy korán teszteltem és reggeliből kellett volna, és természetesen meg is ismétlem majd, de kíváncsi lennék, hogy az X Epilen egy idő után minden esetben megjelenik-e a halvány második csík, vagy reménykedhetek? Ha igen, akkor a vaterás one

Legjobb válasz: Jaj a vége lemaradt. Szóval akkor a vaterás one step ennyire rossz minõségû lenne?

A kérdező hozzászólása: Jaj a vége lemaradt. Szóval akkor a vaterás one step ennyire rossz minõségû lenne?
Hallottam már iylenrõl, de általában azért a one step jó szokott lenni. Mondjuk az furi hogy délutánibõl már pozitív lett a 25-ös. de azt mondják ritkán van fals pozitív eredmény. Mindenképp tesztelj 2 nap mulva vagy holnap és lehetõleg reggelibõl.
El kell hogy keserítselek.A vaterás teszt a jó.X-epil nekem is 4 napon keresztül mutatott iszonyat halványet, vaterás soha nem csinált ilyet...persze meg is jött.
Várj kicsit, mert hallottam olyat, h hiába 10es a vaterás..nem annyira érzékeny! Bár nekem anno kimutatta az is de xepil sajnos nem maradt meg..
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a hozzászólást, pár nap és kiderül úgyis :) A kisebbik lányomat is a 10-es vaterás mutatta ki elõször, de a nemvárt elõtt olyan halványan, hogy csak én láttam, igazából csak utána lett férfi szemmel is látható. Akkor nem próbáltam a 25öst. A reggeli pisivel nekem az a bajom, hogy éjszaka nagyon gyakran járok és gyakorlatilag nincs reggeli elsõ :(
órát próbálj meg kibirni és abból csináld meg.
Tegnap elõtt.d.u én is texteltem egy olyan halvány pozit, hog szinte nem látszott.Ma reggel , meg egy erõsebbet és látni azt is, hogy rózsaszín.
A kérdező hozzászólása: Azóta nekem is szépen erõsödik, napról napra jobban látható, boldogság van :)

6 nap késés után és egy halvány pozitív tesztet követeően ma reggelre megjött a nem várt mensim. Akkor most elment a baba?

Legjobb válasz: Nem biztos! Irány a kórházi ügyelet! Ha a hormonjaid játszanak, akkor a baba megmenthetõ gyógyszeres kezeléssel! Ne késlekedj!

Nem biztos! Irány a kórházi ügyelet! Ha a hormonjaid játszanak, akkor a baba megmenthetõ gyógyszeres kezeléssel! Ne késlekedj!
Szia!Szerintem is az lenne a legbiztosabb ha bemenél a kórházba.És akkor nem lennének késégeid.Sok sikert és kitartást!
igen megmaradhat de mindenképpen most azonnal menj dokihoz. én meg mostkészülök tesztete venni, mert nekem meg megjött rendesen de csak macatolásom van és ez a 3. nap és már elis mult a menzim. és én nemis görcsölök.
A kérdező hozzászólása: Nagyon megjött így még élhet a magzat?Emelett nagyon görcsölök!
azonnal menj korházba!mert igyelmehet a baba, de a doki tudnak erõsitöt adni és megmaradhat csak nehogy késõ legyen:ird le hogyan döntöttél.
"halvány csík is csík."
Gratulálok! Ha ottvan a csik az biztos még ha nagyon halvány akkor is.
Gratulálok. A halvány csík is csík, kismama lettél. :) )))
Szia! Én 29-re nem várom, és én is ma teszteltem egyet. Igazából muszáj volt, mert rögtön gyógyszerért kell mennem, ha baba van, meg pajzsmirigy gondok is vannak, úgyhogy emiatt teszteltem ilyen hamar... Nekem is halvány csíkom van, de nagyon -nagyon halvány színû, viszont látszik. (10-essel teszteltem) Szeretném elhinni, de még nem merem. 2, 5 hónapja volt egy vetélésem... Drukkolok neked, szerintem ismételj a 3-4 nap múlva!
Szia! Igen, a halvány csík is csík, de azért még ne bízd el magad, hiszen nagyon korán teszteltél, ma még csak 24-e van. Szerdáig várhatsz a következõ teszteléssel, az már tuti jó lesz. Drukkolok!
Gratulálok Nektek. De jó.:) Én is akkorra várom, de nem merek tesztelni, már 1, 5 éve mindig csak a hómezõt látom a teszten néha idegekkel is nagyon nehéz. Nagyon jó egészséget Nektek.
Gratulálok!Milyen teszttel próbálkoztál?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Gabriel teszt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Azért még nem bízom el magam mert már két picikém is elment. De legalább már egy törpém van! Most egy éves. Õ már tutira az enyém! :-)
Mindenképpen csinálj mégegyet, de tudtommal a halvány csik is csik
gratulálok! sok sok boldogságot (és türelmet) hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Máig bírtam! Reggel csináltam egy tesztet (Coralene -ami 20-as érzékenységû), és egyértelmûen POZITÍV!!!!!! Alig akarom elhinni! Olyan boldog vagyok! Kívánok nektek is pozitív teszteket!!!!
Szia. Én hasonlóan jártam csak Clearblue-val. Késõbb jelent meg a csík de az látható volt. Azóta késik (2 napja) és a Gabriel negatív. Szóval nem tudom... Mindenképp várj a menzid elmaradása után 3-4 napot és akkor tesztelj! Drukkolok és írd meg hogy mi lett mert nagyon kíváncsi vagyok!
A kérdező hozzászólása: Köszi az újabb tanácsokat is! Gabriel-el teszteltem. Már kidobtam azóta. Most várok szorgalmasan hétfõig vagy tovább. Remélem addig nem érkezik meg a nemvárt...
Kicsit késõbb max 10 perc...utána már dobd szemetesbe, és nem zavar be. Ha 10 percig nincs 2.vonal, akkor marad a 2 nap múlva ismétlés....
milyen tesztel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget! Megpróbálom még +2 napig kibírni. Nehéz lesz!!!
Szia! Inkább várjál még rá 2 napot. Én ugyanigy voltam.:) Próbáld meg kibirni.:) 4 hetes kislány anyukája
most már nincs olyan messze az a hétfõ :) bár soknak tûnhet :) persze ahogy az elõttem szóló is írta, még egy teszttel nem lehet "baj" :) -halvány csík is csík- :) drukkolok h legyen pocaklakótok!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ha hétfõn csinálom az jó, vagy inkább várjak rá pár napot?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációt! Ki se tudom mondani, mennyire boldog vagyok!!!!!! :D :D :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!