Találatok a következő kifejezésre: Halvány pozitívat a nem (113 db)

Miert nem lessz halvany pozitiv a 25-os erossegu tesztem, amikor a 10-es mar meg halvany pozitiv, szerintetek?

hetfon kellet volna nem meg jonnie,nem is jott meg....aztan sorra csinaltam a 10-es erossegu teszteket mind jol kiveheto halvany pozi,aztan a tegnap ugy gondoltam hogy meg csinalok egy 25-os erossegut is de az meg total negativ volt,igaz nem elso pisi volt,de a 10-es erossegut sem az elsobol csinaltam legalabbis az utolsot nem,es az mar szepen halvany pozitiv volt,most akkor miert nem halvany legalabb a 25-os is! kezdjek el aggodni....amugy ez nem be beszeles de nagyon hanyingerem van es ezt nem csak ugy be beszelem magamnak,tenyleg az van mert ma reggel meg oklondoztem is! szerintetek terhes vagyok vagy nem?

Legjobb válasz: persze, hogy terhes vagy, csak biztosan késõbb volt az ovulációd. Várj még 2 napot, addigra tuti pozitívnak kell lennie a 25-ös tesztnek is. És fontos, hogy elsõ pisibõl tesztelj!

persze, hogy terhes vagy, csak biztosan késõbb volt az ovulációd. Várj még 2 napot, addigra tuti pozitívnak kell lennie a 25-ös tesztnek is. És fontos, hogy elsõ pisibõl tesztelj!

Penteken halvany pozitivat teszteltem, nem elso pisibol, es ma elso pisibol, ugyan halvany pozitiv lett az is de csak egy leheletnyivel lett erosebb a pentekitol, szerintetek baj vaj?

nagyon meg vagyok ilyedve hisz mar sokkal erosebb pozitiv kellet volna hogy legyen,amugy ugyan az a teszt mind a ketto 10-es erosegu!! szerintetek kezdjek aggodni?

Legjobb válasz: kepet nem tudok fel raknisajnos,nem mukodik a kameras telefonom

A kérdező hozzászólása: kepet nem tudok fel raknisajnos, nem mukodik a kameras telefonom
Nekem 3 kisfiam van, de egyiknél sem jutott eszembe többször tesztelni, hogy erõsödik-e a csík... most így utólag biztos én is frászt kaptam volna, ha nem erõsödik... De gondolom ez nem probléma, minden teszt másmilyen, valamelyik hibás, nem tudja konkrétan mutatni a HCG szint emelkedést, mivel nem ez a feladata. Vérvétel tud ilyen adatot adni. Ha nincs vérzésed, hosszas barnázásod, akkor biztosan jól van a babóca, mégha a teszt nem is erõsödik... :o))))) Szép babavárást! :o))
Ugyanígy jártam, mint Te. Idõpont miatt hívtam a dokimat, rákérdeztem, hogy ez normális-e, és azt mondta, hogy kár volt tesztelnem még egyet. Ilyen korai terhességnél még nagyon alacsony a HCG, bármi miatt lehetett halványabb a teszt, pl. kevésbé koncentrált vizelet. Amíg nem görcsölök, nincs élénkpiros vérzésem, kár ilyenekkel stresszelni magam. Még volt 3 db tesztem, a férjem szétvagdosta õket. :) Minden rendben lesz, ne aggódj. Ha idegeskedsz, többet ártasz a babának! 6 hkm
Nekem az elsõ gyerkõcnél a 34. 35. napon volt szép erõs tesztem. Most a másodiknál én is egy héttel elõbb csináltam, szintén 2 tesztet, és nekem sem olyan erõs, de ott a 2 csík. Ne aggódj! Minden rendben van! :)

Gravi hcg halvány pozitív, a halvány csíkocskám jobb oldalán (szélén) erős piros vékony csík. Ez baba, vagy nem?

A halvány tesztcsíkom 5 percen belül jelent meg, 10 perc múlva meg a jobb széle er?s piros lett. Hihetek ennek a pozitív eredménynek, vagy er?sebbnek kéne lenni? 2 nappal nemvárt után teszteltem.

Legjobb válasz: Szia! Sajnos csak holnap tudok képet feltenni.

A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnos csak holnap tudok képet feltenni.
POZITÍV! :-)
Ez bizony pozitiv!Gratulálok!Boldog baba várást!
Képet tudsz feltenni? Amúgy szerintem pozitív lesz ez:)
Szia! Gratulálok nagyon jó egészséget és babavárást kívánok!!! :-))))
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok!:)
En is csatlakozom, ez pozitiv!!Gratulalok es sok egeszseget!!!
Az én tesztem (ugyanilyen teszt) épp ilyen volt:) ))) 2x is. Egyik kint szuszog, másik bent szuszog a pocakomban. Gratulálok:) )))))
20:22-es v'ok: GRATULÁLOK!
Hát drága, ez szerintem is határozottan pozitív:) Gratula:)
Szerintem ez pozitív!!!
A kérdező hozzászólása: Sikerült a kép! http://kepfeltoltes.hu/100926/HPIM7204_www.kepfeltoltes.hu_...
Szia, nekem is ilyen volt a halvány pozi a nemvárt elõtti napon. Halvány csík 7 perc után, aztán a széle erõsen piros lett. Mindkét terhességemnél, bár nem Gravi, hanem 1-minute és Xepil. De mindkét esetben pozitív volt, elsõ más 1 éves. :) Második még csak 7 hetes pocilakó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ma csináltam még egyet, és határozottan erõsebb lett :)

Ha az aktus után 17 nappal lett halvány pozitív a teszt, akkor feltételezhető, hogy később volt pé? Tehát nem az aktus napján, hanem pár nappal később?

Kislányt szeretnénk, úgy tudom így nagyobb az esélye...

Legjobb válasz: Hát ez nem biztos persze ehhez tudni kellene hogy leghamarabb mikor tesztelhettél volna ha pl. egy nappal korábban még - volt a teszt és másnap a 17. napon lett halvány + onnan lehetne következtetni. szerintem viszont felesleges. van jónás naptár és kínai fogamzás naptár ha kiváncsi vagy de majd az uh-n kiderül. Azért drukkolok hogy kicsi lány legyen!!!

Hát ez nem biztos persze ehhez tudni kellene hogy leghamarabb mikor tesztelhettél volna ha pl. egy nappal korábban még - volt a teszt és másnap a 17. napon lett halvány + onnan lehetne következtetni. szerintem viszont felesleges. van jónás naptár és kínai fogamzás naptár ha kiváncsi vagy de majd az uh-n kiderül. Azért drukkolok hogy kicsi lány legyen!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy. Remélem úgy sikerült!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/100927/teszt_www.kepfeltoltes.hu..
Szia, a halvány csik is pozitiv!Nekem is ilyen volt, 8 hónapos a babám.Mibõl gondolod ennek ellenére, hogy nem vagy terhes?
szerintem +. gratulálok! én is one stepet használtam és nem csapott be. hányadik dpo-n csináltad? biztos még nagyon korai terhesség, azért halvány. pár nap és erõsödni fog.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/100926/F__nyk__p0413_www.kepfelt..
Ez pozitiv!
A One Step nekem is ilyen halvany volt nemvart elott 4 nappal, sot meg halvanyabb, csak ablaknal latszodott hogy van ott masodik vinal! Aztan naprol napra erosebb lett. :) Ez a teszt tuti hogy pozitiv! 23 hetes km
Nekem is ilyen haalvany volt :-))) 20 hetes km
Írj majd, nagyon drukkolok Neked!
A kérdező hozzászólása: Csütörtökön kell mennem orvoshoz, mert dokit váltottam a régivel nem voltam megelégedve..úgy hogy ott majd kiderül mit mond.Nem merem eéhinni, mert elvileg nem volt peteérésem, bár idõvel lehet, hogy mégis észbekapott a szervezetem...nem tudom...annyira jó lenne.már több mint egy éve próbálkozunk, de eddig még nem sikerült
Most látom, hogy irtad mibõl gondolod, de szerintem ez 1000% POZITIV!Mikor csináltad a tesztet, reggeli elsõ vizeletbõl?Holnap csinálj még egyet, bizti az is +lesz.
Ez pozitív:) )))))
A kérdező hozzászólása: a második képen talán jobban látszik a rózsaszín csík
Szerintem pozitív, de miért nem hiszed el?
A kérdező hozzászólása: Mert lassan egy hónapja hogy voltam dokinál, és azt mondta hogy úgy látja most nincs peteérésem, elözõ hónapban volt peteérésem.
Csalóka, de szerintem nem pozitív.
Szerintem pozi, gratulálok:) Miért nem hiszed, hogy terhes lehetsz? üdv 21 hetes km
Na mit mondott a doki?

One step, megnéznétek? Halvány pozi, de nem hiszem hogy terhes vagyok. Volt már akinek lett ilyen halványan pozitív a 10-es érzékenységű tesztje, de mégsem volt babás?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ilyen volt a tesztem a mensi elõtt 3 nappal. Most vagyok 7 hetes terhes. 2-3 nap múlva tesztelj újból, de szerintem ez + teszt.

Na meg van mar az ujabb teszt?
Szia! Nekem is ilyen volt a tesztem a mensi elõtt 3 nappal. Most vagyok 7 hetes terhes. 2-3 nap múlva tesztelj újból, de szerintem ez + teszt.
Szia! elsö tsztnél nekem is alig látszott a csík, három nap mulva, erõs csik volt, azóta 7 hós a kisfiam!:)
Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Holnap újra tesztelek, köszi a válaszokat
Két nap múlva uj teszt.Ha erõsödik akkor ez is pozitiv, de ha nem akkor sajnos szellemcsík. Nekem is volt már ilyen... Drukkolok++++++
Szia! Nekem is ilyen volt anno, én a mensi elmaradásának napján teszteltem 10-essel hasonlót. Egy hét múlva már szép erõs csíkom volt, most pedig egy 22 hetes kis magzat-kislányom. Remélem, veled is hasonlóképpen lesz, 5-6 nap múlva tesztelj megint, addig nem sok értelme van, mert nem nõ olyan gyorsan a HCG. Pihenj és egyél sok vitamint! Egy kalappal!
Utolsonak, neked kimutatta elõtte?
Miért gondolod, hogy nem lehetsz babás? Ha tényleg így van, ne bízz a pozitív tesztben. Nekem már volt 3x, úgy, hogy meg sem repedt a tüszõm...
Mikor kellett volna megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Köszi:) kedvesek vagytok
Nagyon halványan van ott valami maszat, nekem is volt ilyen, pár nap múlva erõsebb lett, majd megjött, akkor azt hittem a teszt rossz, de kiderült nem, tényleg babás voltam többször is csak nem maradt velünk, tehát a teszt jó!! Ha elõírás szerint csináltad akkor ez pár nap múlva erõsebb lesz:)
sztem ez pozitiv!
A kérdező hozzászólása: nem igazán látszik itt a képen, de élõben igen, és halványrózsaszín
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/100926/F__nyk__p0413_www.kepfelt..
nekem volt halvány teszttel valójában negatív eredmény, kétszer is. De a képet tedd fel, megnézném.
Hol a kép?:) )

Medilab halvány pozitiv. Tényleg nem jó ez a teszt? Clearblue tegnap negativ volt.

Legjobb válasz: A legrosszabb amit vehettél! Nekem mindig téves halvány pozit mutatott a nemvárt napján is!

A legrosszabb amit vehettél! Nekem mindig téves halvány pozit mutatott a nemvárt napján is!
A kérdező hozzászólása: :-( Máskor nem veszek ilyet...
Én is a Medilab és a Clearblue teszteket használtam egyszerre. Medilab halvány pozitív lett, Clearblue negatív. Nem volt baba. Ennek ellenére ez nem jelenti azt, hogy nálad sincs. Ha nem jön meg, 2-3nap múlva tesztelj újra egy másik fajta teszttel! Sok sikert! Mióta késik?
A kérdező hozzászólása: Tegnap óta. De úgy érzem már nem sokat fog késni...

Lehetséges, hogy még nem mutatja ki a teszt a terhességet? Tegnapra nem vártam és ma reggel a Gabriel teszt negatív, viszont a Maria Romed (ami nem igazán megbízható) halványan pozitív. A peteérésem középidőben volt.

Legjobb válasz: Szia! Persze, elõfordulhat, hogy még korán csináltad a tesztet! Várj 2 -3 napot és ismételd meg újra reggel. Maria Romed miért nem megbízható? Egy teszt nem lesz csak úgy halvány csíkos! (ha színtelen a csík, akkor szellemcsík, de ha színes, akkor annak oka van!) Én mindenképp optimista lennék a helyedben! :))

Szia! Persze, elõfordulhat, hogy még korán csináltad a tesztet! Várj 2 -3 napot és ismételd meg újra reggel. Maria Romed miért nem megbízható? Egy teszt nem lesz csak úgy halvány csíkos! (ha színtelen a csík, akkor szellemcsík, de ha színes, akkor annak oka van!) Én mindenképp optimista lennék a helyedben! :) )
A kérdező hozzászólása: Drukkolok, hogy tényleg pozitív legyen!
én most várakozósba vagyk... egyik teszte nega másik pozitiv de eltünt pár ora mulva a csikom, a másik pozi de 2 halvány csik jelent meg+ a controllcsik, a teszveszen rendeltem a tesztekent!
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos megjött. És nálad mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Drukkolok nektek, hogy baba legyen. Ha holnap nem jön meg még nem tesztelek. Vasárnapig várok. De majd írok, hogy mi lett. Ti is írjatok!
nekem 12. napon tüszörepedés után... és szellemcsikom lett, hogy mennyi igaz azt nemtudom még majd tesztelek holnap is.
Maria Romed teszt már nekem is volt erõs pozitív, a hcg tesztem meg negatív.1 napon csináltam õket, és nem voltam babás.:)
Én ugyanebben a cipõben járok. Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma teszteltem, de nem tudom eldönteni, szellemcsík amit látok, vagy halvány pozitív. Én a Lily tesztet használtam. Holnap tesztelek még egyet. :-) Majd írd meg mi volt nálad! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot! Már nagyon várjuk a kistesót.
Én Suresign-t vettem a dm-ben, és két nappal nemvárt elõtt, délután pozitív lett. A Gabrielre sokan mondják, hogy csak késõbb mutatja ki. Érdekes, hogy ez a M R álpozitív, azt mondják, olyan nincs. Drukkolok, hogy baba legyen! (persze csak ha azt szeretnéd)!
A kérdező hozzászólása: Itt olvastam, hogy nagyon sokan csalódtaka a Maria Romed tesztben, mert téves pozitív eredményeket adott és nem is mindig jelenik meg a kontroll csík. Hát nekem sem egyértelmû a csík, még a kontroll sem. Viszont két óra elteltével a Gabrielen megjelent egy halvány, de látható csík, ami inkább szürke. Ez most mit jelent? Már rengeteg tesztet csináltam életem során és még sosem jelent meg rajta a 2. csík, kivéve, ha babás voltam.
Szia. Nekem 10 nappal a nem várt után lett csak pozitív a Gabriel teszt, bár akkor már tudtam hogy valami más...:)
Szerintem lehetséges. Csinálj egyet holnap reggel, egy harmadik félét. Én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van, de én nagyot csalódtam a Maria Romedes tesztekben. Nem is igazán tudtam értékelni, mert a tesztcsík sem ott jelent meg, ahol kellett volna. Szerintem akkor tuti nem voltam terhes, mint bizonyítja másnap meg is jött, de már a következõ hónapban nem, és a kisfiam azóta itt rugdos a pocakomban.

Rózsaszínes folyásom van. Pár napja teszteltem halvány pozitívat. A hasam is görcsöl nem nagyon erősen, de görcsöl?

Nemrég tettem fel kérdést ezzel kapcsolatban,de arra sajnos nem jött válasz ezért tettem fel újra kicsit másképp megfogalmazva.Ezért elnézést ha valaki esetleg ugyan ezzel találkozna.

Legjobb válasz: Egyáltalán elmenjek ezzel orvoshoz? Lehet hogy csak csupán meg fog jönni nem? Vagy várjak holnapig és ha abbamarad akkor menjek el orvoshoz?

A kérdező hozzászólása: Egyáltalán elmenjek ezzel orvoshoz? Lehet hogy csak csupán meg fog jönni nem? Vagy várjak holnapig és ha abbamarad akkor menjek el orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!! Köszönök mindent , de ez sajnos menzesz lett! Mindenkinek sok sikert kívánok a továbbiakban!!!
Szerintem is mindenképpen nézesd meg magad. Sajnos nekem is volt egy spontán vetélésem. A szerencse a szerencsétlenségben az volt, hogy magától kiürült, de ez nem mindig van így. Szóval ezért nézesd meg magad, mert lehet, hogy a babán már nem tudnak segíteni, de te méhgyulladást kaphatsz, ha nem ürül ki. Bocsánat nem riogatni akartalak, csak tényleg menj el mindenképpen dokihoz és írj, hogy mi volt!! KITARTÁS!!!!!
majd írd meg mi lett, kiváncsiak vagyunk
A kérdező hozzászólása: nemtom inkább megyek megnézetem magam. Istenem, csak ezt éljem még túl.
Szerintem is sajnos :-(( az lehet amit az elõzõ válaszoló írt.
Nem lehet, hogy terhes voltál csak prontán elvetélsz?Én azért megnézetném magam.
A kérdező hozzászólása: ....hát ez már átváltott pirosba mint egy menzesz és egy picit erõsödött is szóval már tényleg nemtudom mit tegyek, szerintem ez már menzesz:((((((
A halvány pozitív is pozítiv! Pár nap múlva erõsödni fog!
Ha babát szeretnétek, akkor mielõbb menj el orvoshoz (akár a 8. kerületben is), mert a rózsaszínes folyás nem biztos, hogy túl jó (de néha nem is jelent semmi rosszat). Megvizsgál, és ad rá gyógyszert, hogy megmaradjon a baba.
SAJNÁLOM!!!

Ha egy het mulva van a nem vartam megis halvany pozitiv a tesztem az jelenthet valami gondot? Vagy csak előbb fogant?

előző honapban volt pozi tesztem, de megis megjott(elment a baba) elmentem dokihoz mindent rendbn talalt es mondta, hogy nyugodtan probalkozzunk tovább, olyan rosszul voltamba napokba h teszteltem, halvany pozi... de ilyen gyorsan és ennyi tunet?

Legjobb válasz: Valószínûleg még nem ürült ki a szervezetedbõl az elõzõ megtermékenyítés hcg-je.

Valószínûleg még nem ürült ki a szervezetedbõl az elõzõ megtermékenyítés hcg-je.
A kérdező hozzászólása: kiürült....azóta most van a következõ nem vártam...miután megjött már nem volt pozitív egy pár napra rá, csináltam tesztet(doki is mondta h csináljunk ott a rendelõintézetbe) szóval nem errõl van szó az totál kiürült
nem gond

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!