Találatok a következő kifejezésre: Halvány második a teszten medilab (2 db)

igencsak esélyes:) pár nap múlva ismételj, de ha nem vagy nyugodt, fordulj orvoshoz!
Eséyl van rá hogy terhes vagy. Én is ilyen cípõben járok, de nekem már két pozitív teszetm van holnap reggel megyek laborba, hogy megerõsítsem a két tesztet.
A kérdező hozzászólása: De akkor vajon miért jött meg?Az is fura, h mielõtt megjött nagyon rosszul voltam, azóta 'csak' émelygés, néha hányinger, és már csak a mellbimbóm érzékeny. Ja, és sokat pisilek.
A kérdező hozzászólása: A doki ilyenkor már láthat valamit?
Azért lehet hogy megjött mert nem pont a peteérésed napján fogant meg a baba hanem csak késõbb.Egyébként nálam is ezek a tünetek és még emelett érzékeny lettem egy szagra is, ÉS NEM MINDEN TTUDOK MEGENNI.
A kérdező hozzászólása: Én valamelyik nap azt csináltam, hogy elmentem ebédért, tökre megkívántam a rakott kelkáposztát, mire hazaértem, kinyitottam a dobozt, már rá se bírtam nézni.....szóval nálam is hasonló a helyzet. :) )

Két napja csináltam egy tesztet, a második csík csak halvány volt. Ez akkor most mit jelent? Számít a teszt márkája? (medilab volt)

Többekt?l olvastam már, hogy nem ajánlja a medilabot....miért?

Legjobb válasz: nem túl megbízható, sok álterhességet mutatott már ki. válassz clearblue-t az jó nagyon!

nem túl megbízható, sok álterhességet mutatott már ki. válassz clearblue-t az jó nagyon!
Én is medilabot használtam, nálam erõs volt a két csík. 17 hetes vagyok! De ajánlom, próbálj ki több félét. Az a biztos. Sok sikert!
Nem ismerem ezt a tesztet, de ha halvány is a második csík, az akkor is csík. Szerintem csinálj két nap múlva mégegyet (használd ugyanezt a tesztet), és ha erõsödik a második csík, tutira baba van.
A kérdező hozzászólása: Igen, itt is azt olvasom, hogy ha nincs hcg, nincs halvány csík sem. És azon is gondolkoztam, hogy, ha ennyire rossz és megbízhatatlan ez a teszt, akkor miért van még forgalomban? Na, mindegy. Költõi kérdés volt. :)
Szia! Nekem is halványak voltak a második csíkok; igaz, én nem bíztam a véletlenre, 3 db különbözõ márkájú tzstet vettem, s mindhárom pozitív lett!
Akarom mondani, tesztet. :-)
A Medilab teszt nekem is pozitív lett, s rá pár napra megjött. Én is a Clearblue-t ajánlanám, igaza van az elsõ válaszolónak!
A kérdező hozzászólása: Még akkor is, ha nekem 10 napja múlt el? Igaz, csak egy napos volt, és nem is volt olyan, mint szokott.....
A kérdező hozzászólása: Azért is furcsa, mert nekem nemrég egy nõgyógyász mondta, hogy ezek a tesztek-bármilyen márka, és ár- nem hazudnak, még a legkevésbé érzékeny is nagyon érzékeny. Ha úgy végezzük el, ahogy azt a tájékoztató mondja, és akár csak halovány második csík is lesz rajta, akkor az +!Azért mentem hozzá, mert nekem az volt, de sajna pont aznap kezdtem el barnázni, és azt mondta, hogy sajnos nem tapadt meg rendesen....és már üres volt a méhem, viszont a nyálkahártya még vastag volt, tehát 'terhes'kezdtem lenni....ha értitek, mire gondolok. Szóval ezért vannak kétségeim. Mindenesetre hamarosan csinálok még egyet, és majd kiderül.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!