Találatok a következő kifejezésre: Halvány második a (153 db)

Tegnap reggel csináltam egy tesztet és a második csík nagyon nagyon halvány volt. A mellbimbom környéke érzékeny, ami eddig soha nem volt, és a hasam időnként szúr, de egyébként nem vagyok rosszul. Szerintetek lehet baba?

Nem kellett még megjönnie csak kiváncsiak voltunk.

Legjobb válasz: A halvány második csík is csík. A semmitõl nem lesz színesm, csak a HCG hormontól, ami meg csak baba jelenlétében termelõdik. Azért pár nap múlva tesztelj még egyet ugyanezzel a típusú teszttel, és ha tényleg baba, akkor azt fogod látni, hogy a második csík erõsebb lett, mert egyre több benned a HCG hormon. Az orvos persze, hogy nem lát még ilyenkor semmit. :-) Túl korán mentél, de majd a második gyereknél már jobban fogod tudni. A 6. hét elõtt nem érdemes, ha nincs panasz (vérzés, barnázás, görcs stb). Gratula!

A halvány második csík is csík. A semmitõl nem lesz színesm, csak a HCG hormontól, ami meg csak baba jelenlétében termelõdik. Azért pár nap múlva tesztelj még egyet ugyanezzel a típusú teszttel, és ha tényleg baba, akkor azt fogod látni, hogy a második csík erõsebb lett, mert egyre több benned a HCG hormon. Az orvos persze, hogy nem lát még ilyenkor semmit. :-) Túl korán mentél, de majd a második gyereknél már jobban fogod tudni. A 6. hét elõtt nem érdemes, ha nincs panasz (vérzés, barnázás, görcs stb). Gratula!
Szia!Úgy gondolom bátran gratulálhatok!Azért pár nap múlva csinálj még egy tesztet az a bizti.Attól hogy nem vagy rosszul még igen is ott lehet a pocaklakó.A rosszullétek lehet hogy még ezután jönnek majd.De lehet hogy nem is leszel rosszul és jól fogod viselni az elsõ 12 hete.
Jó hamar mentél orvoshoz. Nem akarlak elõre elkeseríteni, de 2 hét múlva még szívhang sem lesz valószínû. 3-4 hét múlva ráértél volna dokihoz menni. Addig se idegeskedj, hagyd a babádat fejlõdni. A rosszullétek is késõbb jönnek, ha jönnek egyáltalán. Gratulálok!
Sziasztok! Nekem is pont ugyanígy volt peteérésem az-az 19-én, és akkor együtt is voltunk!Én nem csináltam még tesztet, mert korainak találom, meg megvárom a menzeszt(de remélem nem jön):) Ma reggel óta hányingerem van, és zavarnak a szagok!Talán ez már a terhesség jelei???:)
Igen lehet baba, mivel a halvány csík is csík!Az én terhességemnél is nagyon halvány volt!Elõzõ voltam!

A "nagyon halvány" második csík is babó?

A 32.napon vok.Ma reggel halvány két csíkos lett a tesztem.A ciklusaim 27 naposak.Eddig két nega tesztem volt.

Legjobb válasz: szia, tavaly ilyenkor halvany masodik csikom volt, most pedig egy gyonyoru 4 honapos kisfiam, szoval igen:)

szia, tavaly ilyenkor halvany masodik csikom volt, most pedig egy gyonyoru 4 honapos kisfiam, szoval igen:)
elso valaszado vagyok: en kb. a 4. nap a kimaradas utan csinaltam tesztet...de igazan biztosat az orvos mond:)
Bizony, hogy baba!!! Nekem aznap volt halvány csíkom, amikor meg kellett volna jönni és rá két napra is. Én is kételkedtem, de a doki egy percig sem. Szóval gratulálok!
Szerintem gratulálok! Ha kételkedsz akkor pár nap múlva ismételd meg és akkor már erõsebben kell látszania ..one step teszt nem drága és látványosan leolvasható-szépen el is teheted emlékbe, mert tokban van.Aztán menj az orvoshoz egy nulladik ultrahangra!
Itt az en elso tesztem: http://kepfeltoltes.hu/view/080713/2007_12_02_ig_www.kepfelt.. Es most 31 hetes vagyok, pedig eleg halvany :)
Az enyém pont ilyen volt mint az elõzõ hozzászólóé és el sem akartam hinni hogy azt más is csíknak látja rajtam kívül. Pegig az csík! 6hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Pár nap múlva tesztelek megint.A férjem is látta, de nem akarjuk hinni, hogy velünk is megtörtént ez a "csoda"!
Gratula! A halvány második már nagyon babára hajlik:)

Hólnap kellene megjönnie, tegnap csináltam egy tesztet amin a második csík annyira halvány hogy a férjem azt mondja nincs is ott, de én látom, ez attol még pozitív hogy ennyire halvány?

Legjobb válasz: Nekem is annyira halvány volt, hogy nem is hittem benne. Aztán két nap múlva újra csináltam, erõsebb lett. Szerintem összejött nektek! 39 hetes kismama

Nekem is annyira halvány volt, hogy nem is hittem benne. Aztán két nap múlva újra csináltam, erõsebb lett. Szerintem összejött nektek! 39 hetes kismama
Szia! Én is ugyanígy jártam, az én férjem sem hitt nekem. aztán 2 nap múlva már erõsebb volt a második csík. rá ismét 2 napra, meg szinte azonnal kirajzolódott nagyon erõteljesen a +. Ekkor már apuci is kezdte elhinni, de biztos ami fix, elmentünk uh-ra is, ott már látható is volt "munkánk gyümölcse". Mi mondjuk már nagyon vártuk õt, ezért is volt olyan hihetetlen, hogy sikerült! Boldog babásodást!
Szerintem holnap tesztelj újra reggeli elsõ vizeletbõl egy másik fajta teszttel. Én pl. a Clearblue-t ajánlanám. Ha az is halványan pozitív, akkor valószínû, hogy baba van a dologban! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, néllunk csak a Medilab és a Gabriell teszteket lehet csak kapni sajnos, A Medilabbal teszteltem, nagyon nem számítottunk rá mert védekeztünk, csak azért csináltam tesztet mert egy pár napja bórzalmasan szédülök, de ha már így alakúlt legalább lessz a lányomnak egy kistesója.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hát nekünk így alakúlt de nem bánom.
Ha Medilabbal teszteltél, akkor még semmi sem biztos, nagyon sokaknak volt már halvány pozitív, és mégsem volt baba, keress rá itt a fórumon! A Gabriellrõl nem tudok nyilatkozni. Viszont nekem is volt már olyan, speciel 7 db teszten, hogy ott volt a halvány pozitív, és mégsem volt baba (pedig a férjem és anyukám is látta...), és úgy kellett gyógyszerrel meghozni a mensimet! ... Ha erõsödik a csík 2-3 nap múlva, akkor egyértelmûen baba!
a gabriell az biztos nekem is ki mutatta a halvány is halvány
A kérdező hozzászólása: Igen igazad van a Medilabbal kapcsolatban, mert az elõbb megjött, jól becsapott.Pedíg már keztem magam beleélni, de akkor nem tudom miért szédülök állandóan mikor a vérnyomásom oké.Köszönöm a válaszokat, Jó babavárást és egésszéges babákat nektek.

Mennyire halvány az a második halvány csík a terhességi teszten?

Fogamzásgátló tablettáról áttértünk (bizonyos okok miatt, ami itt nem lényeges) óvszerre. Azóta nem jött meg (több mint 2 hónapja), de ez nálam nem egyedi eset, az orvos szerint nincs peteérésem. Mellesleg nincs is semmiféle terhességi tünetem, bár az el?z? két terhességem során sem volt... Ennek ellenére csináltam egy tesztet, amin éppcsak kivehet?en, de látszik egy második csík is. Ilyen is volt már régebben, amikor aztán kiderült, hogy nem vagyok terhes.

Legjobb válasz: Szia! A kérdés az, hogy elszinezõdik vagy csak anyagában látszik, hogy ott kéne elszinezõdni. Elég nehéz fekete fehéren írni árnyalatokról. Szerintem várj néhány napot és reggeli elsõ vizeletbõl nézd meg újra. Ha határozottabnak látod a második csíkot, mint korábban,akkor szerintem keresd fel a nõgyógyászod. Minden jót!

Szia! A kérdés az, hogy elszinezõdik vagy csak anyagában látszik, hogy ott kéne elszinezõdni. Elég nehéz fekete fehéren írni árnyalatokról. Szerintem várj néhány napot és reggeli elsõ vizeletbõl nézd meg újra. Ha határozottabnak látod a második csíkot, mint korábban, akkor szerintem keresd fel a nõgyógyászod. Minden jót!
azt mondják mindegy mennyire halvány ha ott a csík ott a baba is. ha nagyon bizonytalan vagy, szerintem menj el dokihoz (mondjuk ha már lehetsz akár 5-6hetes is) és õ pontosan eldönti mi a helyzet. Lehet, hogy volt pé-d ebben a hónapban és pont akkor nem védekeztetek. Sok sikert és remélem elõbb-utóbb (amikor szeretnétek) bitang erõs csíkjaid lesznek!

A terhességi teszten minden esetben van egy halvány második vonal? Olyan árnyékszerű, de nem az... És ugyanolyan vastag, mint a kontrollcsík, csak halvány.

Legjobb válasz: Ha nem terhes az illetõ, akkor nincs 2 vonal. És minél több a HCG a szervezetedben, annál vastagabb lesz ez a második vonal. De a teszt tájékoztatójában szépen le van írva minden.

Ha nem terhes az illetõ, akkor nincs 2 vonal. És minél több a HCG a szervezetedben, annál vastagabb lesz ez a második vonal. De a teszt tájékoztatójában szépen le van írva minden.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Igen, késik... Csak nem merek hinni ennek a vonalnak... :) Sajna tájékoztatóm nincs hozzá, mert úgy kaptam, megmaradt valakinek régebbrõl pár darab...
szeritnem Te babás vagy, gratula. pár hét múlva mehetsz dokihoz.
akkor vegyél egy tesztet gyógyszertárban, párszáz forint.és ha azon is ott a két csík irány a doki, nem kell várni. sok sikert
Gratulálok!!! Hú, de irígy vagyok! Mióta próbálkoztok? Könnyen jött össze?
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja hagytam abba a tabit. De nem tudom... nem merem elhinni... :) Lehet, hogy elkéne? Teszteltem már egyszer, azt a csíkot a férjem nem látta meg, - gondoltam, én képzeltem oda. Aztán rá 5 napra, ezen a teszten még mindig halvány, de már sötétebb, mint az elõzõn, és ezt már a férjem is meglátta! :) Várok még péntekig, aztán egy másik féle teszttel megint tesztelek. Szorítsatok!

A mensi előtt 2 nappal csináltam tesztet nagyon halvány csík látszott, tegnap csináltam egy másikat a halvány második csík egy kicsit erősebben látszott (de még mindíg halványan) Ma délelőtt megjött a mensim, most akkor van baba vagy nincs?

Legjobb válasz: ezek szerint akkor van HCG a szervezetedben szoval sztem baba van a dologban! vannak olyan emberek akiknek megjön vagyis kis barnázás van a dologban.mindenesetre menj el dokihoz MINÉL HAMARABB!!!!!nehogy egy rosszabb este álljon fenn!!! szoritok!

ezek szerint akkor van HCG a szervezetedben szoval sztem baba van a dologban! vannak olyan emberek akiknek megjön vagyis kis barnázás van a dologban.mindenesetre menj el dokihoz MINÉL HAMARABB!!!!!nehogy egy rosszabb este álljon fenn!!! szoritok!
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy ez nem barnázáz hanem vérzés (nem barabos)
A kérdező hozzászólása: Bocsi szóval nem darabos
Szia! Semmi baj, ne aggódj! Lehet még attól vér, csak ne legyen sok! AZONNAL IRÁNY A DOKI!!! Az én nõvérem is vérzett a terhessége alatt, nem is keveset, most van egy 6 éves csodaszép kislánya. Fõ a nyugalom, és minél hamarabb doki! Vigyázz magadra! Szorítok!
Jegyezd meg eletre, hogy barmikor pozitivat tesztelsz (legyen az akar csak nagyon halvany masodik csik, igy is pozitivnak szamit a teszt ugye!), ha elkezdesz verezni AZONNAL orvoshoz KELL menni! Ne akarjal ugy jarni, mint egy rokonom, aki tudta nagyon jol, hogy terhes, elkezdett verezni es NEM ment dokihoz mondvan "oh a fiukert kell menni delutan iskolaba" -ezt mondta reggel, es mire a butaja korhazba jutott, majdnem meghalt , mert a veteles miatt annyi vert veszitett. Az orvos azt mondta, ha egy oraval kesobb er be, mar nem is elte volna tul. Ja, veratomlesztese is volt a nagy verveszteseg miatt. Ezt nem azert mondom, hogy veled is egybol ez lehet, de a pozitiv teszt es menstruacio (foleg ha rendes verzes) egy kezdodo/elkezdodott veteles jele lehet. Nem szabad arra hivatkozva nem orvoshoz menni, hogy "de hat a Klarika is terhesen menstrualt, meg sem volt baja a babanak es megszuletett egeszsegesen"...... Tehat, irany a doki!!! (Ha akarod, megirhatod mi lett a vege. Egyebkent drukkolok, hogy meg meglegyen a baba a pocakban. Sok sikert! ++++++)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
Engem spec. átvert! :( Neked drukk!
5erõs pozi teszt, vérbõl nulla hcg. Nem ajanlom.
Halvány pozi 3x és nem állt fenn terhesség.
nekem a 10-ik napon már pozi volt halványan. Volt baba :)
Nekem is halvány pozi volt és nem volt baba!Megfogadtam, hogy soha többé nem veszek ilyen tesztet. Nagy csalódás volt!
szia! nekem amikor halvány pozi volt akkor nem volt baba, amikor pedig baba volt akkor ez a teszt is erõsen 2 csíkos esti pisibõl.(mensi elm.után 2 nappal) 21hkm
Én 2x teszteltem vele mindkétszer halvány + volt! és itt a baba:) :) drukkolok
A kérdező hozzászólása: Akkor ez a Medi lab tényleg nem jó.... :( pedig örültem volna :)
szia engem 3szor is át vert a halvány ésnem volt baba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igen én is azt hallottam errõl a tesztrõl, hogy nem valami megbízható... akkor majd tesztelek pár nap múlva egy másikkal .
Szerintem 2 nap múlva tesztel újat egy másik tesztel..., ha baba van, akkor ott lesz!
Ugyan én nem használtam még ilyen tesztet, de itt olvastam sokaknál, hogy annyira nem megbízható, de olvastam olyat is akinek bejött!
furi...nekem mikor nem volt baba nem volt csík..a lányomnál halvány volt, most 20hónapos...most erõsödik a csík, 3 napja késik a mensim, hányingerem van meg minden bajom..igaz tezsteltem xpillel is, az is pozi :D
Ha van halvány csík akkor az terhesség, én dokihoz mennék!
A kérdező hozzászólása: Péntekre van idõpontom.
Szerintem lehetsz terhes. Esetleg csinálj meg egy ugyanolyan típusú tesztet holnap vagy csütörtök reggel, és ha erõsebb a csík, az jó jel.

Két napja késik. Két tesztet csináltam, mindkettőn halvány volt a második csík. Lehet hogy sikerült?

Két napja nem jött meg, és teszteltem is. Az els?t aznap délután, a másikat ma reggel. Mindkett?n halvány második csík jelent meg, de csak kb. 5 perc után kezdett látszani. A papírján az volt, hogy 10 percen t?l az eredmény nem olvasható. és hogy a tesztelési id? 1-3 perc. A hasam szurkál, a derekam fáj, de egyéb jelem nincs.A h?m pedig több napja 37, ami nálam elég magasnak számít. Szerintetek örülhetek?

Legjobb válasz: Szia! Én is mikor nem jött meg, egybõl teszteltem, és nagyon halvány csík jelent meg, rá egy hétre már erõsebb volt, sztem várjál egy pár napot, és csinálj egy ujat, de reggeli vizeletbõl. Az tuti kimutatja

Szia! Én is mikor nem jött meg, egybõl teszteltem, és nagyon halvány csík jelent meg, rá egy hétre már erõsebb volt, sztem várjál egy pár napot, és csinálj egy ujat, de reggeli vizeletbõl. Az tuti kimutatja
Szerintem igen! (Bár ez csak az én véleményem!) Egy barátnõm is rágódott sokat a halvány csíkon. Én a tesztelésemkor tovább hagytam a vizeletben a tesztet és erõs, gyors is lett a jel! Neki is ezt javasoltam és bejött. Kevés az 5 mp! A testhõvel nem vagyok tisztában, de a többi nagyon bíztató! Nekem is szurkálás volt az egyik jel beágyazódás körül, pedig nem gondoltam, hogy meg lehet érezni! :) ))) Egyéb jeleket szerintem még ne várj... Drukkolok! 10 hetes kismami
a halvány csík is csík. Nekem is ilyen volt. Vagyis az elsõ teszten erõsebb volt. A másodikon halványabb. De azóta eltelt 5 hónap és lassan 2 hét. Szerintem gratulálhatok! Csináld meg 2 nap múlva is, de szerintem felesleges! Örülj:-)

Május 26-án jött meg 5 napig tartott. 06 05-én a 10 napon csináltam az elsö ovu tesztet nagyon halvány volt a második csik. 06 7-én csináltam a második ovu tesztet a második csik még halványabb lett?

Ma 06 8- án csináltam a 3. ovu tesztet ma meg még halványan sincs második csik. Lehet hogy már volt peteérésem 5.-ke elött?

Legjobb válasz: Második vagyok. Mikor csináltad a tesztet? Reggel, vagy délután? Mert az sem mindegy. Meg azt olvastam, hogy elötte kb2 órával nem jó folyadékot inni.

Második vagyok. Mikor csináltad a tesztet? Reggel, vagy délután? Mert az sem mindegy. Meg azt olvastam, hogy elötte kb2 órával nem jó folyadékot inni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön. (Ha sikerül a babó ird majd meg)
álltalában 14. napon van tüszörepedés. az ovu teszt 2 napig pozitiv, és mikor elsö neg teszt van akkor megvolt a tsüzörepedés. sztem nem volt még pé-d ma csak a 13. napon vagy. asszem.
Én is éppen 06.05-én csináltam az elsõ ovu tesztet, és a következõt 06.07-én. 5-én a 12-ik napon voltam, de nem mutatott semmit, aztán a vasárnapi már látszott. Szerintem ugyanolyan erõs volt, de férjem szerint nem. A mai pedig szerintem haloványabb. Szóval én is összevagyok zavarodva. Ma vagyok a 15-ik napon. Clostit szedek, de szerintem még nem volt ovulációm, mert nagyon feszít a petefészkem. Múlt hónapban is a 19-ik napon volt. De holnap mennem kell dokihoz, uh-ra. Na majd kiderül. Kiváncsi vagyok holnap mit mutat a teszt. Majd írd meg Te is. :)
A kérdező hozzászólása: válasz az elsö komentre ma a 14 napom van
A kérdező hozzászólása: de akár hogy is akkor sem értem az egészet 2 napig halvány de látható a mai meg 1 csík ma elméletileg erõsödni kellet volna a csíknak nem eltüni.
A kérdező hozzászólása: délután 4 és 5 között (folyadék nagyon kevés)
A kérdező hozzászólása: ma is megcsináltam az ovu tesztet ma látható a csík bár halványabb a kontrolcsiknál
Második vagyok. Tegnap voltam dokinál és azt mondta, hogy megrepedt a tüszõ. És, hogy hétvégén. Tehát amikor ugyanolyan erõsnek láttam vasárnap(06.07-én), akkor volt jó. Na remélem akkor nem maradtunk le semmirõl, mert szombat kora este és utána pedig hétfõn délután akcióztunk a férjemmel, mert annyi helyen olvastam, hogy 2 naponta a jó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!