Találatok a következő kifejezésre: Halvány elmosodott csíkra (2 db)

Az én kérdésem a következő.17-én kellesz a nem vártnak lennie, de én engedve a csábításnak a tesztet most 13-án megcsináltam ami persze negatív lett, és a teszt csík is halvány elmosódott volt. Megtudná mondani valaki mit jelent ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy rossz volt a teszt. Bár a jó teszttõl is "jogos" a negatív eredmény ilyen korán. Nagyon sokan, még a vérzés kimaradása után napokkal is negatívat tesztelenek, mert az ember szervezete nem egy óra, aminek mindig pontosan kell "járnia". Ne türelmetlenkedj!

Lehet, hogy rossz volt a teszt. Bár a jó teszttõl is "jogos" a negatív eredmény ilyen korán. Nagyon sokan, még a vérzés kimaradása után napokkal is negatívat tesztelenek, mert az ember szervezete nem egy óra, aminek mindig pontosan kell "járnia". Ne türelmetlenkedj!
Volt már nekem is így hogy halvány volt a kontroll csik is de negatív az negatív maradt.Neked még korán volt a teszt.
Korán teszteltél, ha a teszt csík halvány valószínû, hogy vagy a teszt hibás, vagy valamit rosszul csináltál! Várd meg a 17.-ét az újabb teszteléssel!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszotok.Lenne még valami.Pete érés után 9nappal szurkált a hasam, és néha a méhemnél is éreztem valamiféle kis fájdalmat, ugy, h ezt így nem lehet beképzelni.(Mert fordúlt már elõ velem ilyen)Sajnos azota nagyon ritkán érzek valami ilyesmit, és azt is alig érezhetõen.Megtudnátok mondani, h ez mit jelent?Bocsánat, h így kihasznállak benneteket, de sajnos senki nincs a közelemben aki segíthetne.elõre is köszönöm a válaszokat.
Szia. Én is ugyanígy voltam. 11-re nem vártam. Elõfordult már 1-2 nap csúszás, de még most se jött meg. 10, 11, 12 negatív lett :(
Ez azt jelenti egész pontosan, hogy korán teszteltél. Ha 17-én elmarad, akkor 18-án tesztelj.
A kérdező hozzászólása: szia ozsi987!TE éreztél, vagy érzel valami tüneteket?mell fájdalom, vagy több fehérfolyás.mert nekem ezek nincsenek.
Ezeket a bizonytalanul, elõjövõ, elmúló alhasi fájdalmakat rengeteg dolog okozhatja: a ciklusod változását kísérõ hormonok, változó vérbõség, enyhe felfázás, bélgörcs... Túl nagy jelentõségük nincs, ha nem erõsödnek, és nem kíséri õket egyéb tünet.
Még ma sem jött meg. Holnapig várunk, kedd reggelibõl teszt. Még egyszer, hátha++++++
szerintem teszteljel ujra.
Milyen tûneteid vannak? mensi?
jah bocs már látom írtad a mensit... Egyébként azért mert halvány és megjött még lehet baba...
Simán lehetsz még terhes, szerintem ha elmúlt tesztelj újra.Fõleg ha csak rövid ideig tart a mensid, ez elõfordul a terhesség elején.
Teszteljj újra, az biztosabb!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!