Találatok a következő kifejezésre: Halvány de 2. csík,37. napon (2 db)

Halvány de látható 2. csík, 37. napon járok, babás lettem?

37 napon járok, átlag 31 napos a ciklusom, semmi tünetem nincs, hajnalba teszteltem, és el?sz?r er?sen a szokásos negatív jel, majd szépen lassan mellé kuszott az elösz?r halvány pozítiv, majd reggelre enyhén látszodó jel. Létezik, hogy ez baba lesz?:):):)

Legjobb válasz: Helyesbítek egyetlen tünet: 6 napja olyan érzésem van, hogy meg akar jönni.

A kérdező hozzászólása: Helyesbítek egyetlen tünet: 6 napja olyan érzésem van, hogy meg akar jönni.
Gratulalok!Par hetet varj es menj dokihoz.Ez baba.
Szerintem baba van a dologban! Az hogy neked tünetnek kell lennie, hogy babás legyél, nem feltételnül igaz! NEkem az egyik barátnõmnek semmi tünete nem volt, hogy babát vár, csak arra figyelt fel, hogy nem jött meg neki! A két csík azt mondják két csík! Nem téved! Gratulálok! Szerintem is várj pár napot, és tesztelj, hidd el, erõsebb lesz az a fárnya csík! Gratulálok!
Nagon úgy fest, hogy baba van a pocakban!:) Nézz még egy tesztet, de szinte biztos. Üdv. köztünk!:) Egy 8 hetes kismami
Szerintem is baba! Csinálj másik tesztet, és a halvány is csík, ha egyszer ott a hormon! Drukkolok!
Ez a keskenyebb (!!) halvány csíkot (ami szinte nem is látszik, de mégis) néha téves eredménynek nézzük. Tapasztalatból mondom, nekem is volt hasonló esetem, amikor a Gabriel tesztnél keskeny csík látszódott. Jól megvizsgáltam és rájöttem, hogy az egy teszthiba! (vagyis inkább nedves lesz a vizelettõl és mélyedés van azon az oldalon és csíknak tûnik). Ami viszont nagyon jó jel: hogy még magas a hõd! Inkább emiatt valószínûsíthetõ a terhesség (ha nem vagy beteg). Állítólag ha peteérést követõen, 18 napot meghaladja az emelkedett hõmérséklet, az már tuti baba! Szóval minden tüneted stimmel (nekem csak a keskenyebb csík szúrta a szemem :) ), szerintem babás vagy! Írd meg mi történt!
csinálj még egy tesztet, az a bizti, de szerintem tuti baba!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!