Találatok a következő kifejezésre: Halvány 2. a hcg teszten (7 db)

Előfordulhat 2. csík a hcg teszten, de csak lámpafénynél, nagyon halvány? 11 napja voltunk együtt. Lehet az ilyen halvány? Vagy csak behülyültem és odalátom...

Legjobb válasz: még annyi, hogy folyamatosan megjönérzésem van. Amikor együtt voltunk, az félidõ volt, a hõm 36,5-rõl másnap 36.8-ra ugrott. Azóta 36,6 és 36,7. Ami nem sok, de nekem 36.4 az átlag alapjáraton.

A kérdező hozzászólása: még annyi, hogy folyamatosan megjönérzésem van. Amikor együtt voltunk, az félidõ volt, a hõm 36, 5-rõl másnap 36.8-ra ugrott. Azóta 36, 6 és 36, 7. Ami nem sok, de nekem 36.4 az átlag alapjáraton.
csak egyedül te láttad a tesztet? egyébként nem lehetetlen szerintem.2-3nap múlva ismételd meg sok sikert
A kérdező hozzászólása: Igen, csak én láttam még, a férjemnek csak holnap tudom megmutatni legkorábban sajna. De lehet, hogy addigra halványodik, mert már a kontrollcsík is picit halványabb pár óra elteltével, hát akkor az én leheletnyi vonalam... Szombatig várok, aztán megismétlem.
sajna szerintem nem vagy terhes. nekem is volt hogy halványan llehetett látni de az nemjelent semmit.
szia nekem 2halvány is lett, majd ki ugrottam a bõrömbõl!!!a doki meg azt mondta:hát, itt nincs senki!azt hittem elájulok!már teljesen bele éltem magam a babóba, és nem is volt:-(remélem te nem igy jársz!drukkolok!!!
Én három tesztet csináltam meg, a menstuáció emaradása után 1 héttel, rendesen pisis lett, kettõ nem mutatott semmit, a harmadik halvány volt, de az sem pont egy perc után. Egy hét múlva voltam dokinál és látta a petezsákot. Én ezért nem igazán hiszek a terhességi tesztekben. De azértne éld bee magad tejesen, inkább kellemesen csalódj. 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Semmiképp nem élem bele magam... Meg a 11.nap szerintem korai is volt, nem?

Halvány 2. csík a hcg teszten a ciklusom 44. napján és 37, 3-as testhőmérséklet (szájban) a 46. napon tuti baba?

Legjobb válasz: Ez már tuti BABA !!!!! De jó neked!!!!!! GRARULA!!!! Sok sikert a babaváráshoz és a babához!!!!

Ez már tuti BABA !!!!! De jó neked!!!!!! GRARULA!!!! Sok sikert a babaváráshoz és a babához!!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor is, ha elég erõs folyásom van? Azt olvastam, hogy az a menzi elõtt az elsõ jele a nyálkahártya leválás kezdetének. De azt is olvastam több helyen, hogy sokaknak van erõs folyása annak ellenére, hogy terhesek. Most akkor minek/kinek lehet hinni? (Orvoshoz csak szerdán tudok menni.)
Az én csikom annyira halvány volt alig látszott, akkor voltam 5hetes.A halvány csik is csik.Gratulálok.
Szia! Nekem is végig elég erõs folyásom van az 5.héttõl kezdõdõen, ez a terhesség egyik velejárója. Ne aggódj, természetes! Sok sikert, és gratulálok! 9 hetes kismama

Hahó! Készítettem ma egy terhességi tesztet, miután a párommal együtt voltunk, ez 2 hete történt. Túl korán készítettem, és azért halvány a 2. csík, mert alacsony a HCG-szint?

Nagyon halványan kirajzolódott egy második csík, de menstruáció el?tti tüneteim vannak. Tényleg igaz a mondás, hogy a halvány csík is csík? Akkor miért vannak a menstruációs tünetek? Kétségbe vagyok esve, szeretném, ha baba lenne!

Legjobb válasz: igen ha van csík akkor van hcg,és akkor terhes vagy!gratula!Nekem minden kora terhességi tünetem olyan volt mintha mindjárt megjönne,még betétet is raktam be. 37hkm

igen ha van csík akkor van hcg, és akkor terhes vagy!gratula!Nekem minden kora terhességi tünetem olyan volt mintha mindjárt megjönne, még betétet is raktam be. 37hkm
A görcsölgetés normális, a vérzés nem. ha elkezdesz vérezni menj el orvoshoz (akár ügyeletre is!). A pozitív teszt két csíkos. A két csík erõssége a koraterhességben nem egyforma. Ha látod a második csíkot, biztosra látod, akkor pozitív, mégha halványabb is. A pici görcsök természetesek, majd kapsz rá magnéziumot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, már nagyon aggódtam, azért elmegyek dokihoz 2 hét múlva!
A halvány csík is csík! Amikor terhes lettem, de még nem tudtuk biztosra, akkor én is görcsölgettem picit, de nem jött meg a szokott idõben, csak barnázgattam. A teszt még egy hét után is negatív volt. De mivel továbbra is görcsölgettem-barnáztam, hát megismételtem a tesztet, és pozitív lett, nagyon halványan! El se hittem, hogy végre!!! Két nap múlva egyértelmû volt a két csík. Pár nap múlva kaptam idõpontot a dokihoz, örömömben mindennap csináltam tesztet, de aggasztott a barnázás. A doki a hüvelyi ultrahangon közölte: nincs petezsák, semmi terhességre utaló jel, tehát nem vagyok terhes. A pozitív hcg lehet hormonzavar, vagy méhen kívüli is, ki kell vizsgálni. Két nap múlva, az ismételt ultrahangon megállapították, hogy hat hetes terhes vagyok! Mégis van gyerek. Azóta majdnem egy éves az én gyönyörû, makk egészséges lányom!
Ilyenkor nekem is halványabb volt a csík, csak 5 hetesen lett ugyanolyan erõs, mint a kontroll. Valamint folyton azt hittem meg fog jönni, és a nemvárt napján még pár csepp barnám is volt, nagyon megijedtem, szaladtam a dokihoz, de még semmit sem látott. Azóta 15 hetes vagyok. :)
elõször isgratula:) amúgy a szervezeted emlékszik, h ilyenkor meg kell jönnie.én is görcsöltem mindig, sõt mert napra pontos volt így volt mikor már a kis fájdalomcsillapítom is bevettem, h túléljem a napot és csak másnap esett le, h nem jött meg.2 naponta dupplázódik a hcg így csinálj újabb tesztet ha nem vagy biztos:)

3 napja késik a menstruációm. Ma csináltam egy Gravi-HCG tesztet, ami hajnali 5kor negatív lett. Kb.30 perc múlva megint mennem kellett pisilni és ott volt egy halvány 2. csík. Meddig várjak a következő teszttel?

Sziasztok! 3 napja késik a menstruációm, ami nekem amúgy nagyon pontos. Most próbálkoztunk először a babaprojekttel, tehát nem is stresszeltem és nem képzeltem be a tüneteket. Feszül a hasam és meg vannak duzzadva a melleim és a hőmérsékletem is magas maradt.

Legjobb válasz: ha elolvasod a tesztet rá van írva 5-10 perc eltelte után (az idõben nem vagyok biztos)ne értékelje a tesztet! Inkább csinálj másikat! nem biztos h negatív de ezt inkább ne értékeld!

ha elolvasod a tesztet rá van írva 5-10 perc eltelte után (az idõben nem vagyok biztos)ne értékelje a tesztet! Inkább csinálj másikat! nem biztos h negatív de ezt inkább ne értékeld!
ha "biztosra" akarsz menni, és kibírod addig, két nap múlva reggel tesztelj, ha még akkor se jön meg. 5 nap késés után (akkor teszteltem elõször) nekem erõs, egyértelmû pozitív volt esélyes vagy, drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap délután a férjem megkért, hogy csináljunk már egy tesztet, mert ha terhes vagyok, akkor délután is ki fogja mutatni. X-epil tesztet csináltam és idõn belül megjelent a 2. csík :) Ma reggel pedig megcsináltam az elõre megvásárolt 2 db tesztet. Az egyik a gyógyszertárban kapható Predictor Early, a másik a DM-ben kapható Corax Be Sure. A Corax 20as érzékenységû, a Predictor pedig állítólag 12.5es. A Predictoron 5 perc után egy nagyon-nagyon halvány 2. vonal jelent meg. A Coraxon kb. 2 perc után már jól látható volt a 2. csík, ami az 5. percre szép erõs lett. http://kepfeltoltes.hu/130530/100_3257_www.kepfeltoltes.hu_... http://kepfeltoltes.hu/130530/100_3256_www.kepfeltoltes.hu_... Tehát Predictort ne vegyen senki!!!
Kiváncsian várjuk az eredményt holnap! Az már 1000%-os lesz!
A kérdező hozzászólása: Már 7 napos késésnél tartok. Holnap reggel tesztelek...
akkor ez egy érvényes, halvány pozitív :) ))
Már válaszoltam egyszer. Nekem még egy tesztem sem lett soha csikos, ha nem voltam terhes. Idõn túl sem. Neked pedig már kettõ is. Szerintem a baba miatt :) )
Ha halvány is, de az már pozitív! Gratulálok!
Drukkolok érted!! Majd írd meg mi az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Ma már 5 napja késik. A hõmérsékletem még mindig magas. Ma teszteltem valami DM-es teszttel, ami azt hiszem 25ös érzékenységû és az kb 15 perc múlva halvány második csíkos lett. (a tájékoztatóba az van írva, hogy a 30 percen túli eredményt ne vegyük figyelembe)
Én is drukkolok hogy babás legyél! Viszont a pontos ciklusról annyit, hogy mikor mi elkezdtünk próbálkozni, a 23. napon volt pé-m. Elõtte 28-29 napra mindig megjött. Azóta hol 35, hol 32. Pedig én se stresszeltem. Mindegy az én esetem tuti kirívó! Nagyon drukkolok neked!
Igaz, hogy rá van írva, hogy 10perc után ne értékelje, de azért ott van az a csík. Na meg, ha mindig pontosan megszokott jönni, akkor nagyon esélyes is, hogy sikerült a baba. Pár nap múlva próbáld újra, vagy egy érzékenyebb tesztel holnap reggel. Majd írd meg mi lett az eredmény. Kíváncsian várom :) Drukkolok
Gratulálok!!!!!! (és nagyon irigy vagyok)

A halvány 2. csík is csík (hcg teszten)?

Legjobb válasz: IGen. Gratulálok!!!!

IGen. Gratulálok!!!!
Igen, az, nekem is halvány volt... De rá is van írva a tájékoztatóra egyébként... gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!! :-))))
gratula, az irigység szét vet!!!:-)))) sok boldogságot!

Tegnap reggel csináltam egy tesztet, ami + lett, ez HCG teszt volt. Annyira meglepődtem, hogy 2. pisiből csináltam Clearblue-t, ami nagyon-nagyon halvány lett. Ma reggel ugyanaz a fajta HCG - lett.Most akkor terhes vagyok, vagy nem?

Most mi van? H?m magas, picit barnázok, de a doki szerint normális, mert most kellene a mensinek zajlania.

Legjobb válasz: Még egy kérdés: Ebbe a barna folyásba nagyon pici kis darabok vannak. Lehet ez a nyálkahártya kis darabjai? Vagy mi lehet? Annyira nem görcsölök, csak olyan mensiszerûen. Baj lesz?

A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés: Ebbe a barna folyásba nagyon pici kis darabok vannak. Lehet ez a nyálkahártya kis darabjai? Vagy mi lehet? Annyira nem görcsölök, csak olyan mensiszerûen. Baj lesz?
Nem kell tesztelj..terhes vagy, jelentkezz be a dokihoz és menj el kb. 2hét múlva, akkor márminden látszik az uh-n. Mondd, hogy pozitívat teszteltél. A2. azért lett halványabb, mert már elõtte pisiltél. A ma reggelit nem értem, de biztos nem jó volt valami. Ha van otthon teszted, akkor elhasználhatod holnap, de ha nincs nem kellvenni..csak doki!
A barnázás esetén ha darabos, akkor azért jobb megnézetni elõbbmi is van, mert a sarabos nem jó jel.
Szia ! Nekem 2 + GRAVI HCG teszt után megjött! Akkor vagy terhes, ha az UH-on látszik a baba!
A kérdező hozzászólása: Mai teszt negatív...:(

Voltam dokinál mert késik. Már vagy 2 hete. A tesztem halványan de +. Azt mondta nem lát terhességet, de csináljak újra tesztet és ha + akkor csinál hcg vizsgálatot. Mégsincs baba?

Tesztelni még nem teszteltem azóta, de mostanában reggelente nem bírok enni, nem kívánok semmit és a kávétól is hányingerem lesz. Valamint egy kicsit szédelgek is néha. De ilyenkor már kellett volna látnia a babát ha ott van, nem? Merjek még reménykedni?

Legjobb válasz: Tesztelj újra, és ha sötétebb a csík, akkor biztosan baba van, csak a doki nem látta. Ennél biztosabbra sajna most nem mész semmivel. Hüvelyi UH-val látnia kellett volna, de ha hasit csinált, akkor a legtöbbször csak a 7-8. héten látszik a baba! Aztán az is lehet, hogy nem középidõben fogant meg! A tüneteid nagyon jók, ha ez lehet így mondani! :) Drukkolok, hogy meg legyen az a baba! Tesztelj még egyet!

Tesztelj újra, és ha sötétebb a csík, akkor biztosan baba van, csak a doki nem látta. Ennél biztosabbra sajna most nem mész semmivel. Hüvelyi UH-val látnia kellett volna, de ha hasit csinált, akkor a legtöbbször csak a 7-8. héten látszik a baba! Aztán az is lehet, hogy nem középidõben fogant meg! A tüneteid nagyon jók, ha ez lehet így mondani! :) Drukkolok, hogy meg legyen az a baba! Tesztelj még egyet!
Nyugodtan vegyél mégegy tesztet.Korai terhességet nem mindig lehet látni.Én is mikor elöszõr mentem nekemse látta az orvos.Így csináltam mégegy tesztet és az is pozítiv lett.Biztos, hogy babás lehetsz, mert akkor nem lennél rosszúl reggelente.De ha gondolod el is mehetsz másik dokihoz is és az mégjobban megnyugtathat, hogy mi is van valójában.
A kérdező hozzászólása: Ja, azt elfelejtettem hogy eddig semmilyen "tünetem" nem volt. Ezeket is pár napja tapasztalom. A doki kizárta a méhenkívüli terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Hát remélem hogy tényleg azért vagyok rosszul mert baba van. Hüvelyit csinált...de ha elküld vérvételre akkor õ sem lehet ezek szerint biztos abban hogy nincs baba nem? Amúgy nagyon jó orvos. Ma veszek is egy tesztet.
Szerintem a hcg tesztbõl majd kiderül, hogy az vagy-e vagy sem. Bízz a dokidban.
Érdekes, hogy nem látta, én elmennék másik dokihoz! a tüneteid tényleg babára utalnak! Lehet, hogy nem középidõben fogant, ezért kisebb. Két hete voltál dokinál, vagy két hete késik?
A kérdező hozzászólása: 2 hete késik! És most voltam dokinál. Már nem tudom mi van, el vagyok keseredve. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!