Találatok a következő kifejezésre: Halvány 2. a (230 db)

Halvány csík is számít? Reggeli vizeletből csak nagyon halványan látszik a 2. csík. Nem használtam még ilyen tesztet (x-epil).

Legjobb válasz: A halvány csik is csik.GRATULÁLOK.De ha nem vagy benne biztos akkor 2 nap mulva ismételd meg.

A halvány csik is csik.GRATULÁLOK.De ha nem vagy benne biztos akkor 2 nap mulva ismételd meg.
ha a ráfolyatás után kapásból ott a csík, akkor elméletileg igen. pár nap múlva próbáld újra. ha a reggeli tesztet most nézegeted megint, akkor az már nem érvényes. A tesztelés után azt hiszem olyan 10percig számít hitelesnek.
Számít a halvány is!De nem akarlak lelombozni, az én tapasztalataim evvel a tipusú tesztel nem jók.A múlt hónapban én is ilyet vettem mert késett.Az elsõ teszt nagyon halványan, szinte alig láthatóan de két csíkos volt.Aztán késõbb erõsebb lett, ami tudom hogy nem számít.Aztán két nap múlva megint teszteltem, és abszolút negatív volt.aztán meg is jött más nap. De remélem te tényleg babás vagy! Szorítok.Ja és szerintem majd egy másik tesztet próbálj ki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Idõn belül volt csík, csak alig látszik. Holnap megismétlem, mert szerencsére még nem jött meg. Az elõzõ terhességemnél már a nemvárt elõtt jóval erõsebben látszott, ezért gondoltam, hogy a teszt lehet gagyi, vagy bennem van a hiba.:)
A kérdező hozzászólása: Igen, másikat vettem.
A halvány csík is csík!:) Gratulálok! Késõbb--2-3 nap múlva erõsödnie kell!
:) ha a hcg teszten van egy nagyon halvány csíkocska, az terhességre utal! bármilyen halvány, a csík az csík!!!! Szóval szerintem én halkan GRATULÁLOK Neked!
Gratulálok. Nekem a Clearblue vált be. Igaz hogy 25-ös az érzékenysége de mivel nagyobb felületen éri a vizelet sokan jobban kimutatja a terhességet. Amúgy én is így jártam, 11. hetesen elvetéltem, most mi is újból próbálkozunk. Remélem hamarosan össze is jön.:)
Szia Hányadik napon teszteltél?Menzi után vagy elõtt?
12:16-os vagyok.Sajnos én már 2szer vetéltem el és nagyon úgy néz ki , hogy terhes vagyok.
szép a görbéd , szerintem hihetsz a tesztnek és szerintem holnapra ne várd , én a helyedben pénteken reggel tesztetlénk megint. Gratulálok:) )))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Remélem tényleg erõsödni fog. Egyszer már voltam babás, de nem maradt meg. Remélem, most sikerült. Amúgy melyik jobb a One Step hcg-tesztnél?
A kérdező hozzászólása: Ilyen a görbém, nem tudom, hogy mikorra nem várom. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d0f1487bb6bb5134988892.. Kedves utolsó! Neked tünet, görbe, teszt? Most csináltam még egy tesztet, ez X-epil. Ugyanolyan belemártogatós, mint a One Step, csak az 10-es érzékenységû, ez meg 25-ös. Ez ugye napközbeni, és igaz nagyon halványan (halványabban, mint a reggeli One Stepbõl), de szabad szemmel láthatóan, rózsaszín 2. csík van ezen is.

A halvány 2. csík is terhességre utal?

Az orvosom tegnap megijesztett, azt mondta, hogy ha halvány a csík, akkor az nem biztos hogy babát jelent. Pedig minden más ok: elmaradt mensi, nőtt a cicim, fáradt vagyok. Ma megyek este hozzá ultrahangra, sokat sztem nem fog látni 5. hát környékén lehetek, de már agyon izgultam magam. a halvány csík tényleg nem csík??

Legjobb válasz: Szia! Nekem elõször halvány volt... most 3 éves ikrek. Szóval lehet terhesség a a halvány csík, csak annyit jelent, hogy még kevés HCG hormont termel a szervezeted.

Szia! Nekem elõször halvány volt... most 3 éves ikrek. Szóval lehet terhesség a a halvány csík, csak annyit jelent, hogy még kevés HCG hormont termel a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: :-)) de aranyos vagy, ez jól esett most! Mindenképp írok! M.
A kérdező hozzászólása: képzeljétek éjszaka annyira fáj a hasam, úgy görcsölt, de nem a méhem, hanem a petefészkem környéke, ahol a ciszta is van. . . nem tudom mi ez, remélem estig már nem fog fájni, és este megnéz a doki...ja és ma tök erõs pozitív lett a teszt...most már nagyon kiváncsi vagyok erre, hogy mi. Melcsi
Írj mindenképp!Szerintem tuti baba, fõlleg ha erõsõdik!Bárcsak nekem is az lenne egyszer már.Akkor várom részletesen mi volt a dokinál.
Na mivan már, non kivi vagyok....
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Na voltam dokinál, örülünk és nem is...izgulunk tovább. Azt mondta ki van zárva hogy hcg termelõ ciszta lenne, Bcicusnak van igaza, azt mondta sárgatest ciszta, meg van vastagodva szépen a méh nyálkahártya, de még nem látja sehol. Egy kicsi felmaródást lát ugyan a méhüregben, de még nem lát ott igazán semmit. Tehát nincs még kizárva egyértelmûen a méhen kívüliség, de az is lehet hogy csak fiatal a terhesség még. 1 hete kellett volna megjönnie. A hasüregben látott egy kis kiszivárgott folyacékot, de azt mondta, hogy nem nagy mennyiség így lehet normális és méhen kívüli is...1 hét múlva megyek újra. Pedig azt hittem ma már megnyugodhatok így vagy úgy...vki járt már úgy hogy ilyen korán nem látták neki a babót?
Izgultam érted nagyon, szerintem tuti baba.Ugye megírod egy hét múlva mi lett?Tegyél fel egy kérdést, h más is járt e már így.Szerintem van h ilyenkor még nem látják.Ezért is mondják, h nem kell rögtön menni.Drukkolok!És ne gondolj egybõl a legrosszabbra.Bízzál benne h baba és jó helyen van!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, és feltétlen írok 1 hét múlva, hogy mi lett!!! :-)
Szia!!Én is nagyon drukkolok nektek!És szerintem is baba van a dologban:-)Nekem szabályos 30 napos ciklusaim voltak, a késéstõl számított 1 hét múlva már nekem is halvány pozitív volt a tesztem, az UH meg nem látott semmit, a megvastagodott méhnyálkahártyán kívül.Aztán 10 nap múlva visszarendelt kontroll UH-ra, akkor már 5 hetesek írta le a terhességet.Most 36 hetesek vagyunk:-)Kitartás, ne idegeskedj, és írj, hogyan alakultak a dolgok!!!!!Szép napot!!!Üdv.Tamy
A kérdező hozzászólása: Kedves Tamy! Olyan jól esett hogy ezt leírtad, kicsit félek ettõl a méhen kívüli dologtól, de megpróbálok most már nem rágondolni péntekig :-)
Mizu veled kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Szia! Pénteken kell mennem este uh-ra hogy lát-e vmit a méhben...beijesztett ezzel a méhen kívülivel azóta folyamatosan annak a jeleit keresem magamon...de se hasgörcs, se vérzés, se barnázás, csak ez az átkozott derékfájás...remélem ez nem jelent rosszat. Elõzõ babámnál semmi ilyen nem volt. Izgulok, hogy méhen belül legyen. Melcsi
írj majd kérdezõ mindenképp
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!! Baba és jó helyen!!!! :-))
selytettem és gartulálok!!!És mit mondott a doki?hány hetes vagy?
Szia!!Nagyon szorítottam nektek, és bíztam benne, hogy nagyon jó hírt hallasz a dokinál:-) Én is gratulálok, kívánok Nektek nagyon boldog babavárást:-) Vigyázz magatokra:-)Kellemes hétvégét!!Üdv:Tamy
A kérdező hozzászólása: :-)) köszönöm lányok!!! Elvileg 6 hetes 4 napos lenne, de UH szerint az mondta 1 héttel kisebb :-)) lehet késõbb fogant, nekem a kisfiam is pont 1 héttel volt mindig kisebb. A lényeg, hogy elérte a jó kis helyét :-) viszont A cisztám 3 cm-rõl 5, 5 re nõtt :-( úgyhogy mondta, hogy vagy felszívódik magától, vagy laporoszkópia lesz, ha tovább is ilyen ütemben nõ.
Énis izgulok érted!Már csak egy nap mindenképpen írjál, kívánom h babó legyen:)
A kérdező hozzászólása: úgy izgulok már, már csak 1 nap és csak kiderül mi történik velem...:-(
A kérdező hozzászólása: igen hívtam a másik dokit, pénteken kell mennem hozzá este, gondoljatok rám :-) mindenképpen írok hogy mi volt!!
De bizony, hogy csík az is:) napról napra több lesz a HCG, szóval minnél korábban tesztelsz, annál halványabb. Barátnõm dec. 31-én tesztelt egy nagyon nagyon halványat. Pont aznap kellett volna megjönnie. Másnap reggel egy jobb teszttel tesztelt egy stabil pozitívat:)
100%-os választ nem tudok adni. De amikor én tavaly teszteltem elõször, akkor nekem is a második halvány csík volt, aztán 2 nap múlva csináltam egy másikat, és azon már mind a két csík erõs volt! :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, egy kicsit megnyugtattatok, mert nagyon megijesztett a doki. Kiváncsi vagyok este mit fog mondani? Szerintetek lát már vmit ultrahanggal ilyenkor??
Szikhólyagot (petezsákot) fog látni, szívhang még nem lesz. Én is 5 hetes vagyok. 4 hetesen nagyon halvány csík volt, 5 hetesen már erõsebb. Jövõ héten még erõsebb lesz a csík, ha minden oké. Mikor volt az utolsó mensid?
Mástól is lehet halvány csík, pl. ciszta vagy hormonok, gyógyszerek. DE!!! ha terveztétek a babát, doki nem talált nálad semmi ilyesmit, vannak tüneteid esetleg akkor valószínûleg ez a halovány csík babát jelent. :) Nekem mind a két terhességem egy iszonyat halvány csíkkal kezdõdött. Az elsõnél a 32. napos ciklus 33. napján teszteltem és olyan halvány volt, hogy alig látszott, forgatnom kellett. Aztán 2 nap múlva már szép csík lett. Második babámnál ugyanez volt. :) Szerintem tesztelj még egyet, ha baba van erõsebb lesz a csíkod is és megnyugszol. :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó mensi jan. 9-én kezdõdött barnázgatással, és 11-én lett normális vérzés belõle. Elvileg mikor utoljára vizsgát kb 1 hónapja se ciszta semmi nem volt...most lehetek a 34. nap környékén, vasárnap halványabb volt a 2. csík mint most..tegnapról mára nem igazán változott, tudom 2 naponta duplázódik a hcg. Mindenesetre nagyon köszönöm a válaszokat és bíztatást, nagyon izgulok már mi lesz este...
A halvány csík lehet több dologtól is. Álpozitív különbözõ gyógyszerektõl (pl. Pregnyl) lehet cisztától, méhen kívüli terhességtõl, és van, akinek 2 napig pozitív aztán még is megjön. Szerintem ne stresszelj feleslegesen, majd a dokid este megnyugtat! Drukkolok, hogy az a csík erõsödjön!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, este írok mi volt! :-)
# 5/9 ma 13:52 vagyok Nekem is január 9 az utolsó mensi. Kíváncsi vagyok, mi lesz ma este veled, mindenképpen írj!!! Nagyon érdekel! Én csak 3 hét múlva megyek orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: ma este voltam dokinál, azt mondta egy 3 cm-es cisztát lát...:-( gyógyszert nem szedek, attól nem lehet. Azt nem értem csak, hogy elhiszem, hogy van olyan ciszta ami hcg-t termel, de akkor miért van az, hogy múlt héten végig full negatívak voltak a tesztjeim, pénteken kellett volna megjöjjön és lám vasárnapra pozitív lett a teszt...volt már vki hasonló helyzetben? Lehet ciszta és baba együtt?
drukkolok neked!Nekem is most derült h tele vok cisztával.Nálunk nem jön 1 éve a baba.De anyukám ciszta mellett lett terhes az öcsémmel.Ugyh lehet h a terhesség elnyomja a cisztát!
igen lehet.Már csak nem értem nekem 45mm-es a cisztám és negatív a teszem....
A kérdező hozzászólása: a duphastonról tudtok vmit mondani nekem? ezt írta fel a doki 2x2-t
:) Pozitív a teszted?Az terhesség..:) Az, hogy a doki mit mond, hát nem tudom..:) Figyi..A barátnõmnél 2 hónap elmaradt menstruáció után daganatot diagnosztizált az orvos.18 hétre megmozdult a daganat.:SÉs megszületett a 3.Nem tervezett!Gyermekük..:) De még van egy..Sógornõm spirállal és kétoldali cisztával hordta ki a kisfiát, aki most 12 éves..:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást, ma mindenképp hívom a másik dokit, és írok hogy mi volt. Õszintén én sem értem nagyon a dolgot, és nem tudom merjek-e reménykedni. Ma egy napközbeni vizeletbõl megcsináltam kínomba a clearblue digitális tesztjét és azt mutatja, hogy 2-3 hete volt a fogantatás, ahogy kellene is hogy legyen, 1 hete nem jött meg...
Kedves kérdezõ mi ujság veled hívtad a dokit?
Szívbõl gratulálok Neked! :-) És szurkolok, hogy a cisztával ne legyen semmi gond! Boldog babavárást! :-)))

Butaságot csináltam és délután megnéztem a reggeli tesztemet, amin halványan, nagyon halványan ott a 2. csík. A többit lent!?

Tudom nagy butaság volt, hisz benne van a betegtájékoztatóba hogy (jelen esetben x-epil 10 perc után nem értékelhető) ám de én mégis megnéztem (fogalmam sincs miért, talán mert sokat olvastam itt a gyakorin hogy később előbukkant) és halványan, de nagyon halványan ott a 2. csík. Tudni kell hogy már 2 hete késik, szoptatok még így eléggé össze vissza jön meg. na de a kérdésem a következő: ha továbbra sem jön meg (mert tegyük fel hogy most kezd beágyazódni) szerintetek mikor teszteljek újra? hány nap múlva? Le lehet hurrogni hogy miért néztem meg a tesztet, de immunis vagyok a kötöszködésekre :D

Legjobb válasz: Legbiztosabb, ha megismétled 2 nap múlva és ha terhes lennél, akkor már idõn belül is ki kell mutatnia.

Legbiztosabb, ha megismétled 2 nap múlva és ha terhes lennél, akkor már idõn belül is ki kell mutatnia.
Ilyen esetben nem lehet mérget venni egyik verzióra sem. A legjobb valóban, ha két nap múlva reggel ismétled a biztos eredményért.
Hát, nem akarlak idegesíteni, elsõ terhességemnél én is ezt csináltam... Nem jött ki egybõl, aztán délután csak kikukáztam a tesztet, mert idegesített, és ott már halványan látszott a csík. Akkor leszaladtam, vettem másik tesztet, és másnap reggel megint megcsináltam egyet. Na, azon azonnal látszott, de csak naaagyon halvány csíkocska. Vérvételbõl aznap 200as volt a hcg, és ikrek lettek volna... Szóóval, szerintem van rá esély. Csinálj még egyet két nap múlva, ha kibírod.
Nem vagy terhes nyugi.Ha az lennél akkor rögtön ott lett volna.
A kérdező hozzászólása: Pont erre voltam kíváncsi, akkor ha nem jön meg továbbra sem, akkor 2 nap múlva tesztelek újra, ha az is negatív, akkor tuti nem vagyok terhes. Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én kibírom :) Igazából az bosszant csak hogy hiába rendszertelen a mensesem a szoptatás miatt, de x idõn belül mindig megjött (22 hónapos a lányom, és tavaly október óta minden hónapban megjött) most viszont nem akar

28 naposak a ciklusaim, a 11. en kaptam choragont. Szerintetek ha ma, a 24. napon az LH teszten még halványan sem jelenik meg 2 csík akkor tuti nincs baba? (jóstesztelést akartam elkezdeni, de nincs rajta halvány 2. csík sem)

Legjobb válasz: Köszi, de félre értettél. Az LH teszt nem terhességi teszt, hanem ovu teszt és jóstesztelésre használják, amikor a terhességi teszt még nem mutat semmit. Az ovu teszten a nemvárt elõtt erõsödnek a csíkok, ha baba van. A kérdést azért tettem fel, mert nekem nincs mi erõsödjön, meg se jelenik a 2. csík és érdeklõdtem, hogy aki jóstesztelt annak hogy volt.

A kérdező hozzászólása: Köszi, de félre értettél. Az LH teszt nem terhességi teszt, hanem ovu teszt és jóstesztelésre használják, amikor a terhességi teszt még nem mutat semmit. Az ovu teszten a nemvárt elõtt erõsödnek a csíkok, ha baba van. A kérdést azért tettem fel, mert nekem nincs mi erõsödjön, meg se jelenik a 2. csík és érdeklõdtem, hogy aki jóstesztelt annak hogy volt.
Szia, persze hogy lehetsz terhes.Mindegy milyen halvány a csík az csík.Én is így voltam s most 6hetes terhes vagyok
Szerintem lehetsz várd meg a nemvárt napját és csak utána tesztelj.ne légy türelmetlen mert csalódni fogsz.Én is mindig így jártam.Most ha törik ha szakad megvárom a nemvárt napját és csak másnap vagy 2 napra rá tesztelek.Gondolj arra hogy minden nap közelebb vagy ahhoz hogy tesztelhess.Én is türelmetlen vagyok de próbálom magam elfoglalni és nem gondolni rá:Nagyon nehéz de olyankor én arra gondolok hogy negatív lesz a teszt és rögtön elmegy a kedvem a tesztelésrõl.Napközben én amúgy sem teszteltem soha szóval reggel gyorsan irány a Wc aztán pedig úgy sem tesztelek már. Szurkolok írd mg majd ha teszteltél. Légy türelmes.
A kérdező hozzászólása: de utána lett 2 negatív :( bár lehet hogy nagyon korán csináltam. Türelmetlen vagyok :D
szia a nemvárt után 2 nappal csináltam tesztett 2 is mind a kettö pozitiv lett egyböl else hittem rem neked is sikerül drukolok!!!
Sajna nekem megjött.Ne neked nagyon örülök.Gratula.
A kérdező hozzászólása: sajna nekem is megjött :(((
Párszor írtuk már a halvány csík is csík!!!
jaja, ez mind babagyanús!
Szorítok neked :) Az a halvány csík is reményt adó a tobbi tunet is jó. Kitartás ! A héten biztosan kiderul ! Majd írd meg mi lett jó ?! Olyan jó ha valakinek happy enddel végzodik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az elsõnek:azért kérdeztem a halványat mert már sok olyat olvastam akinek az volt és mégsem volt terhes! De azért köszi! :) Szerdán még tesztelek és megírom mi lett!! ;)

Ma vagyok 8+5 hetes babás, mivel kimaradt a 2. nemvárt, így kíváncsiságból csináltam még egy tesztet, de a tesztcsíkom elég halvány lett. A halvány csík jelentheti a magzat elhalását, vagy csak a teszt volt rossz?

A terhességi tüneteim a mai napig megvannak (émelygés,gyakori vizelési inger stb.) és semmi vetélésre utaló jel nem volt pl. görcs vagy vérzés.

Legjobb válasz: 3 eset lehet 1. elhalt a baba és emiatt csökkenni kezdett a HCG szintje 2. túl magas a HCG szinted és emiatt lett halványabb a teszt, a legtöbb teszt tájékoztatójában benne is van, hogy túl magas HCG-re is adhat negatív eredményt a mittudoménmilyen jelenség miatt (olvasd el) 3. vacak volt a teszt

3 eset lehet 1. elhalt a baba és emiatt csökkenni kezdett a HCG szintje 2. túl magas a HCG szinted és emiatt lett halványabb a teszt, a legtöbb teszt tájékoztatójában benne is van, hogy túl magas HCG-re is adhat negatív eredményt a mittudoménmilyen jelenség miatt (olvasd el) 3. vacak volt a teszt
Bocs, de a dokidat se értem mit riogat ezzel a baromsággal...
Szia! Én 8+6 voltam tegnap, és én is holnap megyek dokihoz! Majd megírod, mekkora a baby és mi a helyzet?
Bocs, most látom, hogy már írtad, hogy majd beszámolsz! Várom! Utolsó
A kérdező hozzászólása: Nem az én dokim mondta, hanem anyu dokija, még anno, amikor a húgommal volt terhes, de annak is 12 éves! Igen szerintem is baromság! :D
A kérdező hozzászólása: Igen, mindenrõl beszámolok, amint megjártam a dokit!
A kérdező hozzászólása: Helló Mindenki! Megjártam a dokit, hál Istennek minden rendben, a baba jól van, dobog a pici szíve! CRL: 18, 8 mm :) A doki szerint ma vagyok 8 hetes és 5 napos!
GRATULÁLOK!!! :) (Gyere a friss kismamás topikunkba, ha érdekel és szeretnél beszélgetni írj nekem privit, és megmondom hol találod! :) )
Örülök, hogy minden ok. Nálam is mindent rendben talált a doki, a CRL 26 mm volt. 9+1 kismama
A kérdező hozzászólása: Gratula neked is! Szép "nagyok" vagytok már!!!
elsõ oldal második válaszoló vagyok. tegnap voltam dokinál, megmérte az én kicsikémet, 42 mm a CRL. cépen láttam már mindenét. 2 hét és mehetek a 12 hetes uh-ra, meg down szûrésre. kicsit csalódott vagyok mert hát megkértem a dokit h lenne az orvosom aztán azt mondta ezt meg kell még beszélni. csak nem tudom h mit miért, de nem baj, reménykedem h elvállal, mert hát egy nagyon jóm doki itt a környéken, de ha kekeckedik velem akkor megyek máshoz. ennyi. veletek mi újság? hogy vagy? nekem kicsit felerõsödtek a rosszullétek hányás meg ilyesmi, remélem hamar elmúlik majd. minden jót nektek üdv. Móni
A kérdező hozzászólása: Huh! Ez volt a legmegnyugtatóbb hozzászólás! Fõleg, hogy a végére írtad, hogy 23 hetes vagy már! Talán nekem is van esélyem, hogy jó hírekkel szolgál a doki hétfõn!;-)
Én is csináltam két tesztet, és nagyon halvány lett. De erre mondják : A halvány csík is csík.. :) 23 h km
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Remélem nem az elsõ variáció jön be!
szia én is, ha a babát nézem akkor 8+5 hetes vagyok, az utolsó mensi elsõ napja jan 17-én volt, 26 napos ciklusokkal . te hogyan érzed magad?
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak: Nekem jan.24. volt az utolsó mensim idõponja, azóta elég intenzíven jelentkezett egyik-másik tünet, pl. émelygés, vizelési inger, kávéundor. A hasam alján érzek izomlázszerû fájdalmat, de azt mondják, hogy ez a méh növekedésében megkövetkezõ szalag nyúlásától van. Egyébként jól vagyok. Most egy kicsit elkenõdve a halvány teszt miatt, de remélem hétfõn már okosabb leszek, és nagyon bízom abban, hogy a baba nem halt el. Vannak, akik szerint el kezd egy idõ után csökkenni a hcg szint és ez okozza a halvány csíkot. Remélem tényleg csak errõl van szó!
Ha tudod, h 9 hetes terhes vagy minek csináltál tesztet? Most csak saját magadat idegesítetted fel! Nyugi, szerintem felejtsd el és nyugodj meg ne kombinálj!!!!!!
második válaszoló vagyok. megértem aggodalmadat, nekem is sokszor jár az a fejembe h mi történhet odabent, minden rendben van e, mivel nagyon sok rémisztõ történetet hall az ember és mint tudjuk a 12 hétig de utána is bármikor történhet bármi, ne adja az isten mert semmi bajon ne menjen át egy kismama sem, de sajnos elkerülhetetlen. az elsõ nekem ki sem fejlõdött üres petezsákom volt 6 héten mûtöttek. tehát megértelek. a tesztet mert tényleg mért csináltad? nyugtasd magad h vannak tüneteid és nyugodj meg míg mész a dokihoz, minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: A tesztet anyu tanácsára csináltam, mert anno, amikor a húgommal volt várandós, az õ dokija azt tanácsolta, hogy csak akkor menjen hozzá, ha kimaradt a második menstruációja is és az akkor készült teszt is pozitív! A saját eszemtõl nem csináltam volna meg, mert hülyeségnek tartottam az ötletet.Nem értettem, hogy miért kell még egy teszt, ha amúgy is kimaradt a második?!
A kérdező hozzászólása: Egyébként köszönöm a biztatást, hétfõn megyek dokihoz, majd megírom, hogy mi volt!
Nem akarom megsérteni anyudat, de azóta haladt ám már az orvostudomány! Ha egy héttel ezelõtt mentél volna, akkor is dobogó szívû magzatkát láttatok volna, és nem lennél ideges. De így is minden rendben lesz, majd írd meg mi volt!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy ezt mondod, bár nagyon szeretem anyukámat én is mondtam neki, hogy, már az is elég rég volt, amikor a húgommal volt terhes, mert annak is már 12 éve, és attól, hogy akkor azt tanácsolta a doki, az nem jelenti azt, hogy törvényszerûen mindenkinek így kell csinálnia. Én már a hét elején akartam menni dokihoz, de azt mondta, hogy várjak még. Hát vártam! És most csak annyi lett az eredmény, hogy idegeskedhetem addig, amíg be nem bizonyosodik, hogy lehet, hogy nincs semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen megírom, hogy mi volt! Köszi még egyszer mindenkinek a biztatást!
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon örülök, hogy jól vagy, mi is jól vagyunk, már megvan a kiskönyvem és holnaphoz egy hétre megyek 12. hetes uh-ra!!!

Ma reggeli tesztemen, nagyon halványan látom a 2. csíkot? De igaz ha fényre viszem, akkor jobban?

A szellemcsík is rózsaszín? vagy milyen a halvány csík? A halvány csíkot látod ha leteszed az asztalra, vagy fényre kell vinni?

Legjobb válasz: a szellemcsík színtelen. ha neked halványan is de színes, akkor gratulálok!!

a szellemcsík színtelen. ha neked halványan is de színes, akkor gratulálok!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Remélem hogy tényleg baba van. Azért pár nap múlva újra tesztelek.

Nagyon halványan pozitív a tesztem, Clear Blue-val teszteltem 2 nap késés után. Akkor hihetek a babócámban?

Legjobb válasz: IGEN,IGEN :)))) Mégha halvány is de ott van! KISMAMA VAGY ?! Hagy gratuláljak itt elsõnek :)))

IGEN, IGEN :) ))) Mégha halvány is de ott van! KISMAMA VAGY ?! Hagy gratuláljak itt elsõnek :) ))
A halvány csík is csík! Szerintem lehet örülni :-) De azért pár nap múlva ismételd meg, hogy teljesen megbizonyodhass róla.
Én is azzal teszteltem és nekem is nagyon halványan, de ott volt az a bizonyos második csík. Szóval szerintem elképzelhetõ, de mielõtt bele élnéd magad mindenképpen keresd fel a nõgyógyászod, hogy megerõsítsen benne. Drukkolok 21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!!! nagyon örülök!!
de jóóó neked....:) :) és 2 nap késés után hogy hogy halvány?a clearblue az nagyon érzékeny, nem?
A kérdező hozzászólása: talán a terhesség késõbb alakult ki, azért halvány. vagy nem???
Ne aggódj!Nem mindenkinek mutatja egyformán erõsen az elsõ 1-2 hétben. Hét vége felé tesztelj újra, és meglátod, az már erõsebb lesz!! Gratulálok!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!