Találatok a következő kifejezésre: Hallottam hogy tökéletes (4 db)

Hogy érted, hogy magyarosítani szeretnéd? Van rajta magyar nyelv.
A kérdező hozzászólása: nem úgy hanem hogy magyarországi simkártyát tudjak beletenni
Mondjuk írd meg, pontosan milyen iPhone-ról van szó, de az újabbak SIM-lock-ját már nem lehet megkerülni.
Ezt szerintem megszívtad.
Magyarországi SIMet minden probléma nélkül bele lehet tenni.
#5: ...kártyafüggetlen, illetve NEM CDMA2000/EVDO rendszerû készülékbe:)
6: igen, abba bele lehet rakni. Pont. A kérdés megválaszolva. :) Mert ugye a kedves kérdezõ arra volt kíváncsi, hogy bele lehet e rakni. Tehát fizikailag bele megy e. :)
ma 17:17 Te nagyon fogalmatlan! Szerinted elég az, hogyha csak bele teszi a simet? És úgy mégis mit kezd vele? Nintendózik? Mert kb ipodnak használható, de telefonálni nem lehet vele.
8: az eredeti kérdés az volt, hogy tudja e magyarositani. Ez így nem egyértelmû hugy mit szeretne, de utána a kérdezõ egyértelmûvé tette. Magyar SIMet szeretne tenni bele. Nem azt kérdezte, hogy fog e tudni vele telefonálni vagy lesz e térerõ stb, hanem hogy bele lehet e tenni. Igazam van vagy igazam van? :) De hülye én sem vagyok, értettem mit szeretne kérdezni, de ha már vannak itt páran akik segíteni szeretnének, akkor legyen annyi elvárható, hogy egy kérdés értelmesen van megfogalmazva.

A jövőre megjelenő újabb FX sorozatú amd procik jók lesznek az alaplapomhoz? Azt hallottam hogy valami 900-as chippsett kell majd hozzá hogy tökéletesen hűködjön. Az asrock870 extreme3 R2. 0 val menni fognak?

Legjobb válasz: ezt nem lehet így elõre megmondani. ha emlékezetem nem csal, technikailag nincs akadálya annak, hogy a régebbi chipsetekkel is mûködjön, a konkrét támogatást majd a gyártó biztosítja. szóval az asrock térfelén van a labda, de ha a lap VRM-je megfelel az új procinak, akkor szerintem írnak bios-t is hozzá (értsd: ha nincs fizikai akadálya a támogatásnak, akkor meg fogják oldani).

ezt nem lehet így elõre megmondani. ha emlékezetem nem csal, technikailag nincs akadálya annak, hogy a régebbi chipsetekkel is mûködjön, a konkrét támogatást majd a gyártó biztosítja. szóval az asrock térfelén van a labda, de ha a lap VRM-je megfelel az új procinak, akkor szerintem írnak bios-t is hozzá (értsd: ha nincs fizikai akadálya a támogatásnak, akkor meg fogják oldani).
A kérdező hozzászólása: hát köszi a választ. akkor majd kiderül a dolog.

Hallottam hogy nem tökéletes az ultrahang eredmény.1593g-os 30hetesen. Az jó? ? ?

Legjobb válasz: szerintem jó http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza..

nem az. a sógornõmnek 38 hetesen 3300gr-ot mondtak és 2800g-al született. erre nincs mit adni.

Ismeritek ezt a számot? Lehet hogy nem tökéletes a szöveg egyszer hallottam, szerintem sokat nyomják a discoban.

dtum and bass vagy dubstep lehet egy csaj énekel benne és a refrénben nem tudom pontosan (up right now , sing it , up right now) és ezután valamikor kétszer jön (hello hello) és mind eközben megy a háttérben a drum and bass

Legjobb válasz: elfelejtettem ideírni ezt egy hölgy énekli..

A kérdező hozzászólása: elfelejtettem ideírni ezt egy hölgy énekli..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!