Találatok a következő kifejezésre: Hallottam egy amit (241 db)

Én is tettem fel ilyen kérdést, hogy a Roxi számai kellenének, de nem tudta senki. Hátha most...
Jól hallottad. Porno-Music Power.

Szerintetek érdemes összerakatni egy 6 vagy 8 magos AMD gépet ami olcsóbb vagy egy 4 vagy 6 magos Inteles gépet jobb összerakatni ami már drága mulatság? Mert én úgy hallottam hogy egy AMD gép is bír annyit mint egy Inteles.

Legjobb válasz: Pénz illetve kihasználtsági terület kérdése ez. Pl. ha tényleg olcsón kell kijönni se feltétlen az amd-s a legjobb ha pl. munkára lesz a gép ahol fõként a cpu a lényeg. De ha a szokásos játék gép kell, akkor inkább amd, mivel olcsóbb proci mellé erõsebb vga fér el. Mellesleg az nem 6 illetve 8 magos amd, hanem 3 illetve 4 modulos, jobb ez a fogalmazás.

Pénz illetve kihasználtsági terület kérdése ez. Pl. ha tényleg olcsón kell kijönni se feltétlen az amd-s a legjobb ha pl. munkára lesz a gép ahol fõként a cpu a lényeg. De ha a szokásos játék gép kell, akkor inkább amd, mivel olcsóbb proci mellé erõsebb vga fér el. Mellesleg az nem 6 illetve 8 magos amd, hanem 3 illetve 4 modulos, jobb ez a fogalmazás.
A kérdező hozzászólása: Csak sima játék gépnek kell amin azért az új játékok is jól futnak mert a mostanin már indulni se indulnak és minél olcsóbban lenne a jó kijönni viszont erõs gép is kellene.
Árkeret?
A kérdező hozzászólása: Hát az nem sok 150 000 azért érdekelne hogy az AMD gépek jók e de lehet hogy nem jól nézték nekem és annyibol nem lehet egy jó gépet összerakni de nekem azt mondták AMD 150 böl 8 magost lehet.
Kilehetne hozzni egy FX 6300-at egy R9 270X- es videókártyával, ami azért minden mai játékot normélisan elvisz.
Nekem amFx8350 van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Sokan feleslegesnek mondják, én viszont nagyon jól ki tudom használni. Adott egy 4 magos procit igénylõ játék, feladatkezelõben lekorlátozom, hogy 4 magról fusson, priorítást meg beküldöm valós idejûre. A maradék 4 mag meg ott marad a rendszernek. Erre nem minden játéknál van szükség, de pl. TES5 Skyrim ENB tuningnál kifejezetten hasznosnak találtam:-)

Tudatalattira akar hatni a reklám? Láttam a youtube-on egy olyan videósorozatot, amiben egy cég logóját elemzik ki, magyarázzák (Vodafone). Nem éppen olyan jelentéseket hallottam, láttam, amiket a józan észnek sugároz a TV. Szerintetek?

A lényege a videónak, hogy a Vodafone egy sátánista szervezet. MEGDÖBBENTÕ , ahogy a képek, a szövegek, a kampány, a logó, minden hasonlít valamennyiben a sátánizmusra. Egy példa: "Mióta Vodás lettem jár a szuper sebesség. Jár a korlátlan internet. Jár az is, hogy azonnal megkapjam az e-maileket. Vodafone, csak rólad szól" A sátánisták fő eszménye, hogy minden csak körülöttük forogjon, ők legyenek a középpontban. Ezt egyenesen tükrözi a "nekem ez meg az jár" és a "csak rólad szól" SZERINTETEK? Ez véletlen?? Nekem egy barátnőm mutatta, aki nem igazán hiszi el. Én nem tudom, gondolkoztam rajta,hogy hülyeség, de sok olyat is hallottam, hogy a TV-ben látottak, rádióban hallottak az ember tudat alattijára is befolyással vannak ( Pl volt egy konkrét eset , hogy a TV reklámszövege visszafordítva, ellentétesen felmondva egy gyilkolásra, emberölésre uszító szöveg volt. A 80-as években játszották,és ha minden igaz, ez egy gyereket olyan pszichésen megfogott, hogy macskákat ölt, majd az édesanyjával próbált végezni minden ok nélkül) LÉTEZIK ILYEN? Itt van az ötödik rész, szerintem ez a kezdet, ami mindent elárul. De a többi fejezetben is sok "érdekes információt" találhatunk.

Legjobb válasz: Ha valamit nagyon jól megmagyaráznak és éreztetik veled hogy te olyan hülye vagy mert nem látod a nyilvánvalót, simán elhiszed a legnagyobb kamu szövegeket is. Pont az ötös videóban van egy ilyen: "tudva hogy a céget a vízrõl nevezték el [...]" - és így tovább kifejti a vizes teóriát. A probléma ezzel annyi, hogy a Vodafone neve nem a vízbõl származik. Oroszul tényleg a víz a "voda". Viszont a Vodafone a "voice data phone" (VOice DAta PHONE -> VODAPHONE -> Vodafone) szóból eredeztethetõ, ami egy logikus dolog is ha egy mobilszolgáltató egy távközléssel kapcsolatos kifejezést vesz fel. Viszont ahogy neked leközlik, nem is mered megkérdõjelezni ezeket az állításokat. Egyéni felfogás kérdése hogy ki mennyire vevõ az ilyen jellegû dolgokra, aszerint veszi be egybõl vagy gondolkodik el róla hogy van-e az állítások mögött valami alap. Szerintem ez az egész inkább olyan mint a számmisztika vagy az ezotéria, belelátsz olyan dolgokba amik nincsenek összefüggésben, keresel hasonló jelentéstartalmakat vagy forrásokat, majd elkezded terjeszteni mint állítást. Kicsit olyan mint a verselemzés, amikor a költõ a kék függönnyel csak a kék függönyt akarta leírni, neked meg körbemesélik hogy a lelki világa meg szerelmi élete meg minden problémájának metaforáját olvasod. Itt most valakinek a nézõpontját látod, aki minden másodperc mögé jelentést próbál kreálni. Illetve aki erõsen és vakhittel állítja egy dolog kapcsán hogy mások agymosottak valami által, többnyire az a személy is erõs befolyásolás alatt áll. Ebben a témában is örökös harc hogy ki mennyire mûvelt ha kereskedelmi csatornát néz vagy szórakoztató mûsorokat, de a hétköznapi életben is ott a szintezõdés hogy vajon ki a nagyobb magyar.

Ha valamit nagyon jól megmagyaráznak és éreztetik veled hogy te olyan hülye vagy mert nem látod a nyilvánvalót, simán elhiszed a legnagyobb kamu szövegeket is. Pont az ötös videóban van egy ilyen: "tudva hogy a céget a vízrõl nevezték el [...]" - és így tovább kifejti a vizes teóriát. A probléma ezzel annyi, hogy a Vodafone neve nem a vízbõl származik. Oroszul tényleg a víz a "voda". Viszont a Vodafone a "voice data phone" (VOice DAta PHONE -> VODAPHONE -> Vodafone) szóból eredeztethetõ, ami egy logikus dolog is ha egy mobilszolgáltató egy távközléssel kapcsolatos kifejezést vesz fel. Viszont ahogy neked leközlik, nem is mered megkérdõjelezni ezeket az állításokat. Egyéni felfogás kérdése hogy ki mennyire vevõ az ilyen jellegû dolgokra, aszerint veszi be egybõl vagy gondolkodik el róla hogy van-e az állítások mögött valami alap. Szerintem ez az egész inkább olyan mint a számmisztika vagy az ezotéria, belelátsz olyan dolgokba amik nincsenek összefüggésben, keresel hasonló jelentéstartalmakat vagy forrásokat, majd elkezded terjeszteni mint állítást. Kicsit olyan mint a verselemzés, amikor a költõ a kék függönnyel csak a kék függönyt akarta leírni, neked meg körbemesélik hogy a lelki világa meg szerelmi élete meg minden problémájának metaforáját olvasod. Itt most valakinek a nézõpontját látod, aki minden másodperc mögé jelentést próbál kreálni. Illetve aki erõsen és vakhittel állítja egy dolog kapcsán hogy mások agymosottak valami által, többnyire az a személy is erõs befolyásolás alatt áll. Ebben a témában is örökös harc hogy ki mennyire mûvelt ha kereskedelmi csatornát néz vagy szórakoztató mûsorokat, de a hétköznapi életben is ott a szintezõdés hogy vajon ki a nagyobb magyar.
Szerintem te túl sokat internetezel. Komolyan. Ideje, hogy inkább elkezdj könyveket olvasni. Lehetõleg habkönnyû regényeket, mindenféle összeesküvés elmélet nélkül, mert ez így már kicsit durva, nem gondolod? :)
Nem, ez alapvetõ tévedés. Az úgynevezett "sátánista" nagyvállalatok zsidó kezekbe vannak, és mégis a számukra lenézendõ pogány "goy" (jelentése nemzsidó-lélektelen állat) szimbólumokat használják. Ez azért van, mert nekünk a faji memóriánkba-tudatalattinkba benne vannak a jelképeink, mivel az eredeti kultúránk részét képzik, ezért vonzódunk hozzá, akkor is ha tudatosan nem ismerjük fel õket. A Sátánizmuson, mint valláson belül rendkívül sok ágazat van, amire a te leírásod illik, az a Lavey féle sátánizmus, ami gyakorlatilag ateizmus, nem hisznek Sátánban, mint létezõben. Emellett a sátánizmus egy gyûjtõnév, az összes pogány/spirituális gyakorlatot/kultúrát magába foglalja, mivel a keresztények mindent lesátániznak, ami nem keresztény. Sok ember észre sem veszi, hogy nemhívõként is keresztény nézõpontból vizsgálódik, mert kiskora óta a csapból is ez folyik hogy jehova jó, Lucifer gonosz, a fény jó, a sötét gonosz stb..
Nem néztem meg a linkelt videót, de látatlanban megmondom neked: hülyeség. Melyik az a reklám, vagy termék, amit manapság nem úgy adnak el, hogy Jár neked, és minden rólad szól, hisz te vagy a boldog fogyasztó, akinek minden jár. "Mert megérdemlem"-nem? Ilyen szempontból minden reklám sátánista, túlmenõen azon, hogy ha létezne sátán nem hiszem, hogy a szemspirállal vagy az internetkapcsolatoddal akarna 'eltéríteni'. Azonkívül pedig persze, hogy hat a tudatalattira, minden, amit a tévében látsz, de nem úgy, mintha valaki mondaná, hogy ölj, és te ölsz, ez így nem mûködik. Konkrét üzenetet így nem lehet átadni, érzéseket, érzeteket lehet kelteni, de nem annyira masszívan, hogy ilyen módon cselekvésre bírjon. Ami pedig a visszafele játszott hanganyagokat illeti: el nem tudom mondani, hogy hány zeneszámról és egyébrõl akarták ilyen eszméletlen módon bizonyítani, hogy azok sátánisták, de mondok én valamit: te meg tudsz hallgatni egy dalt visszafele az otthoni ketyeréden? mert én nem. És megvallom õszintén, hogy soha életemben nem is jutott eszembe valamit visszafele hallgatni. Ugyanakkor pedig egy kísérletet megér, ha megkapom a videót, majd fellinkelem: meghallgattam egyszer egy ilyent, amirõl nagyon állították, hogy sátánista üzenete van visszafele hallgatva és megmondom õszintén, az, aminek gondolod: érthetetlen gevözs de ha valakinek van elég türelme hozzáírni egy szöveget, akkor máris úgy tûnik, mintha érthetõ lenne. Ehhez például mit szólsz: https://www.youtube.com/watch?v=Otcj0rLZpYc
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ! Az elsõ válaszolónak pedig üzenném, hogy nem internetezek sokat, szoktam olvasni is, csak elgondolkodtató ez a videó, és szerintem az oldalt azért tartják mûködésben, hogy az emberek kérdezzenek. Tapasztalatlan, nem túl sok információval rendelkezõ vagyok ebben a témában, de az ÉRTELMES(2.-3.) válasz alapján másként látom a dolgokat. Nem tudom az embernek miért jó az, ha egy másikba beleköt.. Na mindegy, ez már teljesen más téma, mindenesetre még egyszer köszönöm a válaszokat.

Mitől sípol egy béka? A cicáink találtak egyet, ami a támadásokra éles sípoló hanggal válaszolt, amilyet még sosem hallottam eddig. Nem tudom, hogy ez alapból ilyen béka volt-e, vagy a sokk váltotta csak ki belőle ezt az érdekes reakciót?

(Tudom, hogy a béka kétélt?, de olyan témakört nem találtam, az "Egyéb" kategóriát meg túl általánosnak éreztem. Egyébként a béka túlélte, megmentettük :) )

Legjobb válasz: hát pár évre rá :) mi is találtunk egy békát, ami ugyanígy sípolt mikor arrébb akartuk lökni

hát pár évre rá :) mi is találtunk egy békát, ami ugyanígy sípolt mikor arrébb akartuk lökni

Hallottam egy olyanról, hogy a földön van egy "eltitkolt" rész, amit a google earh-al sem lehet ráközelíteni. Ez igaz?

Ha igen akkor szerintetek mit titkolhatnak el?

Legjobb válasz: Sok "eltitkolt" helyszín van, amire Google Earthben nem lehet ráközelíti, Magyarországon is van vagy 10 ilyen hely. Ezek fõleg katonai létesítmények, vagy erõmûvek, olajfinomítók, olyan létesítmények amelyek ellátják az országokat, és kiiktatásuk többet árt mint egy adott helyen lévõ támadás, mert az egész országra kihathat. Ilyenkor a hely környezetében lévõ területrõl vesznek mintát, és beleolvasztják abba. Vagyis ha a környéken erdõ van, a térképen is erdõvel lesz takarva, ha más akkor mással, a lényeg hogy ne lehessen részletesen megfigyelni épületeit, elhelyezkedését, bejáratait, stb.) Ha nem erre gondolsz, régen, még évekkel ezelõtt az 51-es körzet volt kitakarva (bár ez is katonai/kormányzati létesítmény és illik rá az elsõ felvetés), de már látható régóta.

Sok "eltitkolt" helyszín van, amire Google Earthben nem lehet ráközelíti, Magyarországon is van vagy 10 ilyen hely. Ezek fõleg katonai létesítmények, vagy erõmûvek, olajfinomítók, olyan létesítmények amelyek ellátják az országokat, és kiiktatásuk többet árt mint egy adott helyen lévõ támadás, mert az egész országra kihathat. Ilyenkor a hely környezetében lévõ területrõl vesznek mintát, és beleolvasztják abba. Vagyis ha a környéken erdõ van, a térképen is erdõvel lesz takarva, ha más akkor mással, a lényeg hogy ne lehessen részletesen megfigyelni épületeit, elhelyezkedését, bejáratait, stb.) Ha nem erre gondolsz, régen, még évekkel ezelõtt az 51-es körzet volt kitakarva (bár ez is katonai/kormányzati létesítmény és illik rá az elsõ felvetés), de már látható régóta.
Illetve még a Déli-sark az, amit sosem lehet rendesen megfigyelni, direkt rejtik el, állítólag azért, mert a sarkokon van egy hatalmas kör alakú bejárat a belsõ világba.
"Illetve még a Déli-sark az, amit sosem lehet rendesen megfigyelni, direkt rejtik el, állítólag azért, mert a sarkokon van egy hatalmas kör alakú bejárat a belsõ világba." Igen, és pentaton szimmetriát mutató zöld köveket találtak ott, meg egy Lovecraft nevû fickó egyszer írt belõle Az õrület hegyei címmel egy regényt (kisregényt).
Szerintem megy be a maps.google ba és keresd meg a százhalombattai olajfinomítót és ott láthatot h messzirõl semmit nem csinálnak vele (annyira kicsi h kár eltakarni) közelrõl meg igényesen "lefedték" a területet (kivan meszelve zöldre)
en living kulfoldon, nem speak magar.cak little bit. en think te dont gondolod jol, mert nincen this place

Hallottam egy Facebook vírusról, ami német nyelven küldözget valamit más nevében. Ma én is kaptam valamit, de sejtettem, hogy vírus, szóval nem foglalkoztam vele. Mi is a szöveg, amit el küld?

Mivel gyorsan reagáltam, én hülye nem néztem meg, mi is az a szöveg, amit küldött, mondjuk sok jelentősége nincs, viszont szimplán csak kíváncsi vagyok, mi volt az németül...

Legjobb válasz: Mindegy... maga a vírus megválaszolta nekem egy másik személy nevében. *name* diese Frau hat echt einen Wurm im Kopf ... Unglaublich Fordítás sem kell hozzá...

A kérdező hozzászólása: Mindegy... maga a vírus megválaszolta nekem egy másik személy nevében. *name* diese Frau hat echt einen Wurm im Kopf ... Unglaublich Fordítás sem kell hozzá...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, küldöm is tovább a figyelmeztetést, hogy mások is tudjanak róla!
Itt minden le van írva, az is, hogyan távolítsd el!! https://www.facebook.com/notes/zsolt-dorr/vigyázzatok-új-vir..
A kérdező hozzászólása: Szerencsére (azt hiszem), nem kaptam meg a vírust magát. Csak akik megkapták, azoktól kaptam ezeket a "nagyszerû" dolgokat az üzenõfalamra.

Hallottam egy olyan dologról, (ami nem biztos infó, de nagyon felhívta a figyelmem) hogy vannak eladó lakások, házak mellyeket úgy lehet megvásárolni hogy havonta fizetni kell egy bizonyos összeget, úgy mint pl. egy albérletet. Igaz ez?

Mondjuk a ház 8M Ft és 50E Ft-ot kell fizetni havonta az kb.13 évre jön ki és így 13 év alatt 50E Ft-jával meglehet vásárolni a házat. Aki érti, hogy mirõl beszélek az segítsen annyiban, hogy hol lehet érdeklõdni részletesebben errõl a dologról!Ha létezik ilyen, hogyan mûködik?

Legjobb válasz: kamatmentes hitelt senki nem fog neked adni, mert ez igazából az lenne. Ezt max úgy tudom elképzelni, hogy egy 5-6 milliós házat veszel 8ért ilyen feltételekkel.

kamatmentes hitelt senki nem fog neked adni, mert ez igazából az lenne. Ezt max úgy tudom elképzelni, hogy egy 5-6 milliós házat veszel 8ért ilyen feltételekkel.
A kérdező hozzászólása: hát az sem lenne rossz.
Igaza van 1-nek. Ha találsz olyan eladót aki ebbe belemegy, semmi akadálya, csak jobban át kell számolni. 8 millát ér a lakás, egy ilyen Ft hitelnek 71-72000 lenne a törlesztõje. A végére ca. 11 millát fizetnél ki. Ez üzlet. A tulaj nem tudja forgatni a pénzét, ezt kell valamivel ellensúlyozni. Tehát amit a példában írsz olyan biztos nincs.
A kérdező hozzászólása: ühümm. értem csak én úgy gondoltam hogy mondjuk 8 millát ér a ház.Én havilag 50-60-at tudnék bevállalni, kb.egy normál albérleti lakás ára is ennyi, de vannak ennyiért normál ház albérletek is.Az nem baj ha többre jön ki milla szerint csak 15 évnél tovább ne kelljen fizetni.De hasznos az info és köszi szépen naggyából már összeállt a kép, csak kéne egy ilyet találnom. Sajna a neten akár hogy keresek ilyet nem találok :/
ha ez az ún. részletre ingatlanvételes konstrukciókat jelenti, flex meg hasonló hangzatos elvek és metódusok alapján, azokkal jobb vigyázni...

Vettem egy fekete streccs farmert, ithol felpróbáltam és nagyon csüng rajtam, nemtudom visszaváltani, de hallottam egy forró vizzes technikáról amikor össze megy a nadrág, ez igaz?

Nagyon fontos ezért elfogadok minden tanácsot ! (a helyesírásért bocsánatot kérek mert Szlovák vagyok)

Legjobb válasz: Ha 95 fokon kimosod, akkor összemegy egy picit, de pár óra viselés után valószínûleg újra akkora lesz, mint most. Próbáld meg, hátha jó lesz. De jó ha tudod, hogy a sztreccses anyagnak árt a 95 fok, sõt még a 60 fok is. Mondjuk egy alkalomtól valószínû nem lesz nagy baja.

Ha 95 fokon kimosod, akkor összemegy egy picit, de pár óra viselés után valószínûleg újra akkora lesz, mint most. Próbáld meg, hátha jó lesz. De jó ha tudod, hogy a sztreccses anyagnak árt a 95 fok, sõt még a 60 fok is. Mondjuk egy alkalomtól valószínû nem lesz nagy baja.
És ami még eszembe jutott, hogy összébb szûkíteni nem lehet? Vidd el egy varrónõhöz, hogy szabja rád. Nagyobból kicsit lehet csinálni. :)
Farmer nem hiszem, hogy összemegy (régen festettem forró vízben, nem ment össze), viszont a színének, anyagának nem valószínû, hogy jót tenne a 95 fok. Én is inkább bevetetném.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!