Találatok a következő kifejezésre: Hallottam arról, már el (2 db)

2007-ben jelzálog hitel vettünk fel. A magas törlesztő részletek miatt már egy éve nem tudjuk fizetni. Olvastam arról hogy a bankok nem jártak el helyesen. Hallottam arról hogy van egy ügyvéd aki ingyen elvállalja az ügyet. Van ilyen?

Minden használható információt szívesen fogadok. Köszönettel.Váradi Attiláné

Legjobb válasz: Osztom elsõ véleményét. Még egy "hiteles", aki nem hibás semmiben, hanem a gonosz genyó bank ráerõltetett egy olyan hitelt amit szegény nem tud fizetni...

Osztom elsõ véleményét. Még egy "hiteles", aki nem hibás semmiben, hanem a gonosz genyó bank ráerõltetett egy olyan hitelt amit szegény nem tud fizetni...
Na látom (1.-2.) nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik... Ugye. Hát én hitelközvetítõ voltam egy olyan idõszakban, amikor stabil volt a magyar viszony, simán hihetõ volt, hogy a helyzet olyan is marad, hogy bevállalható marad akár 20 évig is. Ráadásul a belsõ tanfolyamokon is úgy oktatták, hogy a fran(k) árfolyama ignadozhat, de olya kis mértékben, hoyg az smafu, bagatell. Tehát én hiszem és vallom, hogy nem kizárólag a hitelfelvevõk a ludasak. Sõt! Akkori jövedelemmel, akkori törlesztõrészletet ma is vígan tudnának fizetni. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom milyen részletes lehet az írásom.2006-ban az OTP banknál vettünk fel hatmillió forintot/frank/ de forintban kaptuk.Tartozásaink kifizetése üzletünk és lakásunk rendbe tétele végett.Majd 2007-ben a kereskedelmi és hitelbanktól tízmilliót vettünk fel..Kifizettük az OTP kölcsönt ebbõl.2011 behívtak /kereskedelmi és hitelbank/ szerzõdés módosításra.Ekkor már egy évig kevesebbet fizettünk a bank engedélyével.Aláírtuk a szerzõdés módosítást.Aztán már olyan magas volt a részlet hogy nem bírtunk vele.kb 2 hónapja a bank lefényképeztette a házunkat a külön álló üzletünkkel/egy telken van/ együtt Most meg már felmondták a szerzõdést. Mit tehetünk? Köszönöm a választ amit írt . Én még fogok írni a Kásler Árpád elõre haladása ügyében lesz kérdésem. .
Már nem sokat tehettek, ha felmondták a szerzõdést. Vagy ki tudjátok fizetni (vélhetõen egy összegben kéri majd a bank a pénzt...) vagy úszik a jelzálog (vagyis az ingatlan).

Hallottam arról, hogy már el lehet intézni, ha pl. kislányt szeretnék, az legyen. Ez, hogy van?

Legjobb válasz: Elintézni nem hiszem :) De állítólag ha peteérés elõtt 2-3 nappal szeretkezel, akkor nagyobb az esély, mert azok a spermák életképesek jobban amelyek nõi jellemzõvel rendelkeznek. A "férfi spermák" viszont gyorsabban, de nem olyan életképesek, így a peteérés napján vagy 1 nappal elõtte azoknak nagyobb esélyük van. :) Na, ezt olvastam, nem tudom mennyire valós a dolog. Van aki a JÓnás módszert is nézi, ebbõl van némi jóslás jelleg, bár abban nem hiszek. :) Sok sikert!

Elintézni nem hiszem :) De állítólag ha peteérés elõtt 2-3 nappal szeretkezel, akkor nagyobb az esély, mert azok a spermák életképesek jobban amelyek nõi jellemzõvel rendelkeznek. A "férfi spermák" viszont gyorsabban, de nem olyan életképesek, így a peteérés napján vagy 1 nappal elõtte azoknak nagyobb esélyük van. :) Na, ezt olvastam, nem tudom mennyire valós a dolog. Van aki a JÓnás módszert is nézi, ebbõl van némi jóslás jelleg, bár abban nem hiszek. :) Sok sikert!
Arra gondolsz, hogy a technika már adott rá, hogy különválasszák a spermiumokat. Igen adott, de nem engedélyezett. Folyik róla a vita, de még sehol a világon nem engedélyezték. Kénytelen leszel a hagyományos, bizonytalan módszerekkel próbálkozni :)
Szia! Technikailag megoldható, de a mesterséges szelektáció nem engedélyezett.Csak akkor végeznek kromoszómavizsgálatot, ha nemhez kötött örökletes betegség van!Szerintem ez így helyes.
Magyarországon ezt tiltja a törvény!
Igen meg lehet választani a baba nemét TÖRVÉNYESEN, de csak akkor ha már van 2 egynemû gyermeked!
Hello! Lehet valasztani hogy kisfiut vagy kislany szeretnel. Mesterseges beultetessel mukodik a dolog. Az X es az Y kromoszomak varialasaval tortenik a dolog. Meglehetosen draga es nem torvenyellenes. Infot bovebben az orvosok tudnak adni akik ezzel foglakoznak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!