Találatok a következő kifejezésre: Hallottam arról, már (13 db)

2007-ben jelzálog hitel vettünk fel. A magas törlesztő részletek miatt már egy éve nem tudjuk fizetni. Olvastam arról hogy a bankok nem jártak el helyesen. Hallottam arról hogy van egy ügyvéd aki ingyen elvállalja az ügyet. Van ilyen?

Minden használható információt szívesen fogadok. Köszönettel.Váradi Attiláné

Legjobb válasz: Osztom elsõ véleményét. Még egy "hiteles", aki nem hibás semmiben, hanem a gonosz genyó bank ráerõltetett egy olyan hitelt amit szegény nem tud fizetni...

Osztom elsõ véleményét. Még egy "hiteles", aki nem hibás semmiben, hanem a gonosz genyó bank ráerõltetett egy olyan hitelt amit szegény nem tud fizetni...
Na látom (1.-2.) nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik... Ugye. Hát én hitelközvetítõ voltam egy olyan idõszakban, amikor stabil volt a magyar viszony, simán hihetõ volt, hogy a helyzet olyan is marad, hogy bevállalható marad akár 20 évig is. Ráadásul a belsõ tanfolyamokon is úgy oktatták, hogy a fran(k) árfolyama ignadozhat, de olya kis mértékben, hoyg az smafu, bagatell. Tehát én hiszem és vallom, hogy nem kizárólag a hitelfelvevõk a ludasak. Sõt! Akkori jövedelemmel, akkori törlesztõrészletet ma is vígan tudnának fizetni. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom milyen részletes lehet az írásom.2006-ban az OTP banknál vettünk fel hatmillió forintot/frank/ de forintban kaptuk.Tartozásaink kifizetése üzletünk és lakásunk rendbe tétele végett.Majd 2007-ben a kereskedelmi és hitelbanktól tízmilliót vettünk fel..Kifizettük az OTP kölcsönt ebbõl.2011 behívtak /kereskedelmi és hitelbank/ szerzõdés módosításra.Ekkor már egy évig kevesebbet fizettünk a bank engedélyével.Aláírtuk a szerzõdés módosítást.Aztán már olyan magas volt a részlet hogy nem bírtunk vele.kb 2 hónapja a bank lefényképeztette a házunkat a külön álló üzletünkkel/egy telken van/ együtt Most meg már felmondták a szerzõdést. Mit tehetünk? Köszönöm a választ amit írt . Én még fogok írni a Kásler Árpád elõre haladása ügyében lesz kérdésem. .
Már nem sokat tehettek, ha felmondták a szerzõdést. Vagy ki tudjátok fizetni (vélhetõen egy összegben kéri majd a bank a pénzt...) vagy úszik a jelzálog (vagyis az ingatlan).
Biztos nem laknék vele jól.
Én arról hallottam, hogy valaki csak fagyit evett. A lényeg az, hogy iszonyat egészségtelen az ilyen szélsõségesen egyoldalú táplálkozás. Arról nem is beszélve, hogy pont attól, hogy egyoldalú, amint abbahagyod rögtön visszajönnek a kilók. (Az meg már csak hab a tortán, hogy egy hét után kihánynád a tojásokat az undortól.)
A tojás viszonylag egészséges, de 6 darab az kb egy ebéd. Pedig én nem is eszem sokat.
Én meg arról hallottam, hogy több hasonlóval próbálkozó az elsõ néhány napi tojásdiéta után masszívan epét hányt. Én nem próbálnám ki.
Egészséges epe mellett kizártnak tartom. Azt már a szénhidrát zabálás, illetve az elõzõleg zsírszegény táplálkozás tönkrevágta.
Ez a Mi Közöd Tõle már megint egy Tápiharcos klón? Vagy a Tápiharcos csak ráragasztotta pár hülyére azt, hogy mindenre a válasz a glutén? Mi Közöd Tõle, te igen-igen könnyedén vered akárkinek az akármijével a csalánt, de ha esetleg rákeresnél arra, hogy tojásdiéta, akkor minden errõl szóló fórumban ilyen esetekrõl találnál leírásokat. Ennyire szélsõséges diéta ROSSZ. Az más kérdés, hogy nyilván ha az ember csak tojást eszik, az egyben eléggé szénhidrát- és kalóriaszegény étkezés is, tehát valószínûleg jön vele a fogyás. Az más kérdés, hogy mellette lesznek-e hiánybetegségek (igen), tojásundor (igen), epeproblémák (igen), és hogy a fogyókúra abbahagyása után visszajönnek-e a kilók (igen). Nem tudom, meddig kell még mindenhol leírni, hogy a tartós fogyás kulcsa AZ ÉLETMÓDÁLTÁS. Olyan diétát válassz, amit egész életedben tudsz tartani!
glutén -> szénhidrát
Nem vagyok Tápi klón. Ezt kikérem magamnak. Én én vagyok. Egyéniség, a természet megismételhetetlen csodája. A tojásdiéta önmagában hülyeség, ezt senki nem vonta kétségbe. Igaz, nem írtam ezt az egy mondatot le, de ezt magától értetõdõnek gondoltam. Én paleós vagyok. Enyhe ketogén vonásokkal. Átlag tojás fogyasztásom napi 4-8. Én nem okádok tõle epét, szerintem más sem. Ezen felül eszem még húsokat és szalonnát/tepertõt is. Mégsem okádok epét. Most mérges vagy? Nem gondolom, hogy mindenkinek ezt a táplálkozást kell követnie. Akkor mibõl élne meg a gyógyszeripar? A tehetségtelenebb élelmiszeripari cégek is elbuknának, akik nem tudnak profilt váltani. Ilyen szörnyûséget nem kívánok senkinek! Minek néztek engem? :)
A fogyás nem arról szól, hogy minél kevesebbet eszünk, mert akkor vattadiétát kel csinálni.
sztem ilyen mûtét nagyon nincs. viszont a kontaktlencse olyan 5 ezer ft.
Szerintem a kék szem gyönyörû *-* Nem kell mûtét szerintem. Ha mégis szeretnéd, úgy gondolom vehetsz kontaktlencsét, az tuti olcsóbb, és azt hiszem kevesebb a baj vele :D


Sportolni szeretnék, arra gondoltam elkezdek lovagolni mert arról már sok jót hallottam. Emellett úszok és futok is nap mint nap. Szerintetek melyik a legjobb sport? Nektek mi vállt be leginkább?

Legjobb válasz: A lovaglás a legjobb sztem, de az is biztos, h a legdrágább. Az úszás több izmot fejleszt, a futás viszont az állóképességhez kell

A lovaglás a legjobb sztem, de az is biztos, h a legdrágább. Az úszás több izmot fejleszt, a futás viszont az állóképességhez kell
Amikor én elkezdtem lovagolni, majd kiköptem a tüdõmet. Akkor kezdtem el futni, hogy jobban birjam a lovaglást. Az úszás nagyon macerás számomra, mert sok idõ elmegy az öltözködésre, száritkozásra. Most már csak a lovaglás van számomra! Nekem az vált be a legjobban.
A Futást ne minden nap csináld kell pihenõ nap is. 1 héten 4-5 alkalom a többi pihenõ akkor menj úszni.és egyél nagyon sokat fõleg fehérje szénhidrát vitaminok!

Hallottam arról, hogy már el lehet intézni, ha pl. kislányt szeretnék, az legyen. Ez, hogy van?

Legjobb válasz: Elintézni nem hiszem :) De állítólag ha peteérés elõtt 2-3 nappal szeretkezel, akkor nagyobb az esély, mert azok a spermák életképesek jobban amelyek nõi jellemzõvel rendelkeznek. A "férfi spermák" viszont gyorsabban, de nem olyan életképesek, így a peteérés napján vagy 1 nappal elõtte azoknak nagyobb esélyük van. :) Na, ezt olvastam, nem tudom mennyire valós a dolog. Van aki a JÓnás módszert is nézi, ebbõl van némi jóslás jelleg, bár abban nem hiszek. :) Sok sikert!

Elintézni nem hiszem :) De állítólag ha peteérés elõtt 2-3 nappal szeretkezel, akkor nagyobb az esély, mert azok a spermák életképesek jobban amelyek nõi jellemzõvel rendelkeznek. A "férfi spermák" viszont gyorsabban, de nem olyan életképesek, így a peteérés napján vagy 1 nappal elõtte azoknak nagyobb esélyük van. :) Na, ezt olvastam, nem tudom mennyire valós a dolog. Van aki a JÓnás módszert is nézi, ebbõl van némi jóslás jelleg, bár abban nem hiszek. :) Sok sikert!
Arra gondolsz, hogy a technika már adott rá, hogy különválasszák a spermiumokat. Igen adott, de nem engedélyezett. Folyik róla a vita, de még sehol a világon nem engedélyezték. Kénytelen leszel a hagyományos, bizonytalan módszerekkel próbálkozni :)
Szia! Technikailag megoldható, de a mesterséges szelektáció nem engedélyezett.Csak akkor végeznek kromoszómavizsgálatot, ha nemhez kötött örökletes betegség van!Szerintem ez így helyes.
Magyarországon ezt tiltja a törvény!
Igen meg lehet választani a baba nemét TÖRVÉNYESEN, de csak akkor ha már van 2 egynemû gyermeked!
Hello! Lehet valasztani hogy kisfiut vagy kislany szeretnel. Mesterseges beultetessel mukodik a dolog. Az X es az Y kromoszomak varialasaval tortenik a dolog. Meglehetosen draga es nem torvenyellenes. Infot bovebben az orvosok tudnak adni akik ezzel foglakoznak.

Hallott-e már valaki, arról, hogy bizonyos nagyon ritka esetekben, a köldökzsinórban csak 2 ér vezet, 3 helyett. És milyen következményekkel jár ez, mert azt hallottam, hogy ebből kifolyólag születhet a gyerek fejlődési rendellenességgel?

Legjobb válasz: Én még nem hallottam ilyenrõl. Az egyik ér viszi a tápanyagot a babónak, a másikban meg a salakanyag jön vissza. A harmadik meg magának a köldökzsinórnak a sejtjeit tplálja, úgy mint minden más szervedben, neki is kell a tápanyag, hogy rendesen tudjon "üzemelni". Így elég elképzelhetetlen, hogy akár az egyik is hiányozzon.

Én még nem hallottam ilyenrõl. Az egyik ér viszi a tápanyagot a babónak, a másikban meg a salakanyag jön vissza. A harmadik meg magának a köldökzsinórnak a sejtjeit tplálja, úgy mint minden más szervedben, neki is kell a tápanyag, hogy rendesen tudjon "üzemelni". Így elég elképzelhetetlen, hogy akár az egyik is hiányozzon.
szervusz! igen, ilyen létezik! nagyon ritka esetekben elõfordulhat, hogy a köldökzsinórban csak egy artéria és egy véna van. ezt ultrahangvizsgálaton felfedezik és végeznek kivizsgálásokat! pontosan nem tudom, milyen fejlõdési rendellenességekkel társulhat - gondolom vannak olyan genetikus betegségek, amiknél szokott ez is lenni -, de az általam eddig ismert 7 esetben teljesen egészséges babák születtek idõben! :) annyi történt csak velük, hogy a várandósság 35. hetében befektették õket kórházba, hogy naponta tudjanak CTG-t készíteni, illetve volt nekik rendszeresen ultrahang, és áramlásvizsgálat. ajánlom, hogy ha nálatok ez a helyzet, akkor csak nyugodtan faggasd ki az orvosod, válaszoljon minden kérdésedre, mert ezért van :) Boldog várandósságot! :) http://fru.szimpatikus.hu

A hajamat vasalni szoktam kb 3-4 cm a hajam. Csak fent szoktam vasalni. De nemtudom mivel"rögzítsem". Hajlakkal próbáltam már de úgy az összes hajszál begörbül. Arrol is hallottam hogy zselével is lehet rögziteni de azt mondták úgy undorító?

Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: lehet kapni már nagyon sok fajta hajformázó gélt,habot,krémet, sprayt, elég sokminden van, próbálj ki egy hajformázó sprayt nekem bevállt

lehet kapni már nagyon sok fajta hajformázó gélt, habot, krémet, sprayt, elég sokminden van, próbálj ki egy hajformázó sprayt nekem bevállt
Úgy vasalod, hogy felálljon tõle a hajad, és azt akarod odarögzíteni? Én is csináltam így egy ideig, vagy kevés lakkot teszel rá, vagy ha úgy nem jó akkor veszel egy keményebb állagú hajvaxot, és azzal bekened vasalás után, formázod vele. Utána mehet rá kis lakk. Egyébként ugyan így lehet ha csak simán egyenesre akarod vasalni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) ) kipróbálom
A kérdező hozzászólása: milyen hajformázó sprayre gondoltál? neked melyik van?
A kérdező hozzászólása: csak sima mountain bike van itthon, plusz az a régi fajta, amivel már szinte csak az öregek járnak
Persze. Montival még jobban is erõsödsz, mert azt nehezebb ugyanolyan gyorsan hajtani, mint egy vékony kerekû országútit. Azért a térdedre vigyázz télen (dupla nadrág + levágott fejû sízokni vagy speciális térdmelegítõ legyen a térdeden, mert csak 20 év múlva veszed észre, hogy megfázott.)
én régen hagyományos csepel bicajjal jártam napi átlag 8-10km-t a bükk dimbes-dombos terepén, az sem rossz. egy nyár alatt olyan lábam lett tõle, hogy 12 perc alatt lefutottam a kúpert :) a viccet félretéve, az az elõnye, hogy nincs váltó, nem tudsz vele játszani, nem tudod elrontani. nincs is annál idegesítõbb és hülyébb látvány, mint mikor valaki rosszul állítja be a váltót és sík terepen teker mint a barom és alig halad.

Hallott már valaki arról, hogy ha köptetőt vagy nyákoldót iszol az nyákosít alul is . Ezt egy szülészeten dolgozó egyéntől hallottam. De érdekelne valakinek használt-e?

Legjobb válasz: a köptetõ felül sem nyákosít, hanem feloldja a nyákot, és azt kiköhögöd, szóval szerintem ez egy nagy baromság

a köptetõ felül sem nyákosít, hanem feloldja a nyákot, és azt kiköhögöd, szóval szerintem ez egy nagy baromság
Jaj Istenem.... Nem nyakosit máshol. A hasmenés azért van, mert nem az összes feloldott nyakot tudja az ember kikohogni, nagy része simán lecsúszik a nyelocsovon, emiatt higabb a szeklet. Mellesleg rólad többet feltételeztem, Rolandi....
A kérdező hozzászólása: nem azt írtam hogy jó ötlet..piackutatás :) egyébként meg az ember lánya mindent kipróbálna már csak legyen már meg a boldogságunk....ha meg ismersz, akkor tudod nem azért tettem fel a kérdést ...mert korlátolt vagyok...
Igen! Én hallottam! Én Zita West: Gyereket Szeretnénk címû könyvében olvastam. Õ egy londoni klinika meddõségi tanácsadója.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ....nézd, nem tudom milyen a hatása elég vegyesek az infók ....sok helyen a Robitussin-t írják....még gondolkodom rajta...
A kérdező hozzászólása: volt módom kipróbálni egy iszonyatos köhögéses megfázás kapcsán....jelentem semmit nem ér ill. én nem tapasztaltam.....ezt csak azért írom le, hogy vállalni kell azt is ha valami nem jön be....de kipróbáltam, mert mindent kipróbálok ami kicsi esélyt is ad...ennyi :)
addiktológus
Agyturkászok. Egyébként meg akaraterõ! Ha nincs akaraterõd és mégis sikerül elfelejtened azt a nyamvadt csokit, akkor is vissza fogsz rá térni, csak idõ kérdése. Légy erõs, minden fejben dõl el! Ne vegyél több csokit és kész. Ha meg szem elõtt van(mint az én családomnál), akkor ne nézz rá, nem kell azt bámulni...
Semmiképpen ne menj bozonyos emberhez.
A tévében ment régen a Zsebtévé. Abban volt Hakapeszi Maki, a majom. Ha hozzá mész, akkor õ biztos leszoktat a csokievésrõl (megeszi helyetted).
A kérdező hozzászólása: koszonom : "korbacs" :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!