Találatok a következő kifejezésre: Hallottam, hogy lencsét kell (1 db)

Hallottam, hogy szilveszterkor lencsét kell tenni a pénztárcába. Meddig kell ott tartani, hogy gyarapodjon a vagyonom?

Legjobb válasz: Ezt a pénztárcásat nem hallottam korábban. Én úgy tudtam, a hagyomány és a népi babona szerint, lencsét szoktak ENNI, hogy sok pénzük legyen. Nálunk is minden január elsején lencse az ebéd. Biztos e miatt van, hogy szépen gyarapszunk és nem azért mert hülyére dolgozzuk magunkat. :D:D:D De legalább elsején nem kell agyalnom, hogy mit fõzzek :D:D:D:D

Ezt a pénztárcásat nem hallottam korábban. Én úgy tudtam, a hagyomány és a népi babona szerint, lencsét szoktak ENNI, hogy sok pénzük legyen. Nálunk is minden január elsején lencse az ebéd. Biztos e miatt van, hogy szépen gyarapszunk és nem azért mert hülyére dolgozzuk magunkat. :D:D:D De legalább elsején nem kell agyalnom, hogy mit fõzzek :D:D:D:D
Addig tartsd a pénztálcádban, amíg én nem szólok, hogy dobd ki.
elõször is. kell. az államnak adót Kell fizetni a gyerekedet elKell tartani ha vízben vagy kapálózni Kell vagy elsüllyedsz ... ám de, hogy a lencsét a pénztárcádba tedd, arra senki nem kötelez ezért nem kell! fogalmazz helyesen máskor. amúgy akármeddig van ott egy fillérrel nem lesz több pénzed amíg nem dolgozol és nem kapsz fizetést vagy valahonnan máshonnan nem jutsz pénzhez. ennyi de ezért érdemes volt új témát nyitni!
Addig amíg meg nem romlik.xD Aztán majd a bûz oda vonzza a pénzmanókat.xD

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kik is voltak pontosan a nyilasok?

4

Ausztria a nácikkal volt a 2. világháborúban?

Pontosan mi volt Ausztriába a 2.VH idelyén?

4

Szokás még a vőlegénynek májusi csokrot vinni a memyasszonynak?

7

Hogy történik a májuskosár átadása?

10

Hol lehet magyar rovásirással diszitett karkötöt kapni?

Mink voltunk fent a párommal 2éve Budapesten a Szent István napi ünnepségen és ott láttunk börkarkötöt amit ugye meg lehetett vásárolni de viszont kivánság szerint bele égették vagy nyomták nem tudom a saját nevedet..de sajnos mire meg gondoltuk hogy szeretnék venni késön értünk vissza a helyre és már pakoltak össze és nem tudtunk venni..Kaptunk email cimet hogy azon lehet értekezni de azon nem válaszol senki már csomoszor irtam neki..Viszont a prom azt szeretne mr régotaés avval szeretném meg lepni szülinapjára..Segitsetek nekem hogy tudtok e hogy hol lehet Magyar országon ilyet beszerezni..

6

Mit jelent ez a cigány mondat? Láshi dete hari szakoneszke nem tudom jol irtam e

3

Zsidókkal kapcsolatban: Mért van az, hogy az antiszemiták és az aszemiták el akarják távolítani a társadalomból a zsidókat, ahelyett, hogy törvényekkel tiltanák meg azokat a tevékenységeket, ami miatt veszélyesnek érzik őket?

10

Indianokkal foglalkozo munkak? Tudtok olyan munkakat mondani, amiket indianoknal lehet elvegezni mondjuk rezervatumokban? Olyanokra gondolok mind mondjuk angoltanar, ilyesmi? (tobb lent)

Nagyon kedvelem az indianokat, es koztuk is szeretnek majd elni, de ez nem ide tartozik.
Tudja valaki,rezervatumba lehet elni bevandorlonak? Milyen munkalehetosegek vannak pl tanat es pap/misszionarius on kivul? Van koztetek olyan ember aki esetleg mar jart kint naluk? Vagy olyan ember aki ert hozza, vagy o is kedveli oket?

4

Ennek az eszköznek mi a neve?

http://kepkezelo.com/images/mlgb5ndzgo7vlxdzkw.jpg

2

Honnan szokták az emberek meg tudni egy zokniról, hogy nylon? Azon kívül, hogy rá van írva?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!