Találatok a következő kifejezésre: Hallottam, hogy lencsét (2 db)

Hallottam, hogy szilveszterkor lencsét kell tenni a pénztárcába. Meddig kell ott tartani, hogy gyarapodjon a vagyonom?

Legjobb válasz: Ezt a pénztárcásat nem hallottam korábban. Én úgy tudtam, a hagyomány és a népi babona szerint, lencsét szoktak ENNI, hogy sok pénzük legyen. Nálunk is minden január elsején lencse az ebéd. Biztos e miatt van, hogy szépen gyarapszunk és nem azért mert hülyére dolgozzuk magunkat. :D:D:D De legalább elsején nem kell agyalnom, hogy mit fõzzek :D:D:D:D

Ezt a pénztárcásat nem hallottam korábban. Én úgy tudtam, a hagyomány és a népi babona szerint, lencsét szoktak ENNI, hogy sok pénzük legyen. Nálunk is minden január elsején lencse az ebéd. Biztos e miatt van, hogy szépen gyarapszunk és nem azért mert hülyére dolgozzuk magunkat. :D:D:D De legalább elsején nem kell agyalnom, hogy mit fõzzek :D:D:D:D
Addig tartsd a pénztálcádban, amíg én nem szólok, hogy dobd ki.
elõször is. kell. az államnak adót Kell fizetni a gyerekedet elKell tartani ha vízben vagy kapálózni Kell vagy elsüllyedsz ... ám de, hogy a lencsét a pénztárcádba tedd, arra senki nem kötelez ezért nem kell! fogalmazz helyesen máskor. amúgy akármeddig van ott egy fillérrel nem lesz több pénzed amíg nem dolgozol és nem kapsz fizetést vagy valahonnan máshonnan nem jutsz pénzhez. ennyi de ezért érdemes volt új témát nyitni!
Addig amíg meg nem romlik.xD Aztán majd a bûz oda vonzza a pénzmanókat.xD
Én kb. 1 hónapig szoktam hordani, még soha semmi bajom nem volt tõle.
A kontaktlencse gyártók belekalkulálják a túlhordást, így a 2 hetes lencsénél is bele van kalkulálva az 1 hónap. Fontos: ha valamilyen pollenre allergiás vagy, akkor bizony cseréld 2 hetente; ha a lencséden gyakori a lerakódás, cseréld 2 hetente; ha a tárolótokot nem tisztítod jól és cseréled rendszeresen, akkor cseréld 2 hetente; na nem jársz legalább 1/2 évente ellenõrzésre, cseréld 2 hetente; ha poros munkahelyed dolgozol, vagy a belvárosban élsz, cseréld 2 hetente; ha megpróbálod túlhordani, és valami miatt kényelmetlenné válik a lencse, akkor is maradj a 2 heti cserénél!
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!