Találatok a következő kifejezésre: Hallott e vki (2 db)

Nem tudja-e vki hogy mit csináljak 9 nap és itt a karácsony 1000 ft kéne csak hisz muszáj volt elköltenem FONTOS VOLT. Tatabányai vok.12éves lány és hát ez egy hallott város hogyan keresek 9 nap alatt 1000ft-ot?

Legjobb válasz: Szerintem sehogy... Ismerõsnél ha lehet, vállalj kutyasétáltatást vagy akármit, amiért fizetnek neked egy keveset. De egyébként esélytelen.

Szerintem sehogy... Ismerõsnél ha lehet, vállalj kutyasétáltatást vagy akármit, amiért fizetnek neked egy keveset. De egyébként esélytelen.
1000 forint nem nagy pénz ma már, tanítani nem tudsz valamit?Mit akarsz kezdeni 1000 forinttal?
Elsõ körben olvasgasd "A magyar helyesírás szabályai" könyvet, majd próbálj meg ennél szebb, értelmesebb mondatokat fogalmazni.
mit akarsz 1000 ftal? am én is tatabányai vagyok :d
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló menjen a p-be és a többinek meg köszi bevált hisz van 2 kutyás csaj aztán megkérdeztem az egyik 600 fizetett a mások 500-at plusz a szomszéd nõmnek elmentem a térre alomért és 300 ft-ot fizetett plusz a vissza járót ami 240 úgyhogy bõven maradt még a perselybe amúgy anyunak nagyon tetszett egy étkészlet és karácsonykor abba akar vacsizni és hát mint minden 3. jó kislány vettem magamnak egy Androidot és anyának nem tetszett hogy nem gondolok a karácsonyra...
Látjátok, így kell gyorsan pénzt keresni. XD
Isten bizony, már majdnem küldtem Neked ezer forintot, aztán elolvastam az utolsó hozzászólásodat, és meggondoltam magam. Ilyen alpári, tiszteletlen 12 éves, beképzelt hülyével még nem találkoztam. Egy tatabányai.

Hallott e mar vki a muvi meddosegtetelrol, a streilizaciorol ferfiaknal?

Milyen az ilyen pasival szeretkezni? Ha nem ismerem meg ugy a pasast honnan tudom h elvegeztetett ilyet magan? miben mas az ilyen pasival a sex?

Legjobb válasz: nekem van ilyen ismerösöm. késöbb visszamütette mert mégegy gyereket akart

nekem van ilyen ismerösöm. késöbb visszamütette mert mégegy gyereket akart
Szerintem azért elég ritka, hogy valaki elkötteti magát. Nehéz egymás után két ilyen emberrel összejönni. Az elsõ szólt, szerintem más is szólna, fõleg hogy õszinte akart lenni veled. Attól még, hogy van két gyereke egyáltalán nem biztos, hogy elköttette magát. Amúgy meg kérdezz rá, hogy akar-e még gyereket vagy ilyesmi. Egyszerûbb tõle megtudni, mint innen-onnan, meg csak gondolkodni, idegeskedni rajta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!