Találatok a következő kifejezésre: Hallotatok már h (4 db)

Hallotatok már olyan külföldi munkaközvetítő cégről h CV CYCLONE megbízhatóak valós cég?

a honlapjuk alapján egész igazinak tűnik de sose lehet tudni

Legjobb válasz: Én már fizettem egyszer közvetítõ cégnek. 100 ezrembe került, 2 hét múlva volt munkám Ausztriában. Amit adnak cserébe: pályáztatás 12000 vendéglátóhelyre, CV fordítás, bizonyítványfordítás, szezon végéig aszisztencia. Nekem megérte. Valamint garanciát adtak, hogy ha második pályáztatásra sincs munkám önhibámon kívül, akkor visszaadják a pénzem. Errõl az oldalról nincs infóm, de paypal fizetés már gyanús, magyar ÁSZF sincs, hogy tényleg betartják az ígéretüket, nem tudhatod. Nem is ígérik, hogy mindent megtesznek, hogy legyen munkád. Nincsenek referenciák.

Én már fizettem egyszer közvetítõ cégnek. 100 ezrembe került, 2 hét múlva volt munkám Ausztriában. Amit adnak cserébe: pályáztatás 12000 vendéglátóhelyre, CV fordítás, bizonyítványfordítás, szezon végéig aszisztencia. Nekem megérte. Valamint garanciát adtak, hogy ha második pályáztatásra sincs munkám önhibámon kívül, akkor visszaadják a pénzem. Errõl az oldalról nincs infóm, de paypal fizetés már gyanús, magyar ÁSZF sincs, hogy tényleg betartják az ígéretüket, nem tudhatod. Nem is ígérik, hogy mindent megtesznek, hogy legyen munkád. Nincsenek referenciák.
Munkáért soha NE fizess! Honlapjuk szerint pénzt kérnek az állás megszerzése elõtt.
hát maximum 5-10 rugót ha kérnek a cégek, de általában tényleg nem ajánlott viszont olyan is van, ahol az adminisztrációért kérnek el ennyit, de nagyon meg kell nézni kinek adod oda
A kérdező hozzászólása: a fizetés részét én se értem elméletben 1 cég se kérhet 1 fillért se közvetítésért

Hallotatok már olyanról h a péniszbe forró viaszt fecskendeznek?

efsfw

Legjobb válasz: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQANkoR..

are u fucking kidding me?!?!?! ._.
Mit akarsz ezzel elérni? Börtönben szokás. Utána sok pénz a helyreállítása.
Már 1899-óta leírták különbözõ zsíradékok és polydimethyl siloxane (injektálható szilikon) kozmetikai okokból orvosok által végzett scrotumba (herezacskó) fecskendezését, azóta szerencsésen többen bele is haltak ebbe a gyakorlatba. A beteg agyakra jellemzõ, hogy a nagyobb herékre és vastagabb cerkára áhitozók vizet, olajat, paraffint, vazelint töltöttek a zacsiba, a péniszbe (a pénisz erekkel van tele, tehát aki ezt tette, gyakorlatilag halálraítélte magát), vagy a pénisz bõre alá. Példának okáért egy fickó impotenciáját próbálta növényi olaj injekcióval önkezelni, ami zsír embólia létrejöttéhez vezetett. Egy másik, 48 éves depressziós hapi a zacsijába nyomott olíva olajat, és ezután került orvosi kezekbe súlyos légzési és helyi szövõdményekkel. Van értelme ennek? 357 paraffinos péniszû férfin elvégzett 2003-as felmérés szerint a péniszbe injekciózóknak csak kb. 15, 6%-a NEM tapasztalt súlyos-kevésbé súlyos nem várt hatásokat! A zsíradékok az érrendszerbe kerülve elzáródást, embóliát okozhatnak, ami a végtag(ok) elvesztését és halált is okozhat, lokálisan pedig gyulladás, bõr nekrózis (elhalás), fájdalom és oleomák*, granulómák alakulhatnak ki.
Ha linket szeretnél brutál képekkel googlizd a szöveget vagy privi. ;)

Hallotatok már olyat h a clostyt a menzi 3. napjától kell csak elkezdeni szedni?

Legjobb válasz: persze ez természetes,álltalában a 3.vagy az 5.naptól kell elkezdeni!5napig!teljesen jó!

persze ez természetes, álltalában a 3.vagy az 5.naptól kell elkezdeni!5napig!teljesen jó!
Nekem is a 3. napon kellett elkezdeni. Nekem az elsõ kúra segített, 5 hetes terhes vagyok.Még a doki is meglepõdött (legalábbis szerintem)
Nekem a 2. naptól kellett elkezdeni szedni 5 napon keresztül. De sok olyat olvastam, hogy 2. naptól szedik.

Mit lehet tenni a chat ellen? Hallotatm h mar tobb kapcxsoaltot tonkretett!

En is a baratommal hasznaltuk, de abbahagytuk, mert sok a "tentacio" azaz csajok hizelegnek neki, sracok nekem, s akkor az embert zavarba hozhatja..na meg csomo haver mindenki hazudik ossze vissza chat-en. Egy par baratnom is mondta h ez a chat megoli az eletuket.Az a problemam hrajottem, h a bartaom folyton chatelt es hazudott nekem, h ne cirkuszoljak. S megmagyaraztam h ha elmondana akkor nem cirkuszolnek, de miert kell hazudjon? Tudom h a fiubarataival meg az egyik kulfoldi unokatestverevel beszel csak, azt is lattam h mit.De akkor ezt miert titkolja el? Mit csinaljak h abbahagyja? vagy h oszinte legyen ezzel?

Legjobb válasz: Egy külföldi nõ kifejlesztett egy chat ellenes szoftvert, de beperelték miatta. Pedig õ csak azt szerette volna, hogy a fiatal kislánya ne üljön a gép elõtt állandóan. A chatelés olyan mint a szenvedélybetegség. Én párom is csinálta sokáig, nálunk egy megoldás volt szétmentünk. Soha nem találkozott senkivel, de nem kellemes ha munka után, kb délután 5 körül beül a gép elé és hajnal négykor hagyja ott, reggel 8ra pedig ment dolgozni.

Egy külföldi nõ kifejlesztett egy chat ellenes szoftvert, de beperelték miatta. Pedig õ csak azt szerette volna, hogy a fiatal kislánya ne üljön a gép elõtt állandóan. A chatelés olyan mint a szenvedélybetegség. Én párom is csinálta sokáig, nálunk egy megoldás volt szétmentünk. Soha nem találkozott senkivel, de nem kellemes ha munka után, kb délután 5 körül beül a gép elé és hajnal négykor hagyja ott, reggel 8ra pedig ment dolgozni.
Neked most valójában mi a bajod? Azt amit az elején felvázolsz, mint csajozás, pasizás, azt megértem. De aztán kiderül, hogy nem ez a baj, hiszen nem csajozik, csak a rokonsággal és a barátokkal beszél. Akkor most mi a probléma? Az, hogy nem mondta el? De akkor miért akarod, hogy ne csinálja? Büntetésbõl? Vagy mi? Nem akarod, hogy beszéljen velük? Nem lehet, hogy azért nem mondta el, mert neked már az sem tetszik, ha a rokonával beszél? hm? gondolkozz el ezen.
Ha messengerrõl van szó, az más.De ha valóban csetel, az nem normális.Rokonokkal nem cseten tartunk kapcsoltatot, ez csak rizsa.Elnézést a nyersességemért, de nem hinném el a páromnak ezt az átlátszó szöveget.
A kérdező hozzászólása: Tisztázzam: gmailen van chat is, bent van par havera es az uncsija. azért idegesit h nem tudok rola, mert azt hittem h tiszta volt h öszinteséget várunk el egymastol. De ö h könnyebb legyen s nehogy felháborodjak letagadta az egeszet. azaz engem hülyének nezett, a szavam semmibe vette.Miért nem mondta el, ha ártalmatlan dolgo csinalt?
gondolom tudta, hogy te elleneznéd és ezért nem mondta el.
Szerintem nem a chat-el van a baj. Én ott ismertem meg a férjemet és imádjuk egymást.A párod õszintesége, vagy annak hiánya már annál inkább gond :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!