Találatok a következő kifejezésre: Hallotam már hogy a (85 db)

Hallott már valaki a hőterápiás módszerről? Mennyire igaz, hogy gyógyszer és hatóanyag mentes? Hogy működik pontosan? Mennyire hat? Derék és hátfájás kezelésére használnám.

Legjobb válasz: Klféle höterápiás modszerek az öskortol kezdve ismertek. (Pl forro fürdök!) Ujabban a rákos betegségek gyogyitásában is alkalmazzák állitolag sikerrel. Igy az, hogy höterápia szinte semmit sem jelent a pontos leirás nélkül.

Klféle höterápiás modszerek az öskortol kezdve ismertek. (Pl forro fürdök!) Ujabban a rákos betegségek gyogyitásában is alkalmazzák állitolag sikerrel. Igy az, hogy höterápia szinte semmit sem jelent a pontos leirás nélkül.
NA! Afrikában- meg sehol se- a nap nem célzottan az izmokba mélyrehatóan süt 8-10 órán keresztül, talán azért! :)
Lehet, hogy egy picit drága, de ha tényleg mûködik, akkor megéri! Az egészségen nem szabad spórolni!!!
A kérdező hozzászólása: Hát az afrikaiaknak tényleg biztos van nagyobb bajuk... :/ Viszont én rászántam magam és vettem egy csomaggal, kipróbáltam, isteni volt!! ^_^ Az az igazság, hogy rengeteget javult a derékfájásom, de olyan jó érzés volt viselni, hogy még egy dobozzal biztosan veszek :) jó lesz tartalékba
Az a vicces, hogy én csak piénból próbáltam ki ezekre a hideg napokra (ugyanis kint kellett két napig dolgoznom a hidegben), és tényleg annyira kényelmes és jó érzés volt, hogy már csak ezért is megérte... :D
A Thermacare olyan 1-2 ezer forint körül van, és ahogy õk is hirdetik, egy-két használat már elég a fájdalom megszûntetéséhez, úgyhogy nem hinném, hogy hosszútávon kéne bármit is hordanod/használnod - ha csak nincs valami krónikus problémád, de ha a nevedben a "87" a születési évedre utal, akkor ez gyakorlatilag kizárható.
A kérdező hozzászólása: Igen tényleg nagyon jó, kicsit kezdem is megszokni hogy milyen fincsi meleg :D azt nem írták, hogy függõséget okoz, de most eléggé megszeretttem haha :) ) Egyébként a derekam azóta mint egy újszülötté, tök jól érzem magam :)
A kérdező hozzászólása: Tényleg csak ajánlani tudom! :)
Én most készülök venni egy ilyen tapaszt. Szeretném megkérdezni, hogy valamilyen mellékhatást ti tapasztaltatok-e?!
Nyugodtan mondhatom, hogy a mellékhatások teljesen ki vannak zárva! Maximum egy kicsit megizzadsz a meleg pánt alatt!:)
A kérdező hozzászólása: Én sem tapasztaltam mellékhatást ;) hajrá!
De ez nem csak placebo?
A kérdező hozzászólása: Kétlem, tényleg megszûntek a panaszaim. De szerintem ha nem krónikus egészen komoly bajról van szó, már az is elég lenne ha nem fájna :) vhol az a legnagyobb probléma néha
Igen, de mégsem ülhetsz egész nap egy kád forró vízben! :D Vagy ha igen, akkor nagyon irigyellek. :) Ebben a hõtapaszban egyébként pont az a jó, hogy bármikor magadra teheted, nem esik le és nem látszik a ruha alatt, én pl. a munkahelyemre mentem be így a múltkor, hogy a polóm alatt volt egész nap, és az esti bulira jobban is lettem.
Én csak azt nem értem, hogy hogy hat, hogyha egyáltalán nincsen benne hatóanyag?? Ennyi erõvel egy kád forró vízbe is beülhetnék...
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de leirom nekem mi segitett derék-hát és vesefájdalomra. Van az a hideg-melegborogatásra alkalmas kék folyadékkal teli zacsi, gyógyszertárban 500Ft, forró vizbe tehetõ.Azt napi 1 órát tettem a hátamra, derekamra, hason fekve.Elmúlt a fájdalom.Páromnál szintén, neki húzódásra használtuk. Olcsó, jó. http://www.budopest.hu/pictures_old_big/05392-01_an.jpg ilyesmi, melegitõ tasak a neve (hasonlóan jó lehet az elektromos derékmelegitõ, de sajnos drága)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Én az ilyen melegítõs tapaszokra lennék kíváncsi, amit mozgás közben is viselhetnék, mert arról nem szeretnék lemondani. A gyógyszertáros a ThermaCare dolgait ajánlotta. Tudtok errõl mondani valamit?
Jó dolog, csak nagyon drága hosszú távon jobban megérné elektromos vesevédõt/derékmelegitõt venni, ami akkus, és mozoghatsz benne, ugyanaz a hatás, de nem eldobandó mint a thermocare
A kérdező hozzászólása: Elég fiatal vagyok, úgyhogy remélem nem hosszú távra kell beszereznem ilyesmit : / Árban tudtok segíteni? Mi az a nagyon drága?
http://www.egeszsegbolt.hu/267-egyeb-termekek-/7168-thermaca.. 2 darab 2400Ft (bár gyógyszertáranként változik)
A kérdező hozzászólása: És ez a két db szerintetek elég lesz? Vagy tárazzak be? Köszi amúgy a választ :)
Szerintem ahhoz képest nem drága, hogy az a két darab nekem pl. úgy elmulasztotta a fájdalmamat, hogy azóta konkrétan semmi panaszom nincsen. Hogyha nem krónikus betegséged van, hanem egyszerû hátfájással küszködsz te is (ahogy látom, fiatal vagy), akkor egyrészt a tartásodon kell sürgõsen javítanod (rengetegen görnyednek, és ettõl is kialakulhat), másrészt ilyenkor a meleg tényleg jót tesz, mert ellazítja az izmaidat. Én pl. (egyébként véletlenül) rögtön a Thermacare termékkel próbálkoztam, ahogy éreztem, hogy a sok üléstõl elkezdett sajogni a derekam, és egybõl hatott, azóta jól vagyok. Persze biztos van más hasonló megoldás is, ami ugyanúgy jó, de én ezt próbáltam, ezt biztosan tudom tanácsolni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem kipróbálom, elég jónak tûnik ez a Thermacare, közben máshol is wezt ajánlották, szóval szerintem nekifutok :) köszi szépen!
Már miért lenne az egyszerû hõ csodákra képes? Ennyi erõvel a meleg éghajlatokban élõ emberek soha nem is fájlalják semmijüket? Mert így lenne logikus, bár kétlem.. :D
Ebbe még nem is gondoltam bele! Végül is a melegebb éghajlaton élõ emberek is ugyanúgy tehetnek egy rossz mozdulatot, és ugyanúgy meghúzhatják az izmaikat, de lehet, hogy mivel 40 fokkal süt rájuk a Nap, pár óra alatt már kutya bajuk sincsen... :D Bár arra kíváncsi lennék, hogy Afrikában pl. hány hátfájós ember van... xD
Hát szegény afrikaiaknak (kivéve Fokvárost) azért nagyobb problémájuk is van, mint a hátfájás... Szerintem amúgy észre sem veszik szegények... Egyébként hogyha nyáron meghúzom vagy elalszom pl. a nyakam, akkor vajon elég csak kiülnöm a teraszra napozni egy fél órát, ha 40 fok van? :D És télen mit csináljak? Mindenhol nagyon hideg van. :((( Tényleg jó ez a hõt sugárzó izé (nem jut eszembe a neve)?
Én csak ajánlani tudom, két hete vettem egy csomaggal, két darab volt benne, és csak egyiket használtam el (a pántot egyébként a vállamra), és azóta panaszmentes vagyok! :)
Én már használtam ezt a termoövet, nekem tetszett, mert nagyobb felületû, mint a gyógyszeres tapaszok, és nincs illata, mint az általában fura szagú sportkrémeknek.

Hallott már valaki a Grawe megtakarítás és életbiztosításról? Mert olyan hihetetlen mesével jönnek, hogy 30éven keresztül kell fizetni évi 200000ft-ot és 30év múlva 19 milkát adnak egy összegben! Hát nem hihetetlen?

Legjobb válasz: Hallottam, de csak azért jegyeztem meg a nevüket, mert hasonlít a "grave" (angol sír) szóra. Ami meglehetõsen mulatságos egy életbiztosítással foglalkozó cégnek :)

Hallottam, de csak azért jegyeztem meg a nevüket, mert hasonlít a "grave" (angol sír) szóra. Ami meglehetõsen mulatságos egy életbiztosítással foglalkozó cégnek :)
Nincs ebben semmi hihetetlen. Ha 5% kamatra minden évben 200000 Ft-ot félreteszel, 30 év múlva 13 milliód lesz. Ha 7% a kamat, kijön a 19 millió. Mostanában ilyen magas kamat nem nagyon van, de egy ilyen konstrukcióba akkor sem érdemes beleugrani. Több hátránya van. Amit fizetsz, az biztosítási díj címén fut, így az összegyûlõ pénz nem a tied, nem védenek a bankbetéteket és befektetéseket védõ igen erõs törvények. Ergó, ha huszonegynéhány év múlva nem tudod tovább fizetni, az egész elúszott - eltekintve attól az esettõl, ha azért nem tudod fizetni, mert meghalsz. Hogy a biztosító csõdbe menetele esetén mi az eljárás, azt nem tudom, de tartanék tõle, hogy rosszabb lenne a helyzeted, mint egy bank csõdje esetén. Ha menet közben mégis szükséged lenne a pénzre, ahhoz sincs jogod. Lehet, hogy most ez valószínûtlennek tûnik, ennek ellenére az ilyen biztosítók megélnek valamibõl. Talán épp azoknak az embereknek a pénzébõl, akik félidõben pár hónapig nem tudtak fizetni.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én közgazdász vagyok.Ezért tudok korrekt választ adni:A piacon az egyetlen megtakarítás, ami GARANTÁLT , és a biztosítás rész csak külön grátisz, nem pedig a megtakarítandó pénzedbõl vonják le. (Nekem van 3 módozat, mert bizony egyetlen Cég ami a megtakarításom mellett bevállalta a "9 rettegett betegség ", köztük a rák, stroke, szívinfarktus, vese elégtelenség, szervátültetés, bénulás, vakság ...nem tudom mindet, és ADÓ , Illeték és KAMATADÓ MENTES!) Nem tõzsdéztetik a pénzed, mint az általános biztosítóknál(pl.Gruopama, generali, Allianze, Uniqa, Signál stb.) a "Unit Linked "(Befektetési egységekbe fektetett) biztosításoknál, amit tõzsdéztetnek, és mindenképpen veszteséggel jár, amit az ügyfél fizet meg mindig + van kezelési költség(-5%), EHO (-14%), Kamatadó és Adó is, amit levonnak az ügyféltõl!A GRAWE-nél (Magyarországon a legkorrektebb forgalmazók egyike az MIC)mindent leírnak és tényleg ÚGY is van a futamidõ végéig...Nincsenek rejtett költségek!Én az MIC-ét ajánlom, mert itt tényleg az ügyfelekért vannak és nem csak addig tart a kedvesség, amíg megkötöd.(A GRAWE/MIC/ nem költ reklámokra, képviseletek fenntartására-amit a többi biztosítási cégeknél, bankoknál, az ügyfél fizet meg. A GRAWE/MIC/ csak személyes ismerettség alapján köthetõ.)Fontos:ne bízz meg vadidegen, "messzirõl jött"üzletkötõkben!A barátod biztos csak jót kínál, azt nézi NEKED mire van szükséged -és minden nap elérhetõ számodra.(Ha problémád van-segít.)Lényeges, hogy a GYÛJTÖTT PÉNZED KAMATOZIK + védettséget ad + kötvénykölcsönként "liquid", azaz vehetsz ki pénzt belõle anélkül, hogy megszûnne vagy vissza kéne vásárolnod, hogy pénzedhez juthass!A GRAWE ( MIC)= a lehetõ legkorrektebb pénzügyi megtakarítás ma Magyarországon, hogy a pénzed jó helyen legyen !

Szeretnék érdeklõdni, hogy valaki hallott már e a Budapesti Face Model Management modellügynökségrõl? Ha igen mi a véleménye? !

Legjobb válasz: Igen hallottam:) A gyengébb ügynökségek között van, de õk is visznek ki külföldre modelleket:) És nem lehúzós, szval nyugodtan próbálkozz!!

Igen hallottam:) A gyengébb ügynökségek között van, de õk is visznek ki külföldre modelleket:) És nem lehúzós, szval nyugodtan próbálkozz!!
Igen, amit feladsz a csomagtérbe, abba bármit tehetsz (folyadék, olló.. stb.)
igen, de a leadni kivánt csomagban meg ne legyen érték tárgy mint fényképezö, kamera, laptop, esetleg ékszer. mert tuti valahol kiszedik (pláne a magyar csomag rakodok). a gépre meg nem vihetsz fel semmi féle híg anyagot. vagy is vihetsz körömlakkot rúzst de külön zacsiba kell rakni.
Igen, amibe a ruháid vannak abba bármit bele tehetsz, amit leatsz a reptéren.
Azért ennyire ne bíztassunk senkit arra, hogy a feladott csomagban bármi lehet. Mert ez nem igaz. Olvasd el az utazási feltételeket, abban szépen le van írva, hogy melyik poggyászban mi lehet. De azért ha standard dolgokról beszélünk, akkor az általában feladható :) Ha nem átszállással repülsz Angliába, akkor jó eséllyel veled ér oda a csomagod. Átszállással már azért ez cseppet sem borítékolható... Nekem legalább az a tapasztalatom, hogy egy-két napot mindig késik a csomag, ha átszállok...

Hallott már valaki a Perrentős pogácsáról (lehet nem így a helyes)? Szóval, hogy a lány belesüti a pogácsába a szeméremszőrzetét, így hódítja meg a kiszemelt ifjút. Ennek lehet bármi alapja, létezett ilyen népi "praktika"?

Vas megyében hallottam róla

Legjobb válasz: így konkrét néven emlegetve nem hallottam még de tanultam néprajzot, és igen, létezett ilyen (sõt, menstruációs vérbõl is kevertek a tésztába pár cseppet) létezett ilyen babona az egész magyar nyelvterületen

így konkrét néven emlegetve nem hallottam még de tanultam néprajzot, és igen, létezett ilyen (sõt, menstruációs vérbõl is kevertek a tésztába pár cseppet) létezett ilyen babona az egész magyar nyelvterületen
Helyesbíteném az elõzõt, egész Európa területén!
Olaszoktol hallottam ezt, de ok a kaveba teszik. Hogy hasznal e, nem tudom.
Marha gusztusos. Rohadjon meg aki ilyet kitalált.
anyátok kínkeservit, ez kk undorító. a menstruálós része fõleg

Hallott már valaki arról, hogy bizonyos samponoktól a festett haj színét veszti?

Fodrász mondta,hogy állítólag a csalán,menta,eukaliptusz,kamilla sampon használatától hamarabb lekopik a hajfesték.Véleményetek erről?

Legjobb válasz: Persze ilyen elõfordulhat, ezért kell használni kifejezetten festett hajra való samponokat és balzsamokat/pakolásokat, amiket már bármelyik márka polcán megtalálhatsz.

Persze ilyen elõfordulhat, ezért kell használni kifejezetten festett hajra való samponokat és balzsamokat/pakolásokat, amiket már bármelyik márka polcán megtalálhatsz.
Igen, a kamilláról, hogy az szív picikét. És a korpás hajra való smaponokról is ezt mondják.
A kérdező hozzászólása: Hmm, ezek szerint tényleg igaz.Pedig már egy ideje korpásodás elleni sampont használok Garnier Naturals menta(kék)...festett hajra, és még van egy egész flakonnal :((
biztos igaz mert mikor hülye fejjel befestettem feketére a hajam és gõzerõvel szabadulni akartam tõle heti 1x fél órára korpásodás elleni sampont kellett feltenni a fejemre és koptatta le lassan:) de a kamilla nem igaz, szõke hajra nagyon ajánlatos a kamilla, hisz fényesíti

A 15 hónapos oltás utáni szövődményként hallott már valaki olyanról, hogy pl a baba szemei 1-2 mp-re fennakadnak vagy oldalra elcsúsznak, esetleg bizonytalan lesz a járása?

Az orvosokon egyenlőre túl vagyunk, úgyhogy tapasztalatot írjatok, ha tudtok.

Legjobb válasz: A járással kapcsoltaban tudok annyi mondani,hogy a szomszéd baba a 15 hós után nem állt talpra, pedig elõtte már kapaszkodva ment. 3 hétig szteroiddal kezelték a Heim Pálban! Több variáció volt, hogy miért. Az egyik,hogy beteg volt, amikor beadták az oltást, a másik (amit persze nem ismernek el, csak egy orvos a kórházban),hogy hibás lehetett a vakcina! Már jól van, bár még utána elég sokáig szteroidot kellett szednie! Viszont a szem elcsúszásról semmit sem tudok, ott már azért lehet,hogy más áll a háttérben!

A járással kapcsoltaban tudok annyi mondani, hogy a szomszéd baba a 15 hós után nem állt talpra, pedig elõtte már kapaszkodva ment. 3 hétig szteroiddal kezelték a Heim Pálban! Több variáció volt, hogy miért. Az egyik, hogy beteg volt, amikor beadták az oltást, a másik (amit persze nem ismernek el, csak egy orvos a kórházban), hogy hibás lehetett a vakcina! Már jól van, bár még utána elég sokáig szteroidot kellett szednie! Viszont a szem elcsúszásról semmit sem tudok, ott már azért lehet, hogy más áll a háttérben!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!