Találatok a következő kifejezésre: Hal el kapcsolatom (6 db)

Mit tegyek, hogy ne haljanak el az emberi kapcsolataim?

Állandóan azt veszem észre, hogy egy idő után "elfelejtkeznek" rólam az emberek. Voltak pl. baráti találkozóim lányokkal, azt hittem, hogy így majd közelebb kerülünk egymáshoz, de tévedtem. Nem éreztük rosszul magunkat, sőt olyan is volt, aki azt mondta, hogy lényegében véve bejönnék neki (viszonylag nagy a földrajzi távolság egyébként). Valami mégse oké, mert nem kapom vissza azt, amit adok, mintha kevés lennék, vagy nem tudom. Nem erőltetek semmit, nem keresem őket, mert minek, a kezdő lépéseket megtettem, de rendre ugyanaz az eredmény. Csak az zavar, hogy nem tudom, mit csinálok rosszul, miért nem közelebb kerülünk egymáshoz egy-egy személyes találkozó után, miért néznek virtuálisan is levegőnek. Én már feladtam, nem hívom őket, nem írok nekik, és az se biztos, hogy lenne velük kedvem újra személyesen találkozni. Nem feltétlenül akarok ezektől a lányoktól "úgy" kapcsolatot, jó lenne a szimpla haverság is, mégse megy, és még a legszerencsétlenebbnek, leginkább önbizalomhiányosnak se vagyok fontos, holott azelőtt rengeteget írtunk egymásnak, találkoztunk is, és tetszettem is neki. Mielőtt valaki félreértené: nem a virtuális világban élek, de vannak olyanok, akikkel nem lehet naponta vagy hetente találkozni. Nem értem, mi a baj velem, én ennél nem tudok több/jobb lenni. Ha valakinek van valamilyen jó ötlete, javaslata, az írhatna. Köszi.

Legjobb válasz: Csak addig olvastam, hogy "nem keresem õket, mert minek"... de itt rájöttem a titok nyitjára. A kapcsolataid azért halnak el, mert nem teszel a fennmaradásukért.

Csak addig olvastam, hogy "nem keresem õket, mert minek"... de itt rájöttem a titok nyitjára. A kapcsolataid azért halnak el, mert nem teszel a fennmaradásukért.
Egy baráti kapcsolat is nagyon képlékeny sajnos, nehéz megtartani.
nem lehet minden kapcsolatot fenntartani.:) ) Akikkel érdemes, ápold a kapcsolatot(keresd gyakrabban, ha õ is vevõ erre), akiknek meg nem jutsz eszébe annyira se, hogy miután párszor érdeklõdsz róla, õ meg nem zargat, ha te nem õt, azt hagyd. Minden egyes nap szinte ezrekkel találkozunk, új emberekkel ismerkedünk meg, vannak az életben olyanok, akikkel rövidebb ideig vagyunk olyan jóba, aztán egy költözés, munka/suliváltás, és néhányan még beszélgettek utána is, a többi meg lassan elfelejt. Nincs ebben semmi katasztrófa, ismerkedj új emberekkel, akik meg igazán érdemesek rá, tartsd a kapcsolatot. A többi hidd el, nem olyan fontos!:)
A kérdező hozzászólása: #1: Nem tudom, mit tehetnék még többet. Volt, akivel pl. msn-en beszélgettünk, úgy találkoztunk. Volt, akivel leveleztünk, utána mondtam, hogy találkozzunk, aztán megint csak én kerestem, hogy mi újság vele, nõnapra küldtem neki képeslapot, õ meg sz*rt egy jó nagyot a névnapomra, még egy e-mailt se írt, sõt az utóbbi idõben még azt se kérdezte meg, hogy élek-e. Nem akarok rátelepedni senkire, ennél többet már nem tudok tenni.
A mai világban elég furcsák a kapcsolatok... Ha engem nézünk, a környezetemben -osztály- nem nagyon bírok senkit, ezért senkivel sem tartom a kapcsolatot. Vannak akiket máshonnan ismerek, és jól kijövünk egymással, de igazából velük sem vagyok közelebbi kapcsolatban, tehát nem keressük egymást. Viszont van, hogy két ember megtalálja egymásban az igaz barátságot, akkor kialakul egy szorosabb kötelék, és foglalkoznak egymással jó esetben. Az utóbbi ritkább, mert gyakorlatilag mindenki szarik a másikra, csak a saját pillanatnyi örömét keresi, meg hogy legyen kivel elmenni [email protected] hétvégén, esetleg alkalmi iskolai csoportosulások vagy munkahelyi csoportosulások vannak... Ha szeretnél igaz barátot, akkor olyan helyen keress, ahol hozzád hasonló emberek vannak. Leginkább hobbi elfoglaltságok, szabadidõs érdekeltségek útján javasolnám, például ha zenélsz, akkor egy bandával nem járhatsz rosszul, vagy ha motorozol, akkor tudsz keresni korodbelieket, és úgy van közös téma, van mibõl kialakuljon a közelebbi viszony.

Hal el a kapcsolatom? Miert nem olyan mint regen?

A baratommal regebb sok aprosagon veszekedtunk, mostanaban megoldottuk az ilyen problemakat.En feltem, mert hideg volt velem, o felt, h megint veszekedni fogok.Eddig reggel is, este is irtunk egymasnak smst, es naponta is hivott.Ennek nagyon orvendtem. Egy evig tette, de mar estenkent soha nem ir, mert azt mondja h neki jol esik ha reggel kap smst, s este nem erdekli.De akkor regebb miert erdekelte? Tudom h hulyeseg arra gondolni h egy sms miatt halna el, de mar nem is szokott nappal felhivni meg ilyenek..Lehet ez a kezdete? Mit tegyek h legyen ugy mint regen?

Legjobb válasz: az érzelmek mindig változnak. Lehet, hogy kicsit "megszokta" a barátod a helyzetet, de semmi esetre sem hiszem hogy emiatt menne tönkre a dolog :) New várd h minden olyan legyen, mint régen, egyszerûen éld a kapcsolatot. :)

az érzelmek mindig változnak. Lehet, hogy kicsit "megszokta" a barátod a helyzetet, de semmi esetre sem hiszem hogy emiatt menne tönkre a dolog :) New várd h minden olyan legyen, mint régen, egyszerûen éld a kapcsolatot. :)
Figyelj, néhány klassz változtatás sose árt. :) Lepd meg õt gyakran vmivel... csináljatok új és izgalmas dolgokat. Vigyél egy kis izgalmat a kapcsolatotokba, legalábbis nekem ez tûnik ki abból, amit írtál. Hogy talán olyan.. kicsit egyhangú lett a kapcsolat. De nem baj, mert ha 1 éve vagytok együtt, biztos, h szeretitek egymást. Csak egy kicsit fel kell dobni a dolgot. :) Csináld úgy, h este mindenképpen írjon. (Indítsd be a fantáziáját... :) )

Van itt olyan ember aki kapcsolatban él és a nõnek a horoszkópja mérleg a férfié pedig halak? És ha igen milyen tapasztalatok vannak jól kijönnek jól mûködik a kapcsolatuk és a szerelmük?

Nagyon foglalkoztat az ilyesmi

Legjobb válasz: vicces ,ha engem kérdezel fordítva,de átéltem ilyet " hal" barátnõ én pedig mérleg , és nem jöttünk ki ,rengeteg félreértés miatt vége lett - maximum fél év.

vicces , ha engem kérdezel fordítva, de átéltem ilyet " hal" barátnõ én pedig mérleg , és nem jöttünk ki , rengeteg félreértés miatt vége lett - maximum fél év.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szüleim, 32 évig voltak házasok, Apu haláláig, 2 gyerek, család, jóban-rosszban. Anyukám szerint mégsem illettek egymáshoz.Szerintem egész jól megvoltak, de Anyám sokat egyes dolgokban, viszont Apunak meg igaza is volt sok szempontból, néha tényleg lehetett volna kedvesebb, ezenkívül Anyámnak túl "munkamániás" is volt. Én Skorpió vagyok...Apás, ez egyértelmû. :) Nekem Anyám hideg, levegõs típus, nem jövünk ki.De még a Vízöntõ jegyû, levegõs Bátyám is apás!!!Az Oroszlán unokaöcsém is, tüzes! típus létére, szintén nagyapás...Anyánk elég hideg, felszínes és önzõ, tipikus Mérleg.Rossz, felületes anya, aki képtelen a szeretete kimutatására, túl laza, vagy nagyon nevelni akar, nem lehet kiismerni és rideg.Fecsegõs, marha jó természetûnek tartja magát, mert elcsacsenol bárkivel úton-útfélen, idegennel, régen munkatársakkal...csak épp a családjával nem megy a dolog.Szóval Mérleg.Nem szülõnek való.Nálunk nem. A 4-es válaszolóéból azért mégis sok igaz volt rájuk is, ellenben náluk Anyu volt a féltékeny, Mérleg Nappal, Ikrek Aszcendenssel és Rák Holddal...de sok-sok más bolygótól is függ az összeillõség, a Nap-jegy még elég kevés az üdvösséghez.Az ágyban is egész jól kijöhettek, mert ketten vagyunk tesók, és még két tesót nem tartott meg...igaz abortuszra küldözgetni pl.: a Bátyám fiával kapcsolatosan az anyukáját, az Apukám szájából hangzott el.Egy férfi könnyen beszél.Nem õt mûtik.Szóval olykor a Halacskák is megérik a pénzüket.Igazi mártírok tudnak lenni.Nõi ismerõsöm is ilyen pikkelyes, olykor dögunalmas már nekem.Pedig egy Skorpió is érzékeny.Igaz, erõs is!A Halak csak szeretne az lenni.Sajnáltatásban jelesek.A nõk pedig még ki is használnak, ha nem figyelsz és szerintem lusták is, túlérzékenyek.Egy kereszten felfeszítve ideális helyen vannak.A Mérleg legalább tud nevetni.Szóval pro és kontra.Én gyerekként láttam ezt a párost.Hát se a Tesóm, se Én nem vagyunk valami kiegyensúlyozott emberek.Tele vagyunk lelki gondokkal, életképtelenséggel.Hála Anyánknak, meg a szeretethiánynak és ezt mindig meg is mondom neki.Csak mintha semmi lelkiismerete nem lenne.Profi felelõsséghárító.Ha szerencsés vagy, nem Mérleg az anyád!Mi sajnos nem vagyunk szerencsések.Úgyhogy én azt mondom: Nem jó páros.Megszokás.gyerekek tartják össze...De minek!?Szerettem volna, ha elválnak, mert akkor legalább meg lett volna az esély egy új mostohaanyára, aki akár szeretni is tud minket. Ha nem nemzenek gyerekeket, akkor szuper páros...lehet.Családban már nem annyira.Kíméljék a gyerekeket!Együtt mérgezõek.Sajnálom, hogy off-olnom kellett, de hát ez az igazság, és komoly választ vársz.Ez az.Komoly és Igaz. 36/N
Párom halak és az elõzõ barátnõje mérleg volt... hát, hadd ne mondjam.. az párom egy érzelmi, idegi roncs lett mellette.. persze, ez nem törvényszerû, hogy minden halak pasi így jár egy mérleg nõ mellett, aszcendens is sokat számít.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válasz adó hogyan érted ezt? :)
Hát ott az a baj hogy a hal mindig beugrik az akváriumból a mérlegbe és onnan nem tud a vízbe visszamenni és meghalhat...szóval figyeld gyakran a halacskát.
Én 1 éve.. Vagyok együtt a párommal.. És nagyon jól kijövünk.. Csak nem igazán értünk egyet sokszor.. Ês amire vigyázz az az hogy nehogy féltékeny legyen a halak mert az tönkre teheti a kapcsolatotokat.. De egyébként szerintem klassz páros :) 17/ L
A kérdező hozzászólása: Ennek nagyon örülök é Gratulálok Nektek! :) Köszönöm Szépen a válaszodat amit leírtál teljesen igaz :) Hát igen az érzékenység nekem furcsa bár inkább ugy mond különc legyen mint tucat pasi :) Az én barátom is ilyen
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hát nem tudom én abszolút nem értek egyet. Mi pont így vagyunk. Most vagyunk együtt 4 éve és 2 éves ikerlányaink vannak. Mindenki azt mondja a környezetünkben, hogy nálunk összeillõbb házaspárral még nem találkoztak. Azért jó vele, mert érzékeny, õ is biztonságra vágyik, amit én szoktam megteremteni. Nagyon mûvész, szeret festeni, zenélni, énekelni. Én imádom a zenét, meg a szép dolgokat, ez látszik is a lakáson és ez tetszik neki is. Nagyon szereti a lányainkat, bár érzékeny, én szeretek rá vigyázni meg ápolgatni. Közben meg határozott és két lábbal áll a földön és a biztonságérzet szintén elvarázsol engem. Ha szexrõl van szó, én szeretem ha szeretnek, szeretem az új dolgokat, neki nagyon fontos, hogy nekem is jó legyen, sõt inkább hogy nekem legyen jó. Az élet minden területén nagyon figyelmes, egyetlen dolog ami betehet a kapcsolatnak, hogy õ érzékeny, én meg nem szeretem mondani a problémákat. (Ami nagyon kevés van.) De ha túlléptek ezen, és meg tudjátok beszélni a dolgokat, akkor nagyon boldogok lehettek együtt. 4 év alatt nálunk egyetlen hangos szóváltás nem volt.
Olyan buta félreértések voltak, hogy a végén egymás idegeire mentünk, azért jobban járj utána , nekem ez a tapasztalatom.
A kérdező hozzászólása: Ennyire durván?
Elõzõ vagyok.Lemaradt egy szó a hozzászólásomból az elején.Tehát, Anyám sokat nyelt, tûrt olykor, mert Apu lehetett volna kedvesebb is.Viszont sajnos Apunak meg igaza volt sok dologban, amit szóvá is tett.Jogosan.


Szerintetek csak a hülyéknek van szüksége kapcsolati hálóra, protekcióra? Aki értelmes boldogul és jut előre a vállalati ranglétrán?

Legjobb válasz: Kapcsolatokra mindenkinek szüksége van, csak az nem mindegy, hogy azt hogyan szerzi az ember: szert lehet rá tenni rokonságon keresztül, sok nyalizással, de kitartó munkával és szorgalommal is.

Kapcsolatokra mindenkinek szüksége van, csak az nem mindegy, hogy azt hogyan szerzi az ember: szert lehet rá tenni rokonságon keresztül, sok nyalizással, de kitartó munkával és szorgalommal is.
Nagyon rosszul látod. Lehet valaki értelmes, okos, mûvelt, talpraesett, ha nincs legalább egy kis protekciója, a fõnök haverjának a fiánál akkor sem fogja többre vinni.
Ez sajnos így van, ahogy az elõbbi válaszoló mondta. Kitartással, ésszel nem mész sokra.
Ellenpélda vagyok, megcáfolom kicsikét az elsõ hozzászólását. Kitartó munkával és szorgalommal jutottam be a mostani munkahelyemre. 2 év munkája volt benne. De ez az a munka, amit igazán szeretek. Nem vagyok hülye és nem nyaltam a fõnök és a többi ott dolgozó hátsóját fényesre.

3 éve halt meg az anyukám! Apummal és bátyámmal élek együtt. Jo velük a kapcsolatom. Anyum mióta nincs nagyon nehéz minden. Kezdek elfáradni. Tanács? Bov. Lent

Apum segit amiben tud,de hiányzik egy anya akivel tudnék beszélgetni lányos dolgokról.kb fél éve érzem magamon h ideges vagyok.lehet azért mert nincs anyum?!hogy tudnék a helyzeten javitani?

Legjobb válasz: Szia! 15 éves voltam amikor anyukám meghalt, szóval át tudom érezni a problémádat. Eleinte nekem sem volt kivel megbeszélnek a lányos dolgokat, feszengtem, ideges voltam aztán észrevettem mennyi segítõkész ember van körülöttem akikben tényleg érdemes megbíznom. Ráadásul az én szüleim eleve elváltak voltak, apukámmal rossz volt/van a kapcsolatom. Lehet, hogy körülötted is vannak ilyen "mankók" csak észre kell venned... Hülyén hangzik, de õszintén hiszek benne, hogy ha valakit elvesztünk, akkor a sors "ad helyette valaki mást". Annyira boldog vagyok amikor belegondolok, hogy mennyien segítenek csupán önzetlen szeretetbõl és egyengetik az életem:)) Úgyhogy fel a fejjel!:) L/18

Szia! 15 éves voltam amikor anyukám meghalt, szóval át tudom érezni a problémádat. Eleinte nekem sem volt kivel megbeszélnek a lányos dolgokat, feszengtem, ideges voltam aztán észrevettem mennyi segítõkész ember van körülöttem akikben tényleg érdemes megbíznom. Ráadásul az én szüleim eleve elváltak voltak, apukámmal rossz volt/van a kapcsolatom. Lehet, hogy körülötted is vannak ilyen "mankók" csak észre kell venned... Hülyén hangzik, de õszintén hiszek benne, hogy ha valakit elvesztünk, akkor a sors "ad helyette valaki mást". Annyira boldog vagyok amikor belegondolok, hogy mennyien segítenek csupán önzetlen szeretetbõl és egyengetik az életem:) ) Úgyhogy fel a fejjel!:) L/18
Ha esetleg lenne mostoha anyád de az a baj hogy 22 évesen már hiba születne húgod és hiába lenne mostoha anyád az már nem segítene de mindenképpen kéne találni valakit
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok
Talán egy idõsebb nénivel vagy nagymamával esetleg keresztanyával beszélhetnél. Nekem a nagymamám volt a legjobb barátnõm, anyukám és mamám egyben, õ is sajnos meghalt, és nekem is nehéz igy nélküle. Vannak barátnõim, akiknek az anyukájuk szeretnek engem és igy velük szoktam sokat beszélgetni. Talán probáld még meg ezt. De az anyukád senkisem és semmisem fogja sosem potolni sajnos. Részvétem miatta.
Próbálj meg egy idõsebb hölgyet-nõt keresni, aki tapasztaltabb és tud segíteni egy-két dologban. Nagyon sajnálom ami veled történt. Én ugyan nem vagyok annyira idõs, de anya vagyok már, ha gondolod nyugodtan írj privátot és ha szeretnéd akkor beszélgetek veled. Minden jót! 25/N

Halak nő + mérleg férfi összeillenek? Kérem, azok írjanak, akik ilyen kapcsolatban élnek. Mik a tapasztalataik, véleményük hosszútávon?

Hiszek a horoszkópban. Mert a barátn?m, s?t a kapcsolatunk is olyan, mint ahogyan az egyik oldalon olvastam. Lehetne véletlen is, de egy másik: bika - oroszlán kapcsolat is épp olyan, mint egy ismer?sem kapcsolata. (Persze még ez is lehet véletlen.)

Legjobb válasz: Én nem hiszek benne és egyáltalán nem is igaz ránk amit írnak (bika-skorpió) Tehát egy kivétel :P http://josda.zsozirisz.hu/horoszkop/szerelmeshoroszkop.html bár gondolom úgyis ismered .

Én nem hiszek benne és egyáltalán nem is igaz ránk amit írnak (bika-skorpió) Tehát egy kivétel :P http://josda.zsozirisz.hu/horoszkop/szerelmeshoroszkop.html bár gondolom úgyis ismered .
Ha görcsösen hiszel benne olyan is lesz, mert olyanná teszed, ez belsõ késztetés, észre sem veszed, és mégis "forgatókönyv" szerint csinálod a dolgokat. Ha szereted a párod, õ is téged és jól kijösztök akkor összeilletek, hanem nem.;)
A kérdező hozzászólása: Igen. Ott olvastam.
Nálunk fordítva van Én vagyok a Mérleg a férjem Hal, nemrég ünnepeltük a 30-dik házassági évfordulónkat. Teljes az összhang, nagy a valószínûsége, hogy halálunkig így is marad. Szerintem egyébként nem a Horoszkópunk határozza meg az életünk alakulását hosszú távra kivetítve.
a gravitációban kellene inkább hinned meg az evolúcióelméletben, nem a horoszkópokban...
Én is úgy tapasztaltam a 36 évem alatt, hogy a kapcsolataim sokszor alakultak úgy ahogy leírja a horoszkóp. Pedig csak utólag olvastam. Az összeillõségre gondolok, nem a mindennapi történésekre. Én vízöntõ vagyok, a férjem bika volt, el is váltunk. A mostani barátom nyilas, ez illik hozzám, és tényleg sokkal jobb vele mint a bikával volt. Persze lehetnek kivételek, nem mondom hogy nem, de pl én egy halakkal sosem kezdenék, mert nem illünk. Ezt is tapasztaltam.
A halat rá kell tenni a mérlegre, kimérni hozzá a paprikát, és megfõzni bográcsban.
Szia, halak lány vagyok a férjem mérleg, 8 éve vagyunk együtt 2 éve házasok, ettõl függetlenül azt kell mondjam a két jegy nem igazán illik össze, néha falra tudunk mászni egymástól, mégis együtt vagyunk és szeretjük egymást, szerintem sokkal több mindentõl függ egy kapcsolat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!