Találatok a következő kifejezésre: Hajzsírosodás és ellen (3 db)

Hajzsirosodás és korpa ellen mit ajánlatok? Sampon?

Legjobb válasz: Zsírosodásra, rendszeres (napi) használatra nekem az Alpecin (koffeines) ill. a Plantur 39 jött be. Korpásodás eseti kezelésére a Selsun Blue (de akármilyen szintén szeléntartalmú sampon hasonlóan jó lehet). Fejbõrtõl és egyéntõl függ, de amikor abbahagytam a mainstream márkák (Pantene, Garnier és társaik) és a fenti gyógysamponokkal kezdtem kísérletezni, még azokkal is látványosan javult a helyzet, amik végül nem ragadtak meg hosszabb hasznlatban.

Zsírosodásra, rendszeres (napi) használatra nekem az Alpecin (koffeines) ill. a Plantur 39 jött be. Korpásodás eseti kezelésére a Selsun Blue (de akármilyen szintén szeléntartalmú sampon hasonlóan jó lehet). Fejbõrtõl és egyéntõl függ, de amikor abbahagytam a mainstream márkák (Pantene, Garnier és társaik) és a fenti gyógysamponokkal kezdtem kísérletezni, még azokkal is látványosan javult a helyzet, amik végül nem ragadtak meg hosszabb hasznlatban.
a selsun blue tényleg jóóóó én is azt használtam..

Hajzsírosodás és hajhullás ellen a dr immun vagy a varga hajcsepp a jobb?

Legjobb válasz: Hozd a hajad egyensúlyba növényi samponnal és balzsammal. Nem zsiros vagy száraz a haj, hanem az egaensúlyából ki van billenve. Hajhullás esetén mindenképpen elsõ lépésként a méregtelenítést ajánlom, sok fiatal férfi a nem megfelelõ táplálkozás miatt kopasz. Lehet, hogy tele van a mája lerakódott méreganyagokkal. Szívesen segítek, úgy látom hogy régóta fennálló problémára keresel megoldást. Csilla 70/501-5905

Hozd a hajad egyensúlyba növényi samponnal és balzsammal. Nem zsiros vagy száraz a haj, hanem az egaensúlyából ki van billenve. Hajhullás esetén mindenképpen elsõ lépésként a méregtelenítést ajánlom, sok fiatal férfi a nem megfelelõ táplálkozás miatt kopasz. Lehet, hogy tele van a mája lerakódott méreganyagokkal. Szívesen segítek, úgy látom hogy régóta fennálló problémára keresel megoldást. Csilla 70/501-5905
Egyik szerrõl sincs saját tapasztalatom, de az egyik munkatársam hajhullás ellen használta a dr immun hajszeszt, hajsampont és õ nagyon elégedett volt a hatásukkal!

Tudtok jól bevált tippet pattanások és gyors hajzsírosodás ellen? Volt ilyen problémátok a kamaszkorban?

Legjobb válasz: Kamaszkoromban volt ilyen problémám (nagyon nem ma volt), de lövésem nem volt, mit kezdjek vele. Használtam egy rossz minõségû arctonikot, de nem sokat segített. Tipp? A kamaszkori pattanások a hormonális változások egyfajta tünetei. Egyes embereknél ezekre a szervezet pattanásokkal reagál, másoknál nem. Pár éven belül elmúlnak, és nem praktikus megszüntetni azt, ami okozza :) Amit tudsz tenni, az a rendszeres arcápolás. Hideg vízzel moss arcot sokszor, és zsíros bõrre való bõrápolószettet használj (arctisztító, tonik, arctej), lehetõleg jó minõségût. Konkrét márkát legfeljebb privátban ajánlok, mert nem akarom megsérteni a szabályzatot. A pattanások attól még elõ fognak jönni, de nem fertõzõdnek el. Zsíros hajra sok esetben egy jó minõségû normál sampon is remek megoldás, máskor kifejezetten zsíros bõrre valót érdemes venni. Itt is privátban tudok márkát javasolni.

Kamaszkoromban volt ilyen problémám (nagyon nem ma volt), de lövésem nem volt, mit kezdjek vele. Használtam egy rossz minõségû arctonikot, de nem sokat segített. Tipp? A kamaszkori pattanások a hormonális változások egyfajta tünetei. Egyes embereknél ezekre a szervezet pattanásokkal reagál, másoknál nem. Pár éven belül elmúlnak, és nem praktikus megszüntetni azt, ami okozza :) Amit tudsz tenni, az a rendszeres arcápolás. Hideg vízzel moss arcot sokszor, és zsíros bõrre való bõrápolószettet használj (arctisztító, tonik, arctej), lehetõleg jó minõségût. Konkrét márkát legfeljebb privátban ajánlok, mert nem akarom megsérteni a szabályzatot. A pattanások attól még elõ fognak jönni, de nem fertõzõdnek el. Zsíros hajra sok esetben egy jó minõségû normál sampon is remek megoldás, máskor kifejezetten zsíros bõrre valót érdemes venni. Itt is privátban tudok márkát javasolni.
én bekentem este fogkrémmel az egész arcom (nagyon sok kicsi pattanásim voltAK) és reggel lemostam (azon a napon piros lesz a pattanásaid helye!) meg hallottam, hogy az élesztõ is használ


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!