Találatok a következő kifejezésre: Hajnalban kel fiam, (3 db)

Néhány hete hajnalban kel a fiam, mit tegyek? Bővebben lent.

16 hónapos fiam újabban hajnal 4 körül kel, ny?gösködik. Hiába altatom, ringatom, simogatom, nem használ. Aztán megunom és magunk mellé teszem, úgy elalszik percek alatt. Viszont nem szeretném hogy ezt megszokja, de enélkül meg nem alszik el. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Hát bíztatni nem tudlak, csak együttérezni. Nálnuk 15 hónapos kora óta van ugyanez. Sajnos csak akkor alszik vissza ha átjön a nagyágyba. Most másfél éves múlt, és még mindig ez van. Én a szeparációs szorongásra gondolok, másra nem tudok. Viszont annak meg egy kicsit hosszallom, már el kellett volna múlnia. Mégis azt hiszem, hogy errõl van szó. Ha van türelmed próbálgasd a saját ágyában való visszaaltatást. Állítólag ha kitartó vagy néhány alkalom után már rövidebb idõ kell a visszaalváshoz. Nálunk ez sajnos nem vált be, néhányszor próbáltam, de még 2 óra altatás után is rögtön felemelte a fejét ha megpróbáltam kimenni a szobából. Viszont ha odjajön a nagyágyra, akkor már alszik is tovább.

Hát bíztatni nem tudlak, csak együttérezni. Nálnuk 15 hónapos kora óta van ugyanez. Sajnos csak akkor alszik vissza ha átjön a nagyágyba. Most másfél éves múlt, és még mindig ez van. Én a szeparációs szorongásra gondolok, másra nem tudok. Viszont annak meg egy kicsit hosszallom, már el kellett volna múlnia. Mégis azt hiszem, hogy errõl van szó. Ha van türelmed próbálgasd a saját ágyában való visszaaltatást. Állítólag ha kitartó vagy néhány alkalom után már rövidebb idõ kell a visszaalváshoz. Nálunk ez sajnos nem vált be, néhányszor próbáltam, de még 2 óra altatás után is rögtön felemelte a fejét ha megpróbáltam kimenni a szobából. Viszont ha odjajön a nagyágyra, akkor már alszik is tovább.
A kérdező hozzászólása: én is próbáltam már többször altatni, de nem ment. Az õ szobája szemben van a miénkkel kb. 3 méter a távolság. Pont úgy van az ágyunk hogy õ ránk lát. Tegyek be neki éjjeli fényt??
szia nálunk is volt ilyen a 16 hós kisfiamnál nekem viszont így vált be hogy hagytam hogy vissza aludjon mellettem és vissza raktam a helyére így aludt 7ig! Már 1 ideje nem kell hogy velem aludjon kb 3-4 napja van ez

Hajnalban kel a fiam, fél 5 tájban (7 hónapos) megszokásból, v tényleg éhes? Nem erősitem a rosszat, ha megetetem?

igy mindig a "jóra" kel fel.utána rögtön visszaalszik.próbáltam altatgatni,teát,vizet kináltam,beraktam magam mellé,ott is hagytam,h magát altassa.mikor fog 6ig aludni?

Legjobb válasz: Ha szerencséd van akkor hamarosan , ha nincs akkor 3 évesen sem!

Ha szerencséd van akkor hamarosan , ha nincs akkor 3 évesen sem!
Lehet éhes simán. Amúgy elárulnám, hogy az én 7 hónapos fiam legalább 4x kel a fogzás miatt fél 5-ig, úgyhogy tedd össze a két kezed és adj hálát a fiadnak :-)
A kérdező hozzászólása: az enyémnek még nincs foga-bár nagyon fogzik.de akkor késõbb is felébred, mert megszokta?? ne etessem?
Szerintem jól csinálod, halgass az ösztöneidre. Ja, a második válaszoló voltam :-)

Hogy mérjem a hőm ha a fiam miatt gyakran kelek hajnalban? Mikor m

Legjobb válasz: Az a lényeg hogy a 6 óra alvás meglegyen.Mérd mikor felkelsz.Lehet nem lesz pontos de csak iránymutató.

Az a lényeg hogy a 6 óra alvás meglegyen.Mérd mikor felkelsz.Lehet nem lesz pontos de csak iránymutató.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!