Találatok a következő kifejezésre: Hajlandó lennél egy (9 db)

Hajlandó lennél eltölteni egy éjszakát egy olyan házban, ahol feltételezhetően kísértetek járnak?

Legjobb válasz: igen.de vinnék magamal különféle digitális gépet,és utána egy vagyont keresnék.

Persze, ezred magammal szivesen
soha!!!! Éppen elég, hogy a mi házunkban is alakokat és hangokat hallok... de amugy biztosan jó buli lenne. De csak akkor, ha a barátnõimmel lennék. :P
Egyet??? Nem. Végleg beköltöznék oda, ha valóban van bent kísértet!!!
jah. de érdekes: a legtöbb ház amirõl ezt állítják: az vagy egy kastély, aminek az anyagában magas a kvarckristály tartalom, vagy pedig, egy magasfeszültségû villanyoszlop megy el. Aki szelemeket akar halucinálni, az rakjon egy mágnest a párnája alá, és mágnesességre való érzékenység függvényében kb fél óra múlva halucinálni kezd , és nincs semmi mellék hatása, de nagyon durva :)
Ezt a mágneses izét kipróbálom majd ha jön egy jóbrátnõ aki nem fél kipróbálni én nemtudom hogy sikerül-e majd de nagyon izgulok ha majd esetleg emléxem miért halucinálok és már a takaróm barna lesz kiveszem a mágnest! XD LOL
igen.de vinnék magamal különféle digitális gépet, és utána egy vagyont keresnék.
Ez az elsõ kérdés ebben a kategóriában, vagy mi? :D Amúgy én ja.:D Szerintem tök poén lehet.:D Persze nem egyedül...:D
Én nem merem kiróbálni... :S
Jézus...Ki rázott a hideg... :O
Én voltam ilyen helyen és nem egy, hanem rengeteg éjszakát. Hát soha többé....
"Aki szelemeket akar halucinálni, az rakjon egy mágnest a párnája alá, és mágnesességre való érzékenység függvényében kb fél óra múlva halucinálni kezd , és nincs semmi mellék hatása, de nagyon durva" Ez télleg müködik? :O Valaki írna erröl többet?
Természetesen. Ja, és a kísértetek nem látszanak a fényképeken, tudtommal.
Igen, nagyon szeretnék egyszer élõben látni szellemeket! Vinnék magammal fényképezõgépet, kamerát is, h megtudjam örökíteni.
attól függ, milyenek voltak a ház elõzõ tulajdonosai. ha rossz emberek, semmiképp
*kipróbálni
Én tuti , hogy nem merném:P
Énis kipróbálnám, de csak akkor, ha a legjobb haverom nálam alszik, vagy itt van a bátjám :) király márcsak 1 mágnes kéne xD
még szép hogy igen...olyan jó buli lehet
még szép
én hiszek az ilyesmiben, úgyhogy biztos hogy nem :D
át én már láttam a nagyit a tükörben, meg röpködtek tárgyak a lakásban szal 80% hogy nem. habár ha megbízható emberekkel mennék, aki képesek belém egy kis lelket önteni akkor talán. A mágnest ki fogom próbálni, ha majd jön az unokatesóm, mert õ letudna nyugtatni ha valami gáz van.
Nem. :D Kiskorom óta félek a kísértetektõl. Még most sem merek teljes sötétségben aludni. A tv mindig be van kapcsolva, hogy legyen egy kis fény. :D
Gyerekként is kísérleteztem kísértetházakkal ( vidámparkban ), felnõttként komolyabb tapasztalatszerzésre is készen állnék ilyen téren.
Na jó ez már uncsi!!! Nem tudom ki az az abberált b*zi, aki a 100 érdekes kérdés c. könyvbõl (nekem is megvan otthon) másolja a kérdéseket, de rohadtul unalmas, és ezt nem igazán az önismereti kérdéshez kéne írni!
én tuti király lehet bár nem hiszek bennük
Egy félõs ember, szellemek közt: a "legjobb" párosítás! Egyedül? "Naná"! Szívrohamot kapjon, és kiugorjon a szíve is...? Ja persze! : D
Minden éjszakát olyanban töltök és mondhatom nekem nem jó élmény!
szeretnék kapcsolatba is lépni velük!
Már átéltem ilyet...senkinek nem kívánom!Igaz túléltem, nem értek hozzám...csak láttam és ez elég volt!
Persze, ezred magammal szivesen...
még szép utána már biztos nem parázik az ember a horror filmeken:D
jujj, nem
Igen, de több emberrel együtt. Egyedül semmiképpen
király!fõleg ha elõtte megilyesztettek, és direkt olyan hangokat csinálnának amiõl tuti...de tök jó lenne
jah-jah!!!!!! tök poén!!!!!!
Természetesen! Mivel a kisértetek is emberek voltak vmikor, titokzatos dolgokat tudhatnék meg róluk, mert tuti hogy vmi mondanivalója van az egész kisértethistóriának. Még én soha nem tapasztaltam ilyet ezért a kiváncsiság is hajt. De nem félnék az biztos, sztem aki fél, az borzasztónak is tartja az ilyen furcsaságokat. Aki meg nem fél az csodaként éli meg, ha egy kisértettel találkozhat!!!
Hajlando lennek
csak ha kedvesek a szellemek és kommunilkatívak, és persze legaláb3an lennénk =)
hát persze... a poén kedvéért legyen péntek 13 és a ház egy temetõ szomszédságában legyen
ahham de nem magamban:)
Egyedül semmiképp, és ha rosszindulatúak akkor sem. Jah és csak akkor ha utána egy médium megvizsgál, hogy nem tapadtak-e rám és ha igen akkor leszedi!
Nem. Mióta meghalt az anyucim, azóta õ és még 2 ember rám vannak "tapadva". Nemrég voltam táborban. Egy barátnõm látta anyut. Pontosan leírta, pedig elõtte soha nem látta. Mivel mindig van nálam Róla fénykép, megmutattam Neki. Egyezett a leírásával a haj, a szemüveg, a ruha, minden. És ráadásul 1-2 hete nagyon nehezen tudok elaludni, mert néznek és érzem a jelenlétüket. Szóval soha nem aludnék ott egy olyan házban.
5 haverral meg 5 üveg vodkával :D:DD
Semmiképp sem. Amikor koleszos voltam, az egyik szoba lakói idéztek szellemet és nem tudták visszaküldeni. A következményrõl már az éjszakás nevelõ számolt be, aki mit sem tudott az egészrõl...mégpedig hogy a zuhanyzókból hangokat hallott, meg nagy zajt az emeleten (mintha valakik rohangálnának), csak éppen senki nem volt ott, mikor ellenõrizte, mindenki aludt. Azonkívül a zuhanyzóhoz csak neki volt kulcsa, és még azzal sem tudott bemenni. A csajok nem tudtak aludni, arra már nem emlékszem, a szobákban mi történt, de az sem ember csinálta... Sosem merném kipróbálni, mert szerintem a szellemek/kísértetek már nem azzal a személyiséggel rendelkeznek, amivel élõ korrukban, az valami más és én nem bízom bennük.
Attól függ. Egyedül nem, de ha ott lenne valaki akkor igen:)
Természetesen:) S kíváncsian várnám, rácáfolnának-e nemlétükre:)
Hát az poén lenne. Átrettegni egy éjszakát egy kísértetektõl nyüzsgõ házban biztos, hogy életre szóló élmény lenne.

Van egy srác. Azt mondta, vesz nekem egy IMax mozit, ha ott végre hajlandó lennék vele lefeküdni. Szerintetek?

Azt mondta, hogy már nagyon kipróbálná velem, és szerinte az ideális elsõ helyszín lenne egy mozi,és ha kell, megveszi nekem. Szerintetek elhigyem, hogy tényleg megveszi? VAgy csak hülyít????

Legjobb válasz: Én meg majd mindjárt lehozom a csillagokat az égrõl...

Én meg majd mindjárt lehozom a csillagokat az égrõl...
én a helyedben fejbe lõném magam mert ilyen kicsi aggyal csodálkozom hogy életképes vagy!Ugye nem komolyan kérdezed?
Talán megnyerte az ötös lottót? Ha már a mozi miatt gondolkodsz, h odaadod magad, akkor ne tétlenkedj inkább, add oda a tested neki már most, mozi ide vagy oda. De akkor már gyere hozzám is el légyszi :P Bár nekem nincs mozim, de van már, aminek örülnél. :D
A kérdező hozzászólása: 1-es A csillagokat nem szeretném, annyira nem tetszenek. :) 2-es Nem értem, mia gond? Szerinted nem mondott igazat? Tényleg van olyan pasi, aki csak meg akar húzni?
egyest bõvíteném az én idõmben még a csillagokat volt menõ dolog lehozni az égrõl
moziban éjjel látó kamerák vannak :) szóval ha a bírságot is vállalja a srác akkor menny hozzá!
szellemileg nagyon alacsony szinten vagy!

Mennyi lenne az a reális összeg, amit hajlandó lennél kifizetni egy esküvői ruhaszalonba a ruhapróbáért? "Esküvőturizmus", avagy esküvői ruhapróba, mint minőségi szolgáltatás.

Egy rádió szerkeszt?-riporter hölgy mesélte el nevetgélve a hallgató közönségének, hogy ? bizony pár éve Veszprém és környékén barátn?ivel végig próbálgatta és fotózta a szalonokban a legújabb esküv?i modelleket. Csak mert tetszett, és milyen jó poén volt.

Legjobb válasz: Szerintem ez egy nagyon jó ötlet, fõleg úgy, hogy aki ténylegesen kikölcsönzi, annak levonjátok a kölcsönzés árából. A próbálgatásért 1-3 ezer forintot simán elkérhetnétek/alkalom.

Szerintem ez egy nagyon jó ötlet, fõleg úgy, hogy aki ténylegesen kikölcsönzi, annak levonjátok a kölcsönzés árából. A próbálgatásért 1-3 ezer forintot simán elkérhetnétek/alkalom.
Még valami. Mikor én próbáltam a ruhákat, sehol nem engedtek fényképezni. Szerintem ez jó megoldás. Csak mikor már aláírtuk a bérlést, és csak azt az egyet... Aki a buli miatt csinálja, így már nem is poén, aki meg komolyan ruhát keres, annak nem számít. Egy kísérõje van, úgyis azzal beszéli meg... Nem jó ötlet pénzt kérni a próbákért...
Megértem azt is aki nem akar költeni a ruhapróbákra, de meg kell érteni azt is aki ebbõl él hogy drága alapanyagú kelméket ad bérbe. Neki ez adja a kenyerét, hogy ne kelljen a ruhát 2 esküvõ után kidobni, mert közte 30-an felpróbálták, itt-ott megszakadt a varrás vagy dezodor/smink nyomok maradtak rajta. Én se venném fel más után a ruhát szívesen, annak meg nem sok értelme hogy minden próba után mossák mert széttmegy. Evidens hogy le kellene mosatni a sminket, sõt akár zuhanyzót is biztosítani, hogy pl a rekkenõ nyári hõségben ne bokáig izzadva kezdjen próbába a menyasszony. Talán ezek miatt kéne idõpontra megbeszélt próbákat tartani, vagy ha valaki tényleg csak úgy esik be akkoris zuhanyozzon le addig ne nyúlhasson a ruhához. Azt hiszem ezt mindenki megértené. De emellett ha kéne fizetni akkor max 2-3 ezer Ft lenne az a pénz amit én személy szerint rászánnék.
Lehet, hogy le leszek pontozva, de én NEM ÉRTEK EGYET! Ha bárhol meghallják, hogy esküvõ, mindenhol a lehetõ legjobban le akarják húzni az embert. A sminkes, a fodrász, a csokor is jóval drágább és az étterem is. Szerintem elég nagy kiadás az esküvõ egy házasulandó párnak és természetes, hogy a nõ szeretné megtalálni álmai ruháját, hiszen optimális esetben egyszer megy férjhez. Számomra már az felháborító, hogy ugyanaz a ruha SZALAGAVATÓRA TÖBB TÍZEZER FT-TAL KERÜL KEVESEBBE, mint esküvõre. Ez miért van? ott is ugyanúgy tönkremehet a táncikálásban, de mivel esküvõrõl van szó a sok hülye fizessen akár százezret is egy ruháért, nem? Vagy esetleg a szalagavató próbásoknak is bevezetnéd ezt??? És igen, van aki nem éppen vékony testalkatú, annak picit több ruhát kell próbálgatnia nem is egy szalonban, mert ugye nem minden ruha áll jól egy molett nõn. Én felháborítónak tartom, hogy nem elég, hogy egy normális ruha minimum 80ezer ft, de ha elmegyek több helyre próbálni, ott is fizessek alkalmanként ezreket. Szerintem az esküvõnek nem arról kellene szólnia, hogy húzzuk le mégjobban a házasulandókat.
En teljes mertekben megertelek, es elhiszem, hogy mennyire kell vigyaznod a ruhakra. De szerintem ezt a penzkerest akkor tudnad megvalositani jol, ha a tobbi szalonban is penzt kernenek. Az idopontegyeztetes mar jobb otlet, hiszen az ingyen van, bar talan az sem a legjobb, hiszen lehet hogy mielott elmenne hozzad az idopontra, mar megtalalja az igazit a menyasszony, es akkor vissza is mondja az idopontot. En elmennek olyan helyre, ahol ingyen lehet probalni, mert ez a probaert valo fizetes ugy elvenne a kedvemet. De teljes mertekben megertelek, tenyleg nem tudom milyen jo otletet lehet kitalalni. Eszembe nem jutna feleslegesen probalgatni, szerintem ez annyira gyerekes, es butasag. Remelem talalsz valami jo megoldast az "eskuvoturizmus" ellen.
Nézd, ez sokmindenen múlik, egy átlagos testalkatú nõ könnyebben talál ruhát, de tegyük fel itt vagyok én, 151cm magasan, vékony testalkattal, még másféle ruha vásárlása esetén is több boltot kell megnéznem és többféle fazont felpróbálni, (legutóbb 3 bolt 10 nadrág 1 volt jó, de az is hosszú) mire egyet találok, ami kényelmes és méretre is jó. Szóval tegyük fel, ha esküvõ, mondjuk Budapest, legyen 2000Ft/próba, a fenti arányt tekintve 20ezer Ft csak a próbák, csak, mire méretet és fazont megfelelõt találok, és extra kívánságom még nem is volt. Anyagilag nem tudom, hogy fogok akkor állni, de egy esküvõ amúgy is nagy kiadás, nem vagyok benne biztos, hogy bejönne, ha lenne olyan bolt is, ahol ingyé lehet megnézni, vagy tudnék varratni inkább, nem próbálnék pénzért.
Utolsó válaszadónak teljesen igaza van! Én is csak idõponttal fogadnám a leendõ arákat. Az azért komolyabbra fordítja a helyzetet. De a pénz-kérdés sokakat feszélyezne és kellemetlenül éreznék magukat és éreznék magukon a választási kényszert és lehet, olyat választanának, ami egyébként nem is a legmegfelelõbb nekik.
èn voltam már férjnél, és nem is olcsó ruhám volt. én azt mondom hogy talán ha nagybetükkel kiirod az ajtóra hogy ruhapróba csak idöpont egyeztetéssel lehetséges, akkor a befuró próbálókat elüzöd. ha sminkje van akkor kéred a lemosást. stb.. na most én kb 5 szalont jártam végig, és két külön szalon ruhája között vacilláltam. vagy is a többiben csak felpróbáltam, de nem volt megfelelö egyik sem, de ebben a kettöben 2x próbáltam mielött választottam. aztán persze amelyiknél maradtam, még 2x mentem. hát ha pénzt kértek volna nem tudom hogy mindet végig jártam volna-e. talán csak a menöket. és a végén nem is a legnagyobb üzletböl választottam.szóval nem hiszem hogy nagyon jó ötlet a pénz kérés. én eleve nem foglalkoznék a beesö vendégekkel, csak is idöpontra beírttal. Aztán lehet kiírnám, hogy a turisták 5000 ft-t próbálhatnak és fényképezkethetnek.
A dolog sikere azon áll vagy bukik, hány olyan szalon van a környezetedben, ahol viszont ingyen lehet próbálgatni, illetve kínálsz-e olyasmit is, amit azok nem.
egy forintot se fizetnék a ruhapóbáért
Ahogy látod, kedves kérdezõ, 99% nem fizetne ezért! Jogosan! Elvégre amennyit elkérnek egy-egy ruháért, sztem a bolt minden, de télleg minden költsége bennevan az árban! Sajnálom! Arról nem is beszélve, hogy ez max. Pesten mûködne, a legelitebb helyeken... ugyanis vidéken ilyenrõl még nem is hallottak az emberek... ilyenért fizetni! De ha be is vezeted ezt, 90% szalon meg nem fizetõs, nah, akkor mégis melyikõtök jár jobban? Azok a plázap...ák, akik meg ezért mennek be szalonokba, hát tehetnek egy szivességet... :S Bocsi!
A felesleges próbák kiszûrésére számomra is az idõpont-egyeztetés lenne a legjobb. A párommal már nagyon szeretnénk összeházasodni, de nincs mibõl megszervezni az esküvõt. Én is szeretnék szép ruhát, álomszép esküvõt. De sajnos nincs rá keret. Ha még több teher lenne az elõkészületeknél, akkor mire eljön a várva-várt nap, biztosan elmegy a kedvünk az egésztõl. :(
ÉN sem fizetnék egy fillért sem. BE sem mennék olyan szalonba. Tudom, hogy mennyire kell vigyáznod a ruhákra, én lehet azt csinálnám, hogy kikötném ugye, hogy csak idõpontra lehet, kikötném, hogy nem lehet a próbáló hölgyön pl smink, ha pedig megrongálja a ruhát akár szándékosan akár nem akkor kérek x ezer forintot. Szerintem simán ki lehet szûrni, aki csak hobbiból próbálgat. Ismerõseim közül már többen férjhez mentek, de még senkitõl nem hallottam olyat, hogy ezért a szalonban plusz pénzt kértek volna. Ha a környékeden a többi szalon viszont így csinálja, akkor te is megteheted. Ha a többiek nem kérnek, akkor viszont buksz rajta.
Semennyit nem fizetnék a próbáért. Esküvõi ruhát se vennék szalonból. Az esküvõi ruha árában szerintem amúgy is alapból benne van az amortizáció költsége.
Nekem már nem kell ruhát próbálni, mert már férjhez mentem és nem szándékozom még egyszer. De a véleményem, hogy valami olyasmit lehetne csinálni, hogy akkor valamiféle kauciót fizettetnék, amit amikor sértetlenül visszahozza a ruhát, visszaadtok.
Én pár éve házasodtam, de senki nem kért a próbákért pénzt. Nem is adtam volna. Biztos nagyon megsértett volna, hogy plusz egy sarc... Nem értettem volna, hogy miért büntetnek még ezzel is... És gondolom azért, mert nekem soha nem jutott volna eszembe csak heccbõl ruhákat próbálgatni... De arra sem gondoltam sosem, hogy az a ruha kopik. Hát nem vagyok egy lángész... Meg nem is ez a szakmám... De ha szépen valaki elmagyarázza, vagy ki van írva valami jól látható helyre, hogy ez miért történik, el tudom fogadni, és úgy már nem sérti az önérzetemet, és máris nem fáj annyira fizetni... Persze attól is függ mennyi lenne... Én kb. az 5. szalonba találtam meg az ideális ruhát... Egyszerûen a többi nem állt jól... (Eléggé alacsony vagyok) Öt helyen tuti nem adtam volna pénzt...
Én megértelek...Szerintem jó megoldás lenne, ha csak idõpontra próbálhatnák fel a ruhát, és valami minimális összeget el lehet kérni, pl 500ft-ot, mert akinek csak 1 kép erejéig kell nem fizet úgysem semmit, akinek meg komoly szándéka van a ruhával, neki megér ennyit
Én megértem azt is, aki ebbõl él, de ha megtehetem majd, pont emiatt fogok inkább varratni, mert az legalább méretre lesz, és nem kell aggódnom amiatt se, hogy az én alacsony méretemre nem lesz valami nagy választék, így viszont amit varratok, az tényleg olyan lesz, "mint ha rám öltötték volna". Ha már nem nõttem nagyobbra, azt a pénzt rászánom.
Ha a kölcsönzés árába beleszámít, akkor korrekt. Bár szerintem az is fontos, hogy nagy legyen a választék ez esetben. Ahol kevés ruha közül válogathatok, ott nem szívesen fizetnék, mert kevesebb az esélye, hogy megtalálom azt, ami igazán tetszik.
Szia! Én személy szerint nem mennék egy olyan ruhakölcsönzõbe ahol pénzt kérnek a próbálásért.Nem elég, hogy a kölcsönzés borsos, amelett, hogy pár óráig van rajtam a ruha?Ráadásul általában vékony hölgyekre vannak szép és megfelelõ ruhák.Szóval egy-kettõt meg kellene néznem, próbálnom mielõtt kölcsönzök.De mivel rájöttem, hogy ezen én nem fogok egy percet sem idegeskedni, ezért varratni fogok.Idõpontkérés mindenféleképpen ha szeretnéd, hogy a ruhák szépek maradjanak:megkéred a hölgyeményeket, hogy az áruk megóvása érdekében smink nélkül, "óvatósan" válogassanak.Ha komolyan gondolják, akkor betartják a kérdéseidet!
bocsi, 14:59-es vagyok. Az árat nem írtam. Én nem Budapesten lakom, de egy elég nagy városban. A próbáért max 2000Ft-ot adnék ki. Annál többet nem.
szerintem az lenne a legjobb, ha a ruhapróba 2000 ft körül lenne, de ha ott veszi a ruhát, akkor ez az összeg lejön a kölcsönzés árából.


Hajlandó lennél aláírni egy papírt, amelyen kijelented, hogy a személyiséged, világképed, elveid a következő 30 évben nem fognak jelentősen változni?

Tegyük fel, ha az aláírtakkal ellentétes történik, tehát mégis változol, akkor komolyabb összeg? pénzbüntetést kell fizetned.

Legjobb válasz: Nem. Sosem tudhatom mit hoz az élet :S :)

Nem. Sosem tudhatom mit hoz az élet :S :)
Nem. Nem is értem mi értelme lenne ennek?
Nem, hiszen akarunk vagy nem mindig változunk, mert a körülmények és a helyzetek is változnak!
Úgy gondolom, hogy teljesen kiforrott a személyiségem, világképem és az elveim is azok. Úgy vélem semmi olyan nem történhet az életben, amely jelentõsen megváltoztatná a nézeteimet, értékrendemet. Úgyhogy szerintem én alá merném írni. Egyedül a személyiség megváltozása necces, mert sajnos tragédia történhet, aminek következtében teljesen befordulok, elvonulok a világ elõl... de magától ez sem változna gyökeresen 30 év alatt.
ma 19:26-os: megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, hogy ennyire kiforrott egyéniségnek érzed magad?
Azt azért megirhatnád, hogy ez MIRE LENNE JÓ? Ugyanis semmilyen értelmes magyarázatot nem tudok kitalálni rá.
Nem írnám alá, mert nekem meg pont az az életcélom, hogy folyamatosan jobbá váljak. Bár, ez a törekvésem állandó, tehát nem változik. Akkor mégiscsak alá kéne írnom? :D
Persze. Mióta megszülettem ugyanolyan vagyok, ami a személyiséget és világképemet illeti.
Soha, semmit nem írok alá.
A kérdésben ott van a JELENTÕSEN szó, ami nem elhanyagolandó. A korom teljesen mindegy, sosem voltam gyerekes, így az idõ elõre haladtával nem tartom valószínûnek, hogy JELENTÕSEN változzanak a nézeteim. Szerintem, aki szerint õ nagymértékben fog változni, az vagy még gyerek, vagy nincsen tisztában az életcéljával és magáról az életrõl sincs különösebb véleménye. A világkép és az elvek nem egy változó tulajdonságok. Nem lesz más az erkölcsi felfogásom a késõbbiekben sem. Amit most rossznak gondolok, az 30 év múlva is rossz lesz a szememben. A személyiség pedig szintén addig változik, amíg be nem nõ az ember feje lágya. Persze, más az ember a munkában, otthon, a gyerekekkel, de ez mind-mind õ maga. Tehát a személyiség sem változik különösebben felnõtt fejjel. Akinek igen, az gáz. Igen, vannak akik besavanyodnak, de szerencsére vannak kivételek :)
*örökösen
Nem, semmii értelme nem lenne. Mindig minden örökes változik.
Ilyet értelmes ember nem ir alá, mert olyan ember nem létezik, aki 30 év alatt nem változik semmit, még egy 40-50 éves ember esetében is az a biztos, hogy ez idö alatt jelentös változások lesznek a személyiségében, világszemléletében, mert az emberek is meg a világ is változik. Aki úgy érzi, hogy ezt garantálni tudja, az elöször gondoljon bele, hogy milyen volt 30 éve, meg milyen volt MO 30 éve - és milyen most ö is meg az ország is, a vila´gról nem is beszélve.
Biztos vagyok benne, hogy jelentõsen már semmiben nem fogok változni (gyerekként is ilyen voltam, csak "gyerekszerûbb", felnõttként már nem fogok 100%-os változáson átmenni), de attól még minek írnék alá bármit, pláne ha bírság jár érte, ha mégis változnék? Legalább akkor már járjon azért jutalom, ha nem változok.

15 hónapos kisfiam nem hajlandó egyedül járkálni. Mi lehet a gond? Bővebben lent.

13,5 hónapos volt mikor elindult-igaz csak rövid távokat tett meg,de valahogy itt leragadtunk.Pár lépés után a kezünkért nyúl,ha nem kapja meg négykézláb halad tovább.A lakásban szinte mindenhova ujjunkat fogva közlekedik(volt 1-2 esése de csak seggre pottyant).Kint a szabadban jobb a helyzet-ott gyakran magától elengedi az ujjunkat.

Legjobb válasz: Még nem érzi magát biztonságban, szerintem idõ kell még neki, hogy stabilabban tudjon járni, fejlõdnie kell az izomzatának, az egyensúlyérzékének. Mászva gondolom gyorsabban eljut oda, ahova szeretne. Szerintem inkább ne segítsetek neki, hadd gyakorolja egyedül a tudományát, sõt azt is meg kell tanulnia, hogy néha bizony elesik, és akkor hogyan essen, hogy ne fájjon.

Még nem érzi magát biztonságban, szerintem idõ kell még neki, hogy stabilabban tudjon járni, fejlõdnie kell az izomzatának, az egyensúlyérzékének. Mászva gondolom gyorsabban eljut oda, ahova szeretne. Szerintem inkább ne segítsetek neki, hadd gyakorolja egyedül a tudományát, sõt azt is meg kell tanulnia, hogy néha bizony elesik, és akkor hogyan essen, hogy ne fájjon.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Az esések jól mennek, vagy seggre esik, vagy szépen kirakja maga élé a kezeit ha elõre.De az egyensúlyozással gond van...
Hát nálunk meg pont fordítva van!Egy hónapja indult el egyedül, itthon csak megy kapaszkodás nélkül, rója a köröket, de kinn csak kézenfogva hajlandó pár lépést tenni-14 hós.Én türelemmel várom, h majd egyszer nekiinduljon.

14 hónaposom csak úgy hajlandó menni, ha fogjuk az egyik kezét? Bõvebben lent.

Kb 2 hónapja egész ügyesen megy, elõször mindkét kezét fogni kellett, de egy ideje csak az egyiket. Néha alig-alig fogja. Ugye nem baj, h nem megy még egyedül? Azt olvastam, 18 hós koráig nem probléma, ha nem indul el egyedül.

Legjobb válasz: Ezen kár agyalnod. Ha eljön az ideje, majd elindul.

Ezen kár agyalnod. Ha eljön az ideje, majd elindul.
Csak akkor fog egyedül menni, ha nem fogod a kezét. Meg kell tanulnia egyensúlyozni és esni is. Ha vezetgeted, sokkal késõbb tanulja meg. 14 hónaposan már kellene neki önállóan, legalább próbálkozni.
az én lányom is így volt, habár már tudott volna egyedül is menni, de nem akart, és csak 16 hónaposan indult el, de aztán már teljesen stabilan járt, nem potyogott szinte végképp.
Szerintem ne vezessétek. Mi soha nem vezettük, mégis megtanult járni :) (11 hónaposan)
Ne aggódj, még nincs elkesve 14 hónaposan. A második hülyeséget irt. Az en gyerekem ennyi idõsen indult el egyik pillanatról a másikra, elõtte mi is 2 hónapig vezettük, de amikor elindult olyan ügyes volt, hogy szinte nem is esett, mert addigra jobban kialakult az egyensúly keszsege. Nem kellõen merész, azért kell még vezetni, de annál ügyesebb lesz meglátod.
Fiam is pont ilyen volt. Bent már 1, 5 hónapja ment, amikor kint egyedül is mert menni. Ne aggódj, fog szaladni nem sokára:) Egyik gyerek ilyen a másik olyan:) Lányoat pl 1 métert nem vezetgettem és 10, 5 hónaposan ment, a fiamnak pedig foni kellett a kezét, õ mindenben egy kicsit segíteni, noszogatni kell, õ ilyen:)
Ha nem vezetgettétek volna az elejétõl kezdve, akkor elindult volna egymaga, lehet hogy egy-két hónappal késõbb, de magabiztosan. Most már, hogy ehhez szokott hozzá, nyilván így kényelmesebb neki, és nincs is annyi önbizalma, mintha egyedül tapasztalta, tanulta volna meg. Így majd kicsit tovább tart neki amíg önállósodik. Ugye ha fogják a kezét, sokkal nehezebb neki megtalálni az egyensúlyt, mert természetellenes tartásban van a karja, háta, és a lábait sem úgy rakosgatja mint egy egyedül járni tanuló gyerek (a vezetgetett gyerekek gyakran a lábujjhegyükre lépnek, nem a talpukra). Meg hát nincs is "szüksége" rá, hogy megtanulja, hiszen fogják, nem baj ha rosszul lép, nem esik el... De ha már így csináltátok, akkor mindegy, szerintem ne aggódj, 14 hónaposan még bõõõven ráér önállóan menni.
Szerintem a legutálatosabb dolog a friss anyukák rémisztgetése. Nem kell aggódnod, szépen fog õ is járni, futni, mint a többi gyerek. Az elsõ gyerekemet azért kezdtem vezetgetni, mert 13 hónaposan a gyerekorvos meg az ortopédus karöltve azt mondta, hogy ennyi idõsen már járnia kellene... :( Végül 15 hónaposan vezetgetve indult el, 17 hónaposan magától. Azóta 2 éves, rohangál, ugrál, ökörködik, már szinte félek tõle, olyan vadóc. :) Kutya baja. Én is úgy tudom, hogy járni 1, 5 éves korig, beszélni 2, 5-3 éves korig "kell" elkezdeni.

Csináltam egy videót Sims3-ban, amit nem hajlandó importálni semmilyen videószerkesztőbe, de lejátszani lejátssza. Miért? Több lent.

C:\Documents and Settings\User\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Recorded Videos\Video.avi nem importálható. Nem került sor a kért kodek automatikus letöltése, mert nincs bejelölve a Beállítások párbeszédpanelen a Kodekek automatikus letöltése jelöl?négyzet.

Legjobb válasz: Heló! Kattints a videó file ra jobb klikkel és ott hogy társitás ott kiválasztassz 1 programot ami videó lejátszásra alkalmas és kompatibilis a videó szerkesztõ programoddal. :D

Heló! Kattints a videó file ra jobb klikkel és ott hogy társitás ott kiválasztassz 1 programot ami videó lejátszásra alkalmas és kompatibilis a videó szerkesztõ programoddal. :D

Válásnál kiteszik az egyik felet ha semmilyen megoldásra nem hajlandó? Részletek lent.

Válóperem folyamatban.Tavasszal el kellett jönnöm a kislánnyal a hitelre vásárolt lakásból,ahol az apa maradt ott.Neki nyáron letelt a munkanélkülije,azóta semmit nem fizet,sem gyerektartást,sem rezsit,nem hajlandó sem kiköltözni,sem fizetni(rezsit sem) sem hitelt átvenni. Nincs bejelentve,de dolgozik. Alkohol miatt reggelig veszekedtünk,dühöngött,kiabált,nem maradhattam ott egy kisgyermekkel. Jön a tél,nem fogom tudni fizetni a f?tés mellett a lakást is,elúsztatja,én is BAR-ra kerülök,mert adóstársak vagyunk a hitelben. Hiába dolgozok 2 helyen én is tönkre megyek.Fenyeget?zik,mert mondtam,hogy végrehajtást kérek a gyerektartásra.( 1 füzetet sem vett)

Legjobb válasz: Nem értem miért kellett volna eljönnöd, bármikor hazamehetsz az közösen szerzett vagyon! Senkit sem fognak kitenni sehonnan! Mindennek a fele a tiéd! A Hitelt átvállalhatod a volt férjedtõl vagy õ is átvállalhatja tõled. Ha nem fizeti senki sem akkor mindkettõtökön behajtják a ház árának a felét! Plusz buktátok a házat! A Házasság vagyonközösséget jelent, kivéve ha nincs külön házassági szerzõdés amiben lefektetik a vagyoni helyzeteteket hogy micsoda kié mennyi részben stb..

Nem értem miért kellett volna eljönnöd, bármikor hazamehetsz az közösen szerzett vagyon! Senkit sem fognak kitenni sehonnan! Mindennek a fele a tiéd! A Hitelt átvállalhatod a volt férjedtõl vagy õ is átvállalhatja tõled. Ha nem fizeti senki sem akkor mindkettõtökön behajtják a ház árának a felét! Plusz buktátok a házat! A Házasság vagyonközösséget jelent, kivéve ha nincs külön házassági szerzõdés amiben lefektetik a vagyoni helyzeteteket hogy micsoda kié mennyi részben stb..
Egyébként meg ha alkohol miatt veszekszik és dühöng, akkor neked nem eljönnöd kell hanem kihívni a rendõrséget meg a gyámügyet amikor be van baxva és majd szépen elviszik kiskorú veszélyeztetése miatt!! Nálunk is ez volt a faterral. Kihívtuk a mentõket, aztán a mentõsök meg a zsarukat mert részegen fel akarta robbantani a marhája a lakást a gázzal meg késsel kergetett minket! Hál istennek már 4 éve nem él.
elõzõ vagyok! azt elfelejtettem, h rendõrt hiába hívsz, mert amíg vér nem folyik addig nem csinálnak semmit, nem egyszer próbáltuk, még a diliházzal is el akartuk vitetni , de õk se foglalkoztak vele... :(
A gyerektartást megítélik, de ha közös a lakás, akkor nem teszik ki.Nem kellett volna elköltöznöd a közös lakásból, mert így hátrányos helyzetbe kerültél. Kérdezd meg az ügyvédet, de talán érdemes lenne a Bíróságtól kérni a lakás elárverezését! A férjed összegébõl pedig megkapnád az elmaradt tartásdíjat is. Ha nem fizet, akkor ügyvéddel, vagy ajánlott levélben szólítsd fel a fizetésre, mert enélkül csak 6 hónapra visszamenõleg kaphatod meg a gyerektartást.
Ugyan már.... tessék arra hivatkozni, hogy közveszélyes.Mondjuk gázpalackot akar robbantani....
Ha a (volt) férjed feketén dolgozik, és más vagyona sincs, a gyerektartásra kért végrehajtással csak azt éred el, hogy elárverezik a ház felét (feltéve, hogy 1/2 - 1/2 arányban vagytok tulajdonosok), a bank is kéri a pénzét a vételárból, te meg társtulajdonos lehetsz egy vad idegennel, és pénzt sem biztos, hogy kapsz. Maximum akkor, ha kéred, hogy a végrehajtó árverezze el a te tulajdonrészedet is, abból a férjed tartozására nem vonhatnak le, a bank viszont kérheti a pénzt. Ehhez hasonló megoldás lehet, hogy közös tulajdon megszüntetése iránt pert indítasz. Akkor is végrehajtó árverez. A per során még használati díjat is kérhetsz a fél ingatlanért, ha nem laksz ott. Amúgy csatlakozom az elõttem szólóhoz: kérdezz meg egy jó ügyvédet!
Hülyén csináltad. Ott kellett volna maradni, majd az elsõ kiabálós balhénál zaklatásért feljelenteni, távolságtartást kérni. A gyermektartást is rögtön igényelni kellett volna, mihelyst az érzelmi és/vagy anyagi kapcsolatotok megszûnt.Az nem számít, hogy egy helyen laktok. Ide most már egy ügyvéd kell.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem szabadott volna eljönnöm, de nem bírtam cérnával, amit mûvelt. Arra írtam, hogy nem hajlandó semmire, hogy sem átengedni a hitelrészét, hogy átvegyem, sem az én részemet nem hajlandó átvenni. Keresek ügyvédet.
A kérdező hozzászólása: Ápolónõ vagyok, sajnos NEM viszik be ha nem írja alá.

Mit csináljak? Összevesztünk a barátommal, egy totál jelentéktelen ügyön, és most nem hajlandó tárgyalni velem! Szerintetek? Bővebben lent!

19 éves vagyok. 4 éve vagyok a barátommal, nekem ? az els? mindenben:)...és nagyon szeretem. Õ 23 éves. Távolság van köztünk, ? pesti, én meg komárom megyében egy faluban lakom. Nem olyan régen voltunk egy buliban, és egy csávó el akart hívni táncolni. Én visszautasítottam, és a barátom csak annyit látott, hogy beszéltem valakivel. És így is halál féltékeny, az egészet úgy ahogy van, félreértette. Azóta durcizott, amikor meg mondtam neki, hogy csak visszautasítottam(ez kedden volt) azt mondta ne kamuljak, és elment. Azóta nem beszéltem vele, nem lehet elérni. És voltam dokinál, kiderült, hogy 6 hetes terhes vagyok..:) Persze ? ezt nem tudja, meg akartam vele lepni, de nem hiszem, hogy ezek után örülne neki...Most szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: hát, amit s fiud csinál az kicsit gyerekes. Dehát, mi fiúk már csak ilyenek vagyunk. Próbáld megbeszélni valahogy vele, és csak utánna mond el a kiscipõt. Én szurkolok

hát, amit s fiud csinál az kicsit gyerekes. Dehát, mi fiúk már csak ilyenek vagyunk. Próbáld megbeszélni valahogy vele, és csak utánna mond el a kiscipõt. Én szurkolok
szurkolok nektek:)
19 évesen bevállalni egy babát.. hu, merész. Grat! Elég gyerekesen viselkedik a barátod, Beszélj vele és mondd meg h babátok lesz. Mást nem nagyon tudsz csinálni.
A kérdező hozzászólása: Hát nem akartunk gyereket... Tabit szedtem, és ez a kis lurkó valahogy becsúszott...A dokim is nézett egyet, alig merte elmondani...Nem tudom, amúgy hogy lehet, de én nem bánom:) ...Meg kéne, de még meggyanusítana, hogy nem õ az apja:(
mi lett?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!