Találatok a következő kifejezésre: Hajdúszoboszlóról mik tapasztalatok (1 db)

Hajdúszoboszlóról mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia. Hajdúszoboszlói vagyok, nem tudom, pontosan milyen téri tapasztalat érdekel, de talán tudnék segíteni.

Szia. Hajdúszoboszlói vagyok, nem tudom, pontosan milyen téri tapasztalat érdekel, de talán tudnék segíteni.
A kérdező hozzászólása: az érdekelne, hogy megéri oda menni?van szórakozási lehetõség 18-20éveseknek? drága hely?
En voltam hajduszoboszlon, egyszeruen szuper, megeri minden esetre.Amilyen jo a strand ott.Aztan biztos lehet bulizni is.
Én 18 éves vagyok és itt lakom. Nappal valóban nagyon jó a strand, Aquapark stb., este azonban nincs túl sok lehetõség a korosztályomnak, de lehet, hogy egy pár napra ideérkezõ turista ezt nem így látja. Van pl. sörsátor, gyakran élõzenés programok. Szerintem én kívülállóként, 1-2 hétig nagyon bírnám ezt a helyet. 18 éve itt élvén azonban kicsit unom. De nyaralni ideális (az árak a fürdõövezetben magasak, érdemes távolabb bevásárolni, Pennyben, Plusban).
Ja, azt elfelejtettem, hogy disco pl. van, azt hiszem 2 is, és vannak jó helyek billiárdozásra, csocsózásra, dartsra, bowlingra stb. Szóval nem unatkoznátok, az biztos. Késõ estig-kora hajnalig van élet a városban.
A kérdező hozzászólása: ok...köszi....
A kérdező hozzászólása: hát a hajdúszoboszlóiaktól szeretném kérdezni, hogy nem-e tudják, esetleg én hol nézhetnék utána, hogy a júl19-i Hooligans koncertre mennyi lesz a belépõ?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol tudok bérletet venni a Volán buszra?

Halásztelek és Csepel között szeretnék utazni és egy havi diák bérletet vennék, de amit mondtak hely az üres volt, nem volt ott senki (Szent Imre tér).

1

Hol van olyan hely Magyarországon ahol meglehet nézni meg ki is lehet próbálni középkori nyújtópadot?

középkorban ezzel kínoztak inkvizíció idelyén. van ahol meglehet nézni?

4

Õsszel mi jót lehet csinálni egy budapesti több napos kiránduláson?

2

Hol vannak kevésbé beépített hőforrások magyarroszágon?

0

Szlovákiába át lehet menni útlevél nélkül?

Barátnőmmel tervezünk egy ilyen 6 -7 napos kirándulást és azon golndolkodok, hogy a mária valéria hídon át lehet-e menni szlovákiába, vagy útlevél szükséges oda?

2

Az M7-es autópályán található kőröshegyi völgyhídat honnan lehet a legoptimálisabban megtekinteni?

Van valamilyen kilátó, vagy parkoló kialakítva? Értem úgy a kérdést, hogy az m7-nek melyik oldalán és hol kell lehajtsak vagy megálljak, hogy megcsodáljam a völgyhídat?

1

Budapesten mi a legolcsóbb megoldás 3 éjszaka alvásra?

annyi lenne a szempont, hogy ne fagyjak meg egy telefonfülképben vagy padon, SEMMI más nem számít. tudtok valami jó ötletet, kibérelhető ágyat, kollégiumot? átkutattam a netet, de mindenhol túl drága..

6

Szép kártyán belül a szabadidőt fel lehet használni vonat utazásnál?

1

Hegyeshalomból hogyan lehet eljutni Pilisvörösvárra?

3

A Tropicariumból/Campona bevásárlóközpont/ hogyan és/vagy mivel/autóbusz, metró, autó/ tudnánk eljutni az Országház és környékére?

Kevésbé vagyunk ismerősek Bp-n ezért nagy segítség lenne az információ, csütörtökön szeretnénk menni.Hányas busz, hányas metró vagy a parkolás mennyibe kerül...

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!