Találatok a következő kifejezésre: Hagytam valakinek az (29 db)

Hagytam valakinek ezen az oldalon üzenetet - gondolom elküldték neki. Viszont nekem az van az adataimnál, hogy ne legyen látható az e-mail címem. Ettől még az illető fog tudni nekem válaszolni?

Legjobb válasz: Persze!Az csak arra való,hogy amikor válaszolsz akkor más ne tudjon enked úgy írni levelet,mit te annak a valakinek. Neki automatice ki fogja írni az e-mail címed!Üdv.:Bea

Persze!Az csak arra való, hogy amikor válaszolsz akkor más ne tudjon enked úgy írni levelet, mit te annak a valakinek. Neki automatice ki fogja írni az e-mail címed!Üdv.:Bea
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! :)
A válaszok nem üzenet formájában mennek a honlapon, hanem e-mailben, ha mûködõképes az e-mail címe, és nézi is, megkapja a leveled, és az e-mail címedre tud válaszolni.

Ha a rollerrel elütöttem egy idős hölgyet mert illuminált állapotban voltam és cserben hagytam, akkor az nem helyes cselekedet meg e feljelent e engem valaki a rendörségen?

Legjobb válasz: Teljesen lényegtelen, hogy csak egy rollerrel ütötted el, ha otthagytad az akkor is cserbenhagyásnak minõsül. Ha látott valaki, vagy az az idõs nõ akit elcsaptál feljent, akkor bajban vagy. És igen finoman szólva sem szép, otthagyni azt akit elütsz, fõleg ha idõs emberrõl van szó! Szállj magadba kicsit.

Teljesen lényegtelen, hogy csak egy rollerrel ütötted el, ha otthagytad az akkor is cserbenhagyásnak minõsül. Ha látott valaki, vagy az az idõs nõ akit elcsaptál feljent, akkor bajban vagy. És igen finoman szólva sem szép, otthagyni azt akit elütsz, fõleg ha idõs emberrõl van szó! Szállj magadba kicsit.
Ha a rendõrség ki tudja deríteni hogy te voltál, akkor igen. Ha megsérült a hölgy, akkor segítségnyújtás elmulasztása matt eljárást indítanak ellened.Ha nem is nyúlsz hozzá ittasan, telefonálnod kellett volna. Elhagytad a baleset helyszinét a rendõrség kiérkezése elõtt. Ezek bûncselekmények. Kárt is okoztál, amit a hölgy polgári perben kérheti, hogy térítsd meg.

Miért ír a gépem nu-t, amikor leütöm az n-t és un-t, amikor lenyomom az u betűt? Valamint nem működik az alt és alt-gr billentyűm. A lányom nyomkodta a laptopot sajnos (húgom nyitva hagyta. ) Valaki segítsen!

Ilyennel még sose találkoztam és idegesít?, hogy egy e-mailt se tudok megírni, mert mindig vissza kell törölgetni a plusz bet?k végett meg nem tudok kukacot sem írni csak karaktertáblából. :( Plusz ugye ami alt gr-hez kötött...

Legjobb válasz: A legvalószínûbb, hogy valami belefolyhatott. ha kiszárad vagy mûködni fog, vagy billentyûzetet kell cserélni/javítani.

A legvalószínûbb, hogy valami belefolyhatott. ha kiszárad vagy mûködni fog, vagy billentyûzetet kell cserélni/javítani.


Egy Twitteren posztoló lány szerint a tragédiát az indította el, hogy hatan megkéseltek valakit. Azt miért hagyták ki hogy a lány 6 cigányról írt?

Legjobb válasz: Mekkora bunkók vagytok egytõl-egyig, és milyen naivak... A rendõrség és a mentõsök, akiknek ti olyan baromira hisztek pointosan azt mondják, amit megengednek nekik hogy mondjanak, erre persze nem gondoltok, mert rohadtul bíztok a nem létezõ szabad demokráciánkban... Én meg inkább bízom a majdnem hogy azonnal postoló, az arcukat, nevüket vállaló szemtanúkban! Pl. az egyik egy electro zenét kedvelõ fiatal lány, nem éppen kuruc.infós arc. Különben is milyen beteg lelketek van, hogy azt képzelitek egy ilyen után az az elsõ gondolata ezeknek a tényleg fiatal diszkós gyerekeknek, akik átélték, ott voltak, hogy milyen jó kis cigányozást lehet ebbõl majd kihozni.

Mekkora bunkók vagytok egytõl-egyig, és milyen naivak... A rendõrség és a mentõsök, akiknek ti olyan baromira hisztek pointosan azt mondják, amit megengednek nekik hogy mondjanak, erre persze nem gondoltok, mert rohadtul bíztok a nem létezõ szabad demokráciánkban... Én meg inkább bízom a majdnem hogy azonnal postoló, az arcukat, nevüket vállaló szemtanúkban! Pl. az egyik egy electro zenét kedvelõ fiatal lány, nem éppen kuruc.infós arc. Különben is milyen beteg lelketek van, hogy azt képzelitek egy ilyen után az az elsõ gondolata ezeknek a tényleg fiatal diszkós gyerekeknek, akik átélték, ott voltak, hogy milyen jó kis cigányozást lehet ebbõl majd kihozni.
Szerintem szimplán ész nélkül cselekedett a részeges csõcselék.
Na vajon miért? Há'mme' az rásszizmus!
7:47-tel értek egyet amúgy a twitteres post-ot meg lehet nézni valahol?
Index, HVG szerint pedig nem történt késelés (rendõrökre, mentõsökre hivatkozva). Inkább nekik hiszek, mint egy kósza tweetnek.
Én is a hivatalos közlésnek hiszek. A késeléses sztori eléggé hihetetlen. Nagy volt a tömeg, ez tudott. Ha tömegverekedés tör ki, ott nem csak 3 lány hal meg, hanem nagyon sok a sérült is. Másrészt miért csak lányokat késelnek meg. Hogyan lehet, hogy a lányokat úgy szúrták meg, hogy mindegyikük halálos szúrást kapott? Hogy lehet, hogy a környezetüket nem borította el a vér? A twitterezõ leányzót is. Így persze nagyobb a szenzáció és lehet cigányozni is.
Azt olvastam én is, hogy nem volt késelés. De sehol sem írják, hogy mi okozta a pánikot. Mit írnak errõl? Gondolom, nem ok nélkül rohant egyszerre mindenki az ajtók felé, de erre még sehol sem találtam magyarázatot.
West Balkán és cigányok... Pff! Látszik tudjátok mirõl van szó, milyen hely a West Balkán. Csak lehessen végre cigányozni. Szánalmas!
A hivatalos szervek tagadták, hogy késelés történt. De te higgyél csak a twitteres kisasszonynak, ha már cigányokról van szó, biztos igaza van...
http://mosaictv.hu/hirek/738/3_lany_meghalt_a_noise_night_li.. Elég csak a képeket megnézni Fele ekkora tömeg is tragédiához vezetett volna.. Nem kell már ide is a cigányozás..:P
Azért mert rásszistááá. Egyébként eléggé biztosnak tûnik, hogy MEGINT a cigányok csinálták a balhét.
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad. Szerintem, ha ennyire tudod a részleteket, mint állítod (késelés), menj be a rendõrségre és tegyél tanúvallomást....
"Azt olvastam én is, hogy nem volt késelés. De sehol sem írják, hogy mi okozta a pánikot. Mit írnak errõl? " A pánikot a késelés okozta te buta. Te nem pánikolnál, ha elõtted szúrnának le valakit?
A késelés okozta a pánikot. Majd biztos az, hogy elfogyott a Bacardi, ugye?
Volt késelés, de csak egy lányt szúrtak le. A másik kettõt a tömeg taposta agyon. Innen a rendõrségi hír. Azt az egyet meg akit leszúrtak nem tartják fontosnak nyilvánosságra hozni.
Úr Isten! Itt mindenki deszantos? Most komolyan! Ti olyan részleteket is tudtok, amit még a hatóságok sem! Tényleg, mint már mondtam, az egész gyakorikérdések.hu-ra kommentelõ személyeket el lehetne vinni tanúvallomást tenni, mert itt mindenki mindent tud, sõt, jobban tud, mint az eljáró hatóságok :D.
12:33 igazad van!!
A kérdező hozzászólása: http://www.twitlonger.com/show/85ufem
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 09:18 A videóba a rendõr néni azt mondja: "Egyértelmûen kizárható, hogy nem történt késelés" = késelés történt. Tudom, rendõr... Na most akkor mi van? Késeltek, vagy minden rendõr ostoba?
"Mekkora bunkók vagytok egytõl-egyig, és milyen naivak... A rendõrség és a mentõsök, akiknek ti olyan baromira hisztek pointosan azt mondják, amit megengednek nekik hogy mondjanak, erre persze nem gondoltok, mert rohadtul bíztok a nem létezõ szabad demokráciánkban... " Ez nem igaz, én még rendõrnek vagy újságírónak életemben nem hittem. Azok mind a kormány seggét nyalják.
Cigánynál ocsmányabb jószág nincsen.
aki ezt az egészet elindította twitteren törölte is magát az oldalról:P
errõl beszélek
A kérdező hozzászólása: A facebookon volt valaki aki azt irta hogy egy rendõr mondta hogy megszurkáltak a 3. szinten egy lányt.
atyaúristen, ez a tömegmédia hatása -.- VOLT késelés, másképp ekkora pánik nem indul meg (mondjuk el is üvölthette magát valaki "poénból", de azért ez nem valószínû) A legelsõ híradások késelésról szóltsak reggelre már tömegpánikról érdemes megnézni ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=WWm3SduSwyQ&feature=player_em.. önellentmondások tömkelege, fõleg a rendõrszóvivõ részérõl! Bárhogy is történt, ez tragédia! a"West Balkán és cigányok... Pff! Látszik tudjátok mirõl van szó, milyen hely a West Balkán. Csak lehessen végre cigányozni. Szánalmas!" Miért ne járhatnának oda cigányok? ez most másmilyen rendezvény volt! Szerintem továbbra sem a származásuk a lényeg, hanem maga a tett! És jó lenne ha ezt végre a kedves rendõrök is beismernék! Bár
Én nem tudom mi történt, nem is fogok találgatni. Nekem csak az a furcsa, hogy már vagy 20.000 ember van, aki a saját szemével látta, hogy megszúrták a csajt. De mégis hogyan? Szegény egri pilótával meg senki sem törõdik.

Szomjas lettem a ropitól de az üdítőmet meg a szekrényben hagytam. Valaki küldjön nekem innivalót! (? )

Legjobb válasz: Hmm nem kösz,lusta vagyok felállni.Gyere ide te,és akkor talán adok neked cólát ^^

Hmm nem kösz, lusta vagyok felállni.Gyere ide te, és akkor talán adok neked cólát ^^
mit kérsz ? :D
akkor add meg a bankszámlaszámod és a jelszavad
Te nem vagy normális ! Ha virtuális világban élsz, igyál virtuálisan :)
A kérdező hozzászólása: egy kis Nestea most jól esne
A kérdező hozzászólása: humor kategória ...

Hagyta abba valaki az utrogesztánt a 12 hét előtt? Doki javaslatára?

Legjobb válasz: Babát vársz és abba akarja veled hagyatni? Feltétlenül konzultálj másik orvossal!...

Babát vársz és abba akarja veled hagyatni? Feltétlenül konzultálj másik orvossal!...
NEM!! Ahogyan az elõttem író is mondja, ha tehes vagy akkor nem szabad csak úgy hirtelen abbahagyni. Azzal az orvossal bajok vannak, aki ilyet mond, keress másikat! 12 hétig kell alkalmazni és utána is fokozatosan lehet csökkenteni. Én már a 14 hétben voltam mire teljesen "elhagytam".

Valaki segítene? Apám angliában dolgozik, ott vett egy autót és amikor haza tartot vele Németországban lerobbant. Van orvosi papirja róla h betegség miatt hagyta ott. Valaki megtudnámondani hogy lehetne vissza szerezni az autót a német rendörségtöl?

Legjobb válasz: Ezt talán a rendõrségtõl kéne megkérdezni. Nyilván ha kifizettétek a szállítási költséget, a büntetést, meg a tárolási díjakat, akkor visszakapjátok. Máshogy nem, senkit nem érdekel, hogy miért hagytátok ott. Ezt a "betegség miatt hagyta ott" dolgot meg nem is értem. Lerobban, akkor hívok egy autómentõt, és elhúzom legalább egy nyilvános parolóig. Vagy ha nincs erre pénz, akkor elõbb-utóbb megáll valaki aki elhúz.

Ezt talán a rendõrségtõl kéne megkérdezni. Nyilván ha kifizettétek a szállítási költséget, a büntetést, meg a tárolási díjakat, akkor visszakapjátok. Máshogy nem, senkit nem érdekel, hogy miért hagytátok ott. Ezt a "betegség miatt hagyta ott" dolgot meg nem is értem. Lerobban, akkor hívok egy autómentõt, és elhúzom legalább egy nyilvános parolóig. Vagy ha nincs erre pénz, akkor elõbb-utóbb megáll valaki aki elhúz.
Nézd, akkor kérjetek meg egy németnyelv-tanárt! A területileg illetékes rendõrségen kellene érdeklõdni elõször: ha õk nem tudnak róla, valószínûleg adnak egy számot, pl. Bürgermeisteramt vagy Regierung, esetleg érdemes kikeresni a terület elszállítóját, ami, mint már írtam, Abbsliepdienst.
Nem biztos, hogy a legolcsóbb 1000Fontos autót kéne megvenni egy ilyen hosszú útra. Mert nem került többe, az tuti.
A kérdező hozzászólása: hát van benna vagy 300000ft érték. itt az a gáz h nincs olyan ismerös a közelben aki beszél németül:s és nemtudjuk h hol kellen érdeklödni:s
Értéket hagyott édesapád a csomagtartóban? Lényeg, h elszállítási és tárolási díj van/nap, ill. 2 vagy 3 hónap csend után elárverezik. Abbsliepdienst, asszem, ez a neve a "lopóautós" szolgálatnak: a legközelebbi telephelyükre vitték, elvileg nem nyúlnak bele, de felelõsséget sem vállanak. Én már holnap telefonálnék, h mizu, mennyi az annyi, vagy tegyetek le róla lassan..
Hát azt nem. :D De a rendõrség bizonyára tudja!
A kérdező hozzászólása: és azt véletlenül nemtudod mennyi a napi dijazás?
A tárolásnak napi díja van, minél tovább totyorogtok, annál többe lesz.
A kérdező hozzászólása: az lesz... büntetés tuti h nincs az ismerösöm aztmondta h kb. 300€ lesz a tárolási dij. nemtudom mi igaz ebböl..
Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem veszitek fel a kapcsolatot a hatóságokkal és kész. Tudjátok meg mennyi a bünti és annyi.
A kérdező hozzászólása: persze kint volt a háromszög!és a kúton is szolva lett h itt marad az autó! tuti h a turbo és az elektronika szart be( szar francia autó)nah mind1 itt nem az autó a lényeg hanem ami a csomagtartóban van..
Csak mondom, hogy egy ismerõsöm ugyanígy járt, csak õ egy közlekedési bírságot nem fizetett be. Két évvel késõbb ment Németországba, megállították valami miatt, és bilincsbe verve vitték el, mert az összeg azóta ketyegett. Szóval a bírságot így is úgy is ki kell fizetni, hacsak az elkövetkezendõ 5 évben nem óhajt apu arra menni. A hiba ott lett elkövetve, hogy a kúton szólni kellett volna, hogy pár napig maradna az autó. Az ugyanis teljesen normális sajnos, hogy egy-két napig látják nem mozdul a verda, rögtön szólnak a rendõröknek. Legalább a háromszög kint volt a szélvédõn? Nem mintha utólag számítana :) A hatósággal mindenképpen fel kéne venni a kapcsolatot, mert mondjuk ér ez az autó 2000 eurot (nem tom mennyit ér) és ha nem kommunikáltok, akkor csak tartják a verdát 2-3 hónapig, aztán elárverezik, és még mindig ti fogtok tartozni.
A telefonálás nem rendõri kötelesség és ott elég vaskalaposak. Hozzatok másikat: http://www.hasznaltauto.hu/auto/renault/laguna/renault_lagun..
A kérdező hozzászólása: egy renaul laguna 1, 9 dci 2002 am. egy benzinkútra vontaták be és ott lett hagyva te.szám stb. nem kaptunk semmi értesitést
Többe kerül a leves mint a hús ... Ugyan nem írtál márkát, típust, évjáratot de full bukó. A kinti tárolási és elszállítási költséget nem lehet orvosi papírral kiváltani. Amihez hozzászámolva a tréleres hazahozatal és javítás árát - kijön az autó értéke 3x, látatlanban is. Alkatrésznek meg fõleg, egyébként pedig egy balkormányosra való átalakítás (ha egyáltalán megoldható) is komoly összeg a regadóról és a forgalomba helyezési költségekrõl nem is beszélve. Felejtsd el. Szerintem.
Nem értem a kérdést. Saját autóhoz, ami lerobbant, miért kell orvosi igazolás? Az orvos emberekkel foglalkozik, nem lerobbant autókkal. A lerobbant autó meg miért a rendõrségen van, miért nem szerelõnél?
Mejetek be a sulidba, ott biztos van nemet tanar, ha nincs keressetek egy masik iskolat, vigyetek magatokkal a telefont meg az elore kikeresett telefonszamokat (helyi rendorseg - a varos ahol a kocsi maradt, plus a vontato telefonszama) es irjatok le mindent egy papirra, hgoy a tanarno tudjon puskazni amikor beszel veluk (kocsi szine, rendszam, stb.) - ja es a vegen adhattok egy ezrest a tanar neninek, ilyen egyszeru.

Honnan van ez az idézet? Elmentél tőlem, s én hagytam, hogy menj csak el. Hiába lett volna minden, ha valaki menni akar, azt hagyni kell.

Nekem valamiért az Anyegin rémlik. De nem vagyok biztos a dolgomban.

Legjobb válasz: Dante Alighieri Elmentél tõlem, S én hagytam, menj csak el, Hiába lett volna minden, Ki menni akar, azt hagyni kell. Mosolygott hozzá az arcom, De mögé senki sem néz, Játszani a közömbös embert, Most látom csak, milyen nehéz. Elmegyünk egymás mellett némán, Két szemed rám nevet, Mosolyogva köszöntelek én is, De hangom kicsit megremeg. Különösek vagyunk mi, emberek, A lelkünk sír, az arcunk nevet, Azt hisszük másokról, boldogok talán, S irigykedünk néhány vidám szaván, De nem vesszük észre, Dehogy vesszük észre, Hogy könnyek égnek csillogó szemében.

Dante Alighieri Elmentél tõlem, S én hagytam, menj csak el, Hiába lett volna minden, Ki menni akar, azt hagyni kell. Mosolygott hozzá az arcom, De mögé senki sem néz, Játszani a közömbös embert, Most látom csak, milyen nehéz. Elmegyünk egymás mellett némán, Két szemed rám nevet, Mosolyogva köszöntelek én is, De hangom kicsit megremeg. Különösek vagyunk mi, emberek, A lelkünk sír, az arcunk nevet, Azt hisszük másokról, boldogok talán, S irigykedünk néhány vidám szaván, De nem vesszük észre, Dehogy vesszük észre, Hogy könnyek égnek csillogó szemében.

Igaz az, hogy attól mert szakitott valaki valakivel még nézi a facebook profilját? Miért teszi, ha ő hagyta ott, és közben próbál ismerkedni?

Legjobb válasz: szerintem 1: vagy nincs tisztában az érzéseivel, vagy 2: még mindig szereti. Csak esetleg magának sem akarja bevallani. Ha érdeklõdik utána és nézi a profilját, az bizonyíték az utóbbira.

szerintem 1: vagy nincs tisztában az érzéseivel, vagy 2: még mindig szereti. Csak esetleg magának sem akarja bevallani. Ha érdeklõdik utána és nézi a profilját, az bizonyíték az utóbbira.
A kérdező hozzászólása: És ilyen esetben mit lehet csinálni? Mert hiába próbálkozik nála õ csak ugyanazt hajtja mind idáig (nem akarvele lenni)
Attól, hogy nem vagy együtt valakivel, még érdekelhet mi van vele. Nem tudom, ebben mi ilyen bonyolult, ha szétmennék a barátnõmmel, attól még, mint embert akkor is tisztelni fogom annyira, hogy szeretném tudni, mi van vele.
Én csak azért nézem az exem adatlapját mert mondták, hogy elég durva kiírásokat ír rólam stb. és csak kíváncsi vagyok, hogy valyon a mai nap mit hoz ki belõle..de csak nevetek rajta..szegénykém bekattant.. Nem kellett volna fûvel, fával megcsalni ha annyira szeret mint ahogy állította... :) és még én vagyok a r.banc :D
A kérdező hozzászólása: Nincs benne semmi bonyolultság, csak akkor miért nézi ha túl akar lenni rajta? Mondjuk azt, hogy mindig csak azt szajkózza hogy ne tartsatok semmi kapcsolatot mert akkor nem tudjátok elfelejteni egymást. De akkor miért nézi mégis csak?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!