Találatok a következő kifejezésre: Hagyjam neki, megváltoztasson (1 db)

Hagyjam neki, hogy megváltoztasson?

A barátom átlagos pasi(nincs kifogásom az öltözékéve, jó van ami nem tetszik,de majd megszokom) Ám ? megkért h. ne fessem feketére a körmöm, és h. kicsit öltözzek n?iesebben, és a karköt?im is n?iesebbek legynek(jelenpillanatban olyan Avrilos feelingem van) De ? inkább egy szolid n?cisebbet szeretne..Hagyjam ezt neki?

Legjobb válasz: Ahogy az elõzõ válaszoló is írta, van valami benned amit szeret, fontos vagy neki, és azért nem akar elhagyni mert szar a stílusod, ezért is akarja hogy kicsit megváltozz. Írtad h olyan a stílusod mint Avril-nek. De mostanába róla is jelennek meg olyan képek amelyeken megmaradt a régi stílusa de egy ici-picit nõiesebb. Nem hiszem h a barátod azt akarja h körömcipõ, miniszoknya, extra szexi felsõ, csak ha már nõ vagy, szeretne is annak látni. Én a helyedbe keresnék valami olyan rucit ami által még te vagy, még a te stílusod, de mégis egy kicsit más, nõiesebb. A cigizésrõl meg beszélj vele, h ha azt akarja h te megváltozz õ tegye le a cigit, v legalább akkor ne szívja amikor veled van. Ha nem teccenél neki, ha selejt lennél a szemébe akkor nem lenne veled. Hidd el.

Ahogy az elõzõ válaszoló is írta, van valami benned amit szeret, fontos vagy neki, és azért nem akar elhagyni mert szar a stílusod, ezért is akarja hogy kicsit megváltozz. Írtad h olyan a stílusod mint Avril-nek. De mostanába róla is jelennek meg olyan képek amelyeken megmaradt a régi stílusa de egy ici-picit nõiesebb. Nem hiszem h a barátod azt akarja h körömcipõ, miniszoknya, extra szexi felsõ, csak ha már nõ vagy, szeretne is annak látni. Én a helyedbe keresnék valami olyan rucit ami által még te vagy, még a te stílusod, de mégis egy kicsit más, nõiesebb. A cigizésrõl meg beszélj vele, h ha azt akarja h te megváltozz õ tegye le a cigit, v legalább akkor ne szívja amikor veled van. Ha nem teccenél neki, ha selejt lennél a szemébe akkor nem lenne veled. Hidd el.
Szerintem kössetek kompromisszumot. Te kicsit nõiesebben öltözöl, persze olyan ruhákban, amiben jól is érzed magad, õ pedig cserében nem dohányzik vagy esetleg/és nem szól utána a csajoknak. Te ne érezd magad emiatt selejtnek, mondd el, hogy téged nagyon zavar és nem akarod, hogy ezt csinálja (fõleg ne a jelenlétedben).
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejteteem mondani h. amúgy meg nagyon jó vele, mert nõként kezel engem. És ezt leszámítvanincs probléma!!
szerintem meg ez a fiú nem téged szeret, hanem keress benned valaki kedvére valót.
szia! nálunk is ez van, csak a mi esetünkben a belsõ dolgokat kéne megváltoztatni, vagyis csak én vagyok a hibás. Én(lány) vagyok 18, õ 22, és a korkülönbségbõl adódóan én fiatalabban, szeleburdibban állok csomó dologhoz, míg õ már komolyabban. én jobban felcsattanok, visszaszólósabb vagyok, mint õ. én belátom h változtatnom kell magamon, és csak arra szeretnék kilyukadni, h te is csak akkor változtass, ha te is ezt érzed magadon!! senki más kedvére ne változtasson téged, hisz ez vagy te, ez a te stílusod, ettõl vagy különleges! ha pedig nem tetszik ez neki, millió egy olyan tucat lány van a világon, akit leírtál. és alaposan bezséjétek át ezt a megváltoztatósdi dolgot! remélem sikerül!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, h.nap megpróbálkozom vmi nõisebb ruhával, de maradok az én stílusom kereteinbelül( a hogy egyikõtök írta/nagyon jó ötlet, köszönöm/). És majd errõl beszélek vele h. ne szóljon más csajok után, csak azzal még azért vártam mert ma csinálta elõször, pedig már egy jó ideje együt vagyunk és még ilyen sose volt. Mégegyszer köszönök mindent, és még ha vkinek van vmi ötlete írjon, elõre is köszönöm:)
Szia! Szerintem egy párkapcsolatban mindkét félnek tudnia kell változtatnia a párjáért, de csak EGY BIZONYOS mértékig. Hiszen így "csiszolódnak össze" az emberek. Az pedig, hogy utánaszól más csajoknak, taplóság veled szemben.
Szerintem lát benned valamit ami teccik neki csak nem ebben a formában. Egy barátnõmmel én is ezt csináltam, nagyon szerettem és szerettem volna ha mindenben tetszik mégjobban. Sajnos utolag be kell látnom nincs az embernek joga ilyeneket ráerõltetni a másikra. Ha nem bír elfogadni amilyen vagy akkor fölösleges ezt erõltetni, akkor meg fõleg ha õ meg nem tesz meg semmit...
csaj: tényleg ne nézz ki úgy mint egy idióta a fekete körmökkel, és ne hallgass szar zenét pasi: szokj le a cigirõl, mert undorító. ihv
A kérdező hozzászólása: De tényleg szeret, mert amúgy ezt leszámítva 100%osan látszik, mert nõként kezel, és nem önzõ velem, ha nem szeretne akkor másabb lenne; pl.én még szûz vok és nem sürget, ha nem szeretne és csak leakarna fektetni nem lenne velem ennyit, nem törõdne a lekemmel, és csak sürgetne..sztem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Barátságból szerelem lehetséges? A többi lent

Van egy lány (18) akivel jól elvagyunk a baráti társaságban is egyszer el hivtam egy talira az elejèn mind ketten zavarban voltunk de aztàn mind a ketten feloldodtunk. Jol elvoltunk sokat bészélgetünk meg pizzàztunk egyett. Aztán meg egy óráig beszélgetünk még. Utánna elbucsuztunk. Ez most mi lehet bimbozó szerelelem lehet? F(19)

4

Csajok ti mit szólnátok ha a barátotok egyszercsak elkezdene korrektort esetleg alapozót is használni?

Életkort is írjatok!

15

Szerintetek van még értelme?

Nos a helyzet az, hogy kb. 2 hónapja szakítottam a volt barátommal. 1 évet és 1 hónapot jártunk. Eleinte nem akartam vele járni, nem tudom, de nem foglalkoztam vele. Az után elkezdtünk beszélgetni, egyre többet, hivogatott, egyszer-kétszer visszautasítottam, hogy nem szeretnék kapcsolatot, de mivel sokat beszélgettünk, meg minden, valahogy mégis megpróbáltam vele mert szimpatikusnak tűnt. Lassan beleszerettem, azt hittem tényleg ő az igazi, hisz odavoltam érte, nagyon megszerettem, férfit láttam benne. De kb. egy fél év után észrevettem, hogy nagyon féltékeny, évfolyamtársaimmal ha beszéltem (fiúkkal) akkor mindig megszólt, vagy mindig a munkahelyére kellett elmenjek hozzá, hogy lásson s egy ideig mentem is, meg próbáltam alkalmazkodni nem szóltam semmit. El kezdett kisajátítani, amúgysem jártam sehova, de ha nem csak vele foglalkoztam kiakadt. Kiakadt, hogy ha vele vagyok ne beszéljek másokkal, hanem vele foglalkozzak. Pedig vele foglalkoztam, de nem tudom, nem volt neki elég. Pár hónapon keresztül ez volt, s tűrtem, mert majd változik ez gondoltam, de csak rosszabbodott. Már nem volt olyan mint az elején. Ha hozzám jött haza, akkor ha nem vártam, vagy nem mentem elé a buszhoz megszólt, ha egyes családtagjaim hívtak telefonon mikor nála voltam, akkor is rámszólt, hogy tegyem le. Elég sokat gondolkodtam, meg ettem magam ezen, hisz szerettem őt, de megváltozott, leláncolt, pedig nem jártam másokkal el, de neki ez is sok volt, hogy néha otthon szerettem volna aludni s nem nála. Néha szükségem volt egyedüllétre, mert nem hagyott időt hogy hiányozzon, mert egész nap csak SMS-eket küldött, s ha nem írtam vissza (mert órán voltam) leszólt, hogy miért nem válaszolok, de mindig ez volt. Ezt megelégeltem, s bár hosszabb vívódás után szakitanom kellett vele. Õ volt a második párom, de nem bírtam, hogy lekötött ennyire, hogy nem tudtam vele menni komolyabb társaságba mert ő más személyiség, bulizósabb, úgymond kevésbé kulturált. Nos amióta szakítottunk, azóta mind próbálkozik, meg kérlel, hogy béküljünk ki, hogy ő megváltozik, rájött min csúszott el, és tudna javítani stb. De valahogy nem tudok már bízni benne, hisz nem egyszer szakítottunk már (rövid időre) az év alatt. Szerintetek változna? Igazából nem tudok hinni ebben. Próbálnám elfelejteni, tovább lépni, ismerkedni s élni az életem, de mindig ír. Én speciel nem hinném, hogy működne, s szerintetek ?

4

Ha az önsajnálás a legférfiatlanabb dolog, akkor az emósoknak miért van barátnőjük?

Sokan mondják itt, hogy nincs olyan csúnya ember, akinek ne lenne párja meg hogy a nők nem a külsőre mennek és ebből levezetik az okosságot, hogy azért nincs az itteni kérdezőknek barátnőjük és nem kellenek senkinek, mert önsajnálók és síránkoznak.

Akkor olyanoknak miért van, akik még az ereiket is felvagdossák akkora világfájdalmuk van? Ez üti az egész gondolatmeneteteket, nem?

17

Kinek akar hazudni azzal, hogy szereti?

Annyi meg annyi olyan kérdést olvasok itt és látok az ismerőseim között, hogy
- megcsaltam, de szeretem
- mindig veszekszünk, de szeretem
- nem kívánom már, de szeretem
- folyton semmibe vesz, de szeretem
- más felé kacsingtok, de szeretem
stb...

Ezekkel kinek akar hazudni az adott illető? Magának vagy annak, akinek mondja?

2

Ha egy srác csúnya de értelmes, akkor lehet esélye egy szép de buta lánynál?

Vagy a külső tulajdonságok fontosabbak?

18

Most jöttem csak rá, hogy hazudtak nekem a szüleim, rokonaim. Nem vagyok jóképű sem átlagos, csúnya görény vagyok? Mit tegyek? (lent)

Az a helyzet, hogy már 23 éves vagyok, sose volt még bnőm, a szerető szüleim és rokonaim elhitettél velem, hogy nem a külsőmmel van a baj, hanem hogy nem járok rengeteget emberek közé, stb. Akár még ismerős is lehet a sztori sokaknak..

A tény, hogy világ életemben sosem fogadtak igazán el szociális körökben, és hogy ez mind az én hibám, mindez csak hazugság volt. Nem az a baj amilyen vagyok, hanem az AMI vagyok, egy csúnya pasi. És erre most éreztem rá igazán :/

Ti mit javasoltok? Küzdjek tovább az álmomért, hogy legyen egy szerető társam, vagy temetkezzek inkább a munkámba és fogadjam el a tényt, hogy nem születtem túl esztétikusnak?

24/F

10

Borsod megyéből van itt lány aki még szingli?

Születésem óta ebben a megyében élek, számos városban laktam/jártam már, iskola, egyetem, munkahelyek miatt, és mindig azt tapasztalom hogy minden korombéli lány megtalálta már a párját. Van olyan aki még nem, és ha igen akkor miért nem?
27F

4

Szakított velem a barátnőm de nem tudom a konkrét indokot szerintetek mi lehetett?

egyik nap be jelentette hogy szakítani akar mert szerinte túl keveset beszélek vele pedig a legelején meg beszéltük hogy ha bármi bántja a másikat őszintén szólunk de előtte semmi baja nem volt velem sokat nevettünk, beszélgettünk szórakoztunk ez lényegébe egyik napról a másikra jelentette be de rá egy nappal meg más kapcsolatban volt előtte találkozott az illetővel de annyit mondott, hogy csak egy régi barát szerintetek is csak be kavart a hátam mögött ? ez gyötör a legjobban mert nem tudom mi lehet az igazság :/

10

Hogyan ismerkedhetnék lányokkal? (biszex)

Az a helyzet, hogy eléggé visszahúzódó tudok lenni ismerkedési téren és a társkeresőkben nem tudom mennyire bízhatnék meg. Már volt barátom és barátnőm is rövid ideig de most komolyabb kapcsolatot szeretnék egy lánnyal. Ti mit tanácsoltok mit tegyek? Hogyan viselkedhetnék vagy mire figyeljek más lányokkal kapcsolatban, hogy tetszem e nekik? Ha esetleg lenne itt a válaszolók között olyas valaki akit érdekelnék akkor pivátban nyugodtan rám írhat. 17L

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!