Találatok a következő kifejezésre: Hagyjam neki, megváltoztasson (1 db)

Hagyjam neki, hogy megváltoztasson?

A barátom átlagos pasi(nincs kifogásom az öltözékéve, jó van ami nem tetszik,de majd megszokom) Ám ? megkért h. ne fessem feketére a körmöm, és h. kicsit öltözzek n?iesebben, és a karköt?im is n?iesebbek legynek(jelenpillanatban olyan Avrilos feelingem van) De ? inkább egy szolid n?cisebbet szeretne..Hagyjam ezt neki?

Legjobb válasz: Ahogy az elõzõ válaszoló is írta, van valami benned amit szeret, fontos vagy neki, és azért nem akar elhagyni mert szar a stílusod, ezért is akarja hogy kicsit megváltozz. Írtad h olyan a stílusod mint Avril-nek. De mostanába róla is jelennek meg olyan képek amelyeken megmaradt a régi stílusa de egy ici-picit nõiesebb. Nem hiszem h a barátod azt akarja h körömcipõ, miniszoknya, extra szexi felsõ, csak ha már nõ vagy, szeretne is annak látni. Én a helyedbe keresnék valami olyan rucit ami által még te vagy, még a te stílusod, de mégis egy kicsit más, nõiesebb. A cigizésrõl meg beszélj vele, h ha azt akarja h te megváltozz õ tegye le a cigit, v legalább akkor ne szívja amikor veled van. Ha nem teccenél neki, ha selejt lennél a szemébe akkor nem lenne veled. Hidd el.

Ahogy az elõzõ válaszoló is írta, van valami benned amit szeret, fontos vagy neki, és azért nem akar elhagyni mert szar a stílusod, ezért is akarja hogy kicsit megváltozz. Írtad h olyan a stílusod mint Avril-nek. De mostanába róla is jelennek meg olyan képek amelyeken megmaradt a régi stílusa de egy ici-picit nõiesebb. Nem hiszem h a barátod azt akarja h körömcipõ, miniszoknya, extra szexi felsõ, csak ha már nõ vagy, szeretne is annak látni. Én a helyedbe keresnék valami olyan rucit ami által még te vagy, még a te stílusod, de mégis egy kicsit más, nõiesebb. A cigizésrõl meg beszélj vele, h ha azt akarja h te megváltozz õ tegye le a cigit, v legalább akkor ne szívja amikor veled van. Ha nem teccenél neki, ha selejt lennél a szemébe akkor nem lenne veled. Hidd el.
Szerintem kössetek kompromisszumot. Te kicsit nõiesebben öltözöl, persze olyan ruhákban, amiben jól is érzed magad, õ pedig cserében nem dohányzik vagy esetleg/és nem szól utána a csajoknak. Te ne érezd magad emiatt selejtnek, mondd el, hogy téged nagyon zavar és nem akarod, hogy ezt csinálja (fõleg ne a jelenlétedben).
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejteteem mondani h. amúgy meg nagyon jó vele, mert nõként kezel engem. És ezt leszámítvanincs probléma!!
szerintem meg ez a fiú nem téged szeret, hanem keress benned valaki kedvére valót.
szia! nálunk is ez van, csak a mi esetünkben a belsõ dolgokat kéne megváltoztatni, vagyis csak én vagyok a hibás. Én(lány) vagyok 18, õ 22, és a korkülönbségbõl adódóan én fiatalabban, szeleburdibban állok csomó dologhoz, míg õ már komolyabban. én jobban felcsattanok, visszaszólósabb vagyok, mint õ. én belátom h változtatnom kell magamon, és csak arra szeretnék kilyukadni, h te is csak akkor változtass, ha te is ezt érzed magadon!! senki más kedvére ne változtasson téged, hisz ez vagy te, ez a te stílusod, ettõl vagy különleges! ha pedig nem tetszik ez neki, millió egy olyan tucat lány van a világon, akit leírtál. és alaposan bezséjétek át ezt a megváltoztatósdi dolgot! remélem sikerül!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, h.nap megpróbálkozom vmi nõisebb ruhával, de maradok az én stílusom kereteinbelül( a hogy egyikõtök írta/nagyon jó ötlet, köszönöm/). És majd errõl beszélek vele h. ne szóljon más csajok után, csak azzal még azért vártam mert ma csinálta elõször, pedig már egy jó ideje együt vagyunk és még ilyen sose volt. Mégegyszer köszönök mindent, és még ha vkinek van vmi ötlete írjon, elõre is köszönöm:)
Szia! Szerintem egy párkapcsolatban mindkét félnek tudnia kell változtatnia a párjáért, de csak EGY BIZONYOS mértékig. Hiszen így "csiszolódnak össze" az emberek. Az pedig, hogy utánaszól más csajoknak, taplóság veled szemben.
Szerintem lát benned valamit ami teccik neki csak nem ebben a formában. Egy barátnõmmel én is ezt csináltam, nagyon szerettem és szerettem volna ha mindenben tetszik mégjobban. Sajnos utolag be kell látnom nincs az embernek joga ilyeneket ráerõltetni a másikra. Ha nem bír elfogadni amilyen vagy akkor fölösleges ezt erõltetni, akkor meg fõleg ha õ meg nem tesz meg semmit...
csaj: tényleg ne nézz ki úgy mint egy idióta a fekete körmökkel, és ne hallgass szar zenét pasi: szokj le a cigirõl, mert undorító. ihv
A kérdező hozzászólása: De tényleg szeret, mert amúgy ezt leszámítva 100%osan látszik, mert nõként kezel, és nem önzõ velem, ha nem szeretne akkor másabb lenne; pl.én még szûz vok és nem sürget, ha nem szeretne és csak leakarna fektetni nem lenne velem ennyit, nem törõdne a lekemmel, és csak sürgetne..sztem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fiúk, ez mit jelent? Több mint féléve szakított és utána meg írja, hogy élete legrosszabb döntése volt?

Fiúk ilyen esetben mit éreztek? Voltatok már így?

köszönöm a válaszokat.

22L

8

Fiuk titeket zavarna ha a barátnőtök télen nem borotválná a lábát?

az egyik barátnőm mondta h ő télen sose borotválja csak nyáron és már 5éve van párkapcsolata nem mertem meg kérdezni h a párod mit szól hozzá
ti mit szólnátok hozzá?? mert én tuti nem mernék a párom előtt szőrös lábbal megjelenni
20L

12

Mit csináljak? Nem értem a dolgot.

A barátnőmmel 6 hónapja vagyunk együtt, de a kapcsolat eleji úgymond "rajongása" irántam szerintem eltűnt. Pl. régen pár nap után hiányoztam neki, most meg azt is kibírja, ha 2 hetente látjuk egymást. Nem arról van szó, hogy én akkor máshogy csináltam volna bármit is, szóval nem olyan válaszokat várok, hogy csináljam azt, amit akkor, ilyenről szó sincs. Ugyanúgy szeretem őt és ő is engem, csak valami más. :/ Mit csináljak, hogy visszajöjjön ez a "kapcsolat eleji" része a dolognak?

2

Miért jó hitegetni a másik felet?

hogy szeretlek stb...miközben mégsem kell igazán a másik?

6

Szerintetek ez ciki?

Egy ideje újra beszélek az ex pasimmal. Nagyon jól el vagyunk, ő kedveskedik, bókol, és mintha teljesen kicserélték volna. Szerintetek ha újra összejövök vele az esetleg ciki lenne?

7

Csak játszik velem?

Van 1 fiú aki 2és fél éve tetszik de ugy érzem játszik velem. Van barátnője de nagyon rossz a kapcsolatuk és sokszor mondja hogy szeret és hogy szép vagyok folyton ölelget (a derekamnál) és fogja a kezem. én nagyon szeretem és nem akarok nélüle élni de szinte minden lánnyal ezt csinálja. És volt hogy 2 héten keresztül le se szart pedig semmi rosszat nem tettem! Fűvezik is és segíteni akarok neki de egyszerűen nem engedi vagy én nem is tudom kétségbe estem tanácstalan vagyok mit tegyek?

4

Azoktol kérdezem, akik több éve kapcsolatban vannak (3-4-5 éve), hogy milyen érzései vannak?

Nekem 4 éve van barátom. Eleinte nagyon jó volt, szerelem meg ami szokott. Az évek múlásával sok minden változott. Most is törődök vele, szeretem meglepni, gondoskodok rolla(főzés,stb.), de már nem mondhatom el azt, hogy szerelmes vagyok belé. Kétszer szakítottunk, az első után helyre jöttek a dolgok, a másadik nemrég volt de nagyon hiányzott így kibékültünk. Most pedig nagyon össze vagyok zavarodva, ráadásul mehetnénk ketten külföldre dolgozni, de nem tudom, bele merjek-e menni. Ti hogy vagytok?

3

Honnan tudhatom, ha csak azért van velem mert nem talált jobbat? Ti mit tennétek ha ez lenne a helyzet?

Túl lehet ezen lépni? A páromnak sok jó csaj ismerőse van de mindegyik foglalt. Én csak átlagos vagyok és szerintem nem is kíván annyira amennyire kellene. Félek el fog hagyni ha egy "álomnő" felszabadul. Nem is túl jó a kapcsolatunk de én örülök, hogy sok év után van végre valakim, nem szeretnék szakítani.

3

Hogy derült ki vagy hogy mondta el neked a párod ha megcsalt téged?

Ha valakit már megcsalt a párja, akkor az hogy derült ki?
Kezdek aggódni, hogy a párom félrelép..

5

Kezdenétek komoly kapcsolatot, olyan nővel, aki kényszerűségből együtt él a volt férjével?

komoly válságba került a kapcsolatom egy ilyen nővel, mert engem már zavar ez a helyzet, három év után. És azt mondta, akkor keres olyat, akit ez nem zavar, ezért kérdeztem
38f

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!