Találatok a következő kifejezésre: Hagyjam neki, megváltoztasson (1 db)

Hagyjam neki, hogy megváltoztasson?

A barátom átlagos pasi(nincs kifogásom az öltözékéve, jó van ami nem tetszik,de majd megszokom) Ám ? megkért h. ne fessem feketére a körmöm, és h. kicsit öltözzek n?iesebben, és a karköt?im is n?iesebbek legynek(jelenpillanatban olyan Avrilos feelingem van) De ? inkább egy szolid n?cisebbet szeretne..Hagyjam ezt neki?

Legjobb válasz: Ahogy az elõzõ válaszoló is írta, van valami benned amit szeret, fontos vagy neki, és azért nem akar elhagyni mert szar a stílusod, ezért is akarja hogy kicsit megváltozz. Írtad h olyan a stílusod mint Avril-nek. De mostanába róla is jelennek meg olyan képek amelyeken megmaradt a régi stílusa de egy ici-picit nõiesebb. Nem hiszem h a barátod azt akarja h körömcipõ, miniszoknya, extra szexi felsõ, csak ha már nõ vagy, szeretne is annak látni. Én a helyedbe keresnék valami olyan rucit ami által még te vagy, még a te stílusod, de mégis egy kicsit más, nõiesebb. A cigizésrõl meg beszélj vele, h ha azt akarja h te megváltozz õ tegye le a cigit, v legalább akkor ne szívja amikor veled van. Ha nem teccenél neki, ha selejt lennél a szemébe akkor nem lenne veled. Hidd el.

Ahogy az elõzõ válaszoló is írta, van valami benned amit szeret, fontos vagy neki, és azért nem akar elhagyni mert szar a stílusod, ezért is akarja hogy kicsit megváltozz. Írtad h olyan a stílusod mint Avril-nek. De mostanába róla is jelennek meg olyan képek amelyeken megmaradt a régi stílusa de egy ici-picit nõiesebb. Nem hiszem h a barátod azt akarja h körömcipõ, miniszoknya, extra szexi felsõ, csak ha már nõ vagy, szeretne is annak látni. Én a helyedbe keresnék valami olyan rucit ami által még te vagy, még a te stílusod, de mégis egy kicsit más, nõiesebb. A cigizésrõl meg beszélj vele, h ha azt akarja h te megváltozz õ tegye le a cigit, v legalább akkor ne szívja amikor veled van. Ha nem teccenél neki, ha selejt lennél a szemébe akkor nem lenne veled. Hidd el.
Szerintem kössetek kompromisszumot. Te kicsit nõiesebben öltözöl, persze olyan ruhákban, amiben jól is érzed magad, õ pedig cserében nem dohányzik vagy esetleg/és nem szól utána a csajoknak. Te ne érezd magad emiatt selejtnek, mondd el, hogy téged nagyon zavar és nem akarod, hogy ezt csinálja (fõleg ne a jelenlétedben).
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejteteem mondani h. amúgy meg nagyon jó vele, mert nõként kezel engem. És ezt leszámítvanincs probléma!!
szerintem meg ez a fiú nem téged szeret, hanem keress benned valaki kedvére valót.
szia! nálunk is ez van, csak a mi esetünkben a belsõ dolgokat kéne megváltoztatni, vagyis csak én vagyok a hibás. Én(lány) vagyok 18, õ 22, és a korkülönbségbõl adódóan én fiatalabban, szeleburdibban állok csomó dologhoz, míg õ már komolyabban. én jobban felcsattanok, visszaszólósabb vagyok, mint õ. én belátom h változtatnom kell magamon, és csak arra szeretnék kilyukadni, h te is csak akkor változtass, ha te is ezt érzed magadon!! senki más kedvére ne változtasson téged, hisz ez vagy te, ez a te stílusod, ettõl vagy különleges! ha pedig nem tetszik ez neki, millió egy olyan tucat lány van a világon, akit leírtál. és alaposan bezséjétek át ezt a megváltoztatósdi dolgot! remélem sikerül!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, h.nap megpróbálkozom vmi nõisebb ruhával, de maradok az én stílusom kereteinbelül( a hogy egyikõtök írta/nagyon jó ötlet, köszönöm/). És majd errõl beszélek vele h. ne szóljon más csajok után, csak azzal még azért vártam mert ma csinálta elõször, pedig már egy jó ideje együt vagyunk és még ilyen sose volt. Mégegyszer köszönök mindent, és még ha vkinek van vmi ötlete írjon, elõre is köszönöm:)
Szia! Szerintem egy párkapcsolatban mindkét félnek tudnia kell változtatnia a párjáért, de csak EGY BIZONYOS mértékig. Hiszen így "csiszolódnak össze" az emberek. Az pedig, hogy utánaszól más csajoknak, taplóság veled szemben.
Szerintem lát benned valamit ami teccik neki csak nem ebben a formában. Egy barátnõmmel én is ezt csináltam, nagyon szerettem és szerettem volna ha mindenben tetszik mégjobban. Sajnos utolag be kell látnom nincs az embernek joga ilyeneket ráerõltetni a másikra. Ha nem bír elfogadni amilyen vagy akkor fölösleges ezt erõltetni, akkor meg fõleg ha õ meg nem tesz meg semmit...
csaj: tényleg ne nézz ki úgy mint egy idióta a fekete körmökkel, és ne hallgass szar zenét pasi: szokj le a cigirõl, mert undorító. ihv
A kérdező hozzászólása: De tényleg szeret, mert amúgy ezt leszámítva 100%osan látszik, mert nõként kezel, és nem önzõ velem, ha nem szeretne akkor másabb lenne; pl.én még szûz vok és nem sürget, ha nem szeretne és csak leakarna fektetni nem lenne velem ennyit, nem törõdne a lekemmel, és csak sürgetne..sztem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan írjak rá?

Tettszik nekem egy fiú, akinek talán én is tettszem, szoktunk néha beszélgetni, (de nem csak mi ketten)hanem amnikor sokmindenki ott van. Még nem nyilvánvaló az egész. De mindjárt itt a szünet face-n ismerősök vagyunk, de még nem beszéltünk... Hogyan kezdjem el? "Szia, hogy vagy? Szia jó, és te? Jól"...(és kifogytunk a témából A mi a kedvenc színed-típusból, már kinőttünk. Léccy segítsetek fontos lenne

10

Most akkor, hogy tovább?

Van egy lány akibe évek óta szerelmes vagyok. Eddig rám se hederített, de egy fél éve egyre többet beszélünk. Nem vagyok egy nagyon jó képű, de tett már utalásokat arra, hogy szeret. Tegnap volt az osztálytársunk szülinapi bulija. Még táncoltunk is együtt. Most így ebben a helyzetben nem tudom mit tegyek. Még annyit hozzátennék, hogy ő nem egy plázap***a hanem okos, szép, jó tanuló. Kérlek csak NORMÁLIS válaszokat adjatok.

3

Lányok, nagyra értékelitek a pasitoktól, ha lábat csókol nektek?

4

Szerintetek gáz-e ha én 14 és fél évesen egy 13 éves fiúval járok aki max 250km-re lakik tőlem? (minden hónapban találkozunk).

3

Fiúk számotokra milyen lenne a tökéletes lány?

Úgy értem külsőre mi az ideális számotokra? És belsőre ?

7

Nem értem őt. Szerintetek mit csináljak?

Van egy nagyon jó fiúbarátom (ő 24 én 22 éves vagyok). 4hónappal ezelőtt egyik este megcsókolt, de én mondtam, hogy lassítsunk és meglátjuk mi lesz. Ez idő alatt én végül teljesen beleszeretem. Õ viszont hol úgy viselkedik, hogy oda van értem, hol pedig azt az érzést kelti bennem, hogy mégis csak barátok vagyunk. (Történtek köztünk dolgok, de még nem szexeltünk)
Soha nem mondtuk ki, hogy most mi együtt vagyunk, bár mindig azt mondta fontos vagyok neki, igazából arra várok, hogy ő lépjen, mert én biztos nem fogok, hiszen a viselkedésétől teljesen össze vagyok zavarodva.
Sok munkája van, és az egyetem is közrejátszik ezért mindig hagyok neki időt, ha szüksége van rá, így van hogy sokáig nem találkozunk, de akkor helyette mindig egész nap chatelünk. Mikor elutazik, minden nap írogat. Mindig elmeséli mi van vele és épp hova megy. Ezeket ugyan úgy megtenné, ha csak barátként nézne rám? Miért csinálják ezt a pasik? A rossz az, hogy megőrjít ez a kettősség. Próbáltam vele beszélni, de mindig mást mond, mint ahogy cselekszik. Próbáltam továbblépni, de szeretem és nem tudok másra nézni addig, amíg reménykedek.

5

Ha én szakítottam, mert már nem volt olyan jó vele, akkor miért hiányzik?

Sok vita volt, ő hazudott és elegem lett, dobtam. Már 3 hete történt, de nem bírok másra gondolni, csak ő jár a fejemben, hogy vajon mit csinál, mi van vele. Hiányzik, és nagyon nehéz elengedni a terveket, és mindent egyedül csinálni, amit együtt akartunk.
Õ szakítás után néhány nappal még írt, hogy szeret és velem akar lenni, de megint nem tett érte semmit, csak néha rám írt. Azóta úgy hallom már randizik is.
Nekem még nem megy az ismerkedés...
Ez volt az első szakításom? Lehet azért ilyen nehéz? Vagy mert én tényleg szerettem, ő meg sosem szeretett igazán? Mit csináljak?

4

Kéne már egy lány meg minden! Mit csináljak?

6

Fiúk, férfiak! Ti megcsókolnátok egy lányt egy buliban, ha lenne barátnőtök?

9.es vagyok és jövõ héten gólyahét pénteken gólyabál.Az ifim(10.es,aki szivatni fog a héten) nagyon tetszik nekem,ès amikor a közös ismerõsünk bemutatott minket egymásnak,nagyon flörtölgetett velem,de a közös ismerõsünk mondta nekem,hogy õ ilyen flörtölgetõs típus,de van barátnõje.Ezen nagyon elszomorodtam.Mit tegyek?

8

Mire véljem ezt a beismerést?

Már másfél éve együtt vagyok a párommal, sajna elég ritkán találkozunk, de minden nagyon jó. Nagyon szeretjük egymást.
Tegnap azt mondta, hogy: " Tudod én nagyon hanyag vagyok és rendetlen. A cuccaimat nagy ritkán pakolom el és utazás után a cuccaimat is csak hetekkel később pakolom ki a táskámból, csak azért mondom, hogy tudd én ilyen vagyok"

Erre azt mondtam neki, hogy nem gond és, hogy ezen lehet változtatni, majd azt mondta, hogy nagyon örülne, ha "rendre tanítanám"

Egyébként abszolút nem látszik, hogy ilyen rendetlen lenne.

De miért mondta ezeket?
Előre is köszi a válaszokat!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!