Találatok a következő kifejezésre: Hagyjam neki, megváltoztasson (1 db)

Hagyjam neki, hogy megváltoztasson?

A barátom átlagos pasi(nincs kifogásom az öltözékéve, jó van ami nem tetszik,de majd megszokom) Ám ? megkért h. ne fessem feketére a körmöm, és h. kicsit öltözzek n?iesebben, és a karköt?im is n?iesebbek legynek(jelenpillanatban olyan Avrilos feelingem van) De ? inkább egy szolid n?cisebbet szeretne..Hagyjam ezt neki?

Legjobb válasz: Ahogy az elõzõ válaszoló is írta, van valami benned amit szeret, fontos vagy neki, és azért nem akar elhagyni mert szar a stílusod, ezért is akarja hogy kicsit megváltozz. Írtad h olyan a stílusod mint Avril-nek. De mostanába róla is jelennek meg olyan képek amelyeken megmaradt a régi stílusa de egy ici-picit nõiesebb. Nem hiszem h a barátod azt akarja h körömcipõ, miniszoknya, extra szexi felsõ, csak ha már nõ vagy, szeretne is annak látni. Én a helyedbe keresnék valami olyan rucit ami által még te vagy, még a te stílusod, de mégis egy kicsit más, nõiesebb. A cigizésrõl meg beszélj vele, h ha azt akarja h te megváltozz õ tegye le a cigit, v legalább akkor ne szívja amikor veled van. Ha nem teccenél neki, ha selejt lennél a szemébe akkor nem lenne veled. Hidd el.

Ahogy az elõzõ válaszoló is írta, van valami benned amit szeret, fontos vagy neki, és azért nem akar elhagyni mert szar a stílusod, ezért is akarja hogy kicsit megváltozz. Írtad h olyan a stílusod mint Avril-nek. De mostanába róla is jelennek meg olyan képek amelyeken megmaradt a régi stílusa de egy ici-picit nõiesebb. Nem hiszem h a barátod azt akarja h körömcipõ, miniszoknya, extra szexi felsõ, csak ha már nõ vagy, szeretne is annak látni. Én a helyedbe keresnék valami olyan rucit ami által még te vagy, még a te stílusod, de mégis egy kicsit más, nõiesebb. A cigizésrõl meg beszélj vele, h ha azt akarja h te megváltozz õ tegye le a cigit, v legalább akkor ne szívja amikor veled van. Ha nem teccenél neki, ha selejt lennél a szemébe akkor nem lenne veled. Hidd el.
Szerintem kössetek kompromisszumot. Te kicsit nõiesebben öltözöl, persze olyan ruhákban, amiben jól is érzed magad, õ pedig cserében nem dohányzik vagy esetleg/és nem szól utána a csajoknak. Te ne érezd magad emiatt selejtnek, mondd el, hogy téged nagyon zavar és nem akarod, hogy ezt csinálja (fõleg ne a jelenlétedben).
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejteteem mondani h. amúgy meg nagyon jó vele, mert nõként kezel engem. És ezt leszámítvanincs probléma!!
szerintem meg ez a fiú nem téged szeret, hanem keress benned valaki kedvére valót.
szia! nálunk is ez van, csak a mi esetünkben a belsõ dolgokat kéne megváltoztatni, vagyis csak én vagyok a hibás. Én(lány) vagyok 18, õ 22, és a korkülönbségbõl adódóan én fiatalabban, szeleburdibban állok csomó dologhoz, míg õ már komolyabban. én jobban felcsattanok, visszaszólósabb vagyok, mint õ. én belátom h változtatnom kell magamon, és csak arra szeretnék kilyukadni, h te is csak akkor változtass, ha te is ezt érzed magadon!! senki más kedvére ne változtasson téged, hisz ez vagy te, ez a te stílusod, ettõl vagy különleges! ha pedig nem tetszik ez neki, millió egy olyan tucat lány van a világon, akit leírtál. és alaposan bezséjétek át ezt a megváltoztatósdi dolgot! remélem sikerül!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, h.nap megpróbálkozom vmi nõisebb ruhával, de maradok az én stílusom kereteinbelül( a hogy egyikõtök írta/nagyon jó ötlet, köszönöm/). És majd errõl beszélek vele h. ne szóljon más csajok után, csak azzal még azért vártam mert ma csinálta elõször, pedig már egy jó ideje együt vagyunk és még ilyen sose volt. Mégegyszer köszönök mindent, és még ha vkinek van vmi ötlete írjon, elõre is köszönöm:)
Szia! Szerintem egy párkapcsolatban mindkét félnek tudnia kell változtatnia a párjáért, de csak EGY BIZONYOS mértékig. Hiszen így "csiszolódnak össze" az emberek. Az pedig, hogy utánaszól más csajoknak, taplóság veled szemben.
Szerintem lát benned valamit ami teccik neki csak nem ebben a formában. Egy barátnõmmel én is ezt csináltam, nagyon szerettem és szerettem volna ha mindenben tetszik mégjobban. Sajnos utolag be kell látnom nincs az embernek joga ilyeneket ráerõltetni a másikra. Ha nem bír elfogadni amilyen vagy akkor fölösleges ezt erõltetni, akkor meg fõleg ha õ meg nem tesz meg semmit...
csaj: tényleg ne nézz ki úgy mint egy idióta a fekete körmökkel, és ne hallgass szar zenét pasi: szokj le a cigirõl, mert undorító. ihv
A kérdező hozzászólása: De tényleg szeret, mert amúgy ezt leszámítva 100%osan látszik, mert nõként kezel, és nem önzõ velem, ha nem szeretne akkor másabb lenne; pl.én még szûz vok és nem sürget, ha nem szeretne és csak leakarna fektetni nem lenne velem ennyit, nem törõdne a lekemmel, és csak sürgetne..sztem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy magyarázzam meg a páromnak, hogy az hogy orálisan kielégített engem egy csaj, az nem megcsalás, hiszen hozzá sem nyúltam!?

24

Egy fiúbarátom bepróbálkozott nálam. Nemet mondtam, de azóta többet érzek iránta, ő viszont nem keres már. Felejtsem el?

Egy éve barátok vagyunk. Múltkor együtt aludtunk, átölelt, puszilgatott, csókolóztunk is, és ő bepróbálkozott többel is, de azt nem hagytam. Viszont tovább ölelgetett,puszilgatott,de mikor másnap elköszöntünk,olyan volt,mintha hirtelen ismét csak barátok lennénk... Ennek már lassan 1 hete, és azóta sem keresett. Nyilván csak le akart fektetni és azt gondolta, hogy belemegyek. Én viszont azóta elkezdtem érezni iránta valamit. Nem mondom,hogy szerelem,de több a barátságnál. Most mit csináljak? Próbáljam elfelejteni és szüntessem meg vele a kapcsolatot egy ideig?
19/L

2

Tudtok nekem olyan könyvet mondani mint a mi A Macskám A Családom és a Fiúkban van?

Olyan pasi kéziszótár félét :D ami segít megérteni a fiúk gondolkodását

8

Miért lett társadalmi elvárás, hogy legyen mindenkinek valakije?

Nem vagyok már 20 éves, de sok mindenkitől hallom, hogy van valakim? Miért nincs? Akkor kiszemelt?
Azt sem tudom kínomban, hogy mit válaszoljak az ilyen kérdésekre. Nekem nem kell barátnő. Tökéletesen ki tudom magam elégíteni, a nők másra amúgy sem jók. Nem is értem miért van túlhype-olva ez a társkeresési téma.

20

Ez most már mindig ilyen rossz lesz amíg meg nem kapom?

Beleszerettem egy lányba és nem tudom kiverni a fejemből, folyton rá gondolok és alig tudok valami másra rákoncentrálni. Ez most már így lesz? Hogyan kezdeményezhetnék nála?-régebb óta ismerem de nem tudom mit gondol rólam.
15F

3

Mit kellene tennem ha nem akarok megállapodni hanem ismerkedni de akit megtaláltam meg elengedni nem tudom?

Barátnőmben rengeteg mindent szeretek és olyan amilyen. Van amit nem szeretek , pár helyzetet és szokását, de összeségében igen. Viszont nem hiszem hogy képes lennék végleg mellette maradni még nem tudom hogy ez az ami kell nekem vagy sem. Másokban tuti hogy a benne megismert tulajdonságok legkedvesebb részeit keresném, de mégis csak ő az első és nehéz eldönteni hogy mit tehetnék ilyen esetben. Kétségbeejtő a helyzet hiszen ha elengedem többé nem kaphatom vissza... De azt meg nem érzem hogy kétségek nélkül mellette tudnék maradni végleg...

5

Nagyon fáj szakított velem a barátom hogy lehet feldolgozni? Ráadásul elég durván

most szakitott velem a barátom több mint egy évről van szó. Fáj nagyon mert könyörögtem neki, nem akartam elengedni, nagyon hiányzik most is. Ez végleges ő már nem szeret én nagyon őt. Nem tudom leszek e még ennyire szerelmes, én neki adtam mindenemet, vele feküdtem le előszőr borzasztóan fáj ez az egész nekem

5

Mennyi idő alatt hevertétek ki ténylegesen a szakítást?

Hány hónapba vagy évbe tellett? Kiheverhető egyáltalán? Ráadásul első szerelemről van szó. Perpill úgy érzem, hogy soha nem leszek túl rajta. Mikor lesz már jobb? (még csak pár hetes a dolog és nagyon fáj a hiánya) Ti mikor éreztétek úgy, hogy már nem fáj annyira?
köszi a válaszokat! történet is jöhet! :) 20L

6

Mit csináljak csókolózás közben, hogy a barátomnak még szenvedélyesebb és romantikusabb legyen?

Pl. fogjam meg a kezét
vagy túrjak bele közben a hajába?:D
Valami jó tapasztalatot kérek szépen!:)
Előre is köszönöm!:)

4

Fiúk, ti járnátok roma lánnyal, akin nem látszik a származása?

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!