Találatok a következő kifejezésre: Hagyjam a Kinek (111 db)

Céges laptopomat ha nem használom, hagyjam a hálózatba bedugva vagy húzzam ki?

informatikus kolega folyamatosan kihúzkodja, nemtom h miért teszi, talán spórolni akar vele? sztem a fogyasztás ilyenkor ngyon miniális, vagy esetleg egyéb oka lehet?

Legjobb válasz: mivel nem az adapter az elsõ, ami tönkremegy, és a fogyasztás sem túl nagy, hagyhatod de ha akarod legyél következetes: ha otthon éjszakára kinyomod az elosztót meg a TV-t, akkor húzd ki az adaptert is, ha meg nem, akkor nem a másik lehetõség (ha a laptopból húzza ki), az az, hogy nem szeretné, hogy csepptöltõdjön az akksi, de én is így használom, és a valódi igénybevételtõl sokkal jobban használódik az akksi, mint amennyinél megérné ezzel foglalkozni, szóval hagyd csak nyugodtan benne

mivel nem az adapter az elsõ, ami tönkremegy, és a fogyasztás sem túl nagy, hagyhatod de ha akarod legyél következetes: ha otthon éjszakára kinyomod az elosztót meg a TV-t, akkor húzd ki az adaptert is, ha meg nem, akkor nem a másik lehetõség (ha a laptopból húzza ki), az az, hogy nem szeretné, hogy csepptöltõdjön az akksi, de én is így használom, és a valódi igénybevételtõl sokkal jobban használódik az akksi, mint amennyinél megérné ezzel foglalkozni, szóval hagyd csak nyugodtan benne
A kérdező hozzászólása: otthon sosem húzom ki, és kiválóan mûködik már vagy 5 éve a laptopom és az aksija is Amúgy a gép hálózati kábelét a konnektorból húzza ki (féltheti az aksit+adaptert is?) Lehet h az aksi miatt csinálja, de miért baj ha csepptölti? a mai aksikat már nem lehet túltölteni! cégnél nem egy elosztóba vannak rakva a dugaljak, tehát nincs mit lenyomni, hacsak nem nyomjuk le a villamos fõkapcsolót tudom h hülyeség ilyenekkel foglalkozni, de már elvárja tõlem lassan h miért nem húzom ki (látszik rajta), ez egy tök felesleges mûvelet, haragban lenni meg nem akarok lenni vele. vszínû h finoman megbeszélem vele.csak nem könnyû egy olyan embert meggyõzni/vitázni aki legalább 10x többet tud a számítógépekrõl mint én.

Hagyjam a múltat? Kinek higyjek? De nemrég derült ki ezzel kapcsolatban valami!

nemrég kiderült hogy a barátom még mi el?tt összejöttünk volna, kavart egy lánnyal. De mi már akkor ismertük egymást, és állítólag szeretett is engem a mostani barátom, csak nem voltunk együtt, nem játunk.

Legjobb válasz: Szerintem hagyd a multat,és elõre nézzél.Mindegy hányszor volt,a lényeg,hogy már nincs,te viszont vagy!Ezt tartsd szem elõtt!

Szerintem hagyd a multat, és elõre nézzél.Mindegy hányszor volt, a lényeg, hogy már nincs, te viszont vagy!Ezt tartsd szem elõtt!
Szerintem ne foglalkozzál már azzal, hogy mi volt a múltban.Akkor ti még nem is jártatok, ahogy írod, teljesen lényegtelen már, hogy akkor hányszor volt csók.Az a fontos, hogy most együtt vagytok, szeretitek egymást, más nem számít már.
Szerintem örülj hogy az a legnagyobb próblémád kivel kavart MIELÕTT járni kezdtetek, és nem az hogy ÉPP kivel...
egypróbát megér :D szerintem hasznos
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És mikor használjátok? Bõrradírozás elõtt vagy után? Vagy megtisztítjátok az arcotokat egy tonikkal és azután?
Én elõször lemosom az arcom aztán használom. Tény kicsit büdös elõször majdnem hánytam , de 4-5 alkalom után tûrhetõ és kezd tetszeni :D elsõ
Fújj.. nagyon büdi, készülj fel!! Amúgy nekem bejön. Azzal kezdem az egész arctisztítást, úgyhogy szerintem meleg vizzel mosd azért le a bõröd, dobd fel a bûzmókot, aztán utána jöhet a többi.
Én vagy 5x megpróbáltam megcsinálni, de sose jött össze :D


Elkezdtem kondizni 2 hónapja, és egész jól haladtam, de most úgy néz ki, abba kell, hogy hagyjam a Scheuerman kór-om miatt. Nagyon elkeseredtem, hogy nem folytathatom. Mit tegyek? Folytatás.

Csak azért kezdtem el, mert még nem volt barátn?m, de már nagyon szeretnék egyet, és a lányoknak csak a küls? számít. Teljesen elment a kedvem még az élett?l is, hogy nem csinálhatom amit akarok, egy genetikailag bekövetkez? betegség miatt. Lehet a fociba kéne temetkeznem? Mit tegyek? 16/F :(((((

Legjobb válasz: Követelj gyógytornát, mert kell. A gyógytornászod igen sok hasznos tanácsot oszt majd izmosodásra is.

Követelj gyógytornát, mert kell. A gyógytornászod igen sok hasznos tanácsot oszt majd izmosodásra is.
bár nem vagyok szakértõ, de utánanéztem ennek a dolognak, és szerintem finoman lehet edzeni a karokat, vállat, lábakat stb. persze ésszel (többi testrészre meg itt van ez: http://www.nana.hu/test-es-lelek/fitnesz/izommunka-agyban-fe.. ) :) de elõbb tényleg kérdezd meg a gyógytornászt vagy valakit aki ért hozzá :P és ne keseredj el :)

A családom szarba se néz szinte. Egy fikarcnyi beleszólásom sincs semmibe. Már az öcsém szava többet ér itthon mint az enyém. Mit tegyek, hogy ezen változtassak? Vagy hagyjam a p*csába és húzzam ki így, míg el nem költözök?

Azt hiszem, tavaly nyáron kezdett komolyan eldurvulni a helyzet, amikor a szüleim elmentek 1,5 hétre nyaralni. Apám az öcsémnek adta oda a pénzt, amit itthon hagytak kajára. Nem is értettem, miért neki adja, hisz én vagyok az idősebb és jobban bánok a pénzzel. Azt aláírom, én dolgoztam, de csak 14ig, utána én is el tudok menni kaját venni. Azóta tesómnak úgy kinyílt a csipája, mintha ő szarta volna a spanyol viaszt. Ha segíteni kell neki a háziban, tud jönni (ha elzavarom anyám rám ripakodik), de ha nekem kell valami magasról tesz a fejemre. A szüleim mindig őt védik, pedig őket is leszarja. Itthon nem csinál semmit, se takarításban, semmiben nem veszi ki a részét. Állandóan a szobájában gépezik vagy a haverjával lóg. Persze neki minden el van nézve. Én már ezt nem igazán bírom. Kezd betenni az a bizonyos bili. Elköltözni nem tudok, még tanulok és munkát nem igazán találok. De az én türelmem is a végéhez közelít! Mit gondoltok, tanácsoltok?! Én 25L, a kis hülye 18F.

Legjobb válasz: Probald meg ezt felvezetni a szuleidnek mert ez tenyleg gaz:/ nehogy mar a tesod erezze nyeregbe magat. Hajraaa:)

Probald meg ezt felvezetni a szuleidnek mert ez tenyleg gaz:/ nehogy mar a tesod erezze nyeregbe magat. Hajraaa:)
tessék dógozni, elkõõtözni
Költözz el, utána rájuk se nézz. Majd meglátjuk, hogy boldogulnak a kis hülyével. Gondolom, nem tanul, így nem is lesz belõle senki, csak egy kukás.
olvass be nekik rendesen én is ebben a helyzetben voltam csak én a tesóm még el is vertem
Hat, marpedig amig nem dolgozol ergo nem te tartod el magad, plane oket, addig ne is vard hogy beleszolasod legyen a dolgokba. Allj a sajat labadra, onnantol azt csinalsz amit akarsz.
A kérdező hozzászólása: Most már én is azon vagyok minden erõmmel, hogy minnél hamarabb végezzek és el tudjak költözni itthonról! Remélem nem kellesz sokat várnom utána és gyorsan kapok munkát, minnél távolabb Borsodtól!
Ezt nem jó hallani. Nekem úgy tûnik, ezt a szüleid rontották el (az öcsédet is, és az otthoni légkört is). Nem tudom, milyen szakot végzel, de talán érdemes lenne a lehetõ leggyorsabban diplomát szerezni. Azzal jobban találhatnál olyan munkát, amivel nemcsak vegetálni lehet, hanem elköltözni is. Nekem lényegesen jobb lett a kapcsolatom a családommal, amióta nem vagyok otthon.
A kérdező hozzászólása: Ja, tesómmal július óta nem beszélünk. Ha nagyon muszáj, csak akkor, max 1 mondatot. Én nem fogok békülni meg a "seggét nyalni" az 100%!!! Kicsit szar ugyan, régen olyan jól megvoltunk. De ez van. Majd mindenki boldogul magában, ahogy akar!
A kérdező hozzászólása: Augusztus óta egy gyárban. Nem egy álommeló, de valamennyi pénzt félre tudok tenni legalább. Az egyetemet a félévre talomba tettem, mert emellett a munka mellett nem lenne könnyû tanulni. Majd következõ félévben befejezem a sulit, addigra megszokom ezt a robotmunkát. Itthon sajnos semmi nem változott. Pont a napokban volt ismét egy nagyobb balhé, hogy mért nem jöttem haza meló után rögtön. Hol jártam, kivel és mit csináltam?! Már rosszul vagyok ettõl. Mintha még mindíg középiskolás lennék. Persze, mivel nem jöttem haza, tuti pasi van a dologban, stb, stb. Szóval semmi nem változott.
Jobb lett azóta a helyzet?
Valamit valamiért. Ha csak a házi segítésbe kellesz neki, akkor mond meg hogy járhatna külön tanárhoz is ha ennyire hülye, vagy csinálja maga, vagy keressen valakit magának.(egyik se lesz ingyen) Ha nem tetszik ez a megoldás perkáljon.(neked)
A kérdező hozzászólása: Borsodban a munkaszerzés nem olyan könnyû mint máshol, fõleg Pesthez képest! Millió meg egy helyre beadtam már az önéletrajzom! Télen végzek az egyetemen és még csak be se kell járnom, de így se kapkodnak utánam. Pedig szeretek dolgozni, mióta egyetemre járok mindig dolgoztam valamit. A családomnak sose kellett pénzt adnia az egyetemre vagy a szórakozásomra. A ruháimat is én vettem mindig a saját pénzembõl, az elsõ kocsimat is. De most semmi. A diákszövetkezeteknél is csak lumpolnak. Már nem tudom hány hete jelentkeztem minden irodába és még mindig semmi. A tandíjamat se tudom, hogy fogom kifizetni, nem hogy elköltözzek...
dolgozz, szerezz egy pasit és költözz el...a õasi részét vállalom, már másfél éve egyedül lakok, saját magam tartom el 17F
A kérdező hozzászólása: 3as: igen. egy nagyon lusta hülye gyerek. olyan szar jegyei vannak hogy na csak. azon izgulnak, még ne bukjon majd az érettségin. az enyémet csak szapulták, pedig az átlagom 4 feletti lett. úgy hogy én se tanultam magam szarrá középsuli alatt, se érettséginél.
Én nagyon szurkolok Neked!!! Milyen végzettséged lesz? :)

Szinte reménytelen helyzetben vagyok. Szombaton felhivott a barátnőm apja és azt mondta nekme hogy hagyjam a családját békén meg a barátnőmet, erre mit tudnék csinálni, mivel őrültem szerlemes vagyok a lányba de ő dobott ki engemet?

Valaki segíthetne nekem ebben a szituácioban ....

Legjobb válasz: kérdés h. a lány apuci miatt dobott vagy mert nem szeret.Ha már nem szeret akkor egyértelmû h. nem kellen zaklatnod õket,mert akkor mindenki továbblép és éli a saját életét külön-külön.

kérdés h. a lány apuci miatt dobott vagy mert nem szeret.Ha már nem szeret akkor egyértelmû h. nem kellen zaklatnod õket, mert akkor mindenki továbblép és éli a saját életét külön-külön.
Le lettél koptatva.Egy apa csak akkor szól, ha a lányra már nem hallgatsz.Keress másik lányt.
A kérdező hozzászólása: Közben rájöttem hogy kevés az önbizalmam és sokan hagytak már ott azért mert mindent megtettem egy csajnak..Lehet hülyeség 22 éves vagyok de kerestem idáig mindig a nagy Õ-t és hát ezek is benne voltak a pakliban.. Mindent megtettem a csajnak, szerettem és amire szüksége volt megadtam neki.. Lehet azért is hagyott ott mert nem volt neki miért küzdeni, és ott voltak ezek a hazugságok, mert ha most megtettem akkor kesõbb nagyobb dolgokban is megtettem volna... EZ van de járok orvosokhoz ezzel kapcsolatosan... Mit ajánlottok , valahogy vissza tudom õt kapni még ??
Ilyen lényegtelen hülyeségekben minek hazudni?
azt nem értem mi értelme ilyeneket hazudni.3év ide oda tök lényegtelen elõnyöd nincs belõle csak hazudsz tök fölöslegesen.A másik kettõ pedig szintén értelmetlen hazugság volt.Azt akartad hogy sajnálatból legyen veled?
A kérdező hozzászólása: Az a hiba hogy hazudtam neki 3 dologban amit nem tõlem tudott meg és ez rosszul esett neki.. Az egyik eltitkoltam hány éves is vagyok 24 et mondtam 21 helyett, a másik beképzeltem magamnak egy nem létezõ testvért aki kiskoromban elhunyt és a 3 meg hogy kórházban feküdtem kómában egy súlyos betegség végett...
A kérdező hozzászólása: De nem zaklatom mondjuk úgy hogy hívogatom õt csak irok a barátnõjének meg az unokatestvérének.. de mi oka van neki ezeket a dolgokat megakádolyozni.. Azzal írok akivel csak akarok, nem ? És mi az hogy kihívja a rendõrséget.. ?? Hisz már 2 hete nem is beszeltem vele.. na jo hetfõn mult heten irtam neki, mennyit egy 20 percet max... azelõtt meg õ hivott engemet fel... és azelõtt meg õ írt a születésnapomra... szóval tényleg nem értek semmit sem.. :( és senki sem tud ebben nekem segíteni csak tanácsokat adni..
És mi volt az a hiba amit te követtél el?
A kérdező hozzászólása: Hagyom a csajt egy ideig.. de nem tudom felfogni ha ennyire szerelmes volt belém akkor miért kell neki a dolgokat így csinálnia, gyerekesen viselkednie... Nem tudom ezt épp ésszel felfogni.. Mondtam neki azt hogy békén hagyom õt...minden honnan kitörtöltem, de a számát elmentettem.. Ha esetleg úgy adodik egy este felhivom telefonon és beszélek vele hogy szeretnék vele találkozni... De ez nem most lesz azt is tudom... Adddig remélem idõvel megnyugszik és lecsitul... más esélyem nincsen csak az idõ és hogy elmulnak neki ezek a düh rohamjai.. meg a rossz érzései...
Hagyd békén. Gondold bele magad az õ helyébe, mi van ha valakit le akarsz rázni és õ mindig zaklat? Szólsz valakinek aki megvéd. Most még csak apuka ez a valaki, a legközelebbi a rendõrség lesz. Fogadd el, hogy vége és kész.
A Godfather keresztapát jelent angolul. De a témára térve, szerintem is hagyd a csajt egy ideig. Ha zaklatod, az tényleg rosszabb.
A kérdező hozzászólása: Ja és gyerekes módon szakított velem .... interneten keresztül közölte a dolgo hogy vége... De mikor felhívott az apuci akkor rá 2 napjára megcsergetett..de haragudtam rá mivel miért kell épp a GODFATERT rám küldeni, máig nem értem a dolgot.. Õ azt szeretné hogy rajta kivül senkivel sem járjak de vele sem... Egyszerüen meg köt, és nem tudja eldönteni mit is szeretne....
A kérdező hozzászólása: Nos a lány azt mondta hogy semmi esélyem sincsen nála.. Igazábol én bántottam meg õt de olyan dologgal amit helyre lehet hozni.. Szóval nem csaltam meg õt, nem vertem meg es nem basztam át... Magyarán mondva olyan nagy halálos bünt nem követtem el amit nem lehetne megbocsátani.. Azt mondta hogy majd idõvel megenyhül és megkeres, , De most hagyjam élni a saját életét, mert csak rossz vége lesz neki, minél jobban erõlködni fogok annál jobban fogom magam mellõl elmarni õt.. Lényegében arról van szó hogy elmúltak az érzései miközben halálosan szerelmes volt belém és hozzám akart jönni .... De hibáztam amit nem engedett megbeszélni....
Hát, ha a csaj lapátra tett, ne erõltesd a dolgot, mert csak rosszabb lesz. Vedd tudomásul és keress mást.
minden bizonnyal valami rosszat csináltál, ha már apjának kell téged rendre utasítani. Ha nem tudod ezt megbeszélni a lánnyal, akkor annak a kapcsolatnak már vége, lépj túl rajta. Ha még szóba áll veled, akkor lehet esély... De ne zaklasd, ne hívogasd! Sajnos sok jó hírrel nem tudok szolgálni...
Tulajdonképpen csak összevesztetek.

Mit tegyek? Hagyjam a francba vagy borítsam ki a bilit?

Au pair vagyok Svájcban egy magyar családnál és kezd kicsit betellni a pohár. 2 gyerek van, a legid?sebb 8 éves és vele van a legtöbb gondom. Ma rám öntötte a paradicsomszósz, és utána meg kiröhögött. Ez annyira kiborított! Nem az zavar, hogy direkt rám önti, hanem hogy kiröhög! Egy 8 éves... És utána közli, hogy egy szemét vagyok, a legrosszabb az pair stb. És folyton ezt mondogatja, hogy szemét vagyok, gonosz vagyok, stb. Viszont ha ? kér (akar) valamit egyb?l ugrorjak, mert ha nem, földhöz vágja magát, hisztizik, ordibál és nekem jön. Szóltam az anyjának, de ? azt mondta, hogy ne haragudjak rá, mert véletlen volt. Na de akkor most mi legyen? Nézzem el neki vagy szóljak este az anyjuknak, hogy változtasson valamit, mert ez így nem állapot!

Legjobb válasz: Sztem beszéld meg az anyukával még egyszer, mondj el mindent, hogy kiröhögött, meg azt is, hogy szte te vagy a legrosszabb au-pair... és az lenne a legjobb, ha anyuka beszélne a gyerekkel (a legjobb, ha te ott vagy a háttérben, csak nem lát, így te is hallod)... akkor kiderül, hogy hazudik-e a kissrác a szüleinek, vagy hogy miért teszi azt, amit. Utána én az anyuka reakciójától tenném függõvé, hogy egyáltalán maradok-e. Mert ha ordítasz, kiakadsz, hisztizel, nevelni próbálod a kölyköt drasztikusabb módzserekkel, akkor is ez lesz a vége, mert az ilyen családoknál tipikusan az van, hogy a szülõ nem ér rá, inkább ráhagy mindent a gyerekre, hogy az szeresse, szval ha tipikus ilyen szülõ, akkor mindig a gyerek lesz a szent, és ezek után repülni fogsz sztem...

Sztem beszéld meg az anyukával még egyszer, mondj el mindent, hogy kiröhögött, meg azt is, hogy szte te vagy a legrosszabb au-pair... és az lenne a legjobb, ha anyuka beszélne a gyerekkel (a legjobb, ha te ott vagy a háttérben, csak nem lát, így te is hallod)... akkor kiderül, hogy hazudik-e a kissrác a szüleinek, vagy hogy miért teszi azt, amit. Utána én az anyuka reakciójától tenném függõvé, hogy egyáltalán maradok-e. Mert ha ordítasz, kiakadsz, hisztizel, nevelni próbálod a kölyköt drasztikusabb módzserekkel, akkor is ez lesz a vége, mert az ilyen családoknál tipikusan az van, hogy a szülõ nem ér rá, inkább ráhagy mindent a gyerekre, hogy az szeresse, szval ha tipikus ilyen szülõ, akkor mindig a gyerek lesz a szent, és ezek után repülni fogsz sztem...
Nem egyszerü szakma, az biztos. Addig biztos ezt fogja csinálni, amíg egy kicsit is látja rajtad, hogy felkapod a vizet. Próbálj meg nagyon nyugodt maradni minden alkalommal. Ez rendkívül nehéz tud lenni, de türelemmel és gyakorlással megtanulható. Ö már megtalálta a gyenge pontodat, ki is használja, amikor csak alkalom adódik, de neki is van gyengéje.
Az a nagy gond, hogy nem neveli õket.Beszéld meg az anyukával a problémát, engem is kiborítana az biztos és ahogy magamat ismerem, nem hagynám szó nélkül.
Hát én keresnék másik családot, barátnõm most került ki egy családhoz Angliába, ott az anyuka magyar és nagyon édesek a gyerekek, szófogadóak, nem ilyen elkényeztetett kis majmok! :O Én keresnék új helyet és megpattannék!
De igenis ra kell szolni a gyerekre. Addig mig a kerdezo vigyaz ra, az O felelossege alatt vannak a gyerekek, addig nevelnie is kell.
Egyértelmûen el van kényeztetve. De nem a te feladatod, hogy megneveld. Nem is tudnád, így hogy az anyja egyáltalán nem alkalmaz semmi szigort vele szemben! Ha te szólsz rá, akkor azt nem veszik jó néven, bármit is teszel, szalad majd sírva anyucihoz... Ismerõs, nálunk egyik rokon gyerek csinálta ezt, amikor vigyáztam rá pár hétig. Nagyon örültem, amikor vége lett annak az idõszaknak és nem kellett rá tovább vigyáznom! Szerintem is keress másik helyet, mert amelyik gyereket elrontják, azt nem te nem tudod helyrehozni és még ráadásul te leszel a rossz!
A kérdező hozzászólása: Oké, én egyetértek, hogy nem az én feladatom nevelni, de vannak dolgok amiket szerintem elvárhatok. Ilyen pl: az ebédet megköszönjük, az ajtó becsukjuk és ha valami leesik a földre, akkor nem az a szöveg hogy "te azért vagy itt, hogy felszedd". És ezt 8 évesen mondja. Az a baj, hogy az anyjának is hisztizik, de ha kicsit elkezde sírni, akkor már minden meg van engedve. 8 éves, de ma volt elõször megbüntetve! Végül elvették tõle a wii játékát 1 napra... pfff. De persze mindent tagadott és én voltam mindenért a hibás...
az a helyzet, hogy szerintem ezt el kell tûrnöd. vagy keress másik családot. nem nevelõnõ vagy, elvileg csak vigyáznod kell a gyerekre, nem nevelni. sõt, szerintem a legtöbb anyuka totál kiakad, ha õ maga nem úgy nevelné, te pedig megpróbálod terelgetni. gondolj csak az anyós problémákra. tipikus. ha egyszer az anyja szerint ez nem gond, akkor nem tudsz mit csinálni
Soha nem neked fognak igazat adni a szülei, amíg nem hallják a saját fülükkel, hogy mit mond neked a kölök. Javaslom, ha a gyerek közelében vagy, mindig legyen a kezed ügyében a telefonod a hangrögzítõ vagy kamera programmal megnyitva, hogy csak 1 gombnyomás legyen elindítani a felvételt. Ha elkapsz így egy hasonló esetet, mint amit leírtál, akkor már lépni fognak a szülõk is valamit.
Én rég kerestem volna más családot.8 éves "pofázna" nekem?!
A kérdező hozzászólása: mindig nyugodtan próbálok velük beszélni, alapból ritkán vagyok kiabálós. Múlt héten azért jött nekem, mert mikor ordibált akkor tök nyugodtan és halkaln megkérdeztem, hogy most miért ordibálsz? Erre nekem rontott. Utána anyuka azzal védekezett, hogy fáradt és így jön ki rajta. De könyörgöm, ennyivel nem lehet elintézni!
én is svájcban voltam aupair, és hát volt mit nyelni. ha gondolod írj privit mesélek
A kérdező hozzászólása: Felhívtam anyukát, erre azt mondta, hogy "nem tehet róla, majd megbeszéljük".... Nem szoktam velük ordibálni v hisztizni, mindig próbálok nyugodt maradni, ma volt az egyetlen amikor olyan szinten kiborultam, hogy sírni volt kedvem. Nevelni úgy próbálom õket, hogy elmagyarázom ész érvekkel, hogy mit miért nem lehet pl: azért nincs ma édesség, mert tegnap volt, meg holnap is lesz... Stb. Az a baj, hogy anyuka meg nem neveli õket egyáltalán, néha van egy enyhe ejnye-bejnye de ennyi.
Vedd fel videóra a gyerek viselkedését, és szembesítsd vele a szülöket. Akkor nem tud kamuzni a gyerek. Kitartást!

2 és fél éve lovagolok (hobby szinten) és a kezdetek óta van egy kedvenc lovam aki 2 hete elpusztult . Nagyon rosszul érzem magam miatta. Abba hagyjam a lovaglást vagy menjek el máshova és próbáljak ki újabb dolgokat?

Legjobb válasz: Szerintem ezért nem kellene abbahagynod a lovaglást.Egyszer a lovardában ahova én járok volt egy nagyon ügyes lo akibe belecsapott a villám amikor kitört a karámból.Nagyon ügyes ló volt.A lovarda melletti erdõbe lett eltemetve.sokan sirtunk miatta.De nem hagytam fel a lovaglással.Most fogom letenni a rajtengedélyt.

Szerintem ezért nem kellene abbahagynod a lovaglást.Egyszer a lovardában ahova én járok volt egy nagyon ügyes lo akibe belecsapott a villám amikor kitört a karámból.Nagyon ügyes ló volt.A lovarda melletti erdõbe lett eltemetve.sokan sirtunk miatta.De nem hagytam fel a lovaglással.Most fogom letenni a rajtengedélyt.
Szia! Ne hagyd abba, csodalatos dolog a lovaglas! Sajnalom, hogy ez tortent, de ne add fel a hobbydat! Szerintem kicsit most keruld a lovardat, aztan ha ugy erzed, hogy jobban van a lelked nyeregbe:)
A kérdező hozzászólása: köszy szépen a tippeket..érdemes ez az oldal .
Ne hagyd abba, lesz majd más ló, akit megszeretsz. Tapasztalatból mondom, hidd el!
Egy cipõben járunk ^^ 3 évig voltam egy lovardában, ahol kialakult egy nagyon szoros kapcsolat az egyik lóval. Sajnos immár 1 éve a tulaj vágóhídra vitte, mert néha sántítani kezdett, és én azt hittem amikor ezt megtudtam, hogy oda az életem... Nem túlzás ha azt mondom, hogy hetekig sírtam, bármikor eszembe jutott, és üresnek, használhatatlannak éreztem magam... (fõleg, hogy ezzel a pacival volt az elsõ versenyem, stb, és még állatorvos véleményét sem kérte ki, mielõtt a vágóhíd mellett döntött)... ám a lovak iránti szenvedélyem nem hagyta, hogy félbehagyjam a munkát, amit belefektettem ebbe a sportba és most már úgy érzem, elég színvonalas versenyeken is résztveszek, egy új, remek paci társaságában Igaz, hogy ez egy lovardaváltással járt együtt, de egyszerûen nem tudtam tovább ottmaradni... (: Ám. Õt, soha nem fogom elfelejteni, és ott van az a rengeteg szép emlék (meg persze a csikója, akit azóta is rengetegszer meglátogatok) Remélem te sem fogod abbahagyni ezt a remek foglalkozást, hiszen ha a lovak az életed részévé vállnak, akkor az az élet csakis szép lehet (:
én is együttérzek veled, mert a kedvenc lovamat eladták egy másik országa és már több éve nem láttam. de azóta is lovagolok csak éppen nincs kedvenc lovam, mert megtanultam hogy nem szabad szoros kapcsolatba lenni egy lóval, ha az nem a tiéd..
azéért ne hagyd abba:) ha nekem meghalna a kedvenc lovaam biztoos nagyoon rosszul érezném magam de semmi áron nem hagynám abba a lovaglást. Fel a fejjel:)
a lovaglást kérlek ne haygd abba ez egy nagyon szép sport arról nem is beszélve nálunk is voltegy iylen lány szeretett egy lovat meghalt és ott hagyott mindent sajnos ez az élet inkább maradj ott és han agyon nem bírod feldolgozni akkor próbáljd meg máshol de késöbb menj vissza

Canon fenykepezogepemhez toshbia elelmtoltot kaptam. Azt irta a hasznalati utasitasban hogy addig hagyjam bedugva ameddig nem fog vilagitani a zold lampa. Harom napja be van dugva es meg mindig vilagit. Mit teyek? Hagyjam bedugva vagy vegyem ki?

Legjobb válasz: Biztos, h nem normális. Ismerõstõl vetted, v gyári új? Típusa? Nyugodtan vedd ki. Már réééég fel kellett volna töltenie. Lehet,nem jó töltõt kaptál.

Biztos, h nem normális. Ismerõstõl vetted, v gyári új? Típusa? Nyugodtan vedd ki. Már réééég fel kellett volna töltenie. Lehet, nem jó töltõt kaptál.
A kérdező hozzászólása: Ujjanon vettem egy uzletbol.
Irány, vissza az üzletbe. Vagy az akku, vagy a töltõ hibás.

Angol érettségin a levélírásnál van hely, hogy a bekezdések között sorokat hagyjunk ki?

Mivel szinte minden eredeti angolul írott levél így néz ki, érthetetlen, ha ez a pontozott sorokba ez nincs belekalkulálva.

Legjobb válasz: végig vannak pontozva a sorok, nincs belekalkulálva hogy sort hagyj ki

végig vannak pontozva a sorok, nincs belekalkulálva hogy sort hagyj ki
Valóban úgy néz ki, de nincs rá hely, kezdd beljebb az adott sort.
Szerintem se hagyj ki sort. Viszont az úgy tudom, nem baj, ha tovább írsz, a pontozott részen kívülre. De szebb, ha a pontozott részen belül marad. Amúgy sok sikert, én is holnap érettségizek :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!