Találatok a következő kifejezésre: Ha voltam uh-án volt peteérésem (2 db)

Ha voltam hűvelyi uh-án volt peteérésem is elkűldenek akkor is petvezeték átjárhetoságra? vagy azt látták volna az uh ha nem járheto?

Legjobb válasz: szia Sajna nem látszik uh-on. Nekem is csináltak átjárhatóságit, hát picit rossz érzés, de túléltem igaz ott mindet rendben találtak:) ...és most van egy gyönyörû 8 hónapos kislányom.

szia Sajna nem látszik uh-on. Nekem is csináltak átjárhatóságit, hát picit rossz érzés, de túléltem igaz ott mindet rendben találtak:) ...és most van egy gyönyörû 8 hónapos kislányom.
Szia!Én is mult héten voltam dokinál, nekem is csinált uh-t, volt pé-m, és azt mondta, hogy ha a mostani ciklusban se leszek babás, akkor a köv. ciklusban a mensi után a 15.napg meg kell csinálni az átjárhatósági vizsgálatot.Ugyhogy szerintem azt uh-n nem tudja megnézni, hogy átjárható-e, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: 26-án voltam az uh-n, elnéztem a naptárat :-)
Nagyon pici a valószínûsége, hogy már látható valami még hüvelyin is. Nekem a menszi elmaradása után egy héttel még nem látták hüvelyin sem! Ne keseredj el, még bármi lehet!
én azt mondom, hogy határeset, de gondolom, hogy mondta volna!
A kérdező hozzászólása: akkor azt mondod, hogy már látszott volna :-( Köszönöm a segítséget!
hát általában a beágyazódás 10-12 nap, ami pont a határeset a Te esetedben, de, ha lett volna ott petezsák, akkor azt már mondta volna a doki szerintem
A kérdező hozzászólása: de voltunk azóta, 20-án, 23-án, és tegnap.
azóta nem?
A kérdező hozzászólása: peteérésem elötti nap
mikor voltatok együtt a pároddal?
A kérdező hozzászólása: március 3-án kellene megjönnie, mindig óramû pontossággal jön. 2 hét múlva úgyis vissza kell menne az uh-ra kontroll miatt. Ha babás lettem, akkor már úgyis lát szerintem valamit a doki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!