Találatok a következő kifejezésre: Ha voltam és rá 1 (5 db)

Nem! akkor nem jött volna meg...
Szia! Ha megjött a mensije akkor tuti nem terhes.
Ha valakinek aki volt valakivel 1 hét múlva megjött, akkor valakinek nem akkor volt peteérése amikor valakivel volt hanem valamikor máskor. De volt már olyan valaki akinek mgejött mégis terhes volt. Én ismertem ilyen valakit.
úúúúh :) )
Nem lehetsz terhes. Nagyon kicsi az esély rá. Nagyon kicsi!

A párommal, nem félidőben, azaz 14. napon, ha nem picit előbb, a 11. napon voltunk együtt, nem védekeztünk. Most, azaz rá 1 hetére barnás folyásom van, és hasfájásom is. Szerintetek van rá esély, hogy terhes vagyok? Volt nektek hasonló?

Legjobb válasz: Igen van rá esély. Ez a barna folyás lehet beágyazódás, ilyenkor szokott fájni a has is. Mintha meg akarna jönni, olyan érzésed van, nem? Reggeli pisibõl már csinálhatsz tesztet.

Igen van rá esély. Ez a barna folyás lehet beágyazódás, ilyenkor szokott fájni a has is. Mintha meg akarna jönni, olyan érzésed van, nem? Reggeli pisibõl már csinálhatsz tesztet.
A kérdező hozzászólása: Igen, olyasmi érzésem van... De a barna folyás csak nagyon minimális volt, inkább csak a hasam fáj, és folyásom már szinte nincs...
Nekem a 15 napon volt a peteérésem (elvileg), a 12 napon voltunk együtt, és most egy kislány rugdos a pocakomban! :) Szóval igen, van esély a babára! 28 hetes kismama
Nem feltétlenül a 14 napon van mindenkinek peteérése..nekem pl a 10 napon szokott lenni és a luteális szakaszt pedig 17 napos..viszont ha a 14 napodon volt a péd..akkor is pár napig ha jó a hüvelyi ph-d elélnek a spermiumok..tehát bõven lehetsz babás..nekem beágyazódás körül volt barnázás..de nem volt a betéten csak amikor megtöröltem a papíron látszott néha..szeretnél babát???


Ha fiú után lanyod született, meddig adtad rá a kék ruhákat? És 1-3 évesen a fiú farmerjai jók voltak a lánynak?

Legjobb válasz: simán ráadom a kéket. én is hordom ezt a színt, még sem vagyok fiú. itthonra meg aztán édesmindegy, most épp egy kantáros kék, vonatos nadrágban törli fel a követ. erre tökéletes.

simán ráadom a kéket. én is hordom ezt a színt, még sem vagyok fiú. itthonra meg aztán édesmindegy, most épp egy kantáros kék, vonatos nadrágban törli fel a követ. erre tökéletes.
Én már eleve színesen öltöztettem a kisfiamat, nem kifejezetten csak kékbe. Simán hordhatta ugyanazokat a kislányom is, és persze pluszba még vettünk neki lányos cuccokat is. Most a kislányom 3 éves és még mindig tud hordani elég sok ruhát, amit a tesója kinõtt (persze a nagyon fiúsakat nem adom rá).
Nem adtam a lányomra soha kék ruhákat. Ahogy anno a fiamra se adtam rózsaszínt. Azért, mert második gyerek, attól még lettek saját ruhái. Többek közt úgy, hogy a fiúruhákat elvateráztam, és vettem az árukból lányruhákat.
A kérdező hozzászólása: Vagy már az elején is mindenbõl vettel rózsaszínt?
Én most, a lányom születése elõtt döbbentem le, hogy a fiamnak mennyire unisex ruhákat vásároltam az elsõ pár hónapban. Rengeteg fehér, zöld-, barna mintás bodyja, rugija volt. Természetesen voltak kék cuccai is, de zömében inkább egyéb színek domináltak. Szóval rengeteg ruhát vettem most elõ a lányomnak, amiket hord is, kéket is. Pl nem vettem a leányzónak új overált, a fiúnak babakék téli babazsákja volt, amit most a leányzó hord rózsaszín sapival, rózsaszín takaróval betakarva :) Mellé vettem néhány kifejezetten csajos rózsaszín ruhácskát, ha orvoshoz megyünk, akkor azért azokat adom rá, de itthonra teljesen megfelelnek a bátyó kinõtt ruhái.
én elraktam néhány ruhát-de ahogy te is irod-ezek szintén nadrágok.most 4hónapos-és alváshoz ráadom a tesó kék rugiját-de napközben lányosban van.ezek a gatyák meg jók lesznek itthon csúszni, mászni.egy kék gatyához fel lehet adni piros, rózsaszin felsõket, cipõt, sapkát, ami lányos-senkit nem fog érdekelni.
Nekem lányom volt és utána fiam . Mindkettõnek saját ruhákat vettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat végül is otthonra tényleg jó a kék is, elmenosnek meg veszek néhány lanyosat.
Farmerek jó része unisex, azért mert nem virág hímzéses mehet a lánykára is. Láttam 2 éves kisfiút rózsaszín naciban, ami szerintem erõs:) Nekem lányom volt elõbb, a férjem hétvégén ráadta a fiamra a lányom egyik csõfarosát, aminek lila virágos öve volt+kék póló, hát nagyon vagány volt:) :) :) Visszakanyarodva otthon csúszni, mászni tökéletesen jó a kék ruci is, de én sem szívesen öltöztetem fiamat pinkbe:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi
kifizetni. hülye gyerek.
Azon miért nem akadtok fenn, hogy az iskola számla nélkül kéri a tízezret? Ha már szõrszált hasogatunk: Mikor történt az eset: tanítási idõben, vagy azon kívül? Ha tanítási idõben, hol volt az ügyeletes tanár? Területileg hol történt: iskola belsõ udvara, vagy iskolán kívüli helyen fociztatok és onnan rúgtátok ki az ablakot? Ha belsõ udvaron, jogosan tartózkodtatok ott, vagy jogtalanul? A rendõrség pedig nem pénzbehajtó intézmény (habár a mostani bebukások miatt ezen azért elgondolkodik az ember; de mindenesetre nem iskolák pénzbehajtója) Az iskola maximum feljelentést tehet a rendõrségen, ha bebizonyosodik, hogy ti tettétek, ki kell fizetnetek a számlával igazolt költségeket (ha bíróságra kerül az ügy, a bírósági költségeket is) Viszont ebben az esetben (a feljelentés esetén) ha kiderül, hogy az iskolának volt biztosítása és az fizetett, vagy ha számla nélkül csináltatták az ablakot, az iskola is könnyen bajba kerül.
Iskolák esetében a fenntartó az ingatlanra kötelezõ ingatlan biztosítást kell kössön. Ugyanúgy mint pl társasházaknál is. Ezért kötelezõ. :)
És mégis mi kötelezi az intézményt a biztosításra? Mert akkor van biztosítás, ha a fenntartó fizeti. De ha nem fizeti a fenntartó, akkor bizony nincs... Sok helyen az alapvetõ mûködésre nem telik, nemhogy biztosításra.
Szerintem is illett volna szólni. De a sulinak kötelezõen van biztosítása az épületre, így nekik egy fillérbe sem kerül a kár, hisz elszámolják a biztosítójuk felé...
Amikor mi 10 en kitörtünk véletlenül egy ablakot általánosba akkor mentünk szóltunk az igazgatónak, aztán mondta hogy majd amint megjön a számla megmondja mennyi pénzt vigyünk be. Szerintem is célszerûbb azt tenni hogy megbeszélitek az igazgatóval meg azokkal akikkel kirúgtátok összedobjátok a pénzt és kifizetitek ennyi.
Nem vagyok egy öreg ember (20 éves) de én amikor még ált. suliba, vagy középsuliba jártam, az volt a szokás ha véletlenül kirúgtunk egy ablakot, akkor mentünk a tanárhoz szégyenkezve hogy: elnézést de kitörtünk egy ablakot, és az elsõ kérdésünk az volt hogy mennyibe fog kerülni és mikorra hozzuk a pénzt. Ha már csinálsz valamit akkor vállald érte a következményeket, és ne a kiutat keresd.
+kérj számlát mert általában ha 10 ezret kérnek 6 az ablak a többi zsebre megy. Esetleg te keress egy ablakost olcsón sokkal jobban kijössz mert még a végén a tanárok is lehúznak ebbe a szar világba.
Ha tudják, h ti voltatok fizetni kell ha nem jöttek volna rá akkor semmit. De mivel rájöttek elõ a zsetont.
Kijavították már az ablakot? Mert akkor esetleg valami üveges ismerõssel lehet 10ezernél olcsóbban is meg lehet csináltatni és akkor olcsóbban kijössz, az iskola meg örül, hogy nem nekik kellett ezzel foglalkozni.
biztosító kifizeti, de máskor vállaljátok a felelõséget... Ha meg mégsem fizetné ki a biztosító, akkor kérjetek számlát!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!