Találatok a következő kifejezésre: Ha voltam és rá (63 db)

A kicsi esély megvan rá ...
nem kéne hetente mással összefeküdni, fõleg gumi nélkül... :S
A kérdező hozzászólása: Mennyi az esély rá??
A tájékoztatóban is benne van, hogy a késõbbi aktusokra nem hat a tabletta. Nyilván teherbe eshetsz. De hogy lehet vkinek ennyi esze? Egy esetbõl nem tanultál? Csak az használna, ha kaparásra kellene menned?
A kérdező hozzászólása: és mennyi idõt kell várni a következõ aktusra??hány nap?és ha nem élvezett belém és a tabletta meg használt mert úgy nézz ki, hogy jönnek a mellékhatások
Nem kell semennyit várni b.meg, VÉDEKEZNI KELL ÓVSZERREL!!!!
A kérdező hozzászólása: mindegy mert most jönnek a tabi mellékhatásai és a csávó nem élvezett el bennem de azért csináltatok tesztet.

Lehet hogy mikor pár napja együtt voltunk a férjemmel teherbe estem és rá 2 napra tüdőszűrésen voltam! Még nem tudok róla biztosat hogy terhes lennék csak elképzelhető! Káros lehet ez a magzatomnak (persze ha van)?

Legjobb válasz: Nekem két napja késett a mensim, mikor mellkasröntgenen voltam, nem gondoltam, hogy terhes vagyok, hiszen épp meddõséggel kezdtek volna kezelni. Utána pozitív lett a teszt, a nõgyógyász azt mondta, hogy ilyenkor a "mindent vagy semmit" törvénye érvényesül, tehát ha károsodik az embrió, akkor el is megy, ha megmarad, akkor azért mert nem érte károsodás. Azt is mondta a doki, hogy egy ilyen röntgen sugárzása kb. annyira káros, mint mondjuk a belvárosi levegõ beszívása. Most 3 éves a kislányom, semmi baja nem lett szerencsére.

Nekem két napja késett a mensim, mikor mellkasröntgenen voltam, nem gondoltam, hogy terhes vagyok, hiszen épp meddõséggel kezdtek volna kezelni. Utána pozitív lett a teszt, a nõgyógyász azt mondta, hogy ilyenkor a "mindent vagy semmit" törvénye érvényesül, tehát ha károsodik az embrió, akkor el is megy, ha megmarad, akkor azért mert nem érte károsodás. Azt is mondta a doki, hogy egy ilyen röntgen sugárzása kb. annyira káros, mint mondjuk a belvárosi levegõ beszívása. Most 3 éves a kislányom, semmi baja nem lett szerencsére.
Nálunk a baba foganása után hetekig beteg voltam, több röntgenen és váltott antibiotikum kúrán estem át. Persze fogalmam sem volt róla, hogy terhes vagyok. Ma már makkegészséges 3 éves... Ne aggódj! :)
Nem hiszem, eü.s vagyok. Ilyenkor még olyan pici és benned van védett helyen, hogy nincs rá hatással. És mellkasröntgen volt ha jól olvastam.

Meg fog változni? Soha nem voltam szerencsés. Mindig kihasználtak. Megértő, kedves vagyok és ők élnek vele. Mindenki kihasznál. Eddig mindenkiben csalódtam, vagy ha szükség volt rájuk akkor jól átnéztek rajtam és nem figyeltek rám.

A szüleimet ritkán látom legtöbbször nincsenek itthon és apám alcoolista. Mikor fog megváltozni az életem?

Legjobb válasz: Szia! Ne csüggedj, persze, hogy meg fog változni, csak keményebbnek kell lenned, soha ne segíts annak, akitõl nem kapsz viszonzást, és tudom néha nehéz nemet mondani, de nézd elõbb a magad érdekeit, magad kárára más ne érvényesüljön, mert abból nincs köszönet. Nyugi másokkal is elõfordul én is így voltam, de erõsebb lettem és nem hagyom magam. Te meg csak tanulj vagy dolgozz rendesen és próbálj meg kitörni, idõvel megjön a társad is, de ne add be a derekad az elsõnek mindig, kelleni fogsz jobbnak is, mert ha rendes vagy jobbat érdemelsz, ne add le a mércét! Minden jobb lesz!

Szia! Ne csüggedj, persze, hogy meg fog változni, csak keményebbnek kell lenned, soha ne segíts annak, akitõl nem kapsz viszonzást, és tudom néha nehéz nemet mondani, de nézd elõbb a magad érdekeit, magad kárára más ne érvényesüljön, mert abból nincs köszönet. Nyugi másokkal is elõfordul én is így voltam, de erõsebb lettem és nem hagyom magam. Te meg csak tanulj vagy dolgozz rendesen és próbálj meg kitörni, idõvel megjön a társad is, de ne add be a derekad az elsõnek mindig, kelleni fogsz jobbnak is, mert ha rendes vagy jobbat érdemelsz, ne add le a mércét! Minden jobb lesz!
nyüszi, nyüszi, nyaff, nyaff majd akkor változik meg az életed ha teszel érte valamit kisbarátom

Ha a suliba be lett rugva az ablak és 6 embert gyanusítanak köztük engem is de nem én voltam és van rá 3 tanum akkor is muszálj kifizetnem a többiekkel? nem elég annyi, hogy vannak tanúk akik bizonyítsák, hogy nem én voltam?

Legjobb válasz: Egyszerû, vállalja el a bûnös a tettét! Egyébként én sem hinném el a tanárok helyében, a tanulók nagyon összefogóak tudnak lenni, tehát bukta! Dobjátok össze!

Egyszerû, vállalja el a bûnös a tettét! Egyébként én sem hinném el a tanárok helyében, a tanulók nagyon összefogóak tudnak lenni, tehát bukta! Dobjátok össze!

Rövid fitymafék gyanus (eléggé feszül de a makk alá le tudom huzni csak ha elengedem akkor a makk közepéig vissza megy a fityma), de még nem voltam orvósnál, ha gumit huzók rá és nem feszítem a tövéhez akkor felgyûri többi lent?

és az lenne a kérdés h sexnél ez gondot jelentene vagy ha ugy rakom be hogy folyamatosan feszítem a gumit ugy enegedném el?

Legjobb válasz: Nem fogod élvezni

Nem fogod élvezni
A kérdező hozzászólása: értem, de amikor bent van akkor nem fogja le tolni a gumit a fityma?

Ha együtt voltam a barátommal és rá 3 hétre kicsit nőtt a mellem, akkor arra utalhat, hogy terhes lehetek?

Védekeztünk gumival, nem volt semmi baj. Viszont mikor szedte le jól megvizsgálta, hogy nem történt-e valami,és a spermát is ő törölte le magáról, így kerülhetett az ujjára is, és rá 15 perce megujjazott. Létezik, hogy az ujjáról felkerült sperma,még akkor is, ha előtte simogatott és lekente? 17 leszek nemsokára és a mellem is nagyon picike még, meg formátlan, de azóta picit mintha nőtt volna. Lehet csak azért, mert nekem most indult növésnek?

Legjobb válasz: Csak fejlõdsz De mi a faasznak dugsz ha ezt sem tudod?

Csak fejlõdsz De mi a faasznak dugsz ha ezt sem tudod?
Megdöglik a sperma 15 perc alatt.. ekkora marhaságot.. 72 órán át életképes dw mindegy.. vegyél egy tesztet és akk biztos h kiderül a válasz :) nem bunkozni kell hisz ez csak egy kérdés!! :)
A kérdező hozzászólása: bár úgylenne:)
lehet csak több ösztrogén termelõdik mióta rosszalkodtok xd És attól nõtt
nem hallottad még azt, hogy a szextõl nõ a nõk melle? kevesebbet szexelj, nehogy hattttttalmas kannáid legyenek!
15 perc alatt megdöglik a sperma..
A kérdező hozzászólása: 2. volt.
hát egyet értek az elõzõkkel én se hiszem hogy terhes vagy, de a biztonság vegyél egy tesztet meg nem tudom hogy neked ez volt-e az elsõ, de az elsõ szex sok embert nagyon meg szokott zavarni, pl. menstruációt, úgyhogy szerintem még a mell növés is bele férne
a terhesség jele nem így kezdõdik, bár nem egyformák a nõk szóval nem vagy az N
AKkor az vagy, na örülsz?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy fejlõdök meg minden, de nem nõtt már kb 1 éve, és most kerekedett. Hirtelen miután együtt voltunk. És mivel olyan lehetett az ujja, összekapcsoltam a kettõt...
100%
Lehetni lehet. Miért ne lehetne? A mellnövekedés az elsõ jelek között van. DE találgatás helyett nem egyszerûbb lenne venni egy tesztet? Hmm?
Csinálj egy tesztet, ha ennyire aggódsz, de nem vagy terhes, valszeg csak meg fog jönni hamarosan.
A kérdező hozzászólása: sok idõ telt el azóta, semmi bajom:)
Mindig mindenki megkérdezi, és a válasz mindig az, hogy: IGEN.
Sajnos attól még, hogy olvasni lusta vagy, a spermiumok megtalálják az utat benned.

Lehetek terhes, ha két héttel ezelőtt voltunk együtt és rá 5 napra meg is jött, de most folyamatos hányinger, szédülés fejfájás van? Lehetséges?

a szédülés alacsony vérnyomás miatt van az orvos szerint, de a hányinger?? lehetséges hogy mégis terhes vagyok? voltam vérvételen az ienkor kimutatja már?

Legjobb válasz: Szinte kizárt, hogy terhes vagy. 5 nap alatt be se tud ágyazódni a megtermékenyített petesejt. Ráadásul ha normál ciklusod van, akkor 5 nappal a menstruáció elõtt már rég nem él a kiszakadt petesejt. Extrém esetben elõfordulhat (hallottam már ilyet), hogy valami zugban megtapadva túlélte a menstruációt az embrió annak ellenére, hogy nem tudott rendesen beágyazódni, de ennek az esélye nagyon-nagyon kicsi.

Szinte kizárt, hogy terhes vagy. 5 nap alatt be se tud ágyazódni a megtermékenyített petesejt. Ráadásul ha normál ciklusod van, akkor 5 nappal a menstruáció elõtt már rég nem él a kiszakadt petesejt. Extrém esetben elõfordulhat (hallottam már ilyet), hogy valami zugban megtapadva túlélte a menstruációt az embrió annak ellenére, hogy nem tudott rendesen beágyazódni, de ennek az esélye nagyon-nagyon kicsi.
Szerintem csinálj egy tesztet! Ha ugyanis a baba uh szerinti korát nézem nálunk, akkor bizony õ is kiböjtölt egy mensit valahogy... Mivel 2 hete volt az az együttlét, már akár a normál teszt is kimutatja!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!